Barnetta koca bir sezonu maç yapamadan geçirdi, sakatlıkları yüzünden.
Barnetta koca bir sezonu maç yapamadan geçirdi, sakatlıkları yüzünden.
Drogba hayal oldu beyler![]()
Doka "Galatasaray beni istiyor." demiş.Sizce faydalı olur mu ?
Anderlechtteki Matias Suarez'e premier ligden iş izni çıkmamış. bu da pazarını daraltıyor biraz. biz de ilgilenmiştik sanırım bir ara.
Ali Dürüst'ün açıklaması vardı devre arasında Matias suarez için çok para istiyorlar vazgeçtik diye.
Ben bu senede öyle çok pahalı transferler beklemiyorum en fazla 7-8 veririz gibi geliyor bir adama,onunda çok iyi biri olması gerekiyor.Ünal Aysal'ın geçen açıklaması vardı sözleşmesi biten birsürü iyi oyuncu var diye,daha çok onlara yönelecez gibi.
Melo için Juventus'tan indirim bekliyoruz.Ya tekrardan kiralayacaz,yada daha uygun bonservis ücretinden alıcaz.Sözleşmesindeki 12-13m euro yu verebileceğimizi sanmıyorum.
Hamit için büyük ihtimal oldu deniyor ama hemen inanmamak lazım.Eğer gelirse gerçekten çok iyi olur tam bir joker oyuncu.Sağ açık,sağ bek,orta saha nereye koysak oynar.Gelmesini isterim.Sol açığa'da şöyle Stoch tarzı alıp çizgiye inecek,yada içeri katedip şut çekicek sağlam bir adama ihtiyacımız var.Bu mevki için 7-8m euro gözden çıkarılabilir.Riera'yı da satacak gibi durmuyor bizimkiler ama umarım satarız olmuyor çünkü adam yürüyemiyor bile sahada.
Kanatlara birer tane Keita koysak uçarız![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Ben Keita'nin gelmesini hala istiyorum![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Hamit için Liverpool diyorlardı.
Gelirse ne yapar bilemiyorum ama ben gelmesi taraftarı değilim. İstikrarsız olması nedeniyle oynayamıyor. Yoksa oynadığı takımlara baktığımızda önemli takımlardır.
Galatasaray'ın yedek kulübesini ciddi şekil de güçlendirmesi gerek geçen sezon bile 2 kulvar da yarışamadı seneye 3 kupada da olacağı için rotasyon önemli.
Gökhan Töre , Hamit şart.
Geçen sezon Selçuk, Eboue ve Muslera dışında tamamdır dediğimiz bir transferimiz yoktu. Sezon ilerledikçe diğer transferlerinde Galatasaray sisteminde nokta atışı olduğunu gördük. Yani diğerleri kesin değildi.
İşi yine olur/olmaz döngüsüne bırakmak yerine başarılı olmak isteniyorsa doğru kararlar verilmelidir. Muslera gibi.
Galatasaray bu sezon ciddi gelirler elde etti. Bu gelirler ile eldeki parayı doğru kullanmak lazım. Transfer işinin başında olsaydım Beşiktaş'tan Fernandes'i hemen alırdım.
Selçuk, Fernandes, Melo - Yedekleri: Engin, Emre, Ceyhun
Transferi böyle yapmazsan sıkıntı yaşamak kaçınılmazdır. O yüzden kanat ve golcü işinde de iş sıkı tutulmalı ve önemli isimler kadroya katılmalıdır. Her yıl 2-3 bölgeni güçlendirsen Avrupa'da söz sahibi olursun.
Biz kaleciyi, savunmayı güçlendiriyoruz ama kanatlarımız eksik kaldı. Şimdi kanatlara -abartarak söylüyorum- Ribery ve Robben alırız tutar Muslera'yı, Eboue'yi satarız.
Bu anlayışla Avrupa'da oynarsın ama ilerleyemezsin.
Herkes Hamit diyor ama alttaki haber doğruysa ya unutacağız ya da fena bir kazık yiyeceğiz demektir:
Kaynak: http://haber.gazetevatan.com/galatas.../451799/5/SporGalatasaray'ı şaşkına çeviren rakam!
Hamit Altıntop krizi...
Doğrudan katılacağı Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olacak bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan Galatasaray’a, Hamit Altıntop’tan kötü haber geldi.
Devler Ligi arenasında uzun bir aradan sonra boy gösterecek olan sarı-kırmızılılarda transfer listesinin ilk sırasında olan Hamit’in yüksek maliyeti problem yarattı. Real Madrid ile kurulan temaslarda İspanyol kulübünün, 29 yaşındaki milli futbolcu için astronomik bir rakam istediği öğrenildi. Geçen sezon bedelsiz kadrosuna kattığı Altıntop için 10 milyon euro bonservis bedeli belirleyen Real Madrid’in, kiralama bedeli olarak ise 5 milyon euro talep etmesi büyük şaşkınlık yarattı.
Felipe Melo’yu 1.5 milyon euroya kiralayan sarı-kırmızılıların, Hamit Altıntop için belirlenen 5 milyon euroluk kiralama ücretini çok yüksek buldukları kaydedildi.
Teknik Direktör Fatih Terim’in kadrosunda görmek istediği ilk ismi İstanbul’a getirmek için şartları zorlayan Galatasaray’ın karşısına ikinci problem olarak ise Hamit’in kulübünden aldığı yüksek ücret çıktı. Real Madrid’den senelik 4.5 milyon euroya yakın bir rakam alan Altıntop’un kazandığı yüksek paranın da Cim-Bom’u ciddi bir biçimde düşündürdüğü kaydedildi.
İndirim bekleniyor
Takım içi dengeleri bozmak istemeyen Galatasaray’ın, Hamit transferini yüksek maliyeti nedeniyle askıya aldığı vurgulandı. Başarılı futbolcu için kiralama formülü üzerinde durulurken, İspanyolların ve Hamit’in indirime yanaşmaması durumunda transferin gerçekleşmeyeceği bildirildi.
Sanmıyorum öyle birşey olacağını,eğer olursada alamayız zaten okadar para veremeyiz.
Sol tarafa Eljero Elia sağ tarafa Jeferson Farfan olsa olmazmı ?Çok mu şey istiyorum ?
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kanatlardan biri için Amrabat diyorlar. Hızlı oyuncuları hep severim ama Amrabat'ın kontrolsüz bir hızı var. Kontrolsüz olduğu için yeteneklerini tam yansıtamadığını düşünüyorum.
Geçmiş dönemlerde Caner Erkin içinde bunu söylemiştim. Acayip kabiliyetli bir oyuncu ama bir maç harikalar meydana getiriyor diğer maç öldürmek istiyorsun. Galatasaray'da oynarken bir Trabzonspor performansı var bir de A. Madrid maçındaki durumu.
Kontrolü olan oyuncuları almak lazım.
nuri türkiyeye gelmem demiş![]()
Ben olsam bende gelmem![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
https://twitter.com/#!/efe1965
Alper Potuk ismi geçiyor...
bence berbatov"u alcagiz..
ben galatasarayın bu sene 30 milyona yakın harcayacağını düşünüyorum büyük ihtimalle transferler hasan ali+amrabat+doka+burak yılmaz+alper potuk+hamit altıntop olabilir ve sol kanat için rierayı büyük ihtimalle elden çıkaracağız çünkü zaten seneye culio geliyor bu senede fatih hoca süpriz yapıp 2 tane alt yapıdan genç bulup ilk 11 e yerleştirebilir
hasan aliyi fener aldi bence solbek hakan devam edicek gibi
ulan bi ali turan'ı aldık diye alamıyoruz bir daha oyuncu şu işe bak sebep olan adama bak bir de![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
bilmiyorum herkesden bir dedikodu olduğu için pek itibar etmemek gerek öyle haberlere.eğer oyuncuyla anlaşılsaydı takımda görürdük ambarat'ı senelerdir kimlerle anlaşmadık ama sözde kaldı. somut verilere göre ali turan olayı göze çarpıyor.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Tekrar söylüyorum Kayseri'den alırsak Amrabat'ı alırız daha da alamayız oradan adam...Balta zaten 2008'e geri döndü Hasan Ali'nin alınmaması isabetli olmuş...Balta'da istikrarlı bir oyuncuya dönüştü tekrar...Hoca Avrupa için yetersiz görüyorsa yabancı alabilir oraya...