Üsttede yazmıştım denizli adıyaman mersin diyarbakırı yenip çıkacağını düşünüyorum diye mersin ve diyarbakırda kayıp yaşamıssın neyse sağlık olsun seneye inş çıkarız süper lige
Üsttede yazmıştım denizli adıyaman mersin diyarbakırı yenip çıkacağını düşünüyorum diye mersin ve diyarbakırda kayıp yaşamıssın neyse sağlık olsun seneye inş çıkarız süper lige
Cikmaman iyi olmus, sana play-off'tan degil sampiyonlukla Super Lige cikmak yakisir Ali.![]()
Yaptim, Olacak !, Ali.![]()
Sakaryaspor - 2011 / 2012
Spor Toto Süper Lig - 2011 / 2012
Şampiyon : Fenerbahçe
Avrupa Kupalarına Gidenler : Fenerbahçe - Trabzonspor ( UEFA Şampiyonlar Ligi ) / Galatasaray - Gaziantepspor - Karabükspor ( UEFA Avrupa Ligi )
Küme Düşenler : Karşıyaka (16) - Kayseri Erciyesspor (17) - Boluspor (18)
Bank Asya 1.Lig
Şampiyon : Sivasspor
Yükselenler : Ankaragücü - Konyaspor
Küme Düşenler : Denizlispor - Diyarbakırspor - Güngören Bld
Spor Toto 2.Lig Yükselenler : Tavşanlı Linyitspor - Konya Şekerspor - Hacettepe
Vay denizlinin haline![]()
Güzel transferlerBu sene lider çıkarız.
Sakaryaspor'da Transfer Harekatı
Volkan Babacan ve Rıdvan Şimşek transferlerin ardınan 7 yeni futbolcuyu kadromuza kattık.Bu sene önemli işler yapmak istediğimizden dolayı kadroyu güçlendirmeye çalışıyoruz.
Kadir Sen
16 yaşındaki genç forvet oyuncusu Kadir Şen'i Gençlerbirliği'nden kiraladık.Çok yetenekli bir oyuncu.Kadrodaki derinlik açısından çok önemli olacaktır.
Sedat Yesilkaya
Orta saha oyuncusunu bonservis bedeli ödemeden kadromuza kattık.Geçen sezon Bank Asya 1.Ligi şampiyon tamamlayan Sivasspor kadrosunda bulunuyordu.8 karşılaşmada görev yaptı.Kendisi ile 2 yıllık sözleşme imzaladık.
Baykal Kulaksizoglu
Orta sahamızı güçlendirmeye devam ettik.Baykal'ıda geçen sezon Süper Ligte mücadele eden Karşıyaka'dan transfer ettik.Baykal Süper Ligte 28 karşılaşmada görev yaptı.Bonservis bedeli ödemedik.2 yıllık sözleşme imzaladık.
Hasan Kabze
Forvet oyuncusu ile sözleşme imzaladık.Geçen sezon Montepiller ile Ligue 1'de 6 karşılaşmada görev yapıp 2 gol attı.Bonservis bedeli ödemedik.Tecrübesi ile yüzümüzü kara çıkartmayacaktır.2 yıllık sözleşme imzaladık.
Gökhan Kaba
Sakaryalı bir futbolcuyu ve kaliteli bir forveti bonservissiz olarak transfer ettik.Daha önce Gökhan ile beraber Süper Lige çıkmıştık.Tam 4 yıl Sakarya'da futbol oynadı.Burada doğup büyüdü.Ve tekrar yuvasına döndü.2 yıllık sözleşme imzaladık
Erman Ergin
Sakaryaspor'da parlayan orta saha oyuncusu Erman Ergin'i tekrar renklerimize bağlıyoruz.Geçen sezon Boluspor ile Süper Ligte 20 karşılaşmaya çıktı.Takımın önemli isimlerinden biri olacak.Tecrübeli bir isim.2 yıllık sözleşme imzaladık.
Can Arat
Tecrübeli stoper oyuncusunu bonservis bedeli ödemeden kadromuza kattık.Stoper mevkisinde alternatif olacaktır.2 yıllık sözleşme imzaladık.
Birçok Futbolcu ile Yollarımızı Ayırdık
Birçok futbolcu ile yollarımızı ayırıdık.Deniz Yılmaz'ı €80K bonservis bedeli ile Siirtspor'a yolladık.Fofana €28K bonservis bedeli ile İspanyol Jaen takımna transfer oldu.İlhan Özbay, Kani Çevik, Cüneyt Çelik, Mesut Morgül, Yunus Akman ve İlkay Demir ile ise sözleşme yenilemedik.
Geçen sezon için gerçekten üzücü bir son olmuş.Fakat bu sezon kurduğun kadro bana göre Süper Lig ayarında bi kadro tahmin ediyorumki fazla sıkıntı çekmeden Şampiyon olarak çıkarsın Süper Lig'e.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Tepecikspor 0 3 Sakaryaspor | Hazırlık Karşılaşması
Bu hazırlık maçında daha çok takımda kalıp kalmaması gerken oyunculara şans verdim.Belki 1-2 oyuncu ile daha yollarımızı ayırabiliriz.Sonyarım saatte ise daha tecrübeli futbolculara şans verdik.Sezona hazırlanıyoruz.
Emmanuel Frimpong Sakaryaspor'da
Ganalı Orta Saha oyuncusu Frimpong ile sözleşme imzaladık.Arsenal alt yapısından yetişen bir oyuncu kendisi.Bonservis bedeli ödemedik.Umut ediyoruz ki uzun takımımız adına faydalı olacaktır.2 yıllık sözleşme imzaladık.
Orkun Usak Brescia'da
Geçen sezon başında bonservis bedeli ödemeden kadroya kattığımız Orkun'u €220K bonservis bedeli ile İtalyan Brescia kulübüne yolladık.
Maç 4-0 bitmiş, skorda 3-0 yazıyor Ali.![]()
Topragım kokan bi kariyer başarılar dilerim Ali..
Bu sene Süper ligdeyiz, Şimdiden Tebrikler. Geçen sene son 2 maç içinde öyle demiştim olmadı ama bu sefer olcak.
Transferler güzel,Bu sene Süper Ligdeyiz![]()
malatyAdana!
Ali 5 gün oldu yahu, bekliyoruz hala.
Sınavlar falan derken kariyer biraz aksadı..Devam edeceğiz..
Bekliyoruz...
![]()
TariboWest
Büyük ihtimal devam edemiyeceğim..Artık çok vakit bulabileceğimi sanmıyordum.Bu kariyeride çok vakit bulmam lazım..O yüzden devam edemieceğim.
Tüh ya kariyeri yeni gördüm sen devam edemiycem demişsin.
Aynı geçen seneki gibi harika bi kariyer olmuş.Keşke devamı gelseydi ama sen bilirsin.