Sayfa 70 / 896 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon
2,071 ile 2,100 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Quote Originally Posted by wawe1001 View Post
    Paulsen ve Capel gelicek :P
    Capel gelemiyor Sevilla'da kalacağını açıkladı...Poulsen'de gelecek heralde..

Sheriff Misafir

Özer geliyor. Wederson+ sanırsam 4milyon euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olacak.

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Özer geliyor. Wederson+ sanırsam 4milyon euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olacak.
    İlhan Parlak'ta var büyük ihtimalle..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlhan, Vederson ve 2 milyon € deniyor birde

Özeri alıcaz, 2 futbolcu verecezde para ne kadar verilecek şu anda sorun burdaymış sanırım.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Özer 4 MN €+Emreciksin+İlhan galiba Vederson takas değil...

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    Özer 4 MN €+Emreciksin+İlhan galiba Vederson takas değil...
    Emreciksin Kayseri'ye gidecek büyük ihtimalle ...

Sheriff Misafir

İlhan Parlak'ı bilmiyorum tam ama Wederson büyük ihtimalle gidiyor. Ankaraspor'un içinde olan biriyle görüştüm yaklaşık bi 15 dk önce.. Özer nereye gidiyor dedim, Fenere gidiyo dedi, Wederson'da geri geliyo dedi.

bir gökhan emreciksin dendi, bir ilhan parlak dendi, en son wederson deiyor

Hangisi veya hangi ikisi verilecek?

wederson kalsın bence...

emreciksin ve parlak işimize yaramayacak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by erenkoca55 View Post
    bir gökhan emreciksin dendi, bir ilhan parlak dendi, en son wederson deiyor

Hangisi veya hangi ikisi verilecek?

wederson kalsın bence...

emreciksin ve parlak işimize yaramayacak
    Hakikaten takımda sol bek kalmayacak Vederson giderse.Roberto Carlos var bir de Vederson vardı.Yok ben mi yanılıyorum?
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Hem o var hem de sol açıkta sıkıntı olduğunda wederson az çok oynayabiliyor orada...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by erenkoca55 View Post
    Hem o var hem de sol açıkta sıkıntı olduğunda wederson az çok oynayabiliyor orada...
    Sol açığa oyuncu alınacağı için söylemedim sol açığı.Uğur yedek olarak iyidir.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Quote Originally Posted by Pişekar View Post
    Sol açığa oyuncu alınacağı için söylemedim sol açığı.Uğur yedek olarak iyidir.
    Uğur belki iyi oyuncudur ama hiç sevmiyorum.

Sheriff Misafir

Özgür Çek büyük ihtimalle as takıma yükselecek gelecek sene ve Carlos'un yedeği olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Mehmet Topuz'a para+emreciksin, Özer'e para + ilhan(kesin), diğer oyuncu konuşuluyor. fiyat da 4 mn euro.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Özgür Çek büyük ihtimalle as takıma yükselecek gelecek sene ve Carlos'un yedeği olacak.
    Özgür zaten çıkmıştı as takıma diye biliyorum..

oh be gidio wedo galiba. yakışmıyor çubuklu ona, taşıyamadı.
    eksiklermiz: sol açık, sol bek, ön libero

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Topuz için sadece 7.5 Milyon € ödedik.
    Özer için ilhan, Emreciksin, Vederson'dan ikisi ve para verilecek.
    Last edited by goosfraba : 14.Haziran.2009 at 03:58

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Mehmet Topuz "50 milyon dolar verseler Fenerbahçe'de oynamam" dedi diye haberler çıkmıştı. Şu halde Mehmet'in açıklamasını değiştirelim. "50 milyon dolar verseler giymem, 51'e iş değişir" Ne demişler: Futbolun dini , imanı paradır. Ne de doğru söylemişler

Yahu bu kadar da akıldan çelimsiz olunmaz ki be arkadaşım. Demirören aradı Beşiktaş forması giy "Ölürüm Kartalım'a" de. Aziz Yıldırım geldi "Evim bile sarı-lacivertti. Kanaryadan başka kuş tanımam" de. Adnan Polat geldi "Aslan kafesinde büyüdün.Nenem bile Galatasaraylı'ydı" de. Merak ettim; Laporta gelse "Doğuştan Katalan'ız. Dedem buraya göçmeden önce adı Sergio'ydu" mu derdi acaba. Bilinmez...

Böyle bir komedi görmedim, duymadım. Futbolumuz böyle cahil oyunculara kaldı ya, eyvah ki ne eyvah Ha bir de düşündürücü olan iki güzide kulübumüzün böyle bir oyuncu için birbirine girmesi. Allah ayrı düşürmesin, ne diyelim...

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Özgür zaten çıkmıştı as takıma diye biliyorum..
    5 yıllık sözleşme imzaladı ama paf takımda maçlara çıkdı 19 gol mu ne attı yanlıs hatırlamıyorsam
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post
    Mehmet Topuz "50 milyon dolar verseler Fenerbahçe'de oynamam" dedi diye haberler çıkmıştı. Şu halde Mehmet'in açıklamasını değiştirelim. "50 milyon dolar verseler giymem, 51'e iş değişir" Ne demişler: Futbolun dini , imanı paradır. Ne de doğru söylemişler

Yahu bu kadar da akıldan çelimsiz olunmaz ki be arkadaşım. Demirören aradı Beşiktaş forması giy "Ölürüm Kartalım'a" de. Aziz Yıldırım geldi "Evim bile sarı-lacivertti. Kanaryadan başka kuş tanımam" de. Adnan Polat geldi "Aslan kafesinde büyüdün.Nenem bile Galatasaraylı'ydı" de. Merak ettim; Laporta gelse "Doğuştan Katalan'ız. Dedem buraya göçmeden önce adı Sergio'ydu" mu derdi acaba. Bilinmez...

Böyle bir komedi görmedim, duymadım. Futbolumuz böyle cahil oyunculara kaldı ya, eyvah ki ne eyvah Ha bir de düşündürücü olan iki güzide kulübumüzün böyle bir oyuncu için birbirine girmesi. Allah ayrı düşürmesin, ne diyelim...

Ya bence adamı kandırmışlar bişi yapmışlar bence kendini gösterecek mi yoksa ölesine mi oynucak bakalım
    Last edited by goosfraba : 14.Haziran.2009 at 03:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by wawe1001 View Post
    Ya bence adamı kandırmışlar bişi yapmışlar bence kendini gösterecek mi yoksa ölesine mi oynucak bakalım
    Durumun trajikomikliği burada işte. Bu kadar mı çabuk kandırılır yahu bir insan O zaman 2 duygulu konuşma yap Siirt Jetpa'da oynasın

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post
    Durumun trajikomikliği burada işte. Bu kadar mı çabuk kandırılır yahu bir insan O zaman 2 duygulu konuşma yap Siirt Jetpa'da oynasın

Sizrofren olabilir gol kaçırdığında ki haraketleride garip Tabiki de saka bi yana inş. iyi oynar bize hayırlı oLur
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bi yerde duymuşdum M.Topuz'a imza töreninde Bir Gün Herkes FenerBahçeli Olacak şapkası giydirceklermiş.Galiba yine Balon haber
    Last edited by HooijDonk07 : 14.Haziran.2009 at 03:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Türk futbol tarihi transferin çalım ustalarıyla dolu. Son 20 yılda Rıdvan Dilmen'den M.Topuz'a dek birçok isim transferde attıkları geri adımlarla dikkat çekti. 1988'de G.Saray ile anlaşan ve sarı-kırmızılı formayı giyen Rıdvan Dilmen, daha sonra F.Bahçe'de karar kıldı ve kulübünde efsane oldu. Yine 1995'te G.Birliği'nin G.Saray'a verdiği Tarık Daşgün, F.Bahçe tarafından kaçırıldı. Sarı-lacivertli forma ise Tarık'a iyi gelmedi.

Son dönemlerde F.Bahçe ile anlaşan İbrahim Toraman Beşiktaş'a, G.Saray'a söz veren İlhan Mansız, Okan Koç ve Çağdaş Atan Beşiktaş'a imza attı. Kulübünün Beşiktaş'a verdiği Mondragon da G.Saray'la sözleşme imzaladı.

Daha öncede böyle bir olay yaşanmış. İlginç geldigi için ekledim, konuyla alakası yok tabi.

Nesil
    2006

Bende yüzmeye gidiyordum küçükken ama; sadece eğitmenleri daha iyi olduğu için Galatasaray'a gittim, onu geçtim TOFAŞ'da basketbol oynadım. Ne kadar Fenrbahçe'li olduğumda bilinir.

Rıdvan Dilmen'in Fenerbahçe'li olduğu ortadadır, eğer transfer teklifi Galatasaray'ın kinden sonra geldiyse giymesi doğaldır ama; Mehmet Topuz'un yaptığı kara cahilliktir...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zaten Rıdvan'ın yüzünde mutsuz bir ifade var

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Default O formayı giymedim FOTOMONTAJ

Mehmet Topuz, 5 Haziran Cuma günü medyaya yansıyan Beşiktaş formalı fotoğrafları için çarpıcı bir açıklama yaptı.

Kamuoyunda büyük yankı yaratan o fotoğrafın hileli olduğunu öne süren yıldız futbolcu, "Ben Beşiktaş forması giymedim. Evet, formayı elimde tuttum ama asla giymedim. O fotoğraf fotomontaj. Fotoğraftaki kafa benim ama vücut benim değil. Dikkatli bakıldığında çok kolay anlaşılır. Benim göbeğim yok ama fotoğrafa bakıldığında göbekli biri görülüyor." ifadesini kullandı

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Çevir kazı yanmasın.

Default Poulsen'den üzücü haber !!

Juventus’un Danimarkalı orta saha oyuncusu Christian Poulsen, Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Daum’la anlaştığı iddiasının doğru olmadığını, kariyerini İtalya’da sürdüreceğini açıkladı.

F.Bahçe’den önce Hamburg’dan transfer teklifi aldığını söyleyen Poulsen, "İtalyan Tuttosport gazetesi benim birçok kulüple görüştüğümü, F.Bahçe ve Hamburg’la anlaşmak üzere olduğumu yazmış. Bunların çoğu doğru değil. Sadece F.Bahçe’nin girişimleri olduğunu söyleyebilirim.
    Üzerimde çok baskı var ancak şu anda düşündüğüm tek şey tatil yapmak" dedi. Geçen sezon yedek kulübesine hapsolan Poulsen, Juve’de kalıp kendisini kanıtlayacağını vurguladı.

Sporx

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Juventus’un Danimarkalı orta saha oyuncusu Christian Poulsen, Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Daum’la anlaştığı iddiasının doğru olmadığını, kariyerini İtalya’da sürdüreceğini açıkladı.

F.Bahçe’den önce Hamburg’dan transfer teklifi aldığını söyleyen Poulsen, "İtalyan Tuttosport gazetesi benim birçok kulüple görüştüğümü, F.Bahçe ve Hamburg’la anlaşmak üzere olduğumu yazmış. Bunların çoğu doğru değil. Sadece F.Bahçe’nin girişimleri olduğunu söyleyebilirim.
    Üzerimde çok baskı var ancak şu anda düşündüğüm tek şey tatil yapmak" dedi. Geçen sezon yedek kulübesine hapsolan Poulsen, Juve’de kalıp kendisini kanıtlayacağını vurguladı.

Sporx

Balon Haber bence transfer listesine koyuldu diye biliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Poulsen ile Hamburg'ta ilgileniyor.De Jong'u M.City'ye sattıktan sonra yerini dolduramadılar hala...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mehmet Topuz yalan makinesi gibi, maşallah.. İnsan en azından adam gibi konuşur, doğruları söyler...

Mesaj Yetkileri