30'unda ya da 29'unda geçirilmiş olabilir haberler de görmüştüm zira ben bu olaylar daha bu kadar büyümemişken.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
bu arada şundan da bahsetmek gerek, bu yasalar geçiyor ama muhalefette uyuyor, kısacası meclis memnun halk sorguluyor
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
İsrai oyunları demişsin ..
İsrail başbakanın gitmesini istemez neden mi ?
Güneydoğuya bakarsan anlarsın ?
Milette durup duruken biber gazı atarsan.Çadırlarını yakıp fotosunu çeken kızı vahşice dövüp komaya sokarsan..
Olacağı bu.
Birde başbakanın söyledikleri var ?
Başbakanlık internet sitesine girilmiyor..Anonymous başladı.
http://basbakanlik.gov.tr/ acılan bazı e-mail adreslerinin içinde üniversite soruların dağılıtıldığı ortaya çıktı...
Last edited by petrol_fb12 : 05.Haziran.2013 at 13:58
Anonymous'un yaptiklarinin eylemlerde provakator denilen teroristlerin yaptiklarindan hic bir farki yok ama garip olan buyuk destek aliyorlar. Egolarini ulkemiz uzerinden tatmin etmelerine destek olunmamasi gerekiyordu.
Onların Egosu yokki ? Onlar bir çağrı yaptılar.Dünyada adamların 1 Milyon Bilgisayarı var.Gönüllüler var dedikleri şu "SÖZDE DEMOKROSİNİN OLDUĞU YERDE,CUNTACALIK YAPIP MİLLETİ TUTUKLAMAYA GİTMEK NEDİR ?"
Anonymous sandığınızda küçük bir grup olsa Ego tatmin grubu olsa rasgtele bütün dünyaya saldırırlar.En son Mosad'a saldılar.
O değilde adamların Gazze'den bile Üyesi var.
Ayrıca Kısa Bir Not ; FİLİSTİNİN ÖZGÜRLÜĞÜNÜDE İSTİYORLAR.SALDIRI O YÜZDEN GERÇEKLEŞMİŞ.
Son Dakika: "Fas Krali Erdogan ile Gorusmeyi Reddeti!"..
Anonymous Açıklaması...
"Türk Gezi Direnişi, yakın tarikteki en soylu sosyal ayaklanmalardan biridir. Uzun zamandır çok güçlü bir rejim tarafından ezilen Türk halkı, kadınlar, çocuklar, gençler ve yaşlılar artık uyandı. Korku taraf değiştirdi: Türk halkı korkmuyor, baskıcılar korkuyor. Türk halkı özgür insanlar olarak potansiyellerini gerçekleştiriyor ve daha önce görmediğimiz bir ruh iyileşmesi yaşanıyor."
Emniyet "sosyal medya uzerinde herseyi izliyoruz" demis, ne tesaduf biz de onlari izliyoruz. #RedHack Mesajı.
Ayrıca yayınlandıkları videonun sonunda şunu demişler..
"Biz Anonymous'uz.Biz Bir Orduyuz"
"Biz Affetmeyiz.Biz Unutmayız"
"Türk hükümeti; Bizi durdurmak için cok geç kaldınız"
Ayrıca Twitter üzerinden tutuklamalar başladıysa.Darbeci diye tabir ettiğiniz kesimden bir farkınız kalmadı.Fişlemeye başladınız demektir.
Neye karşı cıkıyorlarsa aynısını yapıyorlar.
Ayrıca Twitter hesaplarını inceleyen POLİS olmadığı ortaya cıktı.Bir bayan vatandaş Savılığa bilidiriyormuş.Polis gelip tutukluyormuş ..
Birde twitter adresin de şunu yazıyordu.Yazdıklarım kurumumu bağlamaz, özgürleştirir.
Last edited by petrol_fb12 : 05.Haziran.2013 at 14:58
Camii'de bira içiyorlar dendi, o camiinin doktorlar tarafından kullanıldığı ortaya çıktı. Camii imamı bile bira içilmediğini söyledi. Yani fotoşop oluyor o foto.
Türk bayrağı yakılıyor dediler, olaylarla alakasının olmadığı çıktı.
Sokaga/meydana inmemis, gelismeleri sadece sansurlu medyadan ve yandas twitter hesaplarindan takip edenler lutfen burada ahkam kesmesin. Oradaki toplulugun icindeki insanlarin yuzde 99u senin benim gibi insanlar, provakatorlere de elden geldigince engel olunmaya calisiliyor. At gozluklerinizi cikarin artik.
ÇAPULCU Mega Star Tarkan Direnişe katıldı...
Gezi Parkı ünlü destekçilerine bir yeni isim daha eklendi...
Megastar Tarkan yurt dışından döner dönmez soluğu Taksim'de aldı...
An İtibariyle Anonymous İçişleri bakanlığının E-MAİL adreslerine sızdı.
Şimdi kimler neyi destekliyor beyler ona göre safımızı belli edelim![]()
![]()
eto'o bitmiş.
Başbakanlık mail adresleri hacklenmiş.
http://leaks.sea.sy/txt/basbakanlik
[email protected] | 1234567
[email protected] | 123456*
Bu kişileri yaratıcı şifrelerinden dolayı kutluyorum![]()
Football is simple,but Football Manager is not
An itibariyle sorulan en güzel soru
Sosyal medya' dan Atatürk' e küfredenler de içeri alınacak mı ?
Alınmaz.Melih Gökçek ile başlanması lazım.
Alıcağımı aldım teşşekürler.
Anonymous ve Syrian Electronic Army içişleri bakanlığına bu logoyu koydu.
Anonymous çağrısına cevap veren Tunus'lu bir hacker grubu Türkiye'deki bazı siteleri çökertti.
ve şunuda söylemek istiyorum her geçen saniye daha çok organize oluyorlar.Her ülke destek vermeye başladı.Japonya'dan bile.
Last edited by petrol_fb12 : 05.Haziran.2013 at 17:22
https://www.facebook.com/photo.php?v=533933043332583
Polisten Eğlenceli Anons: Güldük Eğlendik Hep Beraber
Anonymous http://www.habervaktim.com/ saldırıda bulundu site şu an açık.
Davudoğlu : "Türkiye'nin 2. sınıf bir demokrasi olmadığını.Söyledi
Biliyoruz 10 Sınıf demokrosi.SUS,KONUŞMA,GÖRME,İTİRAZ ETME,ÖĞRENME,BİLGİLENME,SAYGI DUYMA ...
trthaber.com
Bayrak yakma oalyının videosunu yayınlamış.Nerden bilelim sivil veya AKPARTİ LİLERİN YAKTIĞINI ?
Trthaber.com Tamamen AKP televizyonu ve interneti olmuşş.
Last edited by petrol_fb12 : 05.Haziran.2013 at 18:52
Bayrak yakma olayı kuyruklu yalan. O görüntü 2010'da Dolapdere'deki olaylardan kalma
Screw you guys, I'm goin' home
Şu bayrak yakılma görüntülerinin yalan cıkmaısnı istiyoruz.
Ayrıca TRT'nin doğru haber yapıyoruz sözüne itafen..
Öldürülen 2 gençimizi.Polsini keyfi mühadelelerini göremedim neden acaba ?
Başka bir şey bulmadılar burdan saldırıyolar..
Bundan sonra TRT=AKP.
tamam üllkede kaos olsun yabancı ülkelerin zaten salyası akıyor avuçlarını ovuşturuyor
başbakan istifa etsin seçim olsun
ben başbakanın yerine olsam erken seçime giderdim
Gerçek halk kimin yanında kimin arkasında gösterirdim tüm cihana
AhahaPiyasaya çıkar yakında
![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
O bayrak yakma resmini face'te gordum. Sag altta tarih ve saat ile. Photoshop olma ihtimali varmidir ?
Neyse sildim mesajı.
Provakasyonlara gelmeyelim.