Sayfa 71 / 142 İlkİlk ... 2161697071727381121 ... SonSon
2,101 ile 2,130 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe kaptanı Alex de Souza önümüzdeki günlerde sarı lacivertli takımda göreve başlayacak olan Teknik Direktör Luis Aragones için "Onun yaşına değil, işine bakılmalı" dedi.

Aragones'in yaşlı olduğu yönündeki söylemleri gereksiz bulduğunu ifade eden Alex de Souza, Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Kendisi sağlıklı ve çalışabiliyor. Önemli olan da budur. 2008 Avrupa Kupası'nı kaldırmış bir milli takımın teknik direktörü. Aragones buraya gelip kendi mantalitesini bize yansıttıktan sonra bir oyun şablonu çıkacaktır. Burada bizlerin performansını da görme imkanı bulacak. Avrupa'da 44 yıl sonra İspanya'ya kupa kazandırmış bir teknik direktör... Hem İspanya'yı hem de kendisini kutluyorum." dedi.

Önümüzdeki sezon hedeflerinin her zaman olduğu gibi başarıya endeksli olduğunu da ifade eden Brezilyalı oyuncu; "Her sezon olduğu gibi hazırlık çalışmalarına başladık. Bu çalışmaların bize sezon içinde ne kadar faydalı olacağını çok iyi biliyoruz. Önümüzdeki sezon en iyi performansımızı tüm kulvarlardaki mücadelelerimize yansıtacağız." ifadelerini kullandı.

Maraton
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yeri değil ama Alex bu sene pabucun pahalı olduğunu anladı sanırım. Sezon öncesi kampına zamanında geldi ve sakat değil.

Burak'ın gelmesini kadroya derinlik katacağı için istiyordum. Geçen sene kulübenin yetersiz olmasının cezasını çok çektik.
    "YÜCE ATATÜRK"

Luis Aragones'in FM'de göze çarpan özellikleri şu şekilde:

Ofansif: 16
    Taktik: 18
    Disiplin Derecesi: 20
    Kararlılık: 16
    Motivasyon: 17
    Oyuncu Potansiyel Yargılama: 17
    Oyuncu Yetenek Yargılama: 18
    Taktik Bilgisi: 18
    Uyum: 20

Nesil
    2007
    Yer
    34

çok yüksekmiş özellikleri ...
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Adam bugüne bugün son Avrupa Şampiyonunun hocası..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

O kadar oLması doğaL ama çok yaşLı öLür möLür başınıza kaLır Allah göstermesin

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Yeri değil ama Alex bu sene pabucun pahalı olduğunu anladı sanırım. Sezon öncesi kampına zamanında geldi ve sakat değil.

Burak'ın gelmesini kadroya derinlik katacağı için istiyordum. Geçen sene kulübenin yetersiz olmasının cezasını çok çektik.
    Alex bu yıl korkarak oynamak zorunda. Çünkü Aragones'in teknik drektörlük hayatında sadece sekiz Brezilya'lıoyuncusu olmuş. Bizde ise altı Brezilyalı oyuncu var.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

"Teklifi geri çeviremezdim"

Avrupa Futbol Şampiyonu olan İspanya Milli Takımı'nı bırakarak Fenerbahçe'ye teknik direktör olarak gelecek olan Luis Aragones, Fenerbahçe'nin önerdiği maaş için "ekonomik olarak geri tepilemez bir teklif" dedi.

İspanyol ABC gazetesinde bugün yayımlanan demecinde Aragones, röportajı yapan gazetecinin "Affet beni ama Türkiye biraz delilik gibi geliyor bana" şeklindeki yorumuna karşılık olarak, "Neden? Futbol futboldur. Ekonomik olarak geri tepilemez bir teklif. Taraftarının sıcak olduğu büyük bir kulübe gittiğimi biliyorum, ama her yer aynı. Kazanırsan her şey iyi, kaybedersen kötü. Ben güçlüyüm ve güçlü olup teklifler aldığım sürece teknik direktörlük yapacağım. Bu benim işim. Ailem bu maceraya katılmam için beni destekledi" şeklinde konuştu. Bu arada ABC gazetesi, Fenerbahçe'nin, Luis Aragones'e sezon başına net 4 milyon Avro'dan 2 yıllık sözleşme teklif ettiğini, ayrıca sonuçlara göre prim verip kendisine ev ve araba tahsis edeceğini iddia etti. İspanyol teknik adamın aynen Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Vicente del Bosque gibi parasını almak için tam garantiye sahip olacağı da ileri sürüldü.
    Aragones ile birlikte yardımcı antrenör Jose Armando Ufarte'in de Türkiye'ye gideceği fizik kondisyon çalıştırıcısı Jesus Paredes'in ise kişisel sebeplerden dolayı halen karar vermediği ifade edildi.
    İspanya'nın kupayı kazanmasından sonra başta futbolcular olmak üzere kalması için baskı yapılan, ancak ayrılma kararını değiştirmeyeceğini açıklayan Aragones'in perşembe günü İstanbul'a gidip, Fenerbahçe ile resmi imzayı atması bekleniyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

NTV spor da Şöyle bir yazı geçti "Emre Belözoğlu askerliğini yapmak üzere Burdur a gitti"
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Eğer doğruysa askerliğini bedelli yapıyordur. 15-20 gün sonra döner sanırım.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Emre ve Ali Güneş teslim oldu

Newcastle'dan Fenerbahçe'ye tranfer olan Emre Belözoğlu ile Almanya 2. Lig takımlarından Freiburg'da top koşturan Ali Güneş, vatani görevlerini yapacakları Burdur 56. Piyade Alay Komutanlığına teslim oldular.

Emre Belözoğlu ve Ali Güneş, 111. dönem döviz bedelli askerlik hizmetini yapmak üzere Burdur'a geldiler. Babası Mehmet Belözoğlu ve Fenerbahçeli yönetici Ünal Uzun ile birlikte kentteki bir restoranda yemek yiyen Belözoğlu, daha sonra Burdur 58. Piyade Alay Komutanlığına gitti. Belözoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Babamın 35 yıl önce askerlik yaptığı yerde askerlik yapacağım için çok mutluyum. Her Türk genci gibi askerlik yapmanın şerefini taşıyacağım" dedi.

Ali Güneş de "Askerliğimi yapacağım için mutluyum, Allah her Türk gencine nasip etsin" diye konuştu. Emre Belözoğlu'nun babası Mehmet Belözoğlu da 35 yıl önce Burdur'da askerlik yaptığını belirterek, "Oğlumun da benim askerlik yaptığım yerde askerliğini yapacak olması beni çok duygulandırdı. Allah herkese nasip etsin" dedi. Askerlik görevini yapacağı için Fenerbahçe'nin sezon öncesi hazırlık kampında yer alamayacak olan Emre, askerlik dönüşü sarı-lacivertli takıma katılacak.

Ligtv
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Zaten yapacaktı..Açıklandı..Bedelli yapacak ..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    NTV spor da Şöyle bir yazı geçti "Emre Belözoğlu askerliğini yapmak üzere Burdur a gitti"
    Evet Ali Güneş'le beraber teslim olmuşlar birliğe.20 gün falan yaparlar...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vay Emre , Burdur'a gelmiş belki giderim görmeye

NTV Spor'da Milliyet gazetesinden Yusuf Kobal şöyle dedi "Çok büyük bir sürpriz olmazsa Güiza, Aragones'le birlikte Türkiye'ye gelecek. Hatta bir ön anlaşma da yapılmış durumda."

Galatasaraylıyım ama inanın sevindim bu habere yani (çokta olmasa) Avrupa'daki başarının devam etmesi açısından. Keşke en azından 3 büyüklerin hepsi böyle transfer yapsa da, Avrupa'da hep beraber başarılı olabilsek.

Aragones 3 Temmuz'da İstanbul'a gelecek sanırsam, takımın başına geçecek. Güiza ile de kesin olarak anlaşıldıysa bu hafta içinde gelir Aragones ile birlikte ve idmanlara başlar. Bu hafta içinde kim olursa olsun yabancı santrafor transferini bitirmemiz lazım, zira takıma uyumda sorun yaşayabilir, ne kadar erken gelirse o kadar iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Emre askerde formunu kaybetmez zaten, dönsün takıma 21-22 Temmuz'da, başlasın topla çalışmalara, kondisyona, biraz zaman alacak ama eğer gerçekten istekli olur, çalışırsa bize faydalı olur; ama olur da sakatlıklarla baş edemezse, kendisine dikkat etmez, özen göstermezse, o zaman fiyasko olur.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

saçlara nolmuş yahu. asdasdas

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Çok küçük gibi durmuş saçlar gidince

Bu arada 28 gün değilmiydi bedelli askerlik?

Hayır, bedelli askerlik süresi 21 gün

Nesil
    2006

Babamın askerlik yaptığı yer. Geçen yıl Fethiye'ye giderken, Burdur'dan geçmiştim ve askeriyeyide gördüm. Orada Askerlik yapmak çok zor. Kolay gelsin. Rüya gibi geçer artık.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

hicte zor degiler beyler benim kuzenlerim hep bedeli yapti sigara izmariti ve temizlikten baska bisey yokmus

Seneye bende burdura gitcem ins

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Transferi dünya duydu
    25 Haziran 2008 Çarşamba

Kulübümüz, yeni sezonda Profesyonel Futbol Takımımızı çalıştırmak üzere, şu an İspanya Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapan Luis Aragones ve ekibi ile 2 yıllık ön kontrat yaptığını açıklamasından sonra spor medyası,Türkiye'de ve dış basında bu transfer haberini dünyaya yaymaya devam ediyor. Resmi internet sitemizin girişinde kullandığımız resimle "Aragones Türkiye'de" haberini spor kamuoyunun hizmetine sunan medya kuruluşları öğleden sonra yaptıkları TV ve internet yayınları ile uzun uzun Aragones'in yaşantısı ve spor kariyerine yer veriyorlar.

http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/12193/

Haber olsun diye değil, Bizim resmi sitenin yaptığı amatörlüğü göstermek için koydum bu haberi Bakalım sizde farkedicekmisiniz

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Windows Xp kullanıyolar..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

print screen olayı

Nesil
    2006