Melo iyi hoş da fedakarlık yapacağını sanmam ben.Hepimiz biliyoruz ki yaptıkları gösteriş için.Yeni bir orta saha gerekecek gibi.
Melo iyi hoş da fedakarlık yapacağını sanmam ben.Hepimiz biliyoruz ki yaptıkları gösteriş için.Yeni bir orta saha gerekecek gibi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Endüstriyel futbol bu.Para yoksa adam da yoktur.Melo'nun fedakarlık yapmasını beklemeyin adam sonuçta aile babası.Juventus'da oynamadan alacağı parayı Galatasaray'da oynayarak alacağına tercih eder diye düşünüyorum ben.İnşallah yanıltır beni.Bende istiyorum kalmasını ama biraz gerçekçi olmak lazım.
Ünal Aysal : Bonservis ödemeyeceğimiz 60'a yakın futbolcu var.
Trabzon he derse Burak bizde gibi.
Sağlam bir sağ açık ve forvet almalıyız. Duracell'i düşünemiyorum Elmander ile, rakiplerimiz top yapamaz.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Nuri ve Hamit kiralık olumlu.
Ünal Aysal
Ünal Aysal : "Nuri ve Hamit'e kiralık gelecekse ikisi içinde son derece müspet olur."
hamit zaten bu sene allahın emri gibi ama nuriyi bırakacağını sanmıyorum josenin bırakırsa selçuk nuri melo üçlüsü türkiyenin anasını ağlatır![]()
Müspet ne demek beyler![]()
olumlu demekheralde
Olumlu diyor işte...Nuri zor bence Mou bırakmayabilir ama Hamit gelir kesinlikle hatta bonservisini de alabiliriz...
Drogba'yı çok beğeniyormuş başkan.
bende çok beğeniyorum![]()
![]()
![]()
Ünal Aysal : "Şuan birinci önceliğim basketbolda şampiyon olmak."
Drogba'yı kim beğenmiyorkigeleceğini sanmıyorum ben Kalou hadi neyse belki gelir o
![]()
Uğur Boral, Galatasaray'a transfer olmuştur, transferi kendisinden öğrendim şampiyonluk günü.
fatih hocanin sevdigi tarzda oyuncu hizli mucadele eden ama bencede gereksiz olur.
Gereksiz olduğunu düşünmüyorum ben.Seneye hem Avrupa hem lig hem kupada varız çok fazla maç oynanacak.Bu tür oyuncular gerekli takımda.
Ne Uğur Boral'ı yahu bitmiş o adam. Samsunspor maçlarında saç baş yoldurtuyordu
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
ugur boral mı yok yav yalan haberdir fatih hoca eski kankalarını toplamaya başlıyohemen bir nihat kahveci hamlesi bekliyorum