ah ulan ah
emre - meireles ikilisi nede güzel olurdu
ah ulan ah
emre - meireles ikilisi nede güzel olurdu
Hayırlı olsun.Geç oldu ama inşallah takıma büyük katkı sağlar
Meireles harika transfer.
Ancak bu adamı yada ortasahaya transferi madem yapacaktınız şampiyonlar ligi maçından önce getirin ya.
Bu nasıl vizyondur yıllardır şampiyonlar liginden elenince şampiyonlar ligi kalitesinde adam getiriyoruz..
Aykut Kocaman'a verilen kadro yapılan transferler tanınan kredi klup tarihinde kimseye tanınmadı verilmedi.
İnşallah bunun kıymetini bilir artık aşar kendisini hiç umudum olmasa da..
meireles-selçuk ikilisini oynatıyormuş bir de hoca![]()
Selçuk 10 senedir bu takımda, hangi hoca gelse yine de şans buluyor, Meireles geldiğinde de hala oynamaya devam ederse, bu adama sadece saygı duyulur artık.
Güzel olacak, bekler orta sahaya yeterince destek verirse, ileride oynayan kanat elemanları pek geriye gelmezler ve tek forvet rakibin arasında boğulmaz, orta saha da Topal-Meireles-Topuz şeklinde olursa, güzel bir kadro olur sahada.
Hayırlı olsun Meireles kulübümüze...
"YÜCE ATATÜRK"
Şampiyonlar ligini dahi zorlayacak bir kadro oluşurdu bu yıl ki transferlerle birlikte.
Ama hoca istemedi Emre yi doğru yada yanlış kavga ettiler.
Baroni'nin tarafını tutmayı yeğledi.
Yine de Mehmet Topal'ın orada Emre olmasa da partneri Baroni den çok daha yararlı olacağı kesin.
Ben önceden şunu yazmıstım gören görmüstür.Fenerbahce turu geçerse degil elenirse transfer yapar.
bence hak vermelisiniz bu zamanlamaya. onemli liglerin transfer sezonunu kapatmasi beklenildi buyuk ihtimal. eminim meireles ya da varsa diger adaylar 31 agustos gunu 23.59 a kadar bekletmistir transferi. takiminda kalinca da biz aldik. kendinizi cok buyutmeyin, kimsenin ilk tercihi turkiye olmaz. flas isimler alacaksan mecbursun 1 eylulu beklemeye.
meireles aranan kandi, sevindirici bir gelisme.![]()
Bence aranan adam Meireles değil.
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Yahu adam görüşünü belirtmiş ne var bunda.
Selçuk Şahin oynayacaksa Meireles gelmesin.
Meireles kesin mi ?
fm 12 son profilini koyabilir mi biri, merak ettim. bu profil fm 11'den 1 yıl sonrası. valla gözlerim parladı şu özellikleri görünce.
Borsaya bildirilmeden önce:
Borsaya bildirildikten sonra:
Trajikomik
Neden 2 hafta önce gerçekleşmedi şu transfer, neden?Orta sahaya sınıf atlatacağı kesin.Bence son yıllarda ülkemize gelen en iyi oyuncu.Bonservisi yada alacağı ücreti merak bile etmiyorum.Çok sağlam adam aldık, çook
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
3'lü orta sahada topal geride - cristian - meireles ortada çok iş yapar yada meireles topal önlerinde alex , ya da topal-meireles ileride kuyt - sow , falan filan daha bir ton varyasyon çıkıyor , bütün varyasyonlarda da çok iyi kadro oluyor.
bu transferden sonra , takımı düzeltemezse , o zaman aykut hoca'ya tepki koymak gerekir gerçekten.
Tanıyan arkadaşlar oyun stili hakkında bilgi verebilirse iyi olur, bilmeyenler de az çok ön bilgi sahibi olsun.![]()
geçen sene chelsea'nin bir çok maçını izledim. bana hücumda çok fazla sorumluluk alan bir oyuncu izlenimi vermedi belki taktik gereği. yine de hücuma yeterince destek veriyor, verkaçlar, ikiye birler, şutlar, gerrard misali ortadan destek ortalar deniyor sürekli. oyun kurma açısından çok fazla uzun top denediğini de görmedim ki kafamdaki en büyük soru işareti bu. defansif anlamda sahada ayak basmadık yer bırakmıyor diyebilirim. bence appiah etkisi yaratacak. oyun tarzları neredeyse aynı.
Meireles İstanbul'da.
Çok iyi bir transfer ancak bizim Türk takımlarının hep sonradan aklı başına gelir. Taraftarın tepkisini azaltmak için yapılmış bir transfer ....
Canım FEDA olsun sana !
o kadar vizyonsuz degillerdir herhalde, ne zaman taraftari dinlediler ki simdi dinlesinler. yalniz bu transfer dogaclama bir surac gibi geldi. planlanmis degil yani, cunku chelseaden meirelesi alacagiz diye plan yapmazsin sanirim. istediklerimizi degil de bize sunulani aldik sanirim. ama her turlu cok iyi transfer.
krasic-meireles-topal-kuyt. bunlar gecen sezonbasi gelecekti aslinda, bir de yanlarinda emenike niang. plan boyleydi ama hersey sil bastan. artik gruplardan cikmayi falan konusmamak gerekir sanirim. hedefleri buyutebiliriz.
Raul Meireles'in transferine inanamıyorum. Gerçekten fantastik bir transfer. Son yılların en iyi transferi. Kuyt, Krasic vb. transferler de başarılı, ancak bir Meireles gibi değiller. Zira Kuyt çaptan düştü, yaşlandı; Krasic forma şansı bulamadı. Ancak Meireles, Chelsea'nin banko oyuncusuyken transfer ediliyor. Senede en az 50 maç oynayan adam. Liverpool'da taraftarlar tarafından "yılın futbolcusu" seçilmişti. Bu adamı nasıl aldık, anlamadım.
Şu an açık ara Türkiye'nin en iyi orta saha oyuncusudur Raul Meireles. Emre Belözoğlu'ndan da çok iyidir, diğer orta saha isimlerinden de. Gerçekten harika transfer. Ama tekrar söylüyorum, geç kalınmış bir transfer. Çok geç kalındı hem de.
Portekiz Milli Takımının banko oyuncusu. Chelsea'nin banko oyuncusu. Euro 2012'de de harika performans göstermişti. Euro 2008'de milli takımımıza gol atmıştı, hatırlarsınız. Manuel Fernandes'in ismi geçiyordu, ancak Fernandes'ten çok daha üstün bir futbolcu transfer ettik.
Bu da enfes golü, izlemenizi öneririm:
http://www.youtube.com/watch?v=pPk_EfYDNlQ
Liverpool günlerinden:
![]()
tino costa için çok uğraşıldı onu biliyorum , güvendiğim insanların söyledikleri bunlar , meireles transferi için de aynı adamların yazdığını yazdım buraya.
t.costa transferinde önce 5 sonra 7 milyon euro istedi valencia , fenerbahçe 7'ye de çıktı ancak valencia bu sefer fiyatı 9 milyon'a çıkardı.
orta sahaya , transfer sürecinin en başından beri uğraşılıyor , meireles sürpriz oldu herkes için , önerilmese belki başka oyuncu alınacak , belki istenilen seviyede oyuncu bulunamadığı için yola bu kadroyla devam edilecekti.söylenenlerden biri de şu , meireles ikinci alternatifti yani başka bir oyuncu için nabız yoklanıyordu , meireles cepteydi , o oyuncu olmayınca meireles oldu , bu isim de büyük ihtimal sneijder veya fernandinho.
yani taraftar görüyor , yönetim ve aykut hoca görmüyor diye bir şey yok ancak takımlar oyuncularını satmak istemiyor , sağ kanadın olmaz idare edersin , sol kanat olmaz idare edersin hatta forvetteki adamın kezman , guiza olur yine idare edersin ancak günümüz futbolunda CM öyle önemli bir mevki ki idare edilemiyor işte o , makinanın en önemli dişlisi oluyor ve doğal olarak kimse o bölgedeki iyi oyuncusunu satmak istemiyor.
şöyle düşünün , galatasaray'a şu an ne teklif gelirse gelsin selçuk'u satmak ister mi ? galatasaray'dan şu an selçuk'u çıkarın , bakın nasıl takım sendelemeye başlar.bu tip oyuncusunu kimse satmak istemediği için sürekli fiyat yükseltiyorlar , doğal olarak bu transfer gecikiyor.
biz maalesef takımımızın en önemli dişlisini , kendi hataları yüzünden kaybettik , geç de olsa yerini doldurmayı başardık , bundan sonra aykut kocaman'ın hiç bir bahanesi yok , umarım güzel günler bizi bekler.