Sayfa 70 / 439 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon
2,071 ile 2,100 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

fazıllardan, ...
    falanca sitelerden haberler yok mu ?

: )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Yönetim ne yapıcak Zico forvet yeterli diyor sadece bir stoper istiyor.Yönetim hocanın işine mi karışsın.
    gerekirse karışır,yapılan hazılık maçlarında hala forvet yeterli diyorsa zico'nun hocalığından şüphe ederim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Medya şizofren olabilirp Bir gün bir bakarsınız Adriano,Ronaldo,Ronaldinho,Messi hepsini zorla getirmişler Türkiye'ye
    valla bu gidişle o da yakındır merak etme

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bu Zico Deivid'i göndermez. Eğer illa ki biri alınmalıysa Deivid'i Türk yapar yine takımda tutar .O da olmadı Appiah'ı gönderir , Deivid yine kalır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    gerekirse karışır,yapılan hazılık maçlarında hala forvet yeterli diyorsa zico'nun hocalığından şüphe ederim
    .

[[/B]
    Biraz profosyenel bakmak gerekiyor o zaman t.direktör ne iş yapıyor takımda gitsin yönetim kursun takımı.Ya hocaya güveneceksin ya göndereceksin.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ne Zigic'i, ne Bojinov'u?..
    Santrafor transferi gelmez artık, eldekileri ne yapacaklar.

Bence Yasin harici transfer bitti; e Yasin bu kadar da çok bekletme artık..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Bu Zico Deivid'i göndermez. Eğer illa ki biri alınmalıysa Deivid'i Türk yapar yine takımda tutar .O da olmadı Appiah'ı gönderir , Deivid yine kalır.
    niye bu kadar istiyorsa deivid'in takımda kalmasını... nedir bu deivid aşkı aklıma kötü kötü şeyler geliyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Biraz profosyenel bakmak gerekiyor o zaman t.direktör ne iş yapıyor takımda gitsin yönetim kursun takımı.Ya hocaya güveneceksin ya göndereceksin.
    ben gerektiğinde dedim her zaman demedim,arada fark var
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Ne Zigic'i, ne Bojinov'u?..
    Santrafor transferi gelmez artık, eldekileri ne yapacaklar.

Bence Yasin harici transfer bitti; e Yasin bu kadar da çok bekletme artık..
    hocam Türkiye neyse de Avrupa'da ne yapıcaz o zaman forvetsiz? kezman'ın yanı hala boş... yapılan 5 hazırlık maçındada gördük gol yollarında çaresiz kalıyoruz

Kocaelispor hazırlık maçında da görüldü ki yeni sezonda sistem 4-4-1-1 veya 4-2-3-1 olacak..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Kocaelispor hazırlık maçında da görüldü ki yeni sezonda sistem 4-4-1-1 veya 4-2-3-1 olacak..
    tek bir maçla belli olmaz o işler,deneme yapıyor anlayacağın

tek bir maçla belli olmaz o işler,deneme yapıyor anlayacağın
    Tabi ki belli olmaz,ancak bu Süper Kupa maçından önceki son hazırlık maçıydı.Büyük ihtimalle böyle bir sistem görebiliriz demek ismetiştim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Tabi ki belli olmaz,ancak bu Süper Kupa maçından önceki son hazırlık maçıydı.Büyük ihtimalle böyle bir sistem görebiliriz demek ismetiştim
    senin dediğinde olabilir de bence farklı olacak.''neden'' dersen,zico dikkat edersek bu 5 hazırlık maçında da hep değişik formasyonlar denedi bence bunlardan bir seçim yapacak süper kupa için 2'li forvetli sistem bekliyorum ben ondan...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Galatasaray'ın kalesi bitik..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

zico hayatta çift forvet oynatmaz adamın bünyesi kaldırmaz bi kere
    bu arada adriano ile ilgili olan haber fotomac ve takvim gazetesinde de cikmis hic birine inanmiyorum ama insallah dogrudur

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

herkes yorumalarina dikkat diyo eger yaptigim yorumlar agiriniza gittiyse kusura bakmayin ama birileri morientes %99.9 gsde dedigi zaman hemen inaniyorsunuz ama ben %99.9 dedigimde inanmiyo kimse nie? cunku biz toplum olarak hosumuza giden seylere inaniriz

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu sezon Bursa ilk 7 - 10 arasında bitirir o kadar iyi transferi yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

G.Saray'ın yeni golcüsü Saha'mı?

Fransız forvet için bastıran Aslan, Atletico'lu Mista, Rodriguez ve Aguero'yu da gündemine aldı.

Saha'ya üç alternatif

Hazırlık maçlarında göze batan forvet sıkıntısına son vermek için kolları sıvayan ve Lincoln transferini bile gölgede bırakacak bir golcüyü Aslan yapmaya çalışan yönetim, Manchester United'ın Fransız golcüsü Louis Saha'nın alternatiflerini de belirledi. Sarı-kırmızılı camiayı heyecanlandıran Saha için girişimlerini sıklaştıran yönetimin, olumsuzluk çıkması durumunda sorun yaşamamak için Atletico Madrid'in üç forveti Mista, Rodriguez ve Aguero'yu takibe aldığı ifade edildi.

YEDEKTE TUTUYOR
    2004'te 13 milyon pound karşılığında Fulham'dan transfer edilen Saha'nın durumu konusunda Manchester United'lı idarecilerden bilgi alan sarı-kırmızılılar, 10 milyon euro'yu gözden çıkardı. Tribalfootball. com isimli internet sitesinde yer alan habere göre Aslan'ın forvet konusundaki girişimleri bununla da sınırlı kalmadı. Tedbiri elden bırakmayan G.Saray yönetimi, olası bir aksiliğe önlem olarak Mista, Rodriguez ve Aguero'yu yedekte tutmaya başladı.

Kaynak:Fotomac

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Tamamdır.1 hafta sonra Saha bizde...

Fotomaç yine döktürmüş yahu

Saha, olmadı Maxi, olmadı Mista, o da olmadı Agüero

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Artık bu Fotomaç'a bi dur demenin zamanı geldi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adriano transfer olsun sıkıyorsa oynatmasın çift forvet

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Es-Es’de Cem Baki pazarlığı

Eskişehirspor transferde Cem Baki’ye yöneldi. Diyadin’in alınmasını istediği futbolcu ile yönetim görüşmelerini sürdürüyor.
    Bu sezon şampiyonluk için kadroyu tamamen yenileyen ve teknik direktör Metin Diyadin’in transfer edilmesini istediği futbolcuların tamamını alan Eskişehirspor yönetimi şimdi de Rizespor’un tecrübeli oyuncusu Cem Baki ile temaslarını sürdürüyor.
    Eskişehirspor teknik direktörü Metin Diyadin’in yönetimden alınmasını istediği futbolcu ile görüşmeler tüm hızıyla sürüyor.
    Bugün kampa katılacak olan Eskişehirspor transfer komitesi başkanı Rıdvan Çakırgöz’ün Cem Baki konusunda Eskişehirspor teknik direktörü Metin Diyadin ile bir kez daha görüşeceği ve sonrada transferi gerçekleştireceği öğrenildi.
    Cem Baki’nin ise güçlü bir kadro kuran Eskişehirspor’a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Kaynak:İstikbal Gazetesi

Cem Baki ile de sağ kanadımızı tamamlarız Turnuvada Kartal'a ve Altay'a yenilememize rağmen takım çok iyi oynuyomuş
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Aguero????????? yuh be abi bu kadarda sallanmazki Hadi Mista ile Saha'yı anladım Aguero ancak 10-12 sene sonra gelir
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    fazıllardan, ...
    falanca sitelerden haberler yok mu ?

: )
    Abi o iş baydı ya, kimin geleceğini bilince heyecan kalmıyor insanda..

------------------------

Hasan Kabze, Rusya’nın Rubin Kazan takımıyla prensip anlaşmasına vardı.

Cim Bom’dan gönderilmesine karar verilen futbolculardan Hasan Kabze, Rusya’nın Rubin Kazan takımıyla prensip anlaşmasına vardı. Bir süredir Ruslarla temas halinde olan Kabze’nin sözleşme imzalamasının an meselesi olduğu bildirildi. Rubin Kazan, Hasan Kabze için Galatasaray’a 1 milyon Dolar bonservis bedeli ödeyecek. Genç golcünün şu sıralarda Rusya’da ev aradığı ve bu ülkeyi artık iyi tanıyan Fatih Tekke ile bir görüşme yaptığı öğrenildi. 2005-2006 sezonunda elde edilen mucizevi şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Kabze’yi başta Trabzonspor ve Konyaspor olmak üzere birçok Süper Lig kulübü de renklerine bağlamak istiyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çaykur Rizesporlu Yasin Çakmak’ın transferi gerçekleşmedi.

Çaykur Rizesporlu Yasin Çakmak’ın transferi gerçekleşmedi. Karadeniz ekibiyle bir süre önce bonservis konusunda el sıkışmasına karşın, genç oyuncunun kendileriyle sıkı bir pazarlığa girişmesine kızan Başkan Aziz Yıldırım’ın, Yasin’in menacerini arayıp, “Bu transfer gerçekleşmeyecek'' dediği belirlendi. Rizespor Başkanı Kadir Çakır da transferin olmadığını ve Yasin’in kulübünde kaldığını doğruladı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fener'e transfer oldu da,parayı beğenmiyor oh olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

iyi bir transfer olurdu ama olmadı Ben hala inanamıyorum yahu Adriano şu şartlarda nasıl gelebilirki???2 yabancı gönderilmesi gerekirken ve Zico Deivid kalacak diye diretirken...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi olmus böyle paragöz bir oyuncuya zaten yer yok bizim takımımızda.Alsak iyi olurdu ama

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    iyi bir transfer olurdu ama olmadı Ben hala inanamıyorum yahu Adriano şu şartlarda nasıl gelebilirki???2 yabancı gönderilmesi gerekirken ve Zico Deivid kalacak diye diretirken...
    gelir,en azından bir seneliğine kiralanabilir... yönetimin Adriano transferi uzadı ondan elimiz kolumuz bağlı... Adriano ve Inter'le anlaştığımız zaman yönetim ne Deivid dinler ne de Zico
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    İyi olmus böyle paragöz bir oyuncuya zaten yer yok bizim takımımızda.Alsak iyi olurdu ama
    salla kardeş ya... ülkede başka stoper mi yok?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

[B]

salla kardeş ya... ülkede başka stoper mi yok?
    Pek fazla yokzuhaha.Bekir var alabileceğimiz başka da yok düzgün oyuncu bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

o kadar da iyi olmasına gerek yok gelecek olan her kimse edu-lugano ikilisinin yedeği olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

o kadar da iyi olmasına gerek yok gelecek olan her kimse edu-lugano ikilisinin yedeği olacak...
    İyi olmasına gerek var bence.Bu iki oyuncumuzdan biri sakatlanırsa yerine yine kaliteli bir oyuncu gecmeli.Yasin cok uygundu ama olmadı.Bekir en uygunu bence su an için.

Mesaj Yetkileri