fazıllardan, ...
falanca sitelerden haberler yok mu ?
: )
fazıllardan, ...
falanca sitelerden haberler yok mu ?
: )
Bu Zico Deivid'i göndermez. Eğer illa ki biri alınmalıysa Deivid'i Türk yapar yine takımda tutar.O da olmadı Appiah'ı gönderir , Deivid yine kalır.
![]()
Ne Zigic'i, ne Bojinov'u?..
Santrafor transferi gelmez artık, eldekileri ne yapacaklar.
Bence Yasin harici transfer bitti; e Yasin bu kadar da çok bekletme artık..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
niye bu kadar istiyorsa deivid'in takımda kalmasını... nedir bu deivid aşkıaklıma kötü kötü şeyler geliyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ben gerektiğinde dedim her zaman demedim,arada fark var
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hocam Türkiye neyse de Avrupa'da ne yapıcaz o zaman forvetsiz? kezman'ın yanı hala boş... yapılan 5 hazırlık maçındada gördük gol yollarında çaresiz kalıyoruz![]()
Kocaelispor hazırlık maçında da görüldü ki yeni sezonda sistem 4-4-1-1 veya 4-2-3-1 olacak..
Tabi ki belli olmaz,ancak bu Süper Kupa maçından önceki son hazırlık maçıydı.Büyük ihtimalle böyle bir sistem görebiliriz demek ismetiştimtek bir maçla belli olmaz o işler,deneme yapıyor anlayacağın![]()
Galatasaray'ın kalesi bitik..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
zico hayatta çift forvet oynatmaz adamın bünyesi kaldırmaz bi kere
bu arada adriano ile ilgili olan haber fotomac ve takvim gazetesinde de cikmis hic birine inanmiyorum ama insallah dogrudur
herkes yorumalarina dikkat diyo eger yaptigim yorumlar agiriniza gittiyse kusura bakmayin ama birileri morientes %99.9 gsde dedigi zaman hemen inaniyorsunuz ama ben %99.9 dedigimde inanmiyo kimse nie? cunku biz toplum olarak hosumuza giden seylere inaniriz
Bu sezon Bursa ilk 7 - 10 arasında bitirir o kadar iyi transferi yok
G.Saray'ın yeni golcüsü Saha'mı?
Fransız forvet için bastıran Aslan, Atletico'lu Mista, Rodriguez ve Aguero'yu da gündemine aldı.
Saha'ya üç alternatif
Hazırlık maçlarında göze batan forvet sıkıntısına son vermek için kolları sıvayan ve Lincoln transferini bile gölgede bırakacak bir golcüyü Aslan yapmaya çalışan yönetim, Manchester United'ın Fransız golcüsü Louis Saha'nın alternatiflerini de belirledi. Sarı-kırmızılı camiayı heyecanlandıran Saha için girişimlerini sıklaştıran yönetimin, olumsuzluk çıkması durumunda sorun yaşamamak için Atletico Madrid'in üç forveti Mista, Rodriguez ve Aguero'yu takibe aldığı ifade edildi.
YEDEKTE TUTUYOR
2004'te 13 milyon pound karşılığında Fulham'dan transfer edilen Saha'nın durumu konusunda Manchester United'lı idarecilerden bilgi alan sarı-kırmızılılar, 10 milyon euro'yu gözden çıkardı. Tribalfootball. com isimli internet sitesinde yer alan habere göre Aslan'ın forvet konusundaki girişimleri bununla da sınırlı kalmadı. Tedbiri elden bırakmayan G.Saray yönetimi, olası bir aksiliğe önlem olarak Mista, Rodriguez ve Aguero'yu yedekte tutmaya başladı.
Kaynak:Fotomac![]()
Tamamdır.1 hafta sonra Saha bizde...![]()
Fotomaç yine döktürmüş yahu
Saha, olmadı Maxi, olmadı Mista, o da olmadı Agüero![]()
Artık bu Fotomaç'a bi dur demenin zamanı geldi...
Adriano transfer olsun sıkıyorsa oynatmasın çift forvet![]()
Es-Es’de Cem Baki pazarlığı
Eskişehirspor transferde Cem Baki’ye yöneldi. Diyadin’in alınmasını istediği futbolcu ile yönetim görüşmelerini sürdürüyor.
Bu sezon şampiyonluk için kadroyu tamamen yenileyen ve teknik direktör Metin Diyadin’in transfer edilmesini istediği futbolcuların tamamını alan Eskişehirspor yönetimi şimdi de Rizespor’un tecrübeli oyuncusu Cem Baki ile temaslarını sürdürüyor.
Eskişehirspor teknik direktörü Metin Diyadin’in yönetimden alınmasını istediği futbolcu ile görüşmeler tüm hızıyla sürüyor.
Bugün kampa katılacak olan Eskişehirspor transfer komitesi başkanı Rıdvan Çakırgöz’ün Cem Baki konusunda Eskişehirspor teknik direktörü Metin Diyadin ile bir kez daha görüşeceği ve sonrada transferi gerçekleştireceği öğrenildi.
Cem Baki’nin ise güçlü bir kadro kuran Eskişehirspor’a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.
Kaynak:İstikbal Gazetesi
Cem Baki ile de sağ kanadımızı tamamlarızTurnuvada Kartal'a ve Altay'a yenilememize rağmen takım çok iyi oynuyomuş
![]()
I'm back...
Aguero????????? yuh be abi bu kadarda sallanmazkiHadi Mista ile Saha'yı anladım Aguero ancak 10-12 sene sonra gelir
![]()
I'm back...
Abi o iş baydı ya, kimin geleceğini bilince heyecan kalmıyor insanda..
------------------------
Hasan Kabze, Rusya’nın Rubin Kazan takımıyla prensip anlaşmasına vardı.
Cim Bom’dan gönderilmesine karar verilen futbolculardan Hasan Kabze, Rusya’nın Rubin Kazan takımıyla prensip anlaşmasına vardı. Bir süredir Ruslarla temas halinde olan Kabze’nin sözleşme imzalamasının an meselesi olduğu bildirildi. Rubin Kazan, Hasan Kabze için Galatasaray’a 1 milyon Dolar bonservis bedeli ödeyecek. Genç golcünün şu sıralarda Rusya’da ev aradığı ve bu ülkeyi artık iyi tanıyan Fatih Tekke ile bir görüşme yaptığı öğrenildi. 2005-2006 sezonunda elde edilen mucizevi şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Kabze’yi başta Trabzonspor ve Konyaspor olmak üzere birçok Süper Lig kulübü de renklerine bağlamak istiyordu.
Çaykur Rizesporlu Yasin Çakmak’ın transferi gerçekleşmedi.
Çaykur Rizesporlu Yasin Çakmak’ın transferi gerçekleşmedi. Karadeniz ekibiyle bir süre önce bonservis konusunda el sıkışmasına karşın, genç oyuncunun kendileriyle sıkı bir pazarlığa girişmesine kızan Başkan Aziz Yıldırım’ın, Yasin’in menacerini arayıp, “Bu transfer gerçekleşmeyecek'' dediği belirlendi. Rizespor Başkanı Kadir Çakır da transferin olmadığını ve Yasin’in kulübünde kaldığını doğruladı.
Fener'e transfer oldu da,parayı beğenmiyoroh olmuş
![]()
iyi bir transfer olurdu ama olmadıBen hala inanamıyorum yahu Adriano şu şartlarda nasıl gelebilirki???2 yabancı gönderilmesi gerekirken ve Zico Deivid kalacak diye diretirken...
I'm back...
İyi olmus böyle paragöz bir oyuncuya zaten yer yok bizim takımımızda.Alsak iyi olurdu ama![]()
gelir,en azından bir seneliğine kiralanabilir... yönetimin Adriano transferi uzadıondan elimiz kolumuz bağlı... Adriano ve Inter'le anlaştığımız zaman yönetim ne Deivid dinler ne de Zico
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
salla kardeş ya... ülkede başka stoper mi yok?![]()
o kadar da iyi olmasına gerek yokgelecek olan her kimse edu-lugano ikilisinin yedeği olacak...