Sayfa 706 / 896 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon
21,151 ile 21,180 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Meireles'in Turkiye'ye geleceginide dusunmuyorum.

Adam istanbulda panpa

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Meireles'in bonservis bedelini tahmin eden var mı ? Sitelerde yazmıyor genel olarak.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Meireles'in bonservis bedelini tahmin eden var mı ? Sitelerde yazmıyor genel olarak.
    8-10 milyon arası bir rakamdır bence.
    Kendisine de en az 3.200 3.500 civarında yıllık ücret ödenir.Hoş 4 de deseler çok demem

KAP'a bildirirler

Ben ödemicem nasıl olsa kulübün finansörleri düşünsün

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Finansı düşünmek bize düşmez ama 2.8 tavan fiyatımızdı, en azından başka imaj hakkı şu hakkı bu hakkını saymazsak, Diarra sözde onun için alınmamıştı zamanında daha fazla istiyor diye.O yüzden 2.8'in üstüyse yıllık alacağı para, üzülürüm geç kalınmışlığa. Bonservisine çok da takılmam.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Adam istanbulda panpa
    Ona kalırsa kimse gelmez bizim ülkeye sanki kendisi Amerikadan yazıyor.

Gelmez demesi daha iyi ya tam tersi oluyor

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sadece merak ettim, yıllık bence de 2.9'u geçmeyecek. 7.5 da bonservis diyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Meireless Fenerbahçeye cuk oturur da benim anlamadığım bu Chelsea ne yapmaya çalışıyo mikel ramires dan biri sakatlanınca napıcak bunlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

10m bonservis, 2.8m maaş diyorum
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    10m bonservis, 2.8m maaş diyorum
    Aynı fikirdeyim.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Sadece merak ettim, yıllık bence de 2.9'u geçmeyecek. 7.5 da bonservis diyorum.
    Bize düşmez lafını kendim ve diğer Fenerbahçe taraftarı için söyledim aslında daha çok.Sana değil yani.Yanlış anlama.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Klasnic Antep'te yemiş içmiş geri gitmiş. Önemli olan İstanbul'da olması değil kalması

Niye böyle bir transfer hedeflerimiz küçülünce oldu anlamadım. Bu soru da baydı artık neden transferlerin böyle olduğunu cilalı taş devrindeki fenerbahçeli arkadaşlarımızda hep soruyordu ancak henüz bir babayiğit çıkıpta biz bundan bundan dolayı hep bir taraflardan elenince transfer yapıyoruz demedi. O nedenle çok fazla bu cevap peşinde koşmayacağım. Neyseki UEFA kadrolarını bildirdikten sonra almadılar ona seviniyorum, onuda yapardık yani.

Bir ikincisi ise şu Fenerbahçeye ne katar meselesi. Biz Selçuk-Topal ikilisini bir arada izlemeyi kaldırmış bir taraftarız. Koskoca Meireles Selçuğun yaptığını %25 fazlasını yapsa zaten yeterli. Onuda çok rahat yapacak bir oyuncu. Ben öyle kanatlara top atar, ileri yardım eder, zıplar felan teknik konularda değilim sadece benim takıntım şu Selçuğu kesebilecek bir topçu mu değil mi o dur. Akşama kadar bu konuyu düşüneceğim acaba kesebilir mi felan diye. Bakarsınız Meireles'in de antrenman temposu felan düşer yedek kalır. Olmaz olmaz dememek lazım

en fazla 2.6 maaş - bonservis de en fazla 8

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

@eGowiCh

Meireles banko oyuncu degil, DiMatteo takimda dusunmedigini soyledi Meireles'i. Menajerlerde Fenerbahce'ye onermisler arka plani bu sekilde.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Meireles hayırlı olsun.Orta sahaya aranan kan bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu arada MEireles'e hayranim Turkiye'ye gelmesine de cok sevindim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Meireles: Selçuk Şahin'in yedeği olmak gurur verici.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Trt Spor'da muhabir 10 milyon € bonservis ücreti ve yıllık 3 Mn € gibisinden bi ücretten bahsetti.Öyleyse böyle adam için gayet normal bi ücret.Türkiye'de onu seyredeceğim için mutluyum ancak Fenere gelmesinden dolayı da üzüntü duyduğumu da belirtmek isterim tabi

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    @eGowiCh

Meireles banko oyuncu degil, DiMatteo takimda dusunmedigini soyledi Meireles'i. Menajerlerde Fenerbahce'ye onermisler arka plani bu sekilde.
    Ben mi yanlış biliyorum, Meireles geçen sene 40 maçın üstünde oynamadı mı? Di Matteo bu sene takımda düşünmemiş olabilir, ancak bu Meireles'in banko olduğu gerçeğini değiştirmez. Banko demek ne demek, her daim oynayan futbolcu demek. Adam Liverpool ve Chelsea'de 2 sezonda toplam 100 maçın üstüne çıktı. Bu adam da banko değilse, banko tabirini bana izah eder misin?

Geçen seneki Şampiyonlar Ligi yarı finaline bakalım, Barcelona-Chelsea maçlarına. Meireles o maçların ilk onbir oyuncusu. Final maçında sarı kart cezalısı olduğundan oynayamadı.

Adam Portekiz Milli Takımının da bankosu. 2006'dan beri banko oynuyor orta sahada. Formayı kimseye kaptırmadı.

Arda'yı Galatasaray bu sene transfer etmiş olsaydı, Diego Simeone onu kadroda düşünmemiş olsaydı, Arda'nın Atletico Madrid'in banko oyuncusu olduğu gerçeği değişir miydi? Değişmezdi. Arda da geçen sene banko oynamıştır Atletico'da, keza bu sene de öyle başladı. Arda'yı alsa G.Saray, Atletico'nun banko oyuncusunu almış derdik.

Raul Meireles transferi olağanüstü bir transfer. Türkiye'ye gelmeye nasıl ikna ettiler, ben anlayamadım. Bu adam Chelsea'den ayrılmak istediği an İspanya'dan İtalya'dan İngiltere'den talip bulabilirdi. Hem de öyle sıradan takımlar da değil. Ama nasıl oldu da koparttık, anlayamadım. Herhalde çok yüksek bir bedel verildi diye düşünüyorum.

Bonservis olarak da en az 10 milyon Euro vermişizdir. Oyuncuya da yıllık 3.5 milyon Euro verilmiştir. Artı 25 bin Euro maç başı. 4 senelik kontrat.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Meireles, çok geç kalınmış çok müthiş bir transfer. F.Bahçe, bırakın Spartak maçlarını, daha Vaslui eşleşmesinden de önce almalıydı bu adamı. Türkiye, bir yıldız futbolcu daha izleyecek bu transferle birlikte.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Çok istiyorum şu adamı gözü kapalı emanet ortasaha ona

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

tuncay da bursaya gitmiş yolu açık olsun çok bekledi bizi ama işte zamanında bırakıp gitmicektin

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Her ne kadar kaliteli oyuncular olsada ligde iyi ve tempolu futbol yok. Daha doğrusu hoca yok adam gibi oynatacak.

Aykut Hoca elindeki bu kadroyla şampiyon olamazsa, UEFA'da da yarı finali göremezse yazık olur.

Son 10 yılın en iyi kadrosu var bence. Kısa bir analiz:

Zico'nun Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynayan takımı:
    Volkan,
    Gökhan, Edu, Lugano, R.Carlos
    Deivid, Aurelio, Maldonado, Uğur Boral
    Alex, Kezman

Aykut Kocaman'ın şampiyon takımı:
    Volkan,
    Gökhan, Lugano, Yobo, Andre Santos
    M.Topuz, Selçuk, Emre, Stoch
    Alex, Niang

Şimdiki muhtemel kadro (Alex'siz kadro):
    Volkan,
    Gökhan, Yobo, Egemen, Hasan Ali
    M.Topuz, M.Topal, R.Meireles, Krasic
    Sow, Kuyt

veya

Volkan,
    Gökhan, Yobo, Egemen, Hasan Ali
    Krasic, M.Topal, R.Meireles, Kuyt
    Alex, Sow

Bana göre, Şampiyonlar Ligi'nin veya Kocaman'ın şampiyon kadrosunun defans hattı daha iyi bu kadrodan. Hücum olarak son kadro fark atar.

(Not: Daha Miroslav Stoch'u kadroya yazmadım bile, yer kalmadı. Stoch dediğimiz adam da geçen senenin açık ara en iyi adamı. Bana göre güçlü orta sahan varsa, sağda Krasic, solda Stoch, ilerde de çift forvet oynatabilirsin. Raul Meireles ve M.Topal'ın olduğu güçlü bir orta alanda iyi kanat hücumcusu ve iki forvet (Sow-Kuyt) oynatılabilir. Ancak ben yine de M.Topuz'dan vazgeçeceğini düşünmüyorum, orta alana kattığı dirençten ötürü onu oynatır, ancak Krasic'in sol açıkta oynaması da saçmalıktan başka bir şey değil.)

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Aynen egowich Aykut Kocaman Fenerbahçe tarihinin en şanslı hocası bana göre.
    Büyük bir taraftar yönetim desteği istediği transferi yapabilme yetisi ve hiç bir hocaya nasip olmamış kalitede bir kadro hem yerli hem yabancı oyuncu düzeyinde.
    Bakalım neler yapacak.
    Last edited by GebzeLi1907 : 03.Eylül.2012 at 17:25

Liverpool'da 1 sene de 41, Chelsea'de ise 1 yılda 45 maça çıkmış

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Ben mi yanlış biliyorum, Meireles geçen sene 40 maçın üstünde oynamadı mı? Di Matteo bu sene takımda düşünmemiş olabilir, ancak bu Meireles'in banko olduğu gerçeğini değiştirmez. Banko demek ne demek, her daim oynayan futbolcu demek. Adam Liverpool ve Chelsea'de 2 sezonda toplam 100 maçın üstüne çıktı. Bu adam da banko değilse, banko tabirini bana izah eder misin?

Geçen seneki Şampiyonlar Ligi yarı finaline bakalım, Barcelona-Chelsea maçlarına. Meireles o maçların ilk onbir oyuncusu. Final maçında sarı kart cezalısı olduğundan oynayamadı.

Adam Portekiz Milli Takımının da bankosu. 2006'dan beri banko oynuyor orta sahada. Formayı kimseye kaptırmadı.

Arda'yı Galatasaray bu sene transfer etmiş olsaydı, Diego Simeone onu kadroda düşünmemiş olsaydı, Arda'nın Atletico Madrid'in banko oyuncusu olduğu gerçeği değişir miydi? Değişmezdi. Arda da geçen sene banko oynamıştır Atletico'da, keza bu sene de öyle başladı. Arda'yı alsa G.Saray, Atletico'nun banko oyuncusunu almış derdik.

Raul Meireles transferi olağanüstü bir transfer. Türkiye'ye gelmeye nasıl ikna ettiler, ben anlayamadım. Bu adam Chelsea'den ayrılmak istediği an İspanya'dan İtalya'dan İngiltere'den talip bulabilirdi. Hem de öyle sıradan takımlar da değil. Ama nasıl oldu da koparttık, anlayamadım. Herhalde çok yüksek bir bedel verildi diye düşünüyorum.

Bonservis olarak da en az 10 milyon Euro vermişizdir. Oyuncuya da yıllık 3.5 milyon Euro verilmiştir. Artı 25 bin Euro maç başı. 4 senelik kontrat.
    Ben NTvspor`un yalancisiyim. cogu sonradan oyuna girdigi cok maci varmis Chelsea`de.

Liverpool da degisilmezdi ancak Chelsea orta sahaya cok oyuncu aldigi icin dusunmemeleri normal.

Ama dedigim gibi Meireles` e hayranim keske biz alsaydik Fernandes` le birlikte muthis seyler yapabilirlerdi.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Meireles çok çok çok çok çok aşırı iyi transfer geç olsun güç olmasın. Ligin daha 3. haftasındayız. Avrupa arenası daha başlamadı. Bu sene CL olmazda seneye CL'de oluruz sorun değil yeter ki bu sene başarılar gelsin.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Santos haberleri var. Gelse bomba olur ama teklif götürdüğümüzü sanmıyorum.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Umarım Santos ve ya Ziegler gelmez. Hasan Ali mükemmel oynuyor. Başka bir yabancıyı kadro kaldırmaz. Hiç olmadı Özgür var, o da olmadı Caner var diyelim. Başka bir yabancı futbolcu kadro seçiminde sıkıntıya sokacaktır.
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Mesaj Yetkileri