Sayfa 70 / 122 İlkİlk ... 2060686970717280120 ... SonSon
2,071 ile 2,100 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

itandje biir kere aykuttan iyi arkadaşlar aykut her topu bekliyor.itandja ise öyle değil refleksleri super.cikacaği zaman cikar gerektiğinte.en önemliside fransadaki gecmişi iyi olmasaydi liverpool yedekte olsa almazdi kaleye bi kere.en önemliside fransadaki butun maclarinda lens kalesinde hep oynadi.bence gayet super bi transfer daha olur eğer gelirse

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

İtandje iyi transfer olmuş.

Galatasaraylı arkadaşlar Baptista falan diyolar hala. Baptista alması çok zor bir oyuncu olmasının yanında Galatasaray'a Külfet olur sadece. Ortasahada yedek bekleyecek o kadar adam varken Baptista gelecek nerde oynayacak ? Galatasaray forvetsizmi oynayacak gelirse tamamıyla saçmalık olur bana göre.

Aciliyet sadece Stoper - Sağbek mevkiinde var galatasaray'ın. Avrupa elemesi ilk maçında servet olmayacak sanırım onun yerine oynayacak oyuncu olması lazım. Sabri tamam iyi oyuncu olabilir ama Sağbek için yetersiz gidiyo gelmiyo , Kademe yapmıyo sıkıntı yaşatır Galatasaray için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayırlı olsun..Çevik bir kalecimiz oldu..Santrafor alalım yeterli..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın, Harry Kewel'ın ardından, kaleci Itandje ile defans oyuncusu Lucas Neill'in transferini de bitirdiği öğrenildi!..

3 gündür İngiltere'de bulunan Galatasaray Yöneticisi Haldun Üstünel'in, West Ham United'ın kaptanlığını yapan Neill ve kulübüyle her konuda anlaştığı öne sürülürken, imzaların dahi atıldığı iddia edildi.

Daha önce İstanbul'da getirilen ancak menajerinin yüksek komisyon istemesi nedeniyle vazgeçilen Liverpool'un Fransız kalecisi Itandje için de anlaşmanın sağlandığı öğrenildi. Fransız kalecinin, İngiltere'de bulunan ve Galatasaray'ın kongre üyesi olan bir doktor tarafından da sağlık kontrolünden geçirileceği belirtildi.

Bu arada Itandje transferinde daha önce sorun olan 900 bin dolarlık menajer komisyonunun ise 200 bin dolara kadar çekildiği de gelen haberler arasında.

MARATON.COM.TR
    Neill lede anlaşılmış...

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Itrandje evet iyi kaleci ama ben kaleci alınmaması gerektiğini düşünüyordum. Şahsen Aykut oynadıkça gelişecek ve çok iyi bir kaleci kazanacaktık, yıllarca milli formayı da giyecek bir isim olacaktı Aykut. Bazı arkadaşların "Çıkmıyordu, topu bekliyordu." dediğini okudum. Siz kendinizi o pozisyonda düşünün, bilmem kaç maç gol yemiyorsunuz ama halen daha bir sürü insan sizin için "Yetersiz" diyor ve bu eleştiriler Demokles'in Kılıcı gibi sürekli sizi tehdit ediyor, siz o toplara çıkabilir misiniz? Ya topu kaçırırsanız da gol olursa? Böyle düşünmez misiniz? Bence bu sene kaleci alınmasaydı Aykut'da "Yönetim ve teknik heyet bana güveniyor." intibası oluşacaktı ve bir kaç maç hata yapsa bile sonunda Türkiye'nin en iyi kalecisini kazanacaktık. Ancak şu anda -eğer Itrandje gerçekten alındıysa- Aykut artık bitti, "Ağzımla kuş tutsam yaranamam." düşüncesi artık yerleşti ve ne kadar şans verilirse verilsin bu saatten sonra başarılı olamaz. Evet biz birkaç yıllığına çok iyi bir kaleci kazandık ama uzun yıllar boyu hakkıyla ve layıkıyla kalecimiz olacak bir oyuncuyu kaybettik, birkaç yıl sonra yine kaleci kriziyle karşı karşıya kalacağız tekrardan. By-pass yapıldı ama gerçek sorun yerli yerinde kısaca...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bugün fanatikte Yılmaz Özdil'in yazısını okudum hoşuma gitti.Dediği gibi siyahtan kaleci olmaz.Dikkat ederseniz dünyadaki bütün iyi kaleciler beyaz.Bir Dida var siyah onu da açıkçası beğenmiyorum ben.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Belgorth View Post
    Bazı arkadaşların "Çıkmıyordu, topu bekliyordu." dediğini okudum. Siz kendinizi o pozisyonda düşünün, bilmam kaç maç gol yemiyorsunuz ama halen daha bir sürü insan sizin için yetersi diyor .
    Aykut çok iyi kaleci ama gerçekten hiç toplara çıkmıyor.Aynı Serdar Kulbilge gibi.2006-2007de Serdar da mükemmel oynuyordu ama toplara çıkmıyordu.
    Last edited by omersal : 09.Temmuz.2008 at 20:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne alaka siyahla beyaz çok saçma

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kasper'le ilgilendiğimiz yazıyordu onu alabilseydik itandje'nin yerine iyi olurdu.

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Quote Originally Posted by uAsamet91 View Post
    Yılmaz Özdil'in tarzı biraz farklıdır, kısa kısa cümlelerle, ironi ve tezatları kullanarak yazmayı sever.

omersal, şayet linkini biliyorsan koyabilir misin buraya biz de okuyalım yazıyı

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Belgorth View Post
    Yılmaz Özdil'in tarzı biraz farklıdır, kısa kısa cümlelerle, ironi ve tezatları kullanarak yazmayı sever.

omersal, şayet linkini biliyorsan koyabilir misin buraya biz de okuyalım yazıyı
    Bilmiyorum ben gazetede okudum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by uAsamet91 View Post
    Nasıl ne alaka siyahların vücut yapısıyla beyazlarınki farklı.Sen hiç siyah bir adamın yüzme rekoru kırdığını gördün mü , koşmaya gelince de siyahlar daha iyi koşar mesela.Basketde de siyahlar çok daha iyidir.Sanırım anlamışsındır.

Ama bu demek değil ki gs ayarında siyah kaleci hiç yok veya beyazlar koşamaz ama istisna işte.
    Last edited by omersal : 09.Temmuz.2008 at 21:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neill gerçekten doğruysa çok iyi..Tek eksiğimiz forvet.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    İtandje iyi transfer olmuş.

Galatasaraylı arkadaşlar Baptista falan diyolar hala. Baptista alması çok zor bir oyuncu olmasının yanında Galatasaray'a Külfet olur sadece. Ortasahada yedek bekleyecek o kadar adam varken Baptista gelecek nerde oynayacak ? Galatasaray forvetsizmi oynayacak gelirse tamamıyla saçmalık olur bana göre.

Aciliyet sadece Stoper - Sağbek mevkiinde var galatasaray'ın. Avrupa elemesi ilk maçında servet olmayacak sanırım onun yerine oynayacak oyuncu olması lazım. Sabri tamam iyi oyuncu olabilir ama Sağbek için yetersiz gidiyo gelmiyo , Kademe yapmıyo sıkıntı yaşatır Galatasaray için.
    Servet kendi söyledi, Avrupa maçında sahada olacağını. Bir de unuttuğun bir şey var ki çok vahim, Uğur Uçar'ımız var sağ bekte. Sakatlanmasa idi Milli Takım'da rahatlıkla yer alırdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Servet kendi söyledi, Avrupa maçında sahada olacağını. Bir de unuttuğun bir şey var ki çok vahim, Uğur Uçar'ımız var sağ bekte. Sakatlanmasa idi Milli Takım'da rahatlıkla yer alırdı.
    Uğur'un olduğunu biliyorum ama çok uzun süredir sakat olduğu için öyle yazdım.

Neill ve Itandje'yi kadroda kattığına göre Galatasaray, bence çıkması gereken onbir:

GK: Itandje
    DR: Uğur Uçar
    DC: Neill
    DC: Servet
    DL: Hakan Balta
    MR: Barış
    MC: Mehmet Topal
    MC: Linderoth/Lincoln
    ML: Arda
    AMC: Kewell
    FC: Ümit Karan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Uğur yedeği olarak da Erkan Ferin var.O da oynarsa gelecek vaat ediyor..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence neill ın DC oynaması hakan baltanın DC oynamasıyla aynı şey yararlı bir transfer olmadı bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Cimbom'un bu sene çift önlibero değil de şu şekilde oynaması lazım..

Gk-Itandje/Aykut
    Dr-Uğur
    Dc-Neill
    Dc-Servet
    Dl-H.Balta
    Dm-M.Topal/Linderoth
    Mr-Aydın
    Ml-Arda
    Mc-Lincoln
    Amc-H.Kewell
    Fc-Ü.Karan/Nonda

Aslında forvete de fazla ihtiyaç yok..Ama yıldız gelecekse hayır demem

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

neill kesinse bence çok iyi bir transfer değil.çok etkileyici bir performans beklemem.

itandje ise süper bir isim yıllardır ismini biliyorum fransa liginde de çok iyyiydi.ben beğendim.kesin almışsak.

19. Default

bir galatasaraylı olarak itandje transferini beğenmedim. bence yetersiz bir kaleci. aykut'tan pek bir farkı yok maalesef...
    katılıyorum ABOOO'ya.

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Quote Originally Posted by demirhanmurat38 View Post
    bir galatasaraylı olarak itandje transferini beğenmedim. bence yetersiz bir kaleci. aykut'tan pek bir farkı yok maalesef...
    katılıyorum ABOOO'ya.
    Bende Itrandje'nin alınmasını istemeyenlerdenim ama şayet alındıysa da performansı görmeden kötü demenin de doğru olmadığını düşünüyorum, aynen süper transfer demenin doğru olmadığını düşünmem gibi. Faydalı olur umarım diyebilirim şu an için ancak.

Bu arada ABOOO'nun ve benim mesajlarımız uçmuş
    Last edited by Belgorth : 09.Temmuz.2008 at 22:37 Reason: Eklenti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada bence Neill'in bittiği uydurma..Hiçbir sitede falan görmedim adını..Sadece maraton'da yazıyor..

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Bu arada bence Neill'in bittiği uydurma..Hiçbir sitede falan görmedim adını..Sadece maraton'da yazıyor..
    Maraton Fotomaç'ın site hâli, orayı geçin de. Itandje'de bitmiş değil, büyük bir aşama kaydettiğimizi söylüyorlar ama henüz ortada resmi birşey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Skysport haberlerinde neill ve itandje ile sözlesme imzaladıgımız söylenmiş..Skysport yalan haber yapmaz..

---------İtandje---------
    ----Neill-Emre-Servet-Hakan---
    ---------Topal--Linderoth-------
    Arda-----Lincoln------Kewell
    ----------Nonda-----------

Şuanki kadro bu gibi..Eger itandje ve neill gelirse

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Skysport haberlerinde neill ve itandje ile sözlesme imzaladıgımız söylenmiş..Skysport yalan haber yapmaz..
    Valla Emrah her spor servisi yalan haber yapar.

Dün mesela Neill in takımında kalacagı acıklanmıştı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Alıntı

Skysportun sporttour programında verdi kadın bogazın takımı premier ligden 3. transferinide tamamlamak uzere dedi itandje ve neill ile anlasıldıgını imzanın an meselesi oldugunu iki futbolcununda bavullarını coktan hazırladıgını soyledi hepimize hayırlı olsun
    Valla emre skysport kolay kolay yalan haber yapmaz..En azından ben öyle biliyorum...Hayırlısı olsun

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İnşAllah diyelim Emrah (: Takıma faydası olsun yeter (:

Bu yönetime ; Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin'e transferde cok güveniyorum. Farkındaysanız yaptığımız transferler hep iyiye gitti. Türk aldığımız her oyuncudan maksimum verim elde ettik. Servet, Hakan Balta, Emre Güngör. Almanya dan hiç ismi duyulmamış olan 2 isim Serkan ve Barış; özellikle Barış. Hepsi yararlı oldu. Gecen sene yaptığımız Bouzid transferi karavana oldu, onu da Kalli istemişti gelecegin Popescusu falan diye. O yüzden yönetime transfer konusunda cok güveniyorum, en yararlı olacak isimleri getireceklerinden şüphem yok...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Neill neden alındı anlamıyorum. Yazık değil mi Emre Güngör'e

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Göktuğ henüz kesin birsey yok hersey olabilir. Neill sag bekte de kullanılabilir. Sabri'nin bekteki durumu şüpheli. Ugur cok iyi ama ciddi bir sakatlık gecirdi sakatlıktan nasıl döner süpheli. o yüzden sagbekte de kullanılabilirr neill. Yine de ben resmi acıklama yapılmadan hiçbir transfer haberine inanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Daha neyi tartışıyonuz Neill defteri kapandı galiba..

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Quote Originally Posted by sitte View Post
    Daha neyi tartışıyonuz Neill defteri kapandı galiba..
    Biz de onu konuşuyoruz ya dostum, bir kapanıyor bir açılıyor. Bir "gelmeyecek" deniyor bir "sözleşmeler bile imzalandı" deniyor

Mesaj Yetkileri