Sayfa 707 / 1204 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon
21,181 ile 21,210 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    34

Barnetta koca bir sezonu maç yapamadan geçirdi, sakatlıkları yüzünden.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mehmetcoo View Post
    Barnetta'nın bonservisi elinde ve Leverkusen Şampiyonlar Ligi'nde değil. Bunu bir koz olarak kullanabiliriz. Ayrıyetten Younes Belhanda alınabilse çok çok güzel olur, tam aranan tipte bir kanat oyuncusu. Hamit, Gökhan Töre ve Ömer Toprak yerli olarak müthiş alternatifler olur ek olarak. Forvet olarak da Matias Suarez'i alabilirsek çok iyi iş yapmış oluruz ama o kadar kolay değil tabii ki
    Belhanda'yı alacak gücümüz olsa zaten

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Drogba hayal oldu beyler

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Doka "Galatasaray beni istiyor." demiş.Sizce faydalı olur mu ?

Anderlechtteki Matias Suarez'e premier ligden iş izni çıkmamış. bu da pazarını daraltıyor biraz. biz de ilgilenmiştik sanırım bir ara.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Anderlechtteki Matias Suarez'e premier ligden iş izni çıkmamış. bu da pazarını daraltıyor biraz. biz de ilgilenmiştik sanırım bir ara.
    Hala ilgileniyoruz diye biliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ali Dürüst'ün açıklaması vardı devre arasında Matias suarez için çok para istiyorlar vazgeçtik diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ben bu senede öyle çok pahalı transferler beklemiyorum en fazla 7-8 veririz gibi geliyor bir adama,onunda çok iyi biri olması gerekiyor.Ünal Aysal'ın geçen açıklaması vardı sözleşmesi biten birsürü iyi oyuncu var diye,daha çok onlara yönelecez gibi.

Melo için Juventus'tan indirim bekliyoruz.Ya tekrardan kiralayacaz,yada daha uygun bonservis ücretinden alıcaz.Sözleşmesindeki 12-13m euro yu verebileceğimizi sanmıyorum.

Hamit için büyük ihtimal oldu deniyor ama hemen inanmamak lazım.Eğer gelirse gerçekten çok iyi olur tam bir joker oyuncu.Sağ açık,sağ bek,orta saha nereye koysak oynar.Gelmesini isterim.Sol açığa'da şöyle Stoch tarzı alıp çizgiye inecek,yada içeri katedip şut çekicek sağlam bir adama ihtiyacımız var.Bu mevki için 7-8m euro gözden çıkarılabilir.Riera'yı da satacak gibi durmuyor bizimkiler ama umarım satarız olmuyor çünkü adam yürüyemiyor bile sahada.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kanatlara birer tane Keita koysak uçarız
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Ben Keita'nin gelmesini hala istiyorum
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hamit için Liverpool diyorlardı.

Gelirse ne yapar bilemiyorum ama ben gelmesi taraftarı değilim. İstikrarsız olması nedeniyle oynayamıyor. Yoksa oynadığı takımlara baktığımızda önemli takımlardır.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ben bonservissiz 2 oyuncu alacağımızı düşünüyorum.Sonra da sağlam bir oyuncuya sağlam bir bonservis verip alabiliriz.

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Hamit için Liverpool diyorlardı.

Gelirse ne yapar bilemiyorum ama ben gelmesi taraftarı değilim. İstikrarsız olması nedeniyle oynayamıyor. Yoksa oynadığı takımlara baktığımızda önemli takımlardır.
    Hamit bu ligin en az 1 gömlek üstünde bir futbolcu.Bu ligte istikrar abidesi olur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın yedek kulübesini ciddi şekil de güçlendirmesi gerek geçen sezon bile 2 kulvar da yarışamadı seneye 3 kupada da olacağı için rotasyon önemli.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gökhan Töre , Hamit şart.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Geçen sezon Selçuk, Eboue ve Muslera dışında tamamdır dediğimiz bir transferimiz yoktu. Sezon ilerledikçe diğer transferlerinde Galatasaray sisteminde nokta atışı olduğunu gördük. Yani diğerleri kesin değildi.

İşi yine olur/olmaz döngüsüne bırakmak yerine başarılı olmak isteniyorsa doğru kararlar verilmelidir. Muslera gibi.

Galatasaray bu sezon ciddi gelirler elde etti. Bu gelirler ile eldeki parayı doğru kullanmak lazım. Transfer işinin başında olsaydım Beşiktaş'tan Fernandes'i hemen alırdım.

Selçuk, Fernandes, Melo - Yedekleri: Engin, Emre, Ceyhun

Transferi böyle yapmazsan sıkıntı yaşamak kaçınılmazdır. O yüzden kanat ve golcü işinde de iş sıkı tutulmalı ve önemli isimler kadroya katılmalıdır. Her yıl 2-3 bölgeni güçlendirsen Avrupa'da söz sahibi olursun.

Biz kaleciyi, savunmayı güçlendiriyoruz ama kanatlarımız eksik kaldı. Şimdi kanatlara -abartarak söylüyorum- Ribery ve Robben alırız tutar Muslera'yı, Eboue'yi satarız.

Bu anlayışla Avrupa'da oynarsın ama ilerleyemezsin.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Herkes Hamit diyor ama alttaki haber doğruysa ya unutacağız ya da fena bir kazık yiyeceğiz demektir:

Galatasaray'ı şaşkına çeviren rakam!

Hamit Altıntop krizi...
    Doğrudan katılacağı Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olacak bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan Galatasaray’a, Hamit Altıntop’tan kötü haber geldi.

Devler Ligi arenasında uzun bir aradan sonra boy gösterecek olan sarı-kırmızılılarda transfer listesinin ilk sırasında olan Hamit’in yüksek maliyeti problem yarattı. Real Madrid ile kurulan temaslarda İspanyol kulübünün, 29 yaşındaki milli futbolcu için astronomik bir rakam istediği öğrenildi. Geçen sezon bedelsiz kadrosuna kattığı Altıntop için 10 milyon euro bonservis bedeli belirleyen Real Madrid’in, kiralama bedeli olarak ise 5 milyon euro talep etmesi büyük şaşkınlık yarattı.

Felipe Melo’yu 1.5 milyon euroya kiralayan sarı-kırmızılıların, Hamit Altıntop için belirlenen 5 milyon euroluk kiralama ücretini çok yüksek buldukları kaydedildi.
    Teknik Direktör Fatih Terim’in kadrosunda görmek istediği ilk ismi İstanbul’a getirmek için şartları zorlayan Galatasaray’ın karşısına ikinci problem olarak ise Hamit’in kulübünden aldığı yüksek ücret çıktı. Real Madrid’den senelik 4.5 milyon euroya yakın bir rakam alan Altıntop’un kazandığı yüksek paranın da Cim-Bom’u ciddi bir biçimde düşündürdüğü kaydedildi.

İndirim bekleniyor

Takım içi dengeleri bozmak istemeyen Galatasaray’ın, Hamit transferini yüksek maliyeti nedeniyle askıya aldığı vurgulandı. Başarılı futbolcu için kiralama formülü üzerinde durulurken, İspanyolların ve Hamit’in indirime yanaşmaması durumunda transferin gerçekleşmeyeceği bildirildi.
    Kaynak: http://haber.gazetevatan.com/galatas.../451799/5/Spor

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Sanmıyorum öyle birşey olacağını,eğer olursada alamayız zaten okadar para veremeyiz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sol tarafa Eljero Elia sağ tarafa Jeferson Farfan olsa olmazmı ? Çok mu şey istiyorum ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kanatlardan biri için Amrabat diyorlar. Hızlı oyuncuları hep severim ama Amrabat'ın kontrolsüz bir hızı var. Kontrolsüz olduğu için yeteneklerini tam yansıtamadığını düşünüyorum.

Geçmiş dönemlerde Caner Erkin içinde bunu söylemiştim. Acayip kabiliyetli bir oyuncu ama bir maç harikalar meydana getiriyor diğer maç öldürmek istiyorsun. Galatasaray'da oynarken bir Trabzonspor performansı var bir de A. Madrid maçındaki durumu.

Kontrolü olan oyuncuları almak lazım.

nuri türkiyeye gelmem demiş

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben olsam bende gelmem
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007

https://twitter.com/#!/efe1965

Alper Potuk ismi geçiyor...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bence berbatov"u alcagiz..

Nesil
    2011
    Yer
    adana

ben galatasarayın bu sene 30 milyona yakın harcayacağını düşünüyorum büyük ihtimalle transferler hasan ali+amrabat+doka+burak yılmaz+alper potuk+hamit altıntop olabilir ve sol kanat için rierayı büyük ihtimalle elden çıkaracağız çünkü zaten seneye culio geliyor bu senede fatih hoca süpriz yapıp 2 tane alt yapıdan genç bulup ilk 11 e yerleştirebilir

hasan aliyi fener aldi bence solbek hakan devam edicek gibi

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    ben galatasarayın bu sene 30 milyona yakın harcayacağını düşünüyorum büyük ihtimalle transferler hasan ali+amrabat+doka+burak yılmaz+alper potuk+hamit altıntop olabilir ve sol kanat için rierayı büyük ihtimalle elden çıkaracağız çünkü zaten seneye culio geliyor bu senede fatih hoca süpriz yapıp 2 tane alt yapıdan genç bulup ilk 11 e yerleştirebilir
    hala kayseriden adamlari yaziyorsunuz yahu kayseri gs ye oyuncu felan vermez bu saatten sonra ancak süleyman hurma ayrildimi olabilir..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

ulan bi ali turan'ı aldık diye alamıyoruz bir daha oyuncu şu işe bak sebep olan adama bak bir de
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Quote Originally Posted by Börk View Post
    ulan bi ali turan'ı aldık diye alamıyoruz bir daha oyuncu şu işe bak sebep olan adama bak bir de
    sıkıntı ali turanda değildi bence geçen seneki amrabat konusundan geliyor sıkıntı kulüple görüşmeden oyuncuyla anlaşılmıştı yanlış hatırlamıyorsam ondan sonra durum böyle oldu

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

bilmiyorum herkesden bir dedikodu olduğu için pek itibar etmemek gerek öyle haberlere.eğer oyuncuyla anlaşılsaydı takımda görürdük ambarat'ı senelerdir kimlerle anlaşmadık ama sözde kaldı . somut verilere göre ali turan olayı göze çarpıyor.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Tekrar söylüyorum Kayseri'den alırsak Amrabat'ı alırız daha da alamayız oradan adam...Balta zaten 2008'e geri döndü Hasan Ali'nin alınmaması isabetli olmuş...Balta'da istikrarlı bir oyuncuya dönüştü tekrar...Hoca Avrupa için yetersiz görüyorsa yabancı alabilir oraya...

Mesaj Yetkileri