Sayfa 71 / 122 İlkİlk ... 2161697071727381121 ... SonSon
2,101 ile 2,130 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neill'e bonservis parası vereceksek almayalım.Defansımız iyi onun yerine forvet alalım iyi yeterli..

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Sağ bek olması şart değil stoper mutlaka şart...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Itandje Aslan'a hayırlı olsun
    Cim Bom, uzun süredir gündeminde yer alan Fransız kalecinin işini sonunda bitirdi. İtandje´nin bugün İstanbul´a gelerek sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor.
    10.7.2008

8. yabancı file bekçisi
    Charles İtandje artık Galatasaray’da... Sarı-Kırmızılılar’ın uzun süredir transfer listesinde yer alan ve geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gelerek 2 gün boyunca pazarlık masasında oturan Fransız kaleci, Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel’in Paris’teki girişimleriyle ikna edildi. Daha önce Liverpool ile de her konuda anlaşma sağlayan yönetim, bugün veya yarın 26 yaşındaki file bekçisiyle resmi sözleşme imzalayacak. İtandje, Cim Bom’un tarihindeki 8. yabancı kalecisi olacak.

12 Temmuz’da katılacak...
    Bugün İstanbul’da sağlık kontrolünden geçmesi beklenen Charles İtandje’nin, kafileyle birlikte Almanya’ya gitmeyeceği öğrenildi. Fransız eldiven de, tıpkı A Milli Takım oyuncuları ve yeni transfer Harry Kewell gibi 12 Temmuz’da Duisburg kampına katılacak. Kewell ile İtandje geçtiğimiz sezon Liverpool’da birlikte sahne almışlardı. Her ne kadar iki oyuncunun buluşma noktası genellikle yedek kulübesi olsa da, bu sezon Aslan’ın kemik gücünü oluşturacaklar. l Raşit ALTUN

İTANDJE KİMDİR?
    Ülkesi: Fransa
    Kulübü: Liverpool (7 maç)
    Mevkii: Kale
    Yaşı: 26
    Boyu: 1.93
    Önceki kulübü: Lens (170 maç)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İtandje iyi bir transfer oldu.Fakat Afrika Kupasın'a giderse 1 ay falan sorun yaşarız.Onuda Aykut veya Orkun'la kapatırız inş.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bence iyi bir transfer değil,şöyle geçmişe baktığımda siyahi bir çok iyi kaleci göremiyorum.

Casillas,Buffon,Taffarel,Scmeichel(doğru yazamadım ama)Cech,Kahn,Van Der Sar daha bir çok sayarız..

İstisna olarak bir tek Dida'yı görüyorum.
    Bunu düşünmemdeki sebeb;
    Kas yapısı itibari ile tüm mevkilerde oynar ama,kale biraz zor.Yine çok iyi kalecidir ama bir Mondragon,Taffarel'in yarısı edemez BENCE.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    İtandje iyi bir transfer oldu.Fakat Afrika Kupasın'a giderse 1 ay falan sorun yaşarız.Onuda Aykut veya Orkun'la kapatırız inş.
    Fransa Afrika'ya mı dahil oldu Aygün...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zenciler de artık Fransız Aygün..Bu arada siyah olmakla kaleci olmak arasında bi bağlantı görmüyorum..Takılmayalım böyle şeylere.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Hayırlı olsun İtandje Galatasaray'a.Bir tek Chelsea ile oynanan kupa maçında izlemiştim o maçta iyi bir oyun çıkarmıştı bakalım Türkiye'de nasıl bir performans gösterecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Transfer kesin mi ?

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Transfer kesin mi ?
    Daha değil ama sanırım alacağız. Çok haber çıkmaya başladı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Resmi sitede herhangi bi haber yok henüz ben baktım

resmi sitede haber çıkana kadar bütün haberler yalan inanmayın arkadaşlar . geçen senede pires'e geldi diyorLardı gelmedi

resmi site dediğiniz webaslan.com mu yoksa farklı bi sitemi ayrıca itandje ve kewell ii transfer baptistada yalan oldu

Quote Originally Posted by kaang View Post
    resmi site dediğiniz webaslan.com mu yoksa farklı bi sitemi ayrıca itandje ve kewell ii transfer baptistada yalan oldu
    Resmi site denilen www.galatasaray.org.

www.ntvspor.net'i de resmi site sayabilirsiniz, hiç yalan veya yanlış yazdıklarını görmedim. Yalan yazmazlar da zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

ntvspor resmi site falan sayılamaz, ne yaptınız yahu..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Quote Originally Posted by hp-fm-gs View Post
    ntvspor resmi site falan sayılamaz, ne yaptınız yahu..
    Adamların hiç yalan, yanlış haber yaptığını görmedim. Bütün haberleri doğru çıktı. O bakımdan söyledim.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

geçen sene Morientes'i sanırım ilk olarak ntvspor getirmişti bize..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

ne biliyim sanki bu itandje yeterli değilmiş gibi geliyor inşallah yanılırım

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Ben Lucas Neill geldiğine çook büyük bi ihtimal veriyorum.Nvtspor oyuncunun İng. sağlık kontrolünden geçerek Almanya'ya geçeceğini yazdı.Bu olmasa bile NEill bence Galatasarayda.
    turksportal...

Adnan Sezgin: Kaleci Itandje ve kulübü Liverpool ile anlaştık ntvsporun haberine göre böyle yaziyor
    not:son dk spor haberi olarak

Quote Originally Posted by puskas View Post
    Adnan Sezgin: Kaleci Itandje ve kulübü Liverpool ile anlaştık ntvsporun haberine göre böyle yaziyor
    not:son dk spor haberi olarak
    Evet, maalesef. İnşallah iyi oynar ama Aykut'tan bir fazlası yok gibi.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Liverpool'un kalecisi Charles Itandje ile anlaştıklarını ifade etti.

Galatasaray futbol takımının kamp yapmak için Almanya'ya hareketinden önce Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Sezgin, Itandje'nin transferinde küçük detayların kaldığını belirterek, ''Belli olduktan sonra zaten kulüpten bir açıklama yapılacaktır. Bu konuda çeşitli spekülasyonlar yapılıyor. Bunlar doğru değil. Aslında kulübüyle anlaştık, kendisiyle de anlaştık. Menajeriyle diğer menajerler arasında bir sorun olduğu için bu kadar uzadı. Bugün yarın size sağlıklı bilgi vereceğiz'' diye konuştu.

Bir basın mensubunun İbrahim Toraman ile ilgili sorusuna Adnan Sezgin, ''İbrahim Toraman ile ilgilenmedik. Sorun yaşadı Beşiktaş'ta, o da kendi aralarındaki bir sorun. Transfer etmek istediğimiz futbolcular arasında yok'' cevabını verdi.

Adnan Sezgin, Türkiye'den herhangi bir futbolcuyu almayı düşünmediklerini dile getirerek, ''Gazetelerde her gün çeşitli spekülasyonlar yapılıyor. Ama Türkiye'den kadromuza katmayı düşündüğümüz bir oyuncu yok. Alacağımız 3 ya da 4 tane yabancı olacak'' dedi.

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını İstanbul'da tamamladıklarını ve ikinci etap için Almanya'ya gittiklerini hatırlatan Sezgin, şunları kaydetti:

''Almanya'da 4 hazırlık maçı oynayacağız. Daha sonra Türkiye'ye döneceğiz. Bir etap daha başlayacak tekrar Almanya'da. Bunun için de 3 müsabaka planladık. Bizim için bu sene çok önemli. 13 Ağustos'ta Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı oynayacağız. O zamana kadar çok iyi hazırlanıp Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istiyoruz. Umarım bütün planladıklarımızı çalışmalarımıza yansıtırız. İyi bir kadromuz olduğunu düşünüyoruz. Dolayısıyla kadromuzun bizim koyduğumuz hedeflere ulaşacağından hiçbir endişemiz yok.''

(A) Milli Takım'da sakatlanan futbolcularıyla ilgili sorular üzerine Sezgin, ''Milli takım müsabakaları da çok önemli. Hepimizi ilgilendiren müsabakalar. Gönül isterdi ki, sakatlıklar olmasın ama maalesef oldu. Onlar da en kısa zamanda takıma katılacaklar. Şu anda tedavileri sürüyor'' ifadelerini kullandı.

Takımdan gönderilecek futbolcularla ilgili soruya da Sezgin, ''Nihai kadro hazırlık aşamasından sonra belli olacak. Ama ilk aşamada da değişiklikler olabilir'' karşılığını verdi.

Itandje hayırlı olsun,bu zamana kadar gecikmesinin sebebi de belli oldu.Birkaç gün içinde kulüplerden resmi açıklamalar gelir.

İyi bir kaleci,Galatasaray'ın iyi dönemlerinde kalesinde hep yabancı isimler vardı.Galatasaray taraftarlarının ve camianın beklentilerini karşılayabilecek mi ilerleyen dönemde göreceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Yanarım da Aykut gibi bi kalecinin yine yedek kulübesine mahkum olacağına yanarım.Bu ülkede yerli futbolcular ne kadar iyi oynarlarsa oynasınlar hep yabancıların arkasında kalacaklardır..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bence ıtandje iyi bir kaleci değil.görecez bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Everton Topal'ı istiyor
    2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde A Milli Takım formasıyla oynadığı futbolla birçok takımın transfer listesine girmeyi başaran Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Mehmet Topal'a İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'ın talip olduğu bildirildi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'ın Galatasaray'ın milli futbolcusu Mehmet Topal'ı transfer etmek istediği iddia ediliyor. Bir internet haber sitesinde yer alan iddiada, Everton'ın 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Milli Takım formasıyla başarılı maçlar çıkartan Mehmet Topal'a talip olduğu ifade edildi. Haberde genç yıldız için, 'güçlü, dayanıklı ve uzun boylu bir orta saha oyuncusu' tanımlaması yapılırken, Topal'ın savunma dörtlüsünün önünde başarılı bir şekilde oynadığı ve Everton Teknik Direktörü David Moyes'ın genç yıldızı Birmingham'a transfer olan Lee Carsley'in yerine düşündüğü belirtildi.

2006 yılı Eylül ayında Galatasaray'a Çanakkale Dardanelspor'dan transfer edilen Mehmet Topal, geçtiğimiz sezon Tobias Linderoth'un sakatlanmasıyla kadroda şans bulmuş ve oynadığı futbolla milli takıma kadar yükselmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Olan yine Aykut'a oldu..Ne zaman güveneceğiz bu çocuklara ya?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Son yıllarda aldığımız tüm yabancı kalecilerde nokta atışı yaptık. İtandje de onların arasına katılır umarım.

Ben kendisi hakkında bilgiye sahip degilim. Taraftar sitesinde Lens forması giyerkende izleyenlerin yorumlarına göre "Bir macı tek basına kazandırabilir, müthiş kurtarışlar yapar; bazen de tam tersi cok basit goller de yiyebilir"miş. En büyük özelliği olarak yan toplarda cok etkili oldugunu söylüyorlar. Lens daki performansını gösterirse cok basarılı olacagını belirtiyorlar.

Umarım hayırlı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Ben İtandje'yi bi Barnsley bide Chelsea maçında izledim. Her iki maçtada gördümki bu kalecinin refleksleri gerçektende çok iyi. 2 maçtada 2 gol yedi ama yediği tüm goller çok zor gollerdi. Barnsley maçında uzaktan çok sert bir şut. Chelsea maçında defansa çarpan topun yön değiştirmesi sonucu. Ama bu maçlardaki kurtarışları çok iyiydi özellikle Chelsea maçında.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu arada Everton havasını alır

Mesaj Yetkileri