Sayfa 701 / 1204 İlkİlk ... 2016016516916997007017027037117518011201 ... SonSon
21,001 ile 21,030 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Burak ihtiyacımız olan tipte bir futbolcu.Selçuk ile de çok iyi anlaşıyor.Çok iyi bir transfer olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Hamit ve Lass'dir muhtemelen ama Melo>Lass
    lass > 2 x Melo artı 2 x cristian
    Last edited by SaLviO : 13.Mayıs.2012 at 13:10

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bence Burak'a sıcak bakmıyorum...Avrupa'da daha sağlamına ihtiyacımız var lig için yeterli orası ayrı...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Torres'i kiralayamazmıyız?

Burada kendini bulur.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by DisCo View Post

Burada kendini bulur.

hangi torresi abi şu chelsede oynayanımı

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    lass > 2 x Melo artı 2 x cristian
    Lass Melo'ya göre daha defansif Melo'nun hücumda çok büyük katkısı var Selçuk'la da uyum yakalamışken maceraya atılmaya gerek yok.

Nesil
    2007

Forvet, kanat kesin lazım. Hasan Ali'yi de alsak fena olmaz

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

melo lass kadar bileklerine hakim değil ve lass kadar oyunun içinde değil benim görüşüm bi lass değil

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Burada kendini bulur.
    Aynı hayali ben de görüyorum abi.. Parçalı pek yakışır kendisine

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    hangi torresi abi şu chelsede oynayanımı
    Liverpool'a geliş veya Liverpool dönemi olsaydı belki mümkün olmayabilirdi. Kötü bir sezon geçirdi ve İngiltere'de alay edilmedik noktası kalmadı. Buna rağmen hala çok büyük bir oyuncu ve maliyeti bir an da ucuzlamaz ama bu tarz oyuncuların belli dönemlerde kendi memleketlerine ya da Türkiye gibi yerlere geldiğini biliyoruz.

Torres içinde o dönemlerden birisi şuan.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Liverpool'a geliş veya Liverpool dönemi olsaydı belki mümkün olmayabilirdi. Kötü bir sezon geçirdi ve İngiltere'de alay edilmedik noktası kalmadı. Buna rağmen hala çok büyük bir oyuncu ve maliyeti bir an da ucuzlamaz ama bu tarz oyuncuların belli dönemlerde kendi memleketlerine ya da Türkiye gibi yerlere geldiğini biliyoruz.

çooookk zor bi ihtimal bence

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Torres, Di Matteo geldikten sonra yükselişe geçti ve di matteo hakkında olumlu açıklamalar yaptı seneye çok daha iyi bir Torres izleyeceğiz Chelsea'de.

Türkiye'ye gelme ihtimali 0 bence, Torres için R.Madrid dedikodusu bile varken imkansız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Elano, Jo, Santa Cruz gibi oyuncular belki, hatta Tevez gibi sorunlu oyuncular belki, ama as oynatılan ve son maçlarda umut veren Torres gelmez diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben Chelsea'nin forvet transferi yapacağını düşünüyorum. Galatasaray'ın İngiltere muhabbetini bildiğim için de kiralanabilir diyorum. Rooney'i hayatta alamazsın ama Torres'in bir ihtimali var o da kiralayabilirsin.

Yoksa bana kalsa kaç milyon euro ise Neymar'ı alırım. Verimli kullandıktan sonra satarım. Falcao'ya Madrid o kadar para verdi. Bence adam o paranın karşılığını misli misli verdi. 3-5'e oyuncu alacağımıza iş yapacak oyuncuya 20 verirsin daha iyidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

gelirse zevkle izleriz ama son zamanlarda torres umut verdi chelsea da umarım gelir ama kolay bi transfer değil

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hasan Ali Kaldirim , Melonun Bonservisi , Hamit , Amrabat , Ve Çok saglam bir Forvet , Gelsin baska birsey istemem.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sivasspor'dan Grosicki'de iyi iş yapar. Hatta Amrabat'tan daha hayırlı olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben Chelsea'nin forvet transferi yapacağını düşünüyorum. Galatasaray'ın İngiltere muhabbetini bildiğim için de kiralanabilir diyorum. Rooney'i hayatta alamazsın ama Torres'in bir ihtimali var o da kiralayabilirsin.

Yoksa bana kalsa kaç milyon euro ise Neymar'ı alırım. Verimli kullandıktan sonra satarım. Falcao'ya Madrid o kadar para verdi. Bence adam o paranın karşılığını misli misli verdi. 3-5'e oyuncu alacağımıza iş yapacak oyuncuya 20 verirsin daha iyidir.
    Neymar da uç bir örnek olmuş, devre arasında 40 Milyon € teklif edildiği söylentileri dönüyordu Real Madrid için.

Drogba takımdan ayrılacak, Mata forvette denenmedi, Genç forvetler sadece ekonomik nedenlerden takımda tutuluyor bana kalırsa. Bu takımın forveti şu an Torres'tir, seneye transfer yapılması durumunda ikinci forvet olacaktır, ve isterse 2. forvet olsun, yine de yeterince fırsat alacağını düşünüyorum.

Galatasaray için gönlümden geçen oyuncu Didier Drogba, ne yalan söyleyeyim Türkiye'de en çok görmek istediğim oyuncu, yaşı da geldi artık

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sivasspor'dan Grosicki'de iyi iş yapar. Hatta Amrabat'tan daha hayırlı olur.
    bence grosicki duz bir oyuncu ve bu sene performansi o kadar iyi degildi geçen yil"a gore. ama amrabat"ta o yetenek potansiyel var ne yapcagi belli olmuyan bir topçu hem uyum sorunuda yasamaz diye dusunuyorum turkiyeyi taniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aslında anlatmak istediğimin tam örneği Ronaldinho - Psg olayıdır.

İyi oyuncuyu 15-20 alırsın sonra Neymar hesabı Madrid gelir 40 verir. Hem sen oyuncudan verim alırsın hem para kazanırsın.

Tabi bizim bunları yapabilmemiz için yabancıların bağlılığını sağlamamız lazım. Porto Hulk'u nasıl elinde tutuyorsa adam sözleşmesi bitince kaçmıyorsa bu şekilde yapalım ki para kazanalım.

Yoksa Stancu'ya ver o kadar parayı sonra başından atmak için uğraş projelerini yıllardık izledik. Bir kere de bunu denesinler.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Amrabat ve Doka ikisine de hayır demem iki oyuncu da bencil gibi gözükse de Terim'le daha iyi işler yapabilirler...Amrabat zaten o kadar da bencil değil kupa maçında mesela harikaydı bitirici adam lazım ona yoksa pas atmaz Doka'da çok etkili bir isim 2 isimden biri alınırsa güzel olabilir çok pahalıya kapatmayız bence...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Torres ihtimali 0 bile değil benim gözümde.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

torresi türkiyeye getirse getirse aziz baskan getirir oda hapiste oldugu icin gelmesi imkansiz

O degil de simdi euro 2012'den oyuncu begenecegiz samp liginde su gelsin bu gelsin diyecegiz hayat bize güzel degil de kime güzel

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yukarıda Hulk örneği vermişsin Disco'da bu konu için yanlış bir örnek olur bence son 1.5 yıldır. Aşağıda ki resimde ne demek istediğimi daha net görebilirsin. Kendini bu hale getirdikten sonra ne yüksek bonservisi nede taliplisi kaldı.

eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Forvete Robin van Persie gelse nolur ki Torres'de olur Kanata da Gareth Bale'i alırız Bunlar olmaz tabi de en az bunlar kadar yetenekli oyuncular almamız gerekiyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Kasımpaşa

Alttaki resim photoshop. Boyun bölgesine bakarsanız ten rengindeki ton farkını göreceksiniz.

28. Default

Amele yanığı ile süper olmuş
    Galatasaray'ın Riera, Baros, Melo ile devam edeceğine hiç inanmıyorum. Bu oyuncuların yerine çok daha iyilerini bulabileceklerini de biliyorum, şampiyonlar ligi faktörü, Fatih Terim ismi ve maddiyatta işin içine girince istedikleri transferleri gerçekleştirmeleri çok da zor olmaz herhalde.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bencede Riera,Baros,Serkan Kurtlus , Çaglar , Sercan (Kiralik ) , Mehmet Batdal , Servet Bu adamlar gidicek gibi gitmelide. melo konusunda kararsizim ben sahada goruyorum bazen rakibin arkasindan kosmuyor

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Yukarıda Hulk örneği vermişsin Disco'da bu konu için yanlış bir örnek olur bence son 1.5 yıldır. Aşağıda ki resimde ne demek istediğimi daha net görebilirsin. Kendini bu hale getirdikten sonra ne yüksek bonservisi nede taliplisi kaldı.

düzenleme

fake değil ama o kadar göbek yok şuan

Mesaj Yetkileri