Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon
181 ile 210 arası toplam 261 sonuç

Konu: Topçular Adayı Sallamaya Geliyor ! | Arsenal | 4. Sezon

BİR ŞARKISIN SEN, ÖMÜR BOYU SÜRECEK !!!

'18: Elia sol kanattan ortaladı, Neymar çok sert vurdu kaleciden seken top ağlarla buluştu. 1-0

'70: Sağ kanadımızdan gelen ortaya Nicklas kafa attı ve maça beraberlik geldi. 1-1.

'96: Neymar'ın sol kanattan yaptığı ortaya Elia sadece dokundu. 2-1.

'103:
    Volkan sol kanattan korner kullandı. Zapata iyi yükselerek kafayı vurdu. 3-1.

'109:
    Volkan sol kanattan penaltı alanına ortaladı. Kakuta göğsüyle kontrol edip çok sert vurdu. 4-1.

'120+1: Sağ kanadımızdan kullanılan kornerde Denilson bir anda boşta kaldı. Cesc, Denilson'a verdi ve Denilson gelişine vurarak 4-2 yaptı.

KUPA TÜRKİYE'DE !!!

İnanılmaz bir duygu bu, anlatılmaz yaşanır derler ya; o cinsten. Neymar'a verdeğim özel talimatlarla Neymar sağ kanatlarını yardırdı, otobana çevirdi. 4 golümüzde ordan geldi. Kupa Türkiye'de ! Yıllardır kurulan hayal gerçek oldu !

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Tebrikler Emir devamını dilerim

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Tebrikler Emir devamını dilerim
    İnşaallah devamı gelir Murat. Zaten elimizdeki kadro çok genç ve önümüzdeki 10-11 yılı çok rahat birlikte götürecek cinsten.

Dream Team

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Tebrikler Emir.
    TariboWest

An itibariyle Belarus teknik direktörü olduk.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ooo tebrikler kardeşim artık hedef dünya sıralamasında 1. olmalı hadi bakalım

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    ooo tebrikler kardeşim artık hedef dünya sıralamasında 1. olmalı hadi bakalım
    10 sıra yükselerek 11. sıraya oturduk. 3-4 sezon sonra 1. lik kürsüsünde olabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Biliyosun ?

Harika gidiyorsun ŞL'yi kaldırmak apayrı bir tat vermiştir sana . Birşey sorucam Khouma babacar çift forvette iş yapar mı ? Yaparsa hangi rolde oynatayım ?

Quote Originally Posted by areas View Post
    Harika gidiyorsun ŞL'yi kaldırmak apayrı bir tat vermiştir sana . Birşey sorucam Khouma babacar çift forvette iş yapar mı ? Yaparsa hangi rolde oynatayım ?
    Ben 4-2-3-1 Deep dizilişinde Target Man - Attack olarak tek forvet oynattım. Arkasında Advenced Playmaker - Attack rolünde Henrique vardı. Daha önce oyunda çift forvet oynadığımı hatırlamıyorum fakat tahminime göre yanına bir Trequersieta veya poacher verirsen iyi bir performans alabilirsin.

Misyonumu tamamladığıma inandığımdan hem Fenerbahçe'den hem de Belarus'tan istifa ettim.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

yeni takımını merakla bekliyorum Emir

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Tebrikler kardeşimKariyerini baştan sona okudum cidden çok güzel kariyer.Devamıda aynı başarılarla dolu olur inşALLAH

FC Kaiserslautern'de Devrim Yapmaya Geliyoruz !!!

4 yıllık sözleşme imzaladık.

Takımda sadece 3 kaliteli futbolcu var. Geri kalanlar mahalleden toplanan esnaftan ibaret.

Jaja

Devre arasına kadar mecbur sol açık oynayacak. Devre arasından sonra sistemi onun üzerine kurup AMC oynatmayı düşünüyorum.

Bilek

Kesici ortasahamız.

Sippel

Kale ona emanet.

Bundesliga Puan Durumu

İlk 7'nin avrupaya gittiğini düşündüğümüzde henüz ipler kopmadı. Bu sezon avrupa ligini hedefledim. Takım kalite olarak gerçekten berbat. Devre arasında köklü değişiklikler yapacağız. Bütçemiz 9 Mn £

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Yeni takımında başarılar Emir

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Yeni takımında başarılar Kanka

Yeni takımında başarılar Emir
    Quote Originally Posted by K1nq35 View Post
    Yeni takımında başarılar Kanka

İlk sezon bir şey beklemeyin takım mahalle esnafından oluşuyor.

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Tebrikler kardeşimKariyerini baştan sona okudum cidden çok güzel kariyer.Devamıda aynı başarılarla dolu olur inşALLAH
    İnşaallah gelir kanka.

İlk resmi maçımızda 1 sıra üstümüzde Aachen'la karşılaşıyoruz. CL finalindeki taktikle maça başlayacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yakışır kardeşime başarılar

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Başarılar Emir Keşke Şl'ye abone olmadan bırakmasaydın.

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    yakışır kardeşime başarılar
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by vego View Post
    Başarılar Emir Keşke Şl'ye abone olmadan bırakmasaydın.
    O kadroyla Yılmaz hocamız bile abone olur CL'ye.

Bundesliga 8. Hafta

İlk maçımızda savunmalarını çözmekte zorlansakta son 5 dakikada 3 puanı kazandık.

Bundesliga 9. Hafta

Yenilsekte oynanan futboldan memnunum. Sırada çok zor bir fikstür var. Önümüzdeki 7 hafta ilk 8'teki takımlarla oynayacağız.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

İkide bir iyidir başlangıç için umarım kümede kalırsın.

BundesLiga 10. Hafta

Werder kasap çıktı. 3 önemli as oyuncumuz sakatlandı. Maçı 8 kişi tamamladık. Buna rağmen 4 CCC yakaladık. Takım istediğim gibi oynuyor. Bir dahaki buluşmamızda bunun acısını çıkarmayı planlıyorum.

BundesLiga 11. Hafta

Bu maçtan 3 puan almamız gerektiğinin bilincindeydim. Bu nedenle ofansif bir kadroyla maça çıktık. İyi oynuyorduk ama bir anda kontra-ataktan gelen gol yıkılmamıza neden oldu. 2.yarıda gereken taktiksel müdehaleleri yapıp oyuna başladık. 69. dakikada kornerden gelen topa yükselen Lakic çekilince Domizzi penaltıdan skora eşitlik getirdi. Daha da fazla yüklenmeye başladık. Sonunda dakikalar 85'i gösterdiğinde Lakic tekrar sahneye çıktı ve galibiyet golünü getirdi. Bu arada bize gol atan elemanın ismini okuyabilen varmı ?

BundesLiga 12. Hafta

Evimizde lig lideri ile karşılaşacaktık. Medyanın tahimininin aksine ofansif bir kadroyla sahaya çıktık. 25. dakikada Domizzi bizi öne geçiren golü attı. Her şey çok güzel giderken Fenerbahçe'de olan şey başımıza geldi ve aşırı agresiflikten rakip bir penaltı kazandı. Maçtan yinede puan aldık. Devre arasında gelecek transferlerle Hoffe bizden korkacak buna inanıyoruz.

BundesLiga 13. Hafta

Kötü günler geçiren Schalke'ye bir darbede biz vurmak istiyorduk. 3 CCC yakaladık ama Nemec bunları değerlendiremedi. Sağlık olsun.

BundesLiga 14. Hafta

Ligde 3. sırada bulunan Leverkusen'i konuk ettik. Oyunculara maçın ilk saniyesinden itibaren Allah ne verdiyse saldırın komutunu verdim. Nitekim sağlı sollu ataklarla Leverkusen'i bozguna uğrattık. Ama gol bir türlü gelmiyordu. Enerji harcıyorduk ama gol yoktu. Bu nedenle 60. dakikaya kadar tempoyu düşürerek kısa paslarla sonuca gitmeyi denedik. Dakikalar 64'ü gösterirken Jaja reyiz sahneye çıktı. 11 dakika sonra Simunek kornerden bizi rahatlattı. Fritz-Walter-Stadion Leverkusen'e extra large geldi. Başarılı grafiğimiz devam ediyor.

BundesLiga 15. Hafta

Maça defansif mi yoksa ofansif kadroyla mı çıkacağımı maç saatine dek bende bilmiyordum. Maçtan önce oyunu kontrol etmeye çalışan ve zaman geçirmeye odaklı bir taktik yaptım. Buna rağmen artarda 3 CCC bulduk. Ataklarımız sağlı sollu geliyordu. Ama hesapta olmayan bir anda Vorsah sahneye çıktı ve kornerden Wolfsburg'u öne geçirdi. 30 dakika boyunca maç düşük tempoda devam etti. 43. dakikada Jaja'nın Wolfsburg sağ kanadından yaptığı ortaya Vorsah ters bir dokunuş yaptı ve maça beraberlik geldi. İstediğim yerine gelmişti ve beraberliği bulmuştuk. Bu dakikadan sonra ofansif taktiği oyuna soktum. Ama ters tepki verdi ve kalemizde 3 CCC gördük. Mandzukic bu CCC'lerin sonuncusunu affetmedi. Malesef evimize puansız döndük ve 5 maçlık yenilmezlik serimiz sona erdi.

BundesLiga 16. Hafta

3 puanın favorisi olarak gösterildiğimiz nadir maçlardan biriydi. Maça mutlak galibiyet parolasıyla çıktık. Fakat henüz 7. dakikada Camargo kornerden gelen topa iyi yükselerek kafayı vurdu ve Gladbach öne geçti. 18. dakikada Jaja şık hareketlerle ceza sahasına girerken yerde kaldı ve penaltı kararı verildi. Pierre de Wit penaltıyı gole çevirdi. Kalan dakikalarda 1 CCC yakaladık ama de Wit gole çeviremedi. Sağlık olsun hanemize 1 puan daha yazdırmış olduk.

BundesLiga 17. Hafta

HSV puan tablosunda bizden aşağıda bulunuyordu ve kötü günler geçiriyordu. Onlara bir darbe de biz çakmak istiyorduk. Ama malesef olmadı. Maça hızlı başlamamız gerektiğinin bilincindeydim bu nedenle son tempo maça başladık ve 3. dakikada Jaja'nın ayağından golü bulduk. Kalan 87 dakikada zaman geçirmek için defansif taktiği oyuna soktum. Ama dakikalar 56'yı gösterirken HSV sol beki Sepsi'nin soldan açtığı orta falso alarak ağlarla buluştu. Talihsiz bir golle 3 puanı kaybettik. Üzgünüz.

BundesLiga 17. Hafta Puan Durumu

10. haftadan itibaren ne kadar zor bir fikstüre girdiğimizin farkına varmışsınızdır. Bu nedenle 10. haftadan itibaren yenemiyorsan yenilme felsefesiyle oynadık ve 2 galibiyet 5 beraberlik 1 mağlubiyet aldık. Hedeflediğimiz çizginin 11 puan gerisindeyiz ve bu açığı 2. yarı kapatmak zorundayız. Takımın kadro kalitesi çok kötü. Bu nedenle devre arasında köklü bir değişiklik yapacağız. Bizi izlemeye devam edin.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Süpersin Emir transferlerle ilk 8'e rahat oynarsın.

Süpersin Emir transferlerle ilk 8'e rahat oynarsın.
    Çok iyi transferler yaptık şimdi TSİ Lig maçım var ondan sonra açıklayacağım. Hedef ilk 7.

1. F.C. Kaiserslautern | 2012-2013 Sezonu Aralık Ayı Transfer Dosyası

Takımdan kalitesiz veya kadroya fazladan derinlik katan oyuncularla yolları ayırdık. Toplam 15 Mn £ kazandık. Altyapımızdan çıkan regen Baran Kurtuluş ise 4.1 Mn £ karşılığında Real Madrid'li oldu. Ben satmayacaktım ama yönetim parayı görünce hemen kabul etti.

- Gelenler

Lucas Lobos [Wolfssburg][400 K]

Sağ açıkta oynayacak. Bizi 2 sene götüreceğini tahmin ediyorum.

Elderson [Hoffenheim][4 Mn £]

Taye Yaiwo'nun çakması.

Anthony Annan [CSKA Moscow][3 Mn £]

Bilic havadan, Annan karadan. Defansif ortasahamız çok güçlü oldu.

Pelle [AZ][700K £]

Fiziği harikulade. Tam istediğim tipte bir forvet.

Albin Ekdal [Juventus][0 £]

Sözleşmesi bitince temmuz ayında takıma katılacak.

Cikovsky [West Ham][0 £]

Sözleşmesinin temmuzda bittiğini görmemişim. Bu kötü oldu. Temmuzda takıma katılacak.

Tüm transferler nakittir.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Regen olayı kötü olmuş. Transferler güzel özellikle A.Ekdal

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Transferler güzel. Annan ve Ekdal'lı orta saha seneye daha iyi işler yapacaktır.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

tebrikler.Ben ilk 7 ye gireceğini inanıyorum

Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon

Mesaj Yetkileri