Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Tüh ya kavga eden ablalar çıkmamış![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Fotolar süper oldu![]()
FM Gazetesi
Haydi ordanteke tek gelin olum
FM Gazetesi
Konuş aslanım konuş![]()
FM Gazetesi
Neyse gençler,o ps muhabbetlerine pek girmeyelim.Oradan kimse karlı çıkmaz.![]()
So what?
Saike
Son maç en zevklisiydi ama. Ah o baroşun direkten dönen topu olmayacaktı![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Son maçtaki heyecan süper finalin finalinde yoktu![]()
Valla bağırmaktan kafa kalmadıKaç kaç bittiğini hatırlayan var mı bu arada
4-3 müydü ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
3-2 değil miydi ?
Görkemime bak Şemsime bak be![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Şemsi abi o nedir yaArkadaş senin niye belli bir imajın yok her buluşmaya farklı bir tiple gelmek zorunda mısın ya saçı uzatır ya sakalı uzatır ya kafayı kazıtır bu nedir arkadaş
Eralp yakmış ortalığı tam bir pileyboy![]()
Görkem abi çok tatlısınCidden çok sempatiksin
Coşkun abi daha büyük gösteriyorsun valla![]()
Özgür ve Cihan adam değiller zaten
Kısmet değilmiş abi (: Seneye artık![]()
Sağol Aygünüm ama sende gelsende o gülyüzünü görebilsek artıkBak Şemsi'yi de Çin'e gönderiyoruz. Veda edemedin adama bi
![]()
FM Gazetesi
Cihancigim çita gibisin birazcik yemek ye yahu![]()
Aygün de söylemiş Görkem karizma adam oldukça sempatik duruşu var.![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Şemsi sabit bir imaj bul kendine ama mümkünse bu olmasın.Saçlar uzunken iyiydi yahu neden kestirdin?
![]()
Nişanlımla alışverişe gitmek zorunda kaldım yoksa gelecektim Görkem ama kısmet olmadı.
Şemsi Tahran'a gittin geldin iyice El-Kaide militanına dönmüşsün o ne la?
Hahahaa ben de aynısını yazacaktım orada kala kala İranlı olmuş gelmiş,
Sizlere katılamadığım için ben de çok üzgünüm. Ama o saatlerde otobüste yaşam mücadelesi veriyordum12:30 aracıyla çanakkaleden istanbul esenlere tam 9 saat sürdü. Ne harika değil mi
![]()
bir dahaki buluşmada mutlaka bulunmak istiyorum..
Dün akşam buluşma dönüşü giremedim foruma şimdi yazayım , gerçekten keyif aldım katılan arkadaşlara tekrar teşekkürler
Cihan , Görkem ve Şemsi'nin fotolarına bakarak görünce tanıyayım diyerek gittim , ancak Şemsi'nin değişimlerin adamı olduğunu bilmediğimden bi afalladım.Cihan'ı tanıdım Allah'tan![]()
Pes & Fifa aşamasında oldukça keyif aldığımız maçlar yaşadık 8-4 biten maçımız bile oldu son derece eğlenceliydi.Bahsedilmiş zaten ancak son maç efsaneydi bol geri dönüşler oldu.Özet geçmek gerekirse ; Görkem , ben ve Cihan ( Almanya ) ' dan oluşan takımımız Eralp , Özgür ve Şemsi'den oluşan (İspanya) takım karşısında 1-0 geriye düştükten sonra rakibin Şemsi'nin Aykut Kocaman misali talimatlarıyla geri çekilmesi sonucu 2-1 öne geçtik.Hemen santradan cevap gelmesiyle maç 2-2 bittiUzatmalarda bir kanat organizasyonunda daha golü yiyerek geri düştük.120. dakikada Görkem'in 80 kişiyi çalımlayarak yarattığı pozisyonda topu içeri çıkarmasıyla birlikte aynı topa Cihan'la birlikte atlamamız sonucu topu direğe nişanlayıp mağlup olduk
Çok memnun oldum sizlerle tanıştığıma onu da söylemeden geçmeyeyim.Çok kaliteli insanlarsınız
Eralp ve Görkem'e ayrı değineyim , arkadaş bu ne yakışıklılık bu ne karizma
Bir dahaki buluşmada daha kalabalık olmak dileğiyle..
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Şemsi abi James Harden gibisin mübarek![]()