Burak ihtiyacımız olan tipte bir futbolcu.Selçuk ile de çok iyi anlaşıyor.Çok iyi bir transfer olur.
Burak ihtiyacımız olan tipte bir futbolcu.Selçuk ile de çok iyi anlaşıyor.Çok iyi bir transfer olur.
Bence Burak'a sıcak bakmıyorum...Avrupa'da daha sağlamına ihtiyacımız var lig için yeterli orası ayrı...
Torres'i kiralayamazmıyız?
Burada kendini bulur.
Forvet, kanat kesin lazım. Hasan Ali'yi de alsak fena olmaz![]()
melo lass kadar bileklerine hakim değil ve lass kadar oyunun içinde değil benim görüşüm bi lass değil
Liverpool'a geliş veya Liverpool dönemi olsaydı belki mümkün olmayabilirdi. Kötü bir sezon geçirdi ve İngiltere'de alay edilmedik noktası kalmadı. Buna rağmen hala çok büyük bir oyuncu ve maliyeti bir an da ucuzlamaz ama bu tarz oyuncuların belli dönemlerde kendi memleketlerine ya da Türkiye gibi yerlere geldiğini biliyoruz.
Torres içinde o dönemlerden birisi şuan.
Ben Chelsea'nin forvet transferi yapacağını düşünüyorum. Galatasaray'ın İngiltere muhabbetini bildiğim için de kiralanabilir diyorum. Rooney'i hayatta alamazsın ama Torres'in bir ihtimali var o da kiralayabilirsin.
Yoksa bana kalsa kaç milyon euro ise Neymar'ı alırım. Verimli kullandıktan sonra satarım. Falcao'ya Madrid o kadar para verdi. Bence adam o paranın karşılığını misli misli verdi. 3-5'e oyuncu alacağımıza iş yapacak oyuncuya 20 verirsin daha iyidir.
gelirse zevkle izleriz ama son zamanlarda torres umut verdi chelsea da umarım gelirama kolay bi transfer değil
![]()
Hasan Ali Kaldirim , Melonun Bonservisi , Hamit , Amrabat , Ve Çok saglam bir Forvet , Gelsin baska birsey istemem.
Sivasspor'dan Grosicki'de iyi iş yapar. Hatta Amrabat'tan daha hayırlı olur.
Neymar da uç bir örnek olmuş, devre arasında 40 Milyon € teklif edildiği söylentileri dönüyordu Real Madrid için.
Drogba takımdan ayrılacak, Mata forvette denenmedi, Genç forvetler sadece ekonomik nedenlerden takımda tutuluyor bana kalırsa. Bu takımın forveti şu an Torres'tir, seneye transfer yapılması durumunda ikinci forvet olacaktır, ve isterse 2. forvet olsun, yine de yeterince fırsat alacağını düşünüyorum.
Galatasaray için gönlümden geçen oyuncu Didier Drogba, ne yalan söyleyeyim Türkiye'de en çok görmek istediğim oyuncu, yaşı da geldi artık![]()
Aslında anlatmak istediğimin tam örneği Ronaldinho - Psg olayıdır.
İyi oyuncuyu 15-20 alırsın sonra Neymar hesabı Madrid gelir 40 verir. Hem sen oyuncudan verim alırsın hem para kazanırsın.
Tabi bizim bunları yapabilmemiz için yabancıların bağlılığını sağlamamız lazım. Porto Hulk'u nasıl elinde tutuyorsa adam sözleşmesi bitince kaçmıyorsa bu şekilde yapalım ki para kazanalım.
Yoksa Stancu'ya ver o kadar parayı sonra başından atmak için uğraş projelerini yıllardık izledik. Bir kere de bunu denesinler.
Amrabat ve Doka ikisine de hayır demem iki oyuncu da bencil gibi gözükse de Terim'le daha iyi işler yapabilirler...Amrabat zaten o kadar da bencil değil kupa maçında mesela harikaydı bitirici adam lazım ona yoksa pas atmazDoka'da çok etkili bir isim 2 isimden biri alınırsa güzel olabilir çok pahalıya kapatmayız bence...
Torres ihtimali 0 bile değil benim gözümde.
torresi türkiyeye getirse getirse aziz baskan getirir oda hapiste oldugu icin gelmesi imkansiz![]()
O degil de simdi euro 2012'den oyuncu begenecegiz samp liginde su gelsin bu gelsin diyecegiz hayat bize güzel degil de kime güzel![]()
Forvete Robin van Persie gelse nolur ki![]()
Torres'de olur
Kanata da Gareth Bale'i alırız
Bunlar olmaz tabi de en az bunlar kadar yetenekli oyuncular almamız gerekiyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Alttaki resim photoshop. Boyun bölgesine bakarsanız ten rengindeki ton farkını göreceksiniz.
Amele yanığı ile süper olmuş
Galatasaray'ın Riera, Baros, Melo ile devam edeceğine hiç inanmıyorum. Bu oyuncuların yerine çok daha iyilerini bulabileceklerini de biliyorum, şampiyonlar ligi faktörü, Fatih Terim ismi ve maddiyatta işin içine girince istedikleri transferleri gerçekleştirmeleri çok da zor olmaz herhalde.
bencede Riera,Baros,Serkan Kurtlus , Çaglar , Sercan (Kiralik ) , Mehmet Batdal , Servet Bu adamlar gidicek gibi gitmelide. melo konusunda kararsizim ben sahada goruyorum bazen rakibin arkasindan kosmuyor