Sayfa 70 / 80 İlkİlk ... 20606869707172 ... SonSon
2,071 ile 2,100 arası toplam 2396 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

dünya kupasında 20 dk da olsa oynamış bi oyuncu... en azından orda oynayacak bi oyuncuları var artık gs nin..

Evet, ilk Japon. Daha önce Lee Young oynamıştı, Koreli

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arsenal'a transfer olmuş anakonda. Senin verdiğin bilgilerde 0 maç 0 gol diyordu. Bence de aranan adam bu olmamalıydı. Ha gelir iyi oynar sözüm yok ama siz hep demiyor muydunuz gençlerimiz var diye? Mehmet Güven hayli hayli oynayabilirdi. Bir de Burak'ın dediği gibi 2.ligde 30 dakika oynamış olması da düşündürüyor.

Ayrıca yaşı da 30'un üzerinde galiba. Ama inşallah faydalı olur. Türkiye'de zaten iş yapar Avrupa'da büyük maçlarda başarılı olur inşallah....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by sekopej
    Arsenal'a transfer olmuş anakonda. Senin verdiğin bilgilerde 0 maç 0 gol diyordu. Bence de aranan adam bu olmamalıydı. Ha gelir iyi oynar sözüm yok ama siz hep demiyor muydunuz gençlerimiz var diye? Mehmet Güven hayli hayli oynayabilirdi. Bir de Burak'ın dediği gibi 2.ligde 30 dakika oynamış olması da düşündürüyor.

Ayrıca yaşı da 30'un üzerinde galiba. Ama inşallah faydalı olur. Türkiye'de zaten iş yapar Avrupa'da büyük maçlarda başarılı olur inşallah....
    yası 27 yasında dedigim gibi fazla konusmayalım önce bir oynasın sonra hep beraber elestiri yaparız yada seviniri geldigine

bonserviz bizde olduguna göre begenirsek sözleme imzalama yetkisi bizde yani opsiyon bizdeeee işte bu iyi yönetimde az oynadıgını düsünerek 1 yıl imzalttı duruma göre sözlesme uzatcaz

NTV SPOR BASLADI NTV ACIN

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Inamoto Arsenal'e oynadığı oyunla değil Japon olması sayesinde gelmişti.Arsenal'in amacı Japonya'da Inamoto formaları satmaktı.Nispeten de başarılı oldular bu konuda.Arsenal'de pek fazla forma şansı bulamadı.Arsenal taraftarları da Japonya'da patlayan Inamoto formalarından dolayı ona Mr.T-shirt adını vermişlerdi.

Inamoto'nun birçok maçını izledim.Kesinlikle kötü bir oyuncu değil.Ama kabul etmeliyiz ki bir Gravesen ya da Maniche de değil.Orta sınıf bir oıyuncu bölgesinde.Japon Milli Takımı'nda bile pek fazla forma şansı bulamadı Dünya Kupası'nda.Ama eğer gelirse Inamoto'nun Galatasaray'da faydalı işler yapabileceğini düşünüyorum.Bu transfer gerçekleşirse ön libero bölgesindeki açığımızı kapatabileceğimizi düşünüyorum.

evet bizim yönetim tam prof oldu ama ucuz adam alma profu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi Japonya'da Galatasaray Store açarsak zengin oluruz işte.Borçların altından kurtulmanın yolunu bulduk.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tamam ben yanlış bilgilendirilmişim. Ne diyeyim hayırlı olsun ama benim bile beklediğim bir transfer değildi yani. Ama GS'li arkadaşlar memnunsa sorun yok....
    "YÜCE ATATÜRK"

memnun değilim lig tv üyeliğimi iptal ettirmeyi düşünüyorum o derece

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by hurmet
    Sanrım tek sen sevinmedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

yapma ya o derece diyosun. Ama Carusca da geldi daha oynamıyo belki bu da kadroya girene kadar bi kaç maç geçer izlersin, sonra uyum sorununu da hallederse faydalı olur.

Bir de ben şunu merak ediyorum, bence Gerets'in de beklediği önlibero bu değildi. Yönetim tabi ki danışmıştır ama inşallah Gerets onlar sormadan önce verdiği listede alın demiştir İnamoto'yu yoksa yeni sorunlar çıkabilir....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

hürmet kardes yapacak bir sey yok sanki para varr

NTV ACIN NTVSPOR VAR

şokta olanlar daha yazamıyo ondan

adam almasınlar para yoksa bunu alcaklarına kimseyi almasınlar m.güven le devam edelim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

adam almasınlar para yoksa bunu alcaklarına kimseyi almasınlar m.güven le devam edelim
    şu konuyla ilgili başka bişey demiyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ewet ben biraz şoktayım
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

gerçekten yazık. bunuda seneye yollarız artık

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ya arkadaşlar görüyorumki beğenmeyenler var ama şunu bilin hem pazar olayı hemde adamın kalitesi ortada adamın bileği nerdeyse ronaldinho kadar iyi + olaya tribünlerdeki japon kızlarıda katarsak olay transfer diyebiliriz adam nike in japon pazarındaki en büyük kozu neden bizim formalarımızda satmasın ki japonların fanatiklik anlayışıda bi başka
    hürmet kardes bu kadar abartma adamın 3 macınız izleyelim sonra konusurz

Takımdan acaba nasıl soğuturlar?
    Yok abi yok ne maça giderim bir daha ne Galatasaray için bir şey yaparım.. Büyük konuşmayayım ama biz taraftar olarak görevimizi yapıyoruz.. Yönetim bizim için bir şey yapmıyor..

Bunu yönetim 2 senedir yapıyor.. İsmi geçen hangi futbolcuyu aldı şuana kadar? Carrusca hariç Tolga, Okan bunlar fln nedir ya? Ben Gerets'in yerinde olsam ne kadar genç futbolcum varsa onunla sahaya çıkarım..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ligimize yıldız diye gelenler hem ligde kötü oynadı kactı gitti hatta ribery gelincede bu olaylar olmustu.... gördük şimdi niye gitti ye ortalıgı yıkıyoruz... hatta anelkanın bonusu dediler kim kimin bonusu oldugunu gördük

bu yüzden adam bir oynasın bu kadarda acımasız olmayın oynayınca görcez iyimi kötümü oldugunu sabredin bekleyin ve görün

Quote Originally Posted by anakonda52
    ligimize yıldız diye gelenler hem ligde kötü oynadı kactı gitti hatta ribery gelincede bu olaylar olmustu.... gördük şimdi niye gitti ye ortalıgı yıkıyoruz... hatta anelkanın bonusu dediler kim kimin bonusu oldugunu gördük

bu yüzden adam bir oynasın bu kadarda acımasız olmayın oynayınca görcez iyimi kötümü oldugunu sabredin bekleyin ve görün
    ben gelen futbolcuya artık bakmıyorum..
    gelen futbolcuları gördük.. şu yönetimin getirdiği yabancı futbolculardan kaç tanesi takıma düzgün oturdu? Song ve İlic dışında?
    Bundan 100 sayfa öncesine gidelim.. 100'lerce transfer var.. Hangisi oldu? Bizi kimsenin kandırmaya hakkı yok..

ya bu yönetim ya çok yalancı ya kendileride hayal görüyor çözemedim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

abi galatasaray dieye kaldıysa avrupada falan bişey beklenmesin derim...

Quote Originally Posted by nekop
    abi galatasaray dieye kaldıysa avrupada falan bişey beklenmesin derim...
    inamotoyu aldık die ile kıyaslarsan die yi tercih ederdim

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ne die si yapma yaa sanki die bu sene oynadı o hep kadro dışı burak biraz sabredelim

Nesil
    2006

Adamı daha top sektirmeden öldürdünüz.Bakalım birkaç ay geçsin ondan sonra yorumları yaparız.

İlla dünya yıldızı adam mı alınması lazım onu anlamıyorum.Para yok sanki ligimiz çok zorlu Avrupa'da da başarı grupta 3. olmaktır bu durumda.

Sanki kasada milyon dolarlar var,ülkede binlerce yıldız futbolcu varmış gibi konuşuyorsunuz.Biraz gerçekçi olursak bir milli takımda oynayan ve premier lig tecrübesi olan bir oyuncu bizim için gayet iyi.Bu sadece tahmin.Zaman gösterecek herşeyi.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by dick
    Adamı daha top sektirmeden öldürdünüz.Bakalım birkaç ay geçsin ondan sonra yorumları yaparız.

İlla dünya yıldızı adam mı alınması lazım onu anlamıyorum.Para yok sanki ligimiz çok zorlu Avrupa'da da başarı grupta 3. olmaktır bu durumda.

Sanki kasada milyon dolarlar var,ülkede binlerce yıldız futbolcu varmış gibi konuşuyorsunuz.Biraz gerçekçi olursak bir milli takımda oynayan ve premier lig tecrübesi olan bir oyuncu bizim için gayet iyi.Bu sadece tahmin.Zaman gösterecek herşeyi.
    cok katılıyorum biraz sabredin yawwwww

ya arkadaşlar adamın son durumu gayet açık japon milli takımında 3 maçta 20 dk ingiltere 1.liginde (premier lig değil) 3 maçta 30 dakika

Adam her gittiği takımda 1 sene kalmış, doğru düzgün forma şansı bulamamış.. Biz dünya yıldızı istemiyorduk ama bu adamıda beklemiyorduk..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence de biraz sabır gerekli.

bekleyelim peki.. bakalım neymiş, kimmiş, neler yapıyormuş hep birlikte görelim..

Sayfa 70 / 80 İlkİlk ... 20606869707172 ... SonSon

Mesaj Yetkileri