Soldan Burak sağdan Volkan . Türkiye Ligi'ne en iyi böyle Türk kanatlar koyulabiir .
Soldan Burak sağdan Volkan . Türkiye Ligi'ne en iyi böyle Türk kanatlar koyulabiir .
bu iki kanadın beki olmak istemezdim, defans mefta olur
şaka bir yana ama daha bir haber kanalında göremedim bunu. yani önce anlaşıldı diye haber yapıp, sonra da görüşülmeye başlandı haberini yapan medyamızdan ses çıkmadıysa ihtimal zayıf. hele ki bizden giden oyuncuları şevkle aylar öncesinden haber yapan ntv bile bunu haber yapmamışsa ben daha şüphe duyarım.
Tesislerden esyalarini toplamis yaziyor twitterlarda
Ayrıca belirtmek lazım dün geceden beri bonservis bedeli sürekli farklı değerler yazıldı bilinen en net değer 3,5 milyon € şu an bu da gayet iyi para şu şartlarda.
Nevzat Şakar, Şenol Hoca ile Volkan için görüşeceğiz olur verirse maliyetine bakacağız diyor. Hocanın daha oluru yoksa nasıl bu kadar haber dönüyor ?
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Volkanin kazancida 3 ten 2.5 a indi son 2 saate
Ortada garip bir tutarsızlık var, bekleyip göreceğiz, dilerim iyi bir paraya satılır ama Trabzonspor'un Volkan'ın yanında bir miktarda 100'lük majezik transfer etmesi gerekiyor. Bizi bu raddeye getirebilmeyi başarmış bir adama katlanmak için anca bu kadar sert bir ağrı kesici lazım.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
2.5 milyon Tl dediler. Bence uygun fiyat Enginede bi okadar veriyordular
Almamız gerekiyodu bir tane kanat bu takımda disiplinsizlik yapamaz böyle adamlar gittikleri 2.takımda sadece yeteneklerini konuşturuyo yani akıllanıyo inşAllah işimize yarar.
Ortada hala bir anlaşma yok, Volkan'ın menajerlerini azletmesini istemiş Trabzonspor yönetimi, arkadaşın 2 tane fırsatçı menajeri var. Eğer yapamazsa transfer yatabilir deniyor.
Bir terslik çıkmasa bari kendisinden kurtulmaya bu kadar yaklaşmışken bu rüya bozulmasın.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Bugün sabah Üni-Ts Ankaranın facebook hesabında Sapara'nın uçakla Trabzona gittiği söyleniyordu, şimdi de fanatik de haber olmuş. Gelirse orta saha için güzel olur.
http://fanatik.ekolay.net/Trabzonspordan-Sapara-atagi_3_Detail_35_235548.htm
Transferin bitmesine çok az kaldı ve ŞL'ye gideceğimiz açıklandı. Şu kadroyu görünce büyük bir hüsran yaşayacağımızı düşünüyorum.
Kesinlikle ama kesinlikle paraya kıyıp üst düzey bir stoper alması gerek TS'nin...
barış özbek ş.liginde oynucak vay arkadaş ya dsklfjdslfkjsdlkfjsdf
Paraya kıyıp volkandır falan alaması lazım tsnin bu fırsat birdaha eline geçmez
20 M € gibi bir geliri olacak TS'nin. 3 tane cok saglam transfer yapabilirler bu teminatla.
Yerli kalitemizi arttırmamız şart. İlk hedeflerimizin Hasan Ali Kaldırım olması gerek bence.
Eee artık transfer şart bu kadroyla orda harcanırız...
Bende haberi öğrenince 'Şimdi oldumu bu' dedim.
Kadro şuan bana göre çok kötü olmasada o düzey için kötü.Artık borç mu alırlar naparlar bilemem ama takviye şart.Bir tane defans göbek kesin almalıyız.Bir tane Forvet kesin almalıyız.
Yerli kaliteli isimler almalıyız bu böyle olmaz.
Yalnız şimdi oyuncu almanın bence bir anlamı yok, gelse bile alışma süreci yüzünden Şampiyonlar Ligi'nde pek de faydalı olmayacak, zaten birsürü transfer yaptı Trabzon, hepsi yeni yeni alışıyor. Bu kadro 4. torbadan çok ekstra takım çıkmazsa Uefa'ya gidebilir.
Zaten biz 4.Torbadayız.
Alışma süreci yaşayabiliriz evet ama adam almak şart hem lig içinde şart sadece şampiyonlar ligi için değil.
Last edited by GeNç KaRTaL : 25.Ağustos.2011 at 08:01 Reason: yazım yanlışı.
4.torbadan alması daha kötü oldu inanın 4.torbadaki en sağlam takım biziz o anlamdada kötü oldu.
Bir sol bek bir sol açık lazım takıma, eğer illa alınacaksa bir de çok çok üst düzey bir stoper. Onlardan fazlası zaten uyum sağlayamaz bundan sonra.
Bakın sadece şampiyonlar ligini düşünmeyelim zaten çok büyük bi hedefimimiz olmamalı lige göre adamda alırsak elbet bi şekilde uyum sağlar fakat kaliteli olması uyum içinde önemli etken transfer gerektiren mevkiileri yazdım kadro üstünde diğer yerlerdede bu şekilde oynarsak iyi oyun oynarız sezon içinde...
![]()
Neden hiçbir Trabzonsporlu Alanzinho'yu ilk 11'de düşünmüyor? Merakımdan soruyorum. Solda Alan, sağda Burak pekala götürebilir takımı. Ortada ise Adrian, Colman ve Zokora yeterli olacaktır.
çok top kaptırıyor hızlı ama kullanamıyo gidip topu kaptırıyo bunu maçta bi çok kez yapıyo bir çok atakta yenilip gidiyo öle :S
Burak'ın sol tarafta kaç tane iyi oynadığı maç varda onu oraya koyuyorsunuz çözemedim. Adam sağ kanatta forvete yakın bir şekilde kendini buldu bozdurmayın yerini falan.