CnnTürk Son dakika : Aziz Yıldırım'ın sorgusu tamamlandı.
hadi bakalim turk futbolu icin hayirlisi ne ise o olsun
CnnTürk Son dakika : Aziz Yıldırım'ın sorgusu tamamlandı.
hadi bakalim turk futbolu icin hayirlisi ne ise o olsun
Bağdat caddesi çok kalabalık..
İnşallah kötü birşey çıkmaz .
Eli kulağında karar açıklanır. Herkes için hayırlısı neyse o olsun , kazanan Türk futbolu olur umarım. Kişisel rekabetler , menfaatler , rakibini ezme düşüncesi bizlere birşey kazandırmayacak.
Eğer Aziz Yıldırım suçluysa umarım tutuklanır.
an itibariyle avukatlar içeri girmiş, karar açıklanıyor.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Karar açıklanıyor.
sanırım bu ileti her şeyi anlatıyorMamadou Niang
Feneriumda Alış veriş yapmadan Kasaya Para Bırakanlar Var !
tutuklandı, geçmiş olsun.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Aziz Yıldırım Tutuklandı!
tutuklanmış
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Son dakika : Aziz Yıldırım tutuklandı.
Artık oLacakLarı tahmin etmek çok zor değiL sanırım.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
SON DAKİKA:Aziz yıldırım örgüt kurmak,örgüt yöneticiliği yapmak ve şikeden tutuklandı.seneye trt 1 akar :S
Aziz Yıldırım tutuklandı.
Şimdi Kanal D muhabirini tartakladılar, o adamın ne suçu varsa...
Bekliyordum bunu, o kadar hastayken sorgulamanın devamı gelmezdi birşey olmasaydı.Sıra federasyonda, bu hafta içinde kararı vermesi lazım...
TFF,Fenerbahçe için kötü bir karar vermek zorunda kalacak..
Aziz Yıldırım tutuklanmış. Bu saatten sonra Fenerbahçe küme düşmezse benim federasyona olan inancım azalır. En azından düşürmeseler bile -30'la başlamalı bu seneye.
Screw you guys, I'm goin' home
Türk futbolu için hayırlı olsun.Umarım gazeteciler ve taraftarlar arasında bir arbede yaşanmaz.
Hadi geçmiş olsun ama Fenerbahçe için Aziz Yıldırım ekimde serbest yazın bunu bir kenara .
Arkadaşlar suç hala sabit değil. Tutuklu yargılama kararı bu. Henüz mahkemesi olmadı.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Vay arkadaş herkesin içinde bir savcı, hakim yatıyormuşta biz bilmiyormuşuz, durun bakalım beyler, bayanlar bi deliller tff'ye gitsin, dava bitmedi insanlar tutuksuz ve tutuklu yargılanıyorlar.
Ayrıca bıkmadı bu ülkenin hakimleri insanların yargılama aşamasında içerde hastalanıp ölmelerinden, bravo ne de olsa size bi yaptırımı yok.Ölen ölsün, sağlığını kaybeden kaybetsin.
Halen Aziz Yıldırım'ı savunan olacak mı bakalım. Bende en çok bunu merak ediyorum. Suçsuzluğu açıklanırsa medya dahil herkes kapak olacak ama şike dışındada başka tür suçlardanda yargılanıyor Aziz Yıldırım.
evet, bazı Fenerbahçeli taraftarlar suçluları buldular. 7 gündür gece gündüz nöbet tutan muhabir ve haberciler. en ilkeli yayını yapan ligtv muhabiri canlı yayını kesmek zorunda kaldı.
Ortada çok net bir deLiL oLmasa, karşıLarında bu kadar güçLü bir isim oLmasına karşı, ciddi sağLık probLemeLerine karşı tutukLu yargıLama kararı veriLiyorsa daha sonra ki mahkeme sürecinde de işi zor Aziz YıLdırımın.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
gerçekten üzüldüm bakalım bundan sonra neler olucak