Sayfa 708 / 1204 İlkİlk ... 208608658698706707708709710718758808 ... SonSon
21,211 ile 21,240 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Süleyman Hurma zaten GS düşmanı o dönem Ali Turan tuz biber olmuştu. Amrabat olayından önceside var.

Quote Originally Posted by Börk View Post
    bilmiyorum herkesden bir dedikodu olduğu için pek itibar etmemek gerek öyle haberlere.eğer oyuncuyla anlaşılsaydı takımda görürdük ambarat'ı senelerdir kimlerle anlaşmadık ama sözde kaldı . somut verilere göre ali turan olayı göze çarpıyor.

oyuncu ile anlaşıldığını albayrakda açıklamıştı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

avrupa'da hakan balta çok aksar bence.oraya hasan ali gibi değil sağlam bir oyuncu alınmalı gurbetçi bir türk veya yabancı bir sol bek olabilir.çünkü bir bek oyuncusu çok önemli takım için.ortadaki oyuncularımız zaten sağlam adamlar bir sol bek,bir forvet,1 kanat ve bir orta saha oyuncusuna ihtiyacımız var.aslında bu oyunculara ihtiyacımız şu şekilde var bu sene Şampiyonlar Ligi'nde umarım ülkemizi temsil edeceğiz.orta sahanın ortasına hızlı ve yapışan bir oyuncu,kanatlara da hızlı dikine gidebilen bir oyuncuya ihtiyacımız var.forvete de hızlı adam geçebilen pozisyon yaratabilen bir oyuncu.parası neyse verilsin şampiyonlar ligindeki gelirleri düşünmek gerek
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Börk View Post
    ulan bi ali turan'ı aldık diye alamıyoruz bir daha oyuncu şu işe bak sebep olan adama bak bir de
    ali turan olayi yüzünden arasi acilmadi iki kulübün.. daha önce gökhan ünal olayi vardi hatirlarsan.. kendisi basina galatasarayla anlastim diye demec vermisti ardindan iki kulübün arasi acilmisti bizden habersiz bize teklif vermeden oyuncuyla nasil anlasirsiniz diye... ali turan olayi ile iyice birbirine giren iki kulüp ambarat olayi ile tam papazlik oldular hala bu saatten sonra sizde amrabat ile hasan ali yi yazip duruyorsunuz yazarken kendiniz inaniyormusunuz bu iki oyuncuyu su anda alabileceginize?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fazla yabanci transferi yapmicaz bence Tff"ye kalirsak 4-5"e indirceklermis bence turk oyunculara daha çok yonelcegiz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Chivu"yu aldik yonunde haberler var yabanci basinlardada çikmis , ne kadar dogru bilmiyorum ama umarim dogru haberdir chivu.

chivu defansda joker adamdır tecrübesi ile ikinci ufja etkisi yaratır ama .... (interin hocasu endonezya kampına götürmemiş ve ünal aysalın bedava oyuncu tarzında ama yaşı 32 şu ortamda alacağı en düşük ücret 2.5 - 4 arası bişey olur )

muslera
    chuviu
    ufja
    eboue
    elmander
    xx

süper lig için 1 yabancı hakkı kalıcak.Bu durumda hamit altıntopun kesinlikle gelmesi lazım

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Süleyman Hurma köle taciri,oyuncularda köle.Oyuncularının düşünceleri önemli değil.Kendisi parayı gördümü kulübü bile satar.Kayseri'den oyuncu falan beklemeyin Galatasaray'a.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kayseri ve Gençlerbirliğinin oyuncularının her daim alıcıları var. Galatasaray dışında tabi. Kayserispor'dan inşallah oyuncu almayız, bana kalsa Kayseri'den sakız bile almam.

Berbatov'u takımda görmek isteriz, ancak Chivu'nun da yıllık alacakları en aza indirgenebilirse, çok faydalı olur.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hamit transferi bugun marca"dada cikti marcanin basligi su sekilde hamit galatasaraya çok yakin.
    http://www.marca.com/2012/05/22/futb...337678386.html

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    hamit transferi bugun marca"dada cikti marcanin basligi su sekilde hamit galatasaraya çok yakin.
    http://www.marca.com/2012/05/22/futbol/equipos/real_madrid/1337678386.html
    altta yorum yapan kişi "işe en kötüsünden başlamak iyi sırada lass ve kaka var" tarzı bişey yazmış.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ulan twitter yuzunden neye inanacagimizi sasirdik. Elia'nin ismi Turkiyeden Galatasaray ve Trabzonspor ile geciyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Elia'nın Trabzon'a geleceğine pek ihtimal vermiyorum ben şahsen.

Lass ve Kaka konusunda yorum yapan arkadaş da biraz uçmuş sanki.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Ulan twitter yuzunden neye inanacagimizi sasirdik. Elia'nin ismi Turkiyeden Galatasaray ve Trabzonspor ile geciyor
    Elia geçen yaz bizim gündemdeydi zaten abi.Resmi sitede paylaşılan resmin arkasındaki tahtada ismi yazıyordu

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ben orada ki yorumun çevirisini yazdım, R.Madrid'li bir taraftarın Lass ve Kaka'nın kulüpten gitmesini istemiş. GS'a geldiğini söylüyorum gibi bi anlam çıkardıysan garip olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Elia'nın Trabzon'a geleceğine pek ihtimal vermiyorum ben şahsen.

Ben hic ihtimal vermiyorum
    Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Elia geçen yaz bizim gündemdeydi zaten abi.Resmi sitede paylaşılan resmin arkasındaki tahtada ismi yazıyordu
    Galatasaray alabilir valla, gelmesini isterim ligimize ontahtada yanlis hatirlamiyorsam bi kac isim daha yaziyordu

Hamit gelsede çok faydalı olucağını sanmıyorum eski Hamit değil.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Seref Aydin : Kaiserslautern takiminda top kosturan 24 yasindaki gurbetci Olcay Sahan 1.000.000 € karsiliginda Galatasaray’a transfer oldu. Hayirli Olsun.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Transfer haberleriyle ilgili lütfen kaynak belirtelim arkadaşlar. Ayrıca twitter'da her dolaşan haberi de paylaşmamak daha sağlıklı olur. Zira bana göre twitter artık reklam alanı haline geldi. Kişiler reklamlarını yapabilmek için birilerinin ilgisini çekecek şeyleri doğruluğunu-yanlışlığını önemsemeden çekinmeden paylaşabiliyorlar.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Kaynak verdim zaten ki seref aydin sagdan soldan duyma degil yonetimden tanidiklari varmis , eboue transferinide kendisi solemisti.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Sana eğer bizzat söylemediyse Şeref Aydın, bir bağlantı adresi falan yok mu?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

tabiki bizzat bana solemedide twit adresinde yayinladi.
    https://twitter.com/srfydn/status/204946167526735872

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizim tek ihtiyacımız bir kanat oyuncusu ama savunma arkası koşuları çok iyi yapan ve çok hızlı bir isim olması lazım. Çünkü takım cok hantal. Hızlı oyuncuya ihtiyaç var. Çapraz koşular yapacak sağlam bir kanat gerekiyor. Eğer o tip bir oyuncu alırsak seneye ligi çok rahat domine ederiz..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Bizim tek ihtiyacımız bir kanat oyuncusu ama savunma arkası koşuları çok iyi yapan ve çok hızlı bir isim olması lazım. Çünkü takım cok hantal. Hızlı oyuncuya ihtiyaç var. Çapraz koşular yapacak sağlam bir kanat gerekiyor. Eğer o tip bir oyuncu alırsak seneye ligi çok rahat domine ederiz..
    Biri Keita mı dedi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Keita'nın yaşı geçti artık. Fiziksel olarak düşmeye başlayacak. İyi paraya sattık bir daha öyle bir paraya satamayız. Zararına da oyuncu almamalıyız. Baska alternatifler lazım (:
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Şakasına dedim zaten, geçti yaşı artık.Ama bence hiç gitmemeliydi.Elia konuşuluyor, ne kadar bencil oynasa da gelmesini çok isterim.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Berbatov ile anlastik haberleri geliyor..
    http://www.click-manchester.com/spor...-berbatov.html

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    elias tı yanılmıyosam o. elia dehşet olur bize juventusta hiç oynamadı zaten ucuzdan bırakırlar

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Berbatov gelirse güzel olur.Kalitesi belli bir oyuncu.Fiziği de sağlam.Ligin üstünde bir forvet.Elmander ve Berbatov ikilisi çok iyi iş yapar bence.

Quote Originally Posted by Facx View Post
    elias tı yanılmıyosam o. elia dehşet olur bize juventusta hiç oynamadı zaten ucuzdan bırakırlar
    O da olabilir Elia diye kalmış benim aklımda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Berbatov üst düzey bir forvet.ŞL'de işimize çok yarar.Alabiliyorsak vakit kaybetmeden almalıız.Ayrıca Chivu ve Hamit'te takıma 2 seviye atlatır.

Mesaj Yetkileri