Sayfa 70 / 220 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon
2,071 ile 2,100 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ta ihtarname şoku
    Ekonomik sorunlarla uğraşan Beşiktaş, Quaresma, Simao ve Bebe'nin kulübe yolladığı ihtarname ile sarsıldı.

05 Haziran 2012 Salı - 15:50
    Radyospor

Beşiktaş'ın yeni yönetimi, kulübü düzlüğe çıkarmak adına dört koldan çalışmalarını sürdürüyor; ancak sorunların ardı arkası kesilmiyor.

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın haberine göre; bugün siyah beyazlı kulübe şok bir ihtarname geldi.

3 Portekizli futbolcu Quaresma, Simao ve Bebe, alacaklarını tahsil edemedikleri gerekçesiyle kulübe ihtirname gönderdiler.

19 HAZİRAN'A KADAR ÖDEME YAPILMAZSA SERBEST KALIYORLAR

Buna göre bu üç futbolcu 19 Haziran Salı gününe kadar alacaklarını tahsil edemezlerse serbest kalacaklar. Kısacası, pek çok sorunla boğuşan yönetim için, ortaya çıkan bu yeni sorunu çözebilmek için sadece 2 hafta var.

QUARESMA'NIN ALACAĞI 2 MİLYON 50 BİN EUROYU BULUYOR

Bu kısa sürede Quaresma'ya ödenmesi gereken toplam para 2 milyon 50 bin euro. Quaresma'nın aylık 375 bin euro maaş alıyor. Ocak, Şubat, Nisan ve Mayıs ayı toplam alacak miktarı 1 milyon 875 bin euro. Oturduğu evin aylık kirası 13 bin euro, 5 aydır ödenmeyen ev kirasının toplam bedeli 130 bin euro. İki toplamdan çıkan sonuç ise 2 milyon 50 bin euroyu buluyor.

BEBE 350 BİN EURO

Bir diğer Portekizli Bebe'nin ise aylık 70 bin eurodan toplamda 350 bin euroluk alacağı bulunuyor.

SIMAO 1 MİLYON 380 BİN EURO

Simao'nun 2011 yılının Aralık ayında kalan 130 bin euroluk alacağı bulunuyor. Bununla birlikte Ocak, Şubat, Mart, Nisan ve Mayıs'ı kapsayan alacak miktarı 1 milyon 250 bin euro.

YÖNETİMİN ACİL EYLEM PLANI

Bu üç futbolcunun toplamda 4 milyon euroya yakın alacaklarının ayın 19'una kadar ödenmesi gerekiyor. Beşiktaş'ın yeni yönetiminin şu anda elinde bu miktarı karşılayaçak sıcak para bulunmuyor; ancak her konuda olduğu gibi bu konuda da bir an önce harekete geçtikleri ve 2 hafta içerisinde bir çözüm üretmeye çalışacakları öğrenildi.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Bugün Radyospor'da çıkan "1 Milyon Euro'yu veren Quaresma'yı alır" ve "Quaresma, Bebe ve Simao'dan ihtarname" başlığında yayınlanan iki haber, Beşiktaş Kulübü 2.Başkanı Ahmet Nur Çebi tarafından yalanlandı.

-KİMSE HEVESLENMESİN -

"Beşiktaş Kulübü'nde herkes alacağını aldı ve alacak. Hiç bir futbolcu bonservisini alıp gideceğine heveslenmesin. Öyle bir şey yaşamayacaklar, üzülmesinler. Bugüne kadar hak ettikleri paralarını alırlar, kontratları yerine gelir ve tıpış tıpış Beşiktaş formasını giyerler. Birileri istiyorsada gelir önce bizimle konuşur. İhtarname olayından haberim yok. Ancak çekmiş olmaları hiç bir ifade etmiyor. Alacakları varsada ödenecektir. Hiç kimse heveslenmesin. " dedi.

- GEREKİRSE YEDEK BEKLER -

" Quaresma'nın bedeli 1 milyon Euro'dan çok fazla daha yüksek. Uydurmuşlar. O paraya biz onu oynatırız, gerekirsede yedek kulübesinde tutarız, bekletiriz. Böyle bir şey yok." diyerek tartışmalara noktayı koydu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nedense ben Simao ve Quaresma'nın kalıcağını sanmıyorum.Fikret Orman'a sorulduğunda sadece kesin bir dille Fernandes'i bırakmayacağım diyor.Simao ve Quaresma içinse kaçamak davranıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Nedense ben Simao ve Quaresma'nın kalıcağını sanmıyorum.Fikret Orman'a sorulduğunda sadece kesin bir dille Fernandes'i bırakmayacağım diyor.Simao ve Quaresma içinse kaçamak davranıyor.
    Simao bencede gider ve Quaresma sadece iyi bir teklif gelirse satilir bence

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Simao gitmeli. Ne yazık ki fiyasko bir sezon geçirdi ve önümüzdeki sezon da bu yaşında ve bu seneki sorunların üstüne müthiş bir performans göstermesini bekleyemeyiz.

Q7 ve Fernandes'in kalması şart. Takımda etki yaratacak transferler olmayacak bu sezon, hiç değilse eldeki kadroda bu vasıfları taşıyan isimler kalmalı.

Fikret Orman'ın; 'maaşını indirmeyenin sözleşmesini alacaklarına karşılık fesh edeceğiz' düşüncesi moralimi bozuyor. Ekrem gibi, Holosko gibi gereksiz ve faydasız isimler maaşını indirebilir ve kalabilir; fakat Egemen, Ernst gibi isimlerin bunu kabul etmemesi halinde gönderilecek olma ihtimalleri var. Bu, beni tedirgin ediyor açıkçası.

Bu arada, takımdan gönderilmesi düşünülen isimler; Rüştü, Aurelio, Sidnei, Edu, Bebe, Sivok, Alves ve Simao imiş. Bunlardan 3'ü zaten kiralıktı, 3'ünün de sözleşmesi bitti. Simao ve Alves dışında sorun olacak isim yok görünüyor. Ekrem ve Holosko'ya ise, 1'er yıl daha katlanmak zorunda kalıyoruz sanırım.

Son olarak; ismi geçen son isim GeretsMİŞ, o da olmazsa yerli adaylardan birine imza attırılacakMIŞ. Oklar, Mustafa Denizli'ye dönüyor gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Haber1903’ün haberine göre taraftar aldığı bilekliğin üzerinde Sarı-Lacivert yazısını görünce hayretler içinde kaldı. Bileklikleri üreten firma ise konuyla ilgili özür dileyerek “Bu hata sadece Beşiktaş Kulübü’nde değil, diğer kulüplerde de bir iki defa yaşandı. Bunun temel nedeni kalıpların değiştirildiği sırada makinalardaki boyaların tamamen boşaltılamaması ve yeni kalıpların eski boyalarla imalata başlamasıdır” açıklamasını yaptı.

----------

Bu işin tekniğinden anlamam ama renkler sarı lacivert olmamış ki olayın boyalarla alakası olsun.

* Şimdi çözdüm olayı.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Taraftar 'Feda' demedi!

'200 bin satış' hedefiyle piyasaya sürülen Feda tişörtlerine ilgi, beklentilerin altında kaldı. Yapılan açıklamada sadece 37 bin 81 tişörtün satıldığı belirtildi

Büyük bir ekonomik sıkıntı içerisindeki Beşiktaş, maddi kaynak yaratmak amacıyla 'Feda' kampanyası başlatmıştı. İlk etapta gerçekleştirilecek 200 bin adet satışla, kulübün biraz olsun nefes alması hedefleniyordu. Ancak Siyah-Beyazlı taraftarların ilgisi, beklentilerin uzağında kaldı. Fedazamani.com internet sitesindeki bulunan sayaçta, bugüne kadar 37 bin 81 adet 'Feda' tişörtünün satıldığı ifade edildi. 30 TL'den satışa sunulan ürünler, özellikle piyasaya sürüldüğü ilk günlerde büyük ilgi görmüştü.
    http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=23871

Ne kadar oldu bu tişörtler satışa sunulalı?

Edit: 20 Mayısta satışa sunulmaya başlanmış sanırım. 17 günde 37 bin satış düşük kalmış gerçekten.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Milleti Beşiktaş'a veda ettirdiler. Onun etkisi Feda sayaçlarına yansımıştır.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bu sezon işimiz gerçekten zor Galatasaray ve Fenerbahçe gerçekten kaliteli transferler üzerinde duruyorlar Galatasaray'ın Hamit Altıntop(Sanırım daha bitmedi) Fenerbahçenin Mehmet Topal ve Dirk Kuyt transferleri göz dolduruyor.

Ayrıca Egemen ve Fernandes'e Galatasaray ve Fenerbahçe forması giydiren Fanatik'i buradan kınıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fikret Orman:Beşiktaş'ın çocuğu Nihat Kahveci diyorlar,bıraksınlar bu lafları. Beşiktaş'ın çocuğu kulübüne zarar vermeye çalışmaz(Haber1903)

Fikret Orman:Nihat'a parasının bir kısmını peşin,geri kalanını taksitle verelim diyorum,Nihat,faiz eklemiş,avukat masrafı koymuş (Haber1903)

Fikret Orman:Bjk'de başkan olduğum müddetçe Nihat ve onun gibilerin kulübün önünden bile geçmesine müsade etmeyeceğim

Kaynak : http://www.haber1903.com/Besiktas-14...cocugu_mu.html

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bjk'nin net bilanço borç toplamı..580.994 milyon lira..

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

İşimiz çok zor çok..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Firat Guneyer: BJK de yönetimin istediği degisiklik kabul oldu.. Kulube giris ücreti 1200 lira.. Aylık aidat 120 lira oldu..

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Firat Guneyer: BJK de yönetimin istediği degisiklik kabul oldu.. Kulube giris ücreti 1200 lira.. Aylık aidat 120 lira oldu..
    Yıllık aidat

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

O değilde Demirören kulübün anasını ağlatmış. Bu kadar borç bindirmiş ama çifte kupa dışında elde tutulur bir başarı yok. O başarının zaten en büyük mimari Mustafa Denizli. O sezon ayağının tozuyla Sinan Engin'i istemeyip kulüpten uzaklaştıran ve yönetimi hizaya sokan bir hoca sayesinde doğru işler yapıldı. Alt yapıdan Necip dışında çıkan bir tane oyuncumuz yok. Necip'te malum yerinde saymaya devam ediyor. Bu kadar yanlışın içinde reklamını en iyi şekilde yapıp maddi ve manevi her türlü desteği gören ÇARŞI acep neden bunlara sessiz kalıyor merak ediyorum. Beşiktaşlıyım ama oldum olası ÇARŞI grubundan hiç haz etmedim. Bir tek suçlu Demirören ve yönetimi değil, ÇARŞI'da suç ortağıdır. Bu sezon tribünde takıma maddi olarak verdikleri zararda çabası. Umarım yeni yönetim bunların önlemini alacaktır diye umuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu sene sanki herkesin isleri birbirinden yavas ilerliyor.

Galatasaray SL icin kadro kuracak bi Dany aldi
    Fenerbahce on eleme oyniyacak, sikintili MC bolgesinden Emre gitti
    Trabzonlu yoneticiler Uefa'dan haber gelene kadar faks makinasini bile kapatmis

ama en buyuk sorun Besiktasta, teknik adam halen bulunamadi. Bir an evvel bu sorun cozulmeli surda 20 gun sonra takimlar toplanmaya basliyacak. Yeni gelecek teknik adamin sezon planlamasini dogru duzgun yapabilmesi icin en erken vakit Besiktasin onlara gore birini bulmasi lazim.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Beşiktaş'ta ihtarname şoku
    Ekonomik sorunlarla uğraşan Beşiktaş, Quaresma, Simao ve Bebe'nin kulübe yolladığı ihtarname ile sarsıldı.

05 Haziran 2012 Salı - 15:50
    Radyospor

Beşiktaş'ın yeni yönetimi, kulübü düzlüğe çıkarmak adına dört koldan çalışmalarını sürdürüyor; ancak sorunların ardı arkası kesilmiyor.

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın haberine göre; bugün siyah beyazlı kulübe şok bir ihtarname geldi.

3 Portekizli futbolcu Quaresma, Simao ve Bebe, alacaklarını tahsil edemedikleri gerekçesiyle kulübe ihtirname gönderdiler.

19 HAZİRAN'A KADAR ÖDEME YAPILMAZSA SERBEST KALIYORLAR

Buna göre bu üç futbolcu 19 Haziran Salı gününe kadar alacaklarını tahsil edemezlerse serbest kalacaklar. Kısacası, pek çok sorunla boğuşan yönetim için, ortaya çıkan bu yeni sorunu çözebilmek için sadece 2 hafta var.

QUARESMA'NIN ALACAĞI 2 MİLYON 50 BİN EUROYU BULUYOR

Bu kısa sürede Quaresma'ya ödenmesi gereken toplam para 2 milyon 50 bin euro. Quaresma'nın aylık 375 bin euro maaş alıyor. Ocak, Şubat, Nisan ve Mayıs ayı toplam alacak miktarı 1 milyon 875 bin euro. Oturduğu evin aylık kirası 13 bin euro, 5 aydır ödenmeyen ev kirasının toplam bedeli 130 bin euro. İki toplamdan çıkan sonuç ise 2 milyon 50 bin euroyu buluyor.

BEBE 350 BİN EURO

Bir diğer Portekizli Bebe'nin ise aylık 70 bin eurodan toplamda 350 bin euroluk alacağı bulunuyor.

SIMAO 1 MİLYON 380 BİN EURO

Simao'nun 2011 yılının Aralık ayında kalan 130 bin euroluk alacağı bulunuyor. Bununla birlikte Ocak, Şubat, Mart, Nisan ve Mayıs'ı kapsayan alacak miktarı 1 milyon 250 bin euro.

YÖNETİMİN ACİL EYLEM PLANI

Bu üç futbolcunun toplamda 4 milyon euroya yakın alacaklarının ayın 19'una kadar ödenmesi gerekiyor. Beşiktaş'ın yeni yönetiminin şu anda elinde bu miktarı karşılayaçak sıcak para bulunmuyor; ancak her konuda olduğu gibi bu konuda da bir an önce harekete geçtikleri ve 2 hafta içerisinde bir çözüm üretmeye çalışacakları öğrenildi.
    Bir hata var burda evin kirası 13 Bin Euro'ysa 5 ay ödenmezse 65 Bin Euro olur 130 Bin Euro olmazki

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

http://www.markafoni.com/product/bjk-0/erkek-forma/

bjk ürünleri var almak isteyen varsa alsın.Formalar falan ucuz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İbrahim Altınsay görevinden istifa etmiş. Bu çok kötü oldu bizim için. Transferlere yön veren isimdi kendisi ve göreve geldiğinde çok sevinmiştim. Umarım, sorun olmaz bizim için ve gündem yaratacak bir olay yüzünden değildir bu istifa.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Poffffff.Bu gerçekten çok kötü oldu. Onca kötü şarta rağmen umut kaynaklarımızdan birisiydi İbrahim Altınsay.

İbrahim Altınsay İstifa Etti
    11.06.2012
    Futbol komitesinde fahri olarak görev yapan genel kurul üyemiz İbrahim Altınsay, yeterli desteği göremediğini ileri sürerek görevinden istifa etmiştir.
    Sayın Altınsay'a görev yaptığı kisa süredeki hizmetleri için teşekkür ederiz.

Beşiktaş JK
    http://www.BJK.com.tr/tr/haber/52529/
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Firat Gunayer : İbrahim Altınsay'ın mantalitesi bazı yöneticilerle uyuşmadı..Altınsay istifa etti..Sebep teknik adam konusundaki fikir ayrılığı..

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Meyve veren ağaç taşlanırmış en çok umut bağladığım isim istifa etti. Levent Erdoğan gibi yararsız adamlar kaç yıldır kulüp binasında, yarar sağlayacak isimler dışarıda. Şeref Yalçın ve Cem Bilge'nin de istifa edeceği konuşuluyor. Gündemde bir de Eriksson haberleri var. Hayırlısıyla bir düzlüğe çıkabilirsek ne mutlu bize.

Nesil
    2011
    Yer
    Gönen

hayda ibrahim altınsay gitti kim gelecek bakalım serdal adali gelsinde başka birşey lazm değil

Ne olursa olsun, bizler burada feda etmeyenler veda etsin derken böyle yaşanacak bir tartışmada, bir olayda çekip gidecekler hiç içimizde bulunmasın daha iyi. İbrahim Altınsay'ın yapabileceklerinden dolayı ben de çok umutluydum fakat önerdiği isimler kabul görmedi diye istifa etmesi olacak iş değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kimse birisi gitti diye üzülmesin. Benim Fikret Orman'a olan inancım sonsuz. Yeni baştan bir kulüp kuracak ve bizi güzel günlere doğru götürecek. Hepimiz göreceğiz. Bir yöneticiye bağlı değiliz biz. Başarılıdır belki evet ama biri gelir biri gider. Gelecek olan daha daha iyi olur belki bilemeyiz. İyimser olmak lazım.
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Kimse birisi gitti diye üzülmesin. Benim Fikret Orman'a olan inancım sonsuz. Yeni baştan bir kulüp kuracak ve bizi güzel günlere doğru götürecek. Hepimiz göreceğiz. Bir yöneticiye bağlı değiliz biz. Başarılıdır belki evet ama biri gelir biri gider. Gelecek olan daha daha iyi olur belki bilemeyiz. İyimser olmak lazım.
    Kesinlikle katılıyorum. Bir bıraksınlar da bir gece alalım bayraklarımızı şampiyonluğumuzu kutlayalım, biz de bir huzur bulalım, sevincimizi yaşayalım.
    Ayrıca şu an kartalbakışının yayınını izlemenizi öneriyorum. www.kartalbakisi.tv

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Beyler İbrahim Altınsay'ın gitmesine üzülmemiz vizyon meselesiyle alakalı.Yönetim yapılanmaya gideceğiz dedi ve bu doğrultuda kendilerine yol göstermesi,yardımcı olması için Altınsay'ı göreve getirdi.Adam geldiğinden beri gecesini gündüzüne katarak çalıştı ama diğer yöneticiler fikirlerine önem vermemişler.Bu yüzden istifa etti.Böyle değerli bir adamı oyun dışında bırakan zihniyet açıkcası benim umutlarımı azaltıyor.Aradaki vizyon farkını görmek için Altınsay ile diğer yöneticilerin hoca önerilerine bakmak yeterli.Altınsay'ın hoca önerileri;Bielsa, Rangnick, Van Gaal, Gerets.Diğerlerinin hoca adayları; Samet Aybaba, Eriksson, Daum, Koch.

Ayrıca Forza'da İbrahim Altınsay'a yakın bir abimizin yazını da ekliyorum.

Benim tanıdığım en sağlam Beşiktaşlı'dır.
    Şu 2 ayda da pek sıkça kendisine verilen görevi nedeni ile haberleştik. Yazıştık. Konuştuk.
    En son TD soruma " ben de bir bilsem " diye cevap verince, huylanmıştım.
    Yani bir adamı bir göreve getiriyorsunuz ( kim olursa olsun ),
    Ve o adam diyorsunuz ki " Futbol takımını yeniden yapılandır "...

Sonra o adam gidiyor, Scout ekibi kuruyor. Pırıl pırıl hepsi sizin bizim gibi Beşiktaş ve futbol aşkı ile
    yanıp tutuşan gençleri bu işe yönlendirmeye başlıyor.
    Ruhundaki incelikleri ve mükemmel insani yapısı ve bir İngiliz beyefendisi gibi taşıdığı futbol kültürünü
    canı gibi sevdigi klübüne aktarmaya başlıyor...

Oğuzhan Özyakup'u klübe cuzzı bir maliyetle kazandırıyor.
    Tunay Torun'u son dakikaya kadar kapıya kadar getiriyor.
    Dean Selim diye bir çocuk buluyor. Kimse tanımıyor.
    Deniz Naki'yi ikna ediyor, beğenilmiyor.
    Meteo Kovaviç için canlı izleyen bir scout arıyor, bulamıyor.

Çırpınıyor ki, BJK bu zor dönemden kurtulsun...

Profesörü (Ragnick) buluyor, o olmassa hiç oyuncu almayalım, bütçemizi Bielsa'ya verelim diyor, o da olmadı nerden baksan her tarafı hoca diyor Van Gaal ile masaya oturuyor. 1 gün Istanbul'da ise 2 gün, deli gibi Avrupa'yı dolaşıyor Beşiktaş'taki görevi için.

Sonra diyorsunuz ki bu adama , biz şu TD ile anlaşıyoruz...

E o da diyor ki o zaman beni ne meşgul ettiniz 2 aydır?

Madem iyi biliyorsunuz, size başarılar diyor ve ekliyor " bu proje eninde sonunda uygulanmak zorunda kalınacak "....
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Taraftarı ve Kongre üyesi olduğum Beşiktaş’ta fahri olarak yürüttüğüm, “Futbol Takımlarının Yeniden Yapılandırılması Genel Koordinatörlüğü” ve “Futbol Komitesi Üyeliği” görevimden ayrıldım. İstifamla ilgili spekülasyonları önlemek, konuyu gündemden mümkün olduğunca çabuk kaldırmak ve kapatmak için ilk ve son kez bir açıklama yapmayı gerekli gördüm.

Göreve gelir gelmez gece gündüz çalıştık ve kısa zamanda ortaya bir “Yeniden Yapılanma Projesi” çıkardık. Beşiktaş dengeli, gelişmeye açık, dinamik, mücadeleci ve çağdaş bir takım olacaktı. Bunun için, şimdiye kadar Beşiktaş’ta verdiğinden çok alanların tasfiye edilmesi, edilemiyorlarsa “Fulya’da Düz Koşu”ya yollanmaları gerekiyordu. Teknik Direktör bu stratejiye göre seçilecek, Ümraniye ve Özkaynak Düzeni buna göre yapılandırılacaktı.

Projeyi uygulamaya başlayınca Başkanımızdan ve Futbol Komitesi Başkanımızdan yeterli desteği göremedim. Projeye ilişkin kuşkular ve kararsızlıklar doğmaya başladı. Son olarak teknik direktör konusunda bilgim ve onayım dışında adımlar atılınca görevde kalmama artık gerek duyulmadığını anladım. Artık bir işlevi kalmayan bu görevden ayrılmak zorunda kaldım.

Üzülerek aldığım bu kararda, komite üyesi öteki arkadaşlarımla ya da bazı yönetim kurulu üyeleri ile olan anlaşmazlıkların etkili olduğu tamamen asılsızdır. Böyle anlaşmazlıkların olduğu tamamen uydurulmuş haberlerdir.

“Yeniden Yapılanma Projesi”nin Beşiktaş ve ülke futbolu için tek çare olduğuna inancım tam. Bu yolda atılacak her adımda, istek olursa, elimden gelen her türlü desteği göstermeye devam edeceğim.

Konunun böyle kapanmasını diler, saygılar sunarım.

İbrahim Altınsay
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mateo Kovacic ismi bile bu adamı kaybetmemizin ne kadar vahim olduğunu gösteriyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İcra kurulu başkanlığını yürüten Cem Bilge'de istifa etmiş.

Mesaj Yetkileri