Sırf Hakan Şükür değil o dönemin nerdeyse bütün Türk futbolcuları toplanıp cami'ye gidiyolardı, ibadet etmeye. Bunda kötü bişey olduğunu zannetmiyorum aksine oyuncularımız arasındaki bütünlüğü sağladı hatta milenyuma damga vurmamıza bile yardımcı oldu diyebilirim.
iyi geceler.
görüyorum ki oyuncuların kişisel hayatlarındaki eylemleri bazı Galatasaraylıları rahatsız etmiş. ki bu oyuncu hakan şükür. her ultrAslan bilir ve söyler bunu, 10'dan sonra sadece 9 ! diye.
ümit karan'da bar açtığı halde, karı kızla takıldığı halde bizim efsanemizdir ; hasan şaş'ta davranışlarına rağmen bizim efsanemizdir ; hakan şükür herşeyiyle bizim efsanemizdir. sevmemeniz normal kabul edilebilir ama sevenlerin olduğu yerde biraz daha saygılı olmayı deneyin. son olarak ;
ooo kral hakan şükür..
sanırım gerisine gerek yok. saygılar.
Hakan'ın krallığına Lafım yok çok maçta kazandırdı bize ama o kaçırdıklar cidden baya sinirleri zorluyodu![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Hakan Şükür bile hemde G.Saray'lı taraftarlarca tartışılıyorsa Allah Rahmet Eylesin...
beyler birşeyi anlamıyorsunuz. burada tartışılan konu hakan'ın golleri değil. buna göre yorum yaparsanız, yada hiç yapmayıp konuyu kapatırsanız daha iyi.
Yok bide kızsaydın
Şimdi uzun uzun bu konu hakkında birşeyler yazıcam ama konu çok uzayacak diye yazmıyorum. Gereksiz bir tartışma yapıyorsunuz. Adam iyi niyetle kutlu doğum haftasına yakışır bir derbi olsun dedi ülke ayaklandı. Ne biçim ülkeymişiz haberimiz yok. Yada ne biçim basın.Bu konuyu Bir fenerli yada bir beşiktaşlı tartışsaydı cevabınız ne olacaktı ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hepinizi tebrik ediyorum, nerden ne çıkardınız. Bravo..
Ne kendimi anlatacağım, ne de yazdıklarınıza cevap vereceğim..
-----------------------------------
Adnan Polat'ın transferi kapattık demesi umarım doğru değildir, takımın eksikleri var bence.
1 sayfa Hakan Şükür tartışılmış
Konunun özüne, yani transfer haberlerine dönelim arkadaşlar.
(/s)
Bu arada resmi siteye girilemiyor galiba, yeni transfer için hazırlık mı var yoksa![]()
Adnan Polat, henüz takıma dönmeyen Lincoln´ün, bundan böyle Galatasaray forması giymeyeceğini söyledi.
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, henüz takıma dönmeyen Brezilyalı futbolcu Lincoln’ün, bundan böyle Galatasaray forması giymeyeceğini söyledi. Polat, henüz ülkesinden dönmeyen ve takımın Hollanda’daki hazırlık kampına da katılmayan Brezilyalı oyuncuyla ilgili, “Lincoln dönse de artık Galatasaray forması giymeyecek. Bundan böyle Florya’dan içeri giremez” dedi.
Transfer geliyor galiba.![]()
oh be lincolnden kurtulduk
kurtulalım artık şu 10 numaralardansiz Lincoln'ü şutlayın, biz de Delgado'yu rahat bi nefes alalım
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Keita'ya hangi mantıkla 9 numara veriliyor anlayamıyorum..
Kendi istemiştir belki ayrıca Forma numarısı büyütülecek bir konu değil zaten![]()
keitaya 7 yada 11 iyi giderdi ama bu önemli bi konu değil önemli olan keitanın gelmesi
neden verilmesin ki? 9 numara illa golcü olacak diye bir kural yok sonuçta. kaleci isterse 10 numara giyer, forvet isterse 1 numara giyer ki emsalleri de var. numaralara takılmak, tabulaştırmak çok doğru değil diye düşünüyorum. belli kişiler ve formalar efsane olabilir, birbileriyle örtüşebilir ama burada belirleyisi olan forma numarası değil kişidir. Metin Oktay ve Hagi birer efsanedir Galatasaray için, oyunculukları nedeniyle ancak 10 numaranın bir sihri yok sonuçta giyen kişi mükemmel futbolcu olacak diye bir şey yok. mesela ben 10 numara giyip maça çıksam herhalde madara olurum![]()
9'u kendi istemiştir fred gelmeden öncede 9 giyiyormuş..
yo renkdaşım, cevap vermene gerek yok. konu daha fazla uzamamalı dediğin gibi, ama kimseyi gerizekalı yerine koymaya gerek yok.
------------------------------------
takıma bir defans takviyesi yerinde olur fakat olmazsa da dünyanın sonu değil. aslanlar gibi çıkar toplarını oynar oyuncularımız.
Keita kendi istemiştir belki özel bi anlamıda vardır![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Muhahah
![]()
Yorum bile yapmak istemiyorum![]()
4-4-3 mü![]()
Gazetelerden nefret ediyorum yazık Türk Gazetelerine![]()
Normal değil derken?yoksa Galatasaray gerçekten 4-4-3 mü oynayacak?