Süleyman Hurma zaten GS düşmanı o dönem Ali Turan tuz biber olmuştu. Amrabat olayından önceside var.
Süleyman Hurma zaten GS düşmanı o dönem Ali Turan tuz biber olmuştu. Amrabat olayından önceside var.
avrupa'da hakan balta çok aksar bence.oraya hasan ali gibi değil sağlam bir oyuncu alınmalı gurbetçi bir türk veya yabancı bir sol bek olabilir.çünkü bir bek oyuncusu çok önemli takım için.ortadaki oyuncularımız zaten sağlam adamlar bir sol bek,bir forvet,1 kanat ve bir orta saha oyuncusuna ihtiyacımız var.aslında bu oyunculara ihtiyacımız şu şekilde var bu sene Şampiyonlar Ligi'nde umarım ülkemizi temsil edeceğiz.orta sahanın ortasına hızlı ve yapışan bir oyuncu,kanatlara da hızlı dikine gidebilen bir oyuncuya ihtiyacımız var.forvete de hızlı adam geçebilen pozisyon yaratabilen bir oyuncu.parası neyse verilsin şampiyonlar ligindeki gelirleri düşünmek gerek![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
ali turan olayi yüzünden arasi acilmadi iki kulübün.. daha önce gökhan ünal olayi vardi hatirlarsan.. kendisi basina galatasarayla anlastim diye demec vermisti ardindan iki kulübün arasi acilmisti bizden habersiz bize teklif vermeden oyuncuyla nasil anlasirsiniz diye... ali turan olayi ile iyice birbirine giren iki kulüp ambarat olayi ile tam papazlik oldular hala bu saatten sonra sizde amrabat ile hasan ali yi yazip duruyorsunuz yazarken kendiniz inaniyormusunuz bu iki oyuncuyu su anda alabileceginize?
Fazla yabanci transferi yapmicaz bence Tff"ye kalirsak 4-5"e indirceklermis bence turk oyunculara daha çok yonelcegiz.
Chivu"yu aldik yonunde haberler var yabanci basinlardada çikmis , ne kadar dogru bilmiyorum ama umarim dogru haberdir chivu.
chivu defansda joker adamdır tecrübesi ile ikinci ufja etkisi yaratır ama .... (interin hocasu endonezya kampına götürmemiş ve ünal aysalın bedava oyuncu tarzında ama yaşı 32 şu ortamda alacağı en düşük ücret 2.5 - 4 arası bişey olur )
muslera
chuviu
ufja
eboue
elmander
xx
süper lig için 1 yabancı hakkı kalıcak.Bu durumda hamit altıntopun kesinlikle gelmesi lazım
Süleyman Hurma köle taciri,oyuncularda köle.Oyuncularının düşünceleri önemli değil.Kendisi parayı gördümü kulübü bile satar.Kayseri'den oyuncu falan beklemeyin Galatasaray'a.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kayseri ve Gençlerbirliğinin oyuncularının her daim alıcıları var. Galatasaray dışında tabi. Kayserispor'dan inşallah oyuncu almayız, bana kalsa Kayseri'den sakız bile almam.
Berbatov'u takımda görmek isteriz, ancak Chivu'nun da yıllık alacakları en aza indirgenebilirse, çok faydalı olur.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
hamit transferi bugun marca"dada cikti marcanin basligi su sekilde hamit galatasaraya çok yakin.
http://www.marca.com/2012/05/22/futb...337678386.html
Ulan twitter yuzunden neye inanacagimizi sasirdik. Elia'nin ismi Turkiyeden Galatasaray ve Trabzonspor ile geciyor
Elia'nın Trabzon'a geleceğine pek ihtimal vermiyorum ben şahsen.
Lass ve Kaka konusunda yorum yapan arkadaş da biraz uçmuş sanki.
Hamit gelsede çok faydalı olucağını sanmıyorum eski Hamit değil.
Seref Aydin : Kaiserslautern takiminda top kosturan 24 yasindaki gurbetci Olcay Sahan 1.000.000 € karsiliginda Galatasaray’a transfer oldu. Hayirli Olsun.
Transfer haberleriyle ilgili lütfen kaynak belirtelim arkadaşlar. Ayrıca twitter'da her dolaşan haberi de paylaşmamak daha sağlıklı olur. Zira bana göre twitter artık reklam alanı haline geldi. Kişiler reklamlarını yapabilmek için birilerinin ilgisini çekecek şeyleri doğruluğunu-yanlışlığını önemsemeden çekinmeden paylaşabiliyorlar.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Kaynak verdim zaten ki seref aydin sagdan soldan duyma degil yonetimden tanidiklari varmis , eboue transferinide kendisi solemisti.
Sana eğer bizzat söylemediyse Şeref Aydın, bir bağlantı adresi falan yok mu?
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
tabiki bizzat bana solemedide twit adresinde yayinladi.
https://twitter.com/srfydn/status/204946167526735872
Bizim tek ihtiyacımız bir kanat oyuncusu ama savunma arkası koşuları çok iyi yapan ve çok hızlı bir isim olması lazım. Çünkü takım cok hantal. Hızlı oyuncuya ihtiyaç var. Çapraz koşular yapacak sağlam bir kanat gerekiyor. Eğer o tip bir oyuncu alırsak seneye ligi çok rahat domine ederiz..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Keita'nın yaşı geçti artık. Fiziksel olarak düşmeye başlayacak. İyi paraya sattık bir daha öyle bir paraya satamayız. Zararına da oyuncu almamalıyız. Baska alternatifler lazım (:
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Şakasına dedim zaten, geçti yaşı artık.Ama bence hiç gitmemeliydi.Elia konuşuluyor, ne kadar bencil oynasa da gelmesini çok isterim.
Berbatov ile anlastik haberleri geliyor..
http://www.click-manchester.com/spor...-berbatov.html
Berbatov üst düzey bir forvet.ŞL'de işimize çok yarar.Alabiliyorsak vakit kaybetmeden almalıız.Ayrıca Chivu ve Hamit'te takıma 2 seviye atlatır.