Sayfa 71 / 464 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon
2,101 ile 2,130 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Karar büyük ihtimal düşmemiz yönünde olacak. Bir Tv'de TFF'nin vereceği kararın biraz şans olacağını eğer düşürme verirse FB avukatlarının hemen CAS'a gideceğini konunun uzayabileceğini belirtmişti o zaman ŞL gideriz ama böyle bir şey yapmaz umarım avukatlar Haketmiyorsak ŞL'ye de gitmeyelim.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Karar büyük ihtimal düşmemiz yönünde olacak. Bir Tv'de TFF'nin vereceği kararın biraz şans olacağını eğer düşürme verirse FB avukatlarının hemen CAS'a gideceğini konunun uzayabileceğini belirtmişti o zaman ŞL gideriz ama böyle bir şey yapmaz umarım avukatlar Haketmiyorsak ŞL'ye de gitmeyelim.
    Küme düşersek ŞL'ye rezil olmaya gideriz bence bir sürü oyuncumuz gidicek .

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Delil olmadan nasıl bu kadar olay çıkartılabiliyor ? Sadece bir şüphe üzerinde bu kadar olay çıkarılmaz. Bence hala gizlenen birşeyler var. Kişiler üzerindeki incelemeler devam ediyor olabilir.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Metrisin onunde Fenerbahce ve Trabzonsporlular arasinda arbede yasanmis. Fenerbahceliler Baskan'i metristen alacagiz diye E5'e dokulmustu en son ama Trabzonsporlular'in ne isi var orada cozemedim.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Metrisin onunde Fenerbahce ve Trabzonsporlular arasinda arbede yasanmis. Fenerbahceliler Baskan'i metristen alacagiz diye E5'e dokulmustu en son ama Trabzonsporlular'in ne isi var orada cozemedim.
    Haklarını çaldığı iddia edildiği için protesto amaçlı gitmiş olabilirler.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    Haklarını çaldığı iddia edildiği için protesto amaçlı gitmiş olabilirler.

evet bu yüzden, malum yönetim ve teknik kadrodan çıt yok. ama genel olarak temkinli kesim daha fazla, bizim için de iddaalar var, sanırım ankara tayfası bugünkü buluşmasını iptal etti bu yüzden.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

siz Aziz Yıldırım'ın tutuksuz yargılanmasını düşünüyor muydunuz? ben sadece sağlık sorunları sebebiyle tutuksuz olursa olur diyordum yoksa başka hiçbir imkan vermiyordum. onun altları içerdeyken onu dışarıda bırakmaları zaten mantıksız olurdu. tutuksuz olabileceği tek şey sağlık sorunları içindi ama ona da mahkeme öyle karar kılmamış.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Eve şimdi geldim.Bugün caddede vazifemizi gerçekleştirmenin vermiş olduğu huzurla uyuyacağım gece.Yürüyüş baştan sona tek kelimeyle harikaydı.Sesimiz gitmesi gereken yerlere gitti.Fakat E5'te yaşanan hengamenin tam ortasındaydım.Orada gördüklerimi hayatım boyunca unutamayacağım.

Bu davadan ne çıkarsa çıksın bizim Fenerbahçe sevgimiz daimidir.Zaten bugün de bunu bütün Türkiye'ye duyurduk.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Son dakika..Aziz Yıldırım'ın tutuklanma kararı Trabzonspor taraftarlarını sokağa döktü.Kentin çeşitli yerlerinde kutlamalar var (DHA)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vego View Post
    Son dakika..Aziz Yıldırım'ın tutuklanma kararı Trabzonspor taraftarlarını sokağa döktü.Kentin çeşitli yerlerinde kutlamalar var (DHA)
    Ben de bunu anlamıyorum. Adliye önünde, cezaevi önünde Fenerlilerle kavga da edilmiş. İnşallah Trabzonspor da ceza alır bu işin sonunda da görürler.

Küme düşürülürsek, Trabzonspor şampiyon ilan edilirse sevinsinler sonuna kadar haklarıdır da, şu zamanda, taraftar şu psikolojideyken daha fazla üzerlerine gitmek provakasyon değildir de nedir?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Ben de bunu anlamıyorum. Adliye önünde, cezaevi önünde Fenerlilerle kavga da edilmiş. İnşallah Trabzonspor da ceza alır bu işin sonunda da görürler.

Küme düşürülürsek, Trabzonspor şampiyon ilan edilirse sevinsinler sonuna kadar haklarıdır da, şu zamanda, taraftar şu psikolojideyken daha fazla üzerlerine gitmek provakasyon değildir de nedir?
    Fenerlilerle Trabzonspor taraftarının kavga ettiğinide nereden çıkardınız?Ben öyle birşey duymadım,görmedim hiçbiryerde.

Ayrıca şu anda sevinmek için erken.Daha karar çıkmadan hiçbirşey yapılmaz.O sevinenler sabırsız insanlardır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Fenerlilerle Trabzonspor taraftarının kavga ettiğinide nereden çıkardınız?Ben öyle birşey duymadım,görmedim hiçbiryerde.

Ayrıca şu anda sevinmek için erken.Daha karar çıkmadan hiçbirşey yapılmaz.O sevinenler sabırsız insanlardır.
    http://gundem.milliyet.com.tr/cezaev...56/default.htm
    Trabzon taraftarı daha sonra sayıca arttı. Karşı kaldırıma aldı polis onları Birbirlerine taş attılar vs. Televizyondan da izledim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vego View Post
    Fenerbahçe şike yaptı denip küme düşürülürse lig tescillenmemiş sayılıyor. Bu senenin bir şampiyonu olmayacak. Kazanılan kupalar ve madalyalar TFF'ye iade edilecek. Trabzon Şampiyonluk primini, kupa ve madalyayı almayacak. Sadece ŞL'ye katılma hakkını kazanacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Fenerbahçe şike yaptı denip küme düşürülürse lig tescillenmemiş sayılıyor. Bu senenin bir şampiyonu olmayacak. Kazanılan kupalar ve madalyalar TFF'ye iade edilecek. Trabzon Şampiyonluk primini, kupa ve madalyayı almayacak. Sadece ŞL'ye katılma hakkını kazanacak.
    İnter şampiyon olmuştu.Juve'den alınıp.Şimdi de Juve şampiyonluğu geri istiyor.Bizim federasyonda farklı mı kurallar.

Ben şampiyonluktan çok Şampiyonlar ligini istiyrum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şike soruşturmasında tutuklanan Aziz Yıldırım Metris Cezaevine konuldu

Kaynak: AA

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

@Disco

Açıklama için teşekkür ederim.

Fenerbahçeyi ligden düşürmezler ama aziz yıldırım ve en yakın 2 dostu kurtulamıcak.
    Last edited by DisCo : 10.Temmuz.2011 at 23:59 Reason: Anlatamıyorum sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lig Tv'de şu sıralarda 6-0 lık maçın veriliyor olması da ilginç..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gunlerdir veriliyor Anil eski maclar, tesaduf olabilir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Tesadüf demek çok iyimsi bir cevap olmuş. Dijitürkün yancı oldugunu 7 yaşındaki çocuk bile anladı. Bilerek vermiyorlar. Çünkü işlerine gelmiyor. Sonra adaletten etten püften bahsediyorlar...

Şansal Büyükağa nerelerde yahu sesi çıkmıyor. ''hatırlarsnız bu şampiyonluk analarının süt gibi helal demişti...''

Rıdvan Dilmeden ortalılarda yok. Hepsai safa yapttı. çıkıp konuşamıyorlar....

TFF den Yunus Eğemenoğlunuda görmek istiyoruz. Bizim BJK sıkıntımızda her tvde boy gösterdi. Şimdi yemiyor çıkıp konuşmak. Bu isanlar böyle...
    Nası çıksınlarki Fenerbahçe küme düşerse daha da çıkmazlar diye düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Tesadüf demek çok iyimsi bir cevap olmuş. Dijitürkün yancı oldugunu 7 yaşındaki çocuk bile anladı. Bilerek vermiyorlar. Çünkü şlerine gelmiyor. Sonra adletten etten püften bahsediyorlar...

Şansal Büyükağa nerelerde yahu sesi çıkmıyor. ''hatırlarsnız bu şampiyonluk analarının süt gibi helal demişti...''

TFF den Yunus eğemenoğlunu görmek istiyoruz. Kendisi sözde hukukcu.Bizim BJK sıkıntımızda her tvde boy gösterdi. şimdi yemiyor çıkıp konuşmak. Bu isanlar böyle...

Su 2ci dalga olaylari felan deniliyor bence medya bolumu cikacak bu 2ci dalga, onda karsimiza cikabilir Sansal.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Tesadüf demek çok iyimsi bir cevap olmuş. Dijitürkün yancı oldugunu 7 yaşındaki çocuk bile anladı. Bilerek vermiyorlar. Çünkü şlerine gelmiyor. Sonra adletten etten püften bahsediyorlar...

TFF den Yunus eğemenoğlunu görmek istiyoruz. Kendisi sözde hukukcu.Bizim BJK sıkıntımızda her tvde boy gösterdi. şimdi yemiyor çıkıp konuşmak. Bu isanlar böyle...
    Bnede bunu yazacakdım.Bursa'da olaylar olduğunda Şansal sürekli sersenişlrde bulunuyordu Bursa aleyhinde ama şimdi ortalarda yok.Lig tv her zamanki yanlı tavrını zaten olayın başından beri sergiliyor.

Yukarıda alıntı yapan arkadaşlar ben maedyada olan kanıtlardan değil emniyetin yaptığı açıklamadan yola çıkarak söyledim.Hem siz anlamadınız sanırım hala bu şike ve teşvik operasyonu öyle sizin şu olayı kabullenmenizi sağlayacak sağlam delil bulmak zor.Belkide bulmuştur emniyet tabi onuda bilemeyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Denk gelmemiştim Kaan şaşırdım bir an. Sağol bilgi için kardeşim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Denk gelmemiştim Kaan şaşırdım bir an. Sağol bilgi için kardeşim.
    Ne demek kardesim, denk gelmeyen birisinin yanlis dusunmesi normal

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Ne demek kardesim, denk gelmeyen birisinin yanlis dusunmesi normal
    Aynen öyle ya bugüne denk gelince özellikle. Neyse artık nostalji yapalım biz de

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

dünde fenerin bizi 2-0 yendiği maçı verdiler tesadüf
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yaklaşık 1 haftalık süre içerisinde ülke gündemini meşgul eden futbola yönelik hukuki süreç, kulübümüz tarafından da büyük bir ilgi ve dikkatle takip edilmektedir.

Adalet sisteminin sırasıyla emniyet, savcılık ve mahkeme boyutunda cereyan eden gelişmeler, sonuçları itibariyle üzerinde yorum yapılamayacak kadar hassas bir içerikte sürmektedir.
    Bu gerçekler ışığında, camiamızın bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de sağduyu ve sükûnetini koruması büyük önem taşımaktadır.
    Böylelikle, başta taraftarlarımız olmak üzere tüm kesimlerin toplumun tansiyonunu daha da yükseltecek eylem ve söylemlerden kaçınmaları, süreci sakinlikle değerlendirmeleri gerekmektedir.
    Aksi halde sergilenecek davranışların camiamıza ve toplumsal huzurumuza hiçbir faydası dokunmayacağı gerçeğinden hareketle, konuya gereken duyarlılığın gösterileceğine inanıyor, saygılar sunuyoruz.

Trabzonspor resmi sitesinden açıklama.Sadri Şenerden açıklama bekleyenler okusun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ben Sadri Şener'den açıklamayı olurda TFF, mahkemenin verdiği karara kadar karar vermemeyi doğru buluyoruz ve bu yüzden aynen devam etmeyi düşünüyoruz gibi bir açıklama ile fenerbahçenin şampiyonluğunu almazsa bekliyorum
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Haber 1903 11 tane soru sormuş cevap bekleyen.

Fenerbahçe Kulubü baskanı Aziz Yıldırımın tutuklu yargılanmasına karar verilmesinden sonra, kafalarda bir çok yanıtsız soru birikti.

1- 2010/2011 sezonu şampiyonu değişecek mi?
    2- Trabzonspor Şampiyonlar Ligine ön eleme oynamadan mı gidecek?
    3- Geçen senenin gol kralı değişecekmi?
    4- Fenerbahçe Bank Asya Ligine düşecek mi?
    5- Olası bir durumda Fenerbahçe küme düşürülürse yerine hangi takım süper lige gelecek?
    6- UEFA kupasında oynayacak takımlar değişecek mi?
    7- Fenerbahçe küme düşerse futbolcular serbest kalacak mı?
    8- Beşiktaş Süper Kupa finalini hangi takımla oynayacak?
    9- Gecen sene iddia veya sportoto oynayanlar kayıplarından dolayı dava açabilecek mi?
    10- Borsada Fenerbahçe hisselerinde zarar edenler zararlarını kimden telafi edecek?
    11- Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi halinde yayıncı kurumun sözleşmeyi iptal etme hakkı var mi? Yoksa yayın gelirlerinin paylaşma oranı ne olacak?
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

9 ve 10'a Federasyon ve Yargı'nın yapacak hiçbirşeyi yok. Şans yani o artık.

Mesaj Yetkileri