Evet
Hayır. Daha detaylı olabilir.
Bu seneki sistemim 46 maçı 11e böldük.11 tane olan 4 maçlık seriden 7 şer puan çıkarmamız gerekiyor en az.77 puan toplamış oluyoruz.Ayrıca fazladan +2 maçımız daha var ondanda en az 3 puan alırsak 80 puan.Geçen sene 5.takımın topladığı puana erişiyoruz. Buda 24.olarak gösterilen takıma yeter bence.
eto'o bitmiş.
bu sene forvet ve defans hattımı geniş tutuyorum.3 dc 2 sc oyuncusu aldım.
eto'o bitmiş.
Hehe kariyerini yeni gördüm çok hoşuma gitti, sene sonu olan olayı çok kafana takma bence.. Başarılar yeni sezonda =)
Dipnot: O oyuncu ne öyle ya![]()
teşekkürlero oyuncu yıllık 30 bin kazanıyor dl bitiricillik ve ilk dokunuş 11-11 benim bütün forvetlerimden daha yüksek bitiriciliği var ve en iyi dl de oynuyor
![]()
eto'o bitmiş.
Adam doğru hesaplamışDevlet Bahçeli yaklaşımı var arkadaşın ama doğru
![]()
Benim öyle oyuncum o kadar mevkide oynasa her özelliği 1 de olsa yine bırakmam![]()
vizem vardı uzak kaldım devam ediyorum vizede zaten şemsiye stayla
ilk defa kadro numaraları istendi bizden![]()
eto'o bitmiş.
LİG BAŞLIYOOOR !!!
ilk maç cambridge ile. ünisini duyduk ta takımı nasıl bakcaz![]()
eto'o bitmiş.
tek kale oynayıp maç kaybetmek çok kötü oluyor defans çok hatalı
eto'o bitmiş.
onu bilmem bende yok onlar.
ki s.l.bing te kale hariç her yerde oynuyordu yalnız dc de yetersizdi.bende dc de çalıştırdım ayrı kalmasın diye
tabi yetenekleri düşüktü çoğu mevki için o başka.
benim fm de de rakibin genç oyuncusu barda yakalanmış nasıl oluyorsa? ha bire antremana gelmiyor pa sı 110 küsur devamlı sorun doğrusu benim balotelli yi geçti o bile uslandı zaten o hakkı riberry e verdi şu an.
ayrıca serbest bırakmıyorlar ve de satış listesine de koymuyorlar herhalde sezon sonu şutlarlar.
(not:bu oyuncunun azmi falan yüksek ama profesyonellik 1 vs.diğerleri de düşük ve oyunun başında genç takıma eklenmiş bi adam)
hangi taktikle oynuyorsun bu arada?
yani 4-5-1 4-4-2 atak kontra falan onu soruyorum?
bide kaçıncı ligdesin?
rakip menejerler dalga geçiyor bizle ezecez, seneye burda yoksunuz diyebu sene hedeflerden henüz şaşmadık ama burda 2 yıl geçirebiliriz.
eto'o bitmiş.
sana kolay gelsin,ben çıkıcam birazdan da sorumu tekrar sorayım bu arada
kaçıncı ligdesin?
teşekkür ederim Regional Premier Divisiondan başladık serüvene yani 7.lig ordan Blue Square Bet'e yükseldik şuan Blue Square Premier Divisiondayım 5.ligde 10 sene içinde Premiershipte olurum![]()
eto'o bitmiş.
kariyerine devam et,seni meşgul etmim.
hadi iyi geceler.
puan aldığımız maçlarda cidden çok iyiyiz fakat yenildiğimiz maçlarda iki pası zor yapıyoruz denemediğim taktik kalmadı o durumlarda ama sonuç aynı malesef oda kalite farkından diye düşünüyorum bu sene işimiz gerçekten zor 2.periyotta 4 puan toplayabildik hedeften 5 puan uzağız
lig tablosu
İYİ GECELER.
eto'o bitmiş.
yok ne meşguliyetiteşekkürler iyi geceler
![]()
eto'o bitmiş.
Zaten her sezon lig atlayarak gitmen mucize olurdu çok dert etme. Yine de bence ortanın üstünde tamamlarsın bu sene. Kaldı ki finansal açıdan da kulüp için bu gerekli, kalite farkı varsa dedigin gibi bi sezon o ligde beklemekte yarar var..