Sayfa 70 / 142 İlkİlk ... 2060686970717280120 ... SonSon
2,071 ile 2,100 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Bayram Tutumlu'nun dünyada bu denli popüler olduğuna inanmıyorum, eğer bu kadar popüler olsa böyle gereksiz şeyler yapma girişiminde bulunmaz.

Sürekli diyor, "Laudrup benim iyi arkadaşım.", "Laudrup gideceği takıma Aurelio'yu götürecek.", "Koeman benim kankam." vs. vs.

Böyle şeyler söyleyen adamın ben gerçekleri söylediği konusunda şüphe ederim açıkçası. Bu yaptıkları tamamen ülkede popüler olma çabasından başka bir şey değil. Senin bu yazdığın haberi bilmeyen ülkede o kadar çok kişi var ki. Belki sen popüler diyorsun ama adını hiç duymayıp da sırf bu haberlerden sonra duyan birçok kişi var ülkede, eline gazeteyi aldığında sürekli Tutumlu'nun demeçlerini görünce ister istemez tanıyor.

Bu yıl Ocak ayından beri konuşuyor sürekli, Aurelio'yu Koeman'ın yanına, Valencia'ya götürecekti, bu aralar da Laudrup'un yanına götürme kararı aldı, yakında da Maradona'nın yanına götürür herhalde
    Egemen hala popüler olma çabası diyorsun ya,adam Dünyanın en gözde menajerlerinden biri,ne popüleri.Kahvedeki adam Tutumlu'yu tanısa ona ne faydası var sanki.Adam işini yapıyor,menajeri konuşmayacakta kim konuşacak...

Neden başka menajerler konuşmuyor diyorum ben de sana... Şu an en gözde futbolcu Arda Turan, menajeri medyaya çıkıyor mu Tutumlu kadar? Adam tam 6 aydır Aurelio'yu götüreceğini söylüyor, yahu ben böyle menajer görmedim. Götüreceksen götür be kardeşim, zırt pırt bütün gazetelere, televizyonlara neden demeç verirsin? İşini yapmasın demiyorum, yapsın ama kontratı olan bir futbolcuyu götüremeyeceğini anlayınca medyayı kullanmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Neden başka menajerler konuşmuyor diyorum ben de sana... Şu an en gözde futbolcu Arda Turan, menajeri medyaya çıkıyor mu Tutumlu kadar? Adam tam 6 aydır Aurelio'yu götüreceğini söylüyor, yahu ben böyle menajer görmedim. Götüreceksen götür be kardeşim, zırt pırt bütün gazetelere, televizyonlara neden demeç verirsin? İşini yapmasın demiyorum, yapsın ama kontratı olan bir futbolcuyu götüremeyeceğini anlayınca medyayı kullanmasın.
    Ahmet Bulut'un medyaya verdiği saçma sapan demeçleri bilmiyor musun Egemen ? Arda'nın menejeri de rahat durmuyor. Sözleşmeli oyuncumuzu ayartıp başka kulüplerin aklını çeliyor. İkisi de böyle bunların.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Türk menajerleri bırakın dünyada ne menajerler vardır kimlerin arkadaşı olan. Acaba onlarda her gün demeç verip şunu şuraya bunu buraya götürüyorum deyip gündeme gelmeye çalışıyolar mı? Bayram tutumlu bilmem ne nin kankası olabilir ama bunu her fırsatta dile getirmesi çok rahatsız edici ve popülerlik kaygısı bence. Öyle ki sanki futbolcu değil şarkıcı popçu menajeri gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İşte popülerliği burada ortaya çıkıyor zaten Egemen.Önüne gelen her menajerin konuşmasını yayınlamazlar.Tutumlu'nun ne kadar önemli bir menajer olduğunu bildikleri için demeçlerine yer veriyorlar.Önemli menajerler basında her zaman var zaten.Ahmet Bulut olsun,Ceylan Çalışkan olsun hep gündemde,basında zaten...

TFF‚ Aurelionun sözleşmesini onaylaşmış olabilir. Şekip Mosturoğlu da bana Marconun serbest olduğunu söyledi. Federasyonun onayı Türkiyede geçerli olabilir ama dışarıda kesinlikle geçerli değildir. Marco serbesttir ve istediği kulübe gidebilir. Bunu Şekip Mosturoğluna da sorabilirsiniz.

Arkadaş, serbestte alsın götürsün adamı ya, Allah Allah! Serbest diyor da o zaman götürsün bakalım istediği kulübe. Laudrup'a bir kulüp bulamadı daha çalıştıracak, Koeman da öyle, ikisinin de menajeri ama ikisi de boşta şu an, onlara da bir kulüp bulsun önce.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Yau banene Bayram Tutumludan yok söyle ünlü böyle ünlü ben o adamı nefretle hatırlıcam hep alsın Aureiloyu Betise,Deportivoya götürsün.Bakalım ne kadar mutlu olacak orda?Yılan hikayesine döndü bu iş.Eğer bizde kalacaksa Aureilo menajerini değiştirmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Götürür götürmez,orasını bilemem,menajerlere oyuncuları başka kulüplere götürmek istiyorlar diye tepki göstermeniz yanlış,adamın işi bu,götürmeye çalışacak tabi ki...

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Götürür götürmez,orasını bilemem,menajerlere oyuncuları başka kulüplere götürmek istiyorlar diye tepki göstermeniz yanlış,adamın işi bu,götürmeye çalışacak tabi ki...
    İyi kardeş iyi, senin de en değerli futbolcularından birini bir gün menajerin götürmeye çalışsın, o zaman görürüm ben senin tepkini Mesela Bobo, Tello, Holosko, Delgado, Serdar Özkan, Serdar Kurtuluş. Bir gün en formda ve iyi oldukları zaman Avrupa'ya götürülmeye çalışılırsa kontratı olmasına rağmen o zaman tepkini gerçekten çok merak ediyor olacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alsın götürsün hadi bekliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Eğer Aureilo kalırsa bizde kimse demesin söyle ünlü böyle ünlü.1 yıldır uğrasıyor götüremiyor derim ben ünü münü sözde kalır.Ama götürürse de helal olsun dicem hodri meydan Tutumlu.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İyi kardeş iyi, senin de en değerli futbolcularından birini bir gün menajerin götürmeye çalışsın, o zaman görürüm ben senin tepkini Mesela Bobo, Tello, Holosko, Delgado, Serdar Özkan, Serdar Kurtuluş. Bir gün en formda ve iyi oldukları zaman Avrupa'ya götürülmeye çalışılırsa kontratı olmasına rağmen o zaman tepkini gerçekten çok merak ediyor olacağım.
    Yukarıda adam TFF'den kontratı bitmiştir,serbesttir onayını aldım diyor,hala kontratı vra diyorsun ya...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Ozaman Anilton belgelesin bizde gözümüzle görünce inanalım. Her sözünü inansaydık herkesin. Neler gelmişti başımıza demi?

Büyütmenın mantıgı yok. Tutumlu iyi bir menejer olabilir ama etik davranmıyor. Egemene hak veriyorum. Adam 6 aydır ha götürecem ha götürecem diyip duruyor. Demekki bişeyler batıyor Tutumluya,birileri dürtüklüyor para getirecek Aurelio diye . O akdar iyi menejerde başka oyuncularla neden bu kadar gündeme gelmiyorda Bu adamla geliyor. Onunda düşündünüz mü,menejeri oldugu için değil, başka sebepler.
    Ben iki sayfadır ne diyorum,sen ne diyorsun.Tamam B.Tutum'lu menajer falan değil.Aurelio'da F.Bahçe'den başka takımda oynamaz zaten.Konu kapansın...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ben olayı falan büyütmedim.B.Tutum'lu dünyanın en iyi menajerlerinden biridir.Bu böyledir,kimse inkar edemez.Benim en başından söylemek istediğim işini yapan birine(menajerliğini yaptığı bir futbolcuyu başka bir kulübe götürmek için çabalaması) tepki gösterilmesinin yanlış olduğuydu.Ama kendi futbolcuları olunca bunu anlamak zor geliyor heralde.B.Tutum'lu menajeri olduğu X bir futbolcuyu F.Bahçe'ye getirmek içinde yapabilir bunu,ki yapmıştırda.Çünkü onların görevi bu.Misal Aziz Yıldırım arayacak kendisini Sayın Tutum'lu bize Poulsen'i getir sana şu kadar para diyecek,oda gidecek onu Sevilla'dan koparıp F.Bahçe'ye getirmek için uğraş verecek.Bundan doğal bir şey olamaz.Ben bunu söylemeye çalıştıkça arkadaşlar sırf "cevap verebilmek" adına devam ettiler.Benim devam ettirdiğim bir şey değil yani...

Ben yerimide çok iyi biliyorum,ne dediğimide...

Anilton senin akrabalık bağın falan mı var Tutumlu'yla, söyle de bilelim yani, bu kadar savunduğuna göre.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Anilton senin akrabalık bağın falan mı var Tutumlu'yla, söyle de bilelim yani, bu kadar savunduğuna göre.
    İki sayfadır yazdık,sen benim Bayram Tutumlu'yu savunduğumu mu düşünüyosun?

Elli kere söyledim hala anlamamışsın,bu adam menajer ve işini yapıyor,ben bunu belirtmeye çalışıyorum.Yoksa Ahmet'miş,Mehmet'miş tanımam ben...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Arkadaşlar böyle önemsiz şeyler için kırıcı konuşmayın, ikiniz de haklısınız

Bayram Bey çok iyi bir menejer olabilir ama aynı iyiliğinden karakter olarak (futbol olarak ) söz edemeyeceğim.. Adam tabiki işini ya***ak ama bu adam sadece işini yapmıyor ! İlk devre de star da canlı yayına konuk olmuştu, daha o zamanlar İspanyol bir takımla Aurelionun anlaştığını ve bugünden itibaren Fenerbahçeyle yollarını ayıracağını söylemişti falan filan , sonra anlaşıldı sezon sonuna kadar ikna ettirildi, sezon sonunda Bayram bey yine Aurelio gidecek diye çıktı, sonra Fenerbahçe TFF'ye(sanırım) bu konu hakkında başvurdu opsiyonu elimizde bir yıl daha bizim futbolcumuzdur diye ve bu karar onandı, şimdi tekrar Aurelio'yu istiyorlar da yok bilmem ne de yok bilmem ne, istediklerini bizde biliyoruz yani sayesinde bilmeyende öğrendi bunu ama istiyorlarsa parasını getirsinler alsınlar (şayet uzattılarsa sözleşmeyi) ya da başkanımız yeter deyip nereye gidiyorsa gitsin desin biz de kurtulalım o da kurtulsun herkes önüne baksın..

Bayram Bey sadece etik olmayan şekilde fiyat arttırmak için uğraşıyor , gerek İspanyollara gerekse Fenere, İspanyollara Fener bırakmıo, Fenere İspanyollar peşini bırakmıyor diyor uyanık
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Her işin bir ahlakı vardır. Ben şimdi kulüp yöneticisiyim, oyuncu transfer etmek istiyorum. Oyuncuyu almak için önce etik olarak kulüp ile görüşmem gerekir, anlaşırsam eğer daha sonra oyuncuyla görüşürüm, zira oyuncunun kontratı vardır, oyuncuyla anlaşsam bile kulüple anlaşamadıktan sonra transferi gerçekleştiremem.

Şimdi gidip de etik olmayan yollardan mı yapmalıyım bu işi? Kulüp yöneticisiyim, işimi yapıyorum. Gidip futbolcunun aklını bulandırıp, bonservisini almasını, mutsuz olmasını, iyi oynamamasını sağlarsam eğer yaptığım iş ahlaka sığmaz ama senin bakış açına göre ben "işimi yapıyorum"dur.

Aurelio'nun menajeri de işini düzgün yapsın. Eğer bu kadar kendine güveniyorsa, kontratı olan futbolcunun kontratının gerçek olmadığını düşünüyorsa, FIFA diye bir kurum var, UEFA diye bir kurum var, olmadı CAS diye bir kurum var, gidersin başvurursun nereye başvuracaksın, oyuncuyu istediğin takıma götürürsün. Sürekli tansiyonu yükseltip ortalığı karıştırmak bu işin ahlakına sığmaz. Kontratın uzatıldığının geçerli olmadığını düşünürsen o zaman gerekli kurumlar aracılığıyla haklılığını kanıtlar ve işini bitirirsin, sansasyonel olmak için de bu tarz şeyler yapmazsın.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Uğur Boral'a İngiliz kancası

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergileyerek milli takımla EURO 2008'de mücadele eden ve Almanya maçında dikkatleri çeken Uğur Boral'a İngilizler kancayı attı.

Blackburn Rovers'ta Mark Hughes'dan sonra göreve gelen ünlü İngiliz Pual Ince'in Fenerbahçeli futbolcu Uğur Boral ve Heerenveen'de forma giyen Amerikalı Michael Bradley'i kadrosuna dahil etmek için yoğun çaba sarfettiği öğrenildi. Mirror'da yer alan haberde bu iki futbolcunun Ince'den önce de izlendiği belirtilirken Uğur Boral'ın Şampiyonlar Ligi'nde sergilemiş olduğu performansla Blackburn'un dikkatini çektiği kaydedildi.

Bunun yanı sıra Blackburn'un Bradley için 3 milyon paundu gözden çıkardığı ifade edilirken İngiliz yöneticilerin bu transferde Uğur ile görüşmesi için Tugay Kerimoğlu'ndan destek istedikleri belirtildi.

Ligtv.com.tr

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Burak Yılmaz'ı ve ona karşı F.Bahçe'lilerin tutumunu çok merak ediyorum gerçekten

Oyuncu falan değil diyen Fenerlilerinde bu transfere nasıl baktıklarını merak ediyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer

Adam futbolcu konusunda fazla Tutumlu

Arkadaşlar Aragones hacca gidicekmiymiş gerçekten?

Quote Originally Posted by physicist87 View Post
    Adam futbolcu konusunda fazla Tutumlu

Arkadaşlar Aragones hacca gidicekmiymiş gerçekten?
    Yok Gökçe, yalan o haberler, öyle şey mi olur, adam ölür hacda bir de mazallah

GÜIZA VE KULÜBÜNDEN BOMBA GİBİ AÇIKLAMALAR!..

Avrupa Şampiyonu İspanya Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Aragones’i alan Fenerbahçe’de şimdi en çok merak edilen konu yeni santrforun kim olacağı? Çok büyük bir kesime göre bu isim yine İspanya’dan...

İspanyollar’a göre La Liga’nın gol kralı, İspanya Milli Takımı'nın santrforu Daniel Güiza, Fenerbahçe ile her konuda anlaştı ve 4 yıllık sözleşme imzaladı...

Ülkenin önde gelen iki gazetesi Marca ve As, bu haberi ısrarla yazarken, muhabirleri de olayın doğru olduğunu savunuyor.

İşte muhabirlerin görüşleri:

Jordi Costa (AS GAZETESİ): "Olayı iyi biliyorum. Fenerbahçe hem Güiza, hem de menajeriyle anlaştı. Sözleşme 4 yıllık olacak. Güiza her yıl için 2 milyon 700 bin euro alacak."

Juan Francisco Castro (MARCA): "Ben haberi duyduğumda 3 sağlam kaynağıma doğrulattım. Güiza’yı Aragones istedi, Fenerbahçe de aldı. Bunu kimse inkar etmesin."

Bunca habere rağmen Fenerbahçe Yönetimi Güiza ismini yalanlamadı. Ancak, doğrulayıcı bir açıklama da yapmadı... Lig Tv, olayı çözmek için önce Güiza’nın kulübü Mallorca’nın yolunu tuttu.

İspanya basınında çıkan haberler Mallorcalı taraftarların tepkisini çekmiş durumda.

Mallorcalı taraftarlar Güiza’nın satılmaması için Mallorca Yönetimi'ne 8 maddelik bir manifesto bile vermişler. Hatta bu durumu protesto etmek için kendilerine ait internet sitelerinde de bir yürüyüş düzenlemeyi organize ediyorlar.

Mallorcalı yöneticiler ise taraftarın bu tepkisine bir anlam veremiyor. Çünkü, Dış İlişkiler Sorumlusu Matias Rebassa öyle bir açıklama yapıyor ki, biz de şaşırıyoruz.

Mallorcalı yönetici Matias Rebassa, ısrarla Güiza’nın satılık olmadığını vurgularken, şu ifadeleri kullanıyor:

"Fenerbahçe’den hiç kimse buraya gelip bizimle görüşmedi. Bizden Güzia’yı isteyen de olmadı... Her şeyi gazetelerden okuyoruz. Biz Güiza’yı kesinlikle satmayı düşünmüyoruz. Ancak, Güiza’nın sözleşmesinde özel bir madde var. İspanya Futbol Federasyonu’na 15 milyon euro artı KDV yatıran Güiza’yı alır.. Eğer Fenerbahçe, Güiza ile anlaştıysa onu bilemem. Ama bizimle hiç kimse görüşmedi..."

Matias Rebassa’nın söyledikleri bunlar... Transferi doğrulamıyor ama Fenerbahçe ile Güzia’nın görüşmüş olabileceğini söylüyor. İşte, bu noktada bize de olayı çözmenin tek yolu kalıyor; Güiza ile konuşmak.

Lig Tv Muhabiri Tunç Elibol, İspanya Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonu olduğu anda Güiza’yı buldu ve konuştu.

Karşımızda Avrupa Şampiyonu bir takımın santrforu vardı ve sempatik davranışlarıyla dikkat çekti ve sonra da Fenerbahçe ile ilgili sorularımızı yanıtladı.

"Şu anda Avrupa Şampiyonluğu’nun keyfini çıkarıyorum. Bir kaç gün hiç bir şey düşünmeden bu coşkuyu doyasıya yaşayacağım. Fenerbahçe ile henüz hiç bir şey net değil... Önümüzdeki günlerde oturup bir karar vereceğim... Fenerbahçe ile henüz yapılmış bir anlaşmam yok."

İşte Güiza’nın söyledikleri de bunlar... Kısacası bu transfer henüz net değil... İspanya basını ısrarla Fenerbahçe’nin bu futbolcuyu aldığını yazıyor... Fenerbahçe Yönetimi bu haberleri ne yalanlıyor, ne de doğruluyor... Mallorca Kulübü ise Güiza’yı kendilerinden kimsenin istemediğini ve bu futbolcunun satılık olmadığını açıklıyor. Güiza’nın söyledikleri ise ortada.

Ortaya iki şık kalıyor... Ya Fenerbahçe sağ gösterip sol vuracak, Güiza yerine başka bir yıldızı renklerine katacak. Ya da sarı lacivertli yönetim, İspanya gol kralını, kulübü Mallorca’dan habersiz transfer etti.

Bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek.

İNGİLTERE'DEN DE TALİBİ VAR.

Bu arada İngiltere Premier Ligi’nde mücadele eden Portsmouth takımının menajeri Harry Redknapp da İspanyol yıldızın peşinde.

People Gazetesi’nde yer alan haberde Redknapp’ın öncelikli hedefinin Liverpoollu Crouch olduğu belirtilirken eğer bu transfer gerçekleşmezse ikinci ihtimalin Mallorcalı Güiza olduğu da iddia edildi.

Redknapp’ın Crouch için önereceği rakamın 9 Milyon Pound civarında olacağı düşünülüyor. Liverpool’un oyuncuyu satmaya yanaşmaması durumunda Ronaldo’dan sonra geçtiğimiz sezon Avrupa’da en çok gol atan oyuncu olan Güiza, İngiliz ekibin gündemine gelecek.

Geçtiğimiz günlerde Arsenal'in de Güiza'yı istediği yönünde haberler çıkmıştı.

MARATON.COM.TR ÖZEL

Nesil
    2006
    Yer

Uğur Boral için çok erken daha onuı göndermeyiz değil rovers , chealse bile istese nafile

Aragones ne de olsa son tatillerim uzatabildiğim kadar uzatiim mantığıyla yaklaşmıyordur inşallah hayata Şaka tabiiiki ama gerçekten bir an önce gelip takımı güzel bi etüt etmesini istiyorum , eksikler gedikler neyse görmeli başkandan oyuncu istemeli belirsizlikleri yok etmeli güzel bir yedek klübesi oluşturmalı yapacak çok işi var , şimdiden sabırsızlanıyorum ilk hazırlık maçımız için..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Maraton.com.tr özel kaynaklı Güiza haberi yalan gibi geldi. KDV falan yazmışlar yalan olduğu hemen ortaya çıkıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Uğur Boral gelmiş 26 yaşına zaten artık bunun erkeni mi kalmış, gidecekse şimdi gitsin.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yahu milyon dolarlık kontrat yapıyoruz yaparken de başlayacağı tarih falan bellidir hacca gitme olayı çok saçma bir haber gibi geliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Klup yalanlamıyorsa anlaşmaya az kalmıştır
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Uğur Boral'da istikrar yok.Bu yüzden Avrupa'ya açılma şansı az.Yoksa çok yetenekli bir oyuncu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Burak Yılmaz'ı ve ona karşı F.Bahçe'lilerin tutumunu çok merak ediyorum gerçekten

Oyuncu falan değil diyen Fenerlilerinde bu transfere nasıl baktıklarını merak ediyorum.
    Esas Emre'ye karşı tutumu merak et Murat abi

Mesaj Yetkileri