O zaman tekrardan başarılar sana güveniyoruz.
DC Serdar Kesimal
MC Alfred N'Diaye
AMR Simon Zenke (diğer özellikleri olmasa da hızı sağlam)
AML Carlos Vela
ST Dembele (Levski Sofya)
DC:Serdar Kesimal/Taşçı MC:Nuri Şahin,Gökhan İnler AMR/L:Tunay Torun,Serdar Gürler ST:Mevlüt Erdinç,Eren Derdiyok
Genellikle tek forvet oynayacağım için Dembele pek uymuyor.Serdar'la anlaşmak üzereyiz ama Napoli istiyor kendisini hangimizi tercih eder bilemem.Nuri Şahini aldım takımda kalan tek yabancı Cana yanında ona yardım edecek çok transfer yaptık çok da adam sattık.Umarım istenilen yerlere geliriz.Bence Uber kadrom oldu2 sene genç dışında adam almamayı düşünüyorum takım borçta
![]()
Transfere 53.5 milyon euro harcadık.Bir çok adamı sattık Baroş ve Misimivoç falan iyi paraya gitti.Bursa'dan Volkan Şen,Ozan İpek,Turgay Bahadır. Kayseri'den Hasan Ali Kaldırım ile de anlaştık.Bir çok kontratı bitmiş,transfer listesinde olan isimle anlaştık.Kadrom çok iyi ama Revizyon çok büyük uyum zor olacak.
Beklemedeyiz.
Misimoviç i hiç iyi paraya satamıyorum.En fazla 4.7 ye sattım oda kariyerde.
SS leri bekliyoruz.
Kadrom budur çok iyi ama uyum zor olacak Revizyon dedik.Her transfer 24 ay taksitledir.Kadroda görünmeyen her oyuncu satılmıştır.Olası bir şampiyon olamama durmundu kovulmam yüksektir
![]()
Ne la bu hepsi benim adamlar![]()
Last edited by Homer J.S : 10.Şubat.2011 at 20:26 Reason: bnm değil benim
Hadi bakalım.Umarım benim yakaladığım başarıların fazlasını yakalarsın.
Verimli bir kamp dönemi geçirdik oyuncuları az çok tanımama yardımcı oldu.Macheda beklediğimden iyi Albin AML daha iyi.Arsenal ve Fener galibiyetleri ise moral depoladı bana
![]()
Hazırlık dönemi maçlarında hiçbir zaman Fenerbahçeyi yenemiyorum.
Yenmene çok sevindim.Bide resimleri biraz daha düzenli yüklersen kariyerin kalitesi artar benden bi tavsiye![]()
Düzenli derken ?
Mesela benim konumda resimleri keserek koyuyorm ve belli bi yazı tipi seç kendine ona göre yükle.
Neyse ben kaçar kolay gelsin.
Last edited by Homer J.S : 10.Şubat.2011 at 20:26 Reason: bnm değil benim, bn değil ben
İlk maçımız olmasına rağmen zorlanmadık.3 değişiklik yaptım yedekler de fena oynamadı.
![]()
kalite ile kazanmışın
Yeniden 3-1
![]()
Bu sefer 3-0 yedekler hatta yedeklerin yedekleri Emre Çolak,Turgay Bahadir vb oynadı kazandığımız için mutluyum.Bu kadro süper lige fazla hedefim 10da 10.Şimdi fener deplasmanı var![]()
Güldürdüler beni ya
![]()
Fener Deplasmanı Var Dedin Hani ?![]()
Geliyo yemek yiyodum.
Duştayım maç az sonra![]()
Rica Etsem Bana Forma Yamasının Linkini Verebilirmisin Özelden Atabilirsin..