- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
santosla iligili bir sinerji yaratalim forumda, belki etkisi olur
Fenerbahçe'de yarın bir transfer açıklanacakmış, Aykut Kocaman aksilik olmazsa demiş sanıyorum. Var mı bilgisi olan, Meireles ?
meireles ve fernandinho diyorlar.
kimisi meireles, kimisi her ikisi de olabilir diyor.
(/s)
Fernandinho, Alex'in yerine gelecek herhalde.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor ile oynanan maçın ardından transferler ilgili önemli bir açıklama yaptı.
Kadroya takviye yapılacağını dile getiren Kocaman, "Yarin (3 Eylül) bir aksilik olmazsa transferi aciklayacagiz." dedi.
Bir basın mensubunun da Avrupa Ligi için futbolcu liste bildiriminin 3 Eylül'de sona ereceğini hatırlatması ve ''transfer beklentisi var mı?'' sorusu üzerine Kocaman, ''Beklenti var. Olma ihtimali de yüksek'' dedi. Yeni transferin listeye yetişip yetişemeyeceğinin sorulması üzerine de Kocaman, çok büyük bir problem olmazsa yetişeceğini umduğunu kaydetti.
Bir gazetecinin ''Alex'in performansından memnun musunuz?'' sorusu üzerine Kocaman, genel olarak bütün oyuncuların performansının beklentisinin üzerinde olduğunu, bunlara Alex'in de dahil olduğunu vurguladı.
Hoca gitmedikçe takıma Ibrahimovic ile Xabi Alonso'yu da alsan faydası yok. Tek sorunumuz var, o da hoca. Hocalık becerisi yok. Bu olmadıkça da yıldızlar topluluğu olsun, bir işe yaramaz.
Hoca zaten kurşunu kendi ayağına sıktı. Orta sahaya transfere gerek yok demişti daha önce. Transfer kolaycılıktır, kendi içimizde halletmemiz gerek demişti, yöneticiler dahi transferin kapandığını söylemişlerdi. Ancak bugün diyorlar ki iki oyuncu alınma ihtimali var.
Spartak Moskova'ya elenince mi aklınıza geldi? Giden gitti, geçmiş olsun.
Yarın Raul Meireles ismi de açıklansa, Wesley Sneijder ismi de açıklansa, inanın hiçbir kıymeti yok.
Ben Raul Meireles'in son yılların en flaş transferi olacağını düşünüyorum, Liverpool ve Chelsea'de 50'nin üzerinde maç oynamış, Chelsea'nin banko oyuncusunu alıyorsun. Muhteşem bir transfer. Ancak bu transfer daha önce yapılmalıydı. Son gün yapılan bu transferin hiçbir anlamı yok. Şampiyonlar Ligi gitmiş bir kere. Ayrıca bu adamın takıma adaptasyonu var, form tutması var. Adam topu ayağına alır almaz ara paslar, goller, şutlar atacak değil.
Kısacası, ciddi bir yönetim ve hoca beceriksizliğine kurban gittik her sene olduğu gibi.
Edit: Şahane olmuş
![]()
Zenci gelecek ortasahaya zenci![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
fernandinho shaktar da oynayan mi? emrenin yerini fazlasiyla doldurur gelirse.
Arkadaş 2007'de çok mu üst düzeydi ya da bu kadrodan çok mu daha üst düzeydi kadromuz? Daum ile 9 puan toplayıp gruptan çıkamadığımız sezon çok mu daha iyi bir kadromuz vardı, yada UEFA Kupası'nda AZ'ye elendiğimiz sezon? Bence iş hocada bitiyor. Daum'a saymadığımız laf kalmamıştı valla.
Aykut Yıldırım patlatacakmış bombayı.
Birşey daha ekleyim Dauma saydırmıştık bana görede haklıydık o zaman. Bırak sportif başarıyı, o zaman neticede şampiyon oluyorduk ama defansif ve kötü futbol yüzünden taraftar bir türlü hocayı sevemiyordu. Zico döneminde ise bunlar ortadan kalktı ancak bir sezon avrupada başarılı olup şampiyonluğu kıl payı kaçırmış olmamız sebebiyle (bana göre çok çok kötü bir kararla) Zico'nun işine son veriliyordu. Bence şu içinde bulunduğumuz (En azından 3 Temmuz'dan bu yana) durumda Ayku hocayı savunduğumuz kadar, arkasında durduğumuz kadar Zico'nunda arkasında durulsaydı (yönetim bazında) bence şuan çok daha üst noktalardaydık. Ancak ne yazık ki sadece 3 Temmuzda gelen şampiyonluk ve takımı sahiplenme olayı yüzünden bende dahil bir çok kişi Aykut Kocaman'ı körü körüne savunmamıza neden oldu. Taki bu sezona kadar. Her sezon bir takım geriye gitmemeli. Elde ne iyi futbol ne netice ne Ş.L hiç bir şey yok. Üstelik 5 yıl öncesinin hataları tekrar ısıtılıp önümüze konuluyor ve aynı bahanelerin arkasına sığınılıp bize yutturulmaya çalışılıyor. Bu taraftar artık bu zamanda bunu haketmiyor. Bir çok taraftar gibi bende taraftar kartımı aldım. Gittim Feneriumdan ürün alarak takıma desteğimi verdim çorbaya tuzumu kattım. Ve Sivasspor Elazığspor'a gol atamıyorsak burada ben sadece ve sadece hocaya bakarım. Başka birine değil. 3. lig takımını çıkarsan bile en azından 3 gol yese bile 1 gol atabilir. Kadron ne kadar kötü olursa olsun. Biz gol bile atamıyoruz....
Benimde hoca değişmedikçe transferden bir beklentim yok gelen adama yazık olur.
Kuyt'a Sow'a Krasic'e Stoch'a olduğu, olacağı gibi.
Ayrıca daha önce de yazdım hocanın yada yönetimin vizyonu olsa bu transferleri sezon başında bitirirdi
Aykut hoca hala arayış içinde her maç saha içinde 20 tane yer değiştiriyor yap boz gibi.
Takım ne oynayacağını anlayana kadar maç bitiyor
Rakibin kafasını karıştırayım bir tane sıkıştırsam kardır düşüncesi var heralde kafasında..
Klup tarihinin en önemli maçlarından biriyidi sözde Spartak maçı, ne kadar hazırlıksız ve ne istediğini bilmeden oynattığını gördük takımı.
Cristian son 3 gündeki idmanlarda birden mi performansı düştü.
O maçta kurtarıcın idi ki takımın en direnen oyuncusunu(topuz) çıkarıp aldın
Bienvenü orada kurtarıcı idi şimdi ortalıkta yok, ki ondan önce de hazırlık maçlarında dahi yoktu..
Elinde Stoch gibi sol açık var Kuyt Sow Krasic den sol açık yaratmaya çalışıyorsun Stoch'u beğenmiyorduysan gelen tekliflere satıp yerine adam baksaydın.
vs vs say say bitmez kimi getirirsen getir köreleceği tam performansını gösteremeyeceği kesin.
umudum her geçen gün azalıyor
fernandinho ve meireles ikisinden biri olacak deniyor , ikisi birden alınabiliyorsa bence alınsın
----------volkan--------------
gökhan - egemen - yobo - hasan ali
---------topal--------------------------
fernandinho meireles
krasic sow kuyt
böyle bir kadro kurulsa ? çok mu zor , taraftar çıkartır o parayı.
Aykut Kocaman bir forvet daha alir kapatir sezonu![]()
Fernandinho olmayacak.. Oyuncunun 50 milyon euro serbest kalma maddesi varmis.. Bu sartlar altinda boyle bir oyuncu imkansiz..
Essien'in Real Madrid'e transferi sonrasi Chelsea'de orta saha alternatifi azaldi.. Meireles'in de Essien'in gidisinden sonra ayrilmasi zor.
Aykut Yıldırım
fernandinho yu bilmem ama meireless çok zor gibi geliyo bana Chelsea de o bölgede oynayan romeu ramires mikel lampard meireless var ramires arasıra amr olarak lampard amc olarak değerlendiriliyo geriye kaldı romeu mikel meireless zaten 2 oyuncu oynuyo o bölgede essieni de yolladılar ben o bölgede oynayan başka bi oyuncuyu yollucaklarını düşünmüyorum yollarlarsa büyük hata ederler bence
ben söylüyorum josico gibi birini getirecekler xavi alonso ve sennayı beklerken josico gelmişti ya gene öyle olacak![]()
Wesley Sneijder için son kez nabız yokluyor Fenerbahçe
Bence Fener bu saatten sonra adam almaz gibi umarım yanılırım orta saha şart takıma çünkü...
maldanado futbolu bıraktı mı ne güzel oynuyordu adam etliye sütlüye karışmıyorduve hep yalan bu transferler yok fernandinho yok meireles gelecekmiş filanmış bu adamları alacaksan ön elemeden önce alacaksın bizim süt liginde anamızın liginde oynasa nolur ve bence fener transfer yapmasın boşa gider çünkü marsilya maçları var barton var ondan gerek yok (düşündüm de fenerliler dua etsin marsilya maçında selçuk filan sakatlanırsa fener toparlanır)