Sayfa 711 / 896 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon
21,301 ile 21,330 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    ziegler geri dönse evra gelmiş gibi sevinirim. hasan ali'nin oyununu gördükten sonra ziegler benim için çölde bir vaha
    abartmayin allahaaskina, gecen sene ne katkisi olmus. derbide gol atti diye gozleriniz boyanmis sizin. gecen sezon sirf onun hatalariyla yedigimiz bir dolu gol sayarim size. hasan ali cok iyi demiyorum ama onun yerine gelicek adam ziegler degil. istirham ederim

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Nordanvedr View Post
    Bu üyenin mesajları hiçbir dayanağa dayanmıyor. Maç konularında da saçmalayıp, birkaç mesajı silindi. Amacını anlamış değilim. Fenerbahçe aleyhinde sadece atıp tutuyor. Yok uçuşlardasınız, yok Fenerbahçe şöyle takım, Aykut hoca şöyle falan YETER! Kaç kere daha silinecek mesajları anlam veremiyorum.
    şimdiye kadar 1 mesajım silinmiştir o da türk futbolunda büyük soruşturma konusu altındadır benim eleştirim türk futbolunadır bunu defalarca söylüyorum mesela en basit örneğini vereyim galatasaray uefa kupasını kazandığında 400milyon borcu vardı.. tüm futbol takımlarımız avrupadan elendikten sonra transfer yapıyor bir futbol izleyicisi olarak bıktım,futbolu bilen herkes de bıktı 5 takımımızdan 4 ü elenmişken meireles gelmiş yok cris gelmiş önemi yoktur. biz türkler olarak futboldan anlamıyoruz ve yönetenler anlamıyor açık ve net görünüyor bu ve çok büyük takımlar olduğumuzu söyleyenler kişiler saçmalıyor bence.Son zamanlarda izlediğim hiç bir türk takımının oynadığı oyundan zevk alamadım çünkü futbol oynanmıyor her şey dağınık takımların belli bir oyun anlayışı yok organizasyon yok goller duran toptan oluyor hep ben türkiyede pas yapan arapası atan uzun top atan bir takım göremiyorum.Milyonlar harcanıyor gelinen durum ortada ve bundan sonra yorum yapmayacağım fenerbahçe sohbet alanı olsun transfer haberleri olsun açık ve net istediğiniz gözlükle bakabilirsiniz inşallah ben haksız çıkarım takımlarımız çok iyi yerlere gelirler ama gelemezlerse hepsi iflasın eşiğine gelirse türkiye ligi avrupada 15.sıraya düşerse kimsenin konuşma hakkı da olamaz

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

parlayıp sönen bir performans benim gözlerimi boyamaz hocam merak etme. ben futbol izliyorum. ziegler'e de çok iyi demedim. andre santos topla birlikte mükemmel çıkardı, ruhsuzdu; ziegler kazmaydı santos'a göre, ancak yüreğiyle oynardı. hasan ali'de ne ruh var, ne pas yeteneği, ne de teknik (zamanında 10 numara oynayan adamdan bir kaç numara bekliyor insan, hızla giderken topu çekip rakibi pazara göndermek gibi). kendisinin on onbeş metre topu dürtüp yan tarafa pas vermekten ve açık alanda sürekli adam kaçırmaktan başka bir hareketini göremedim. hazırlık maçlarında etkileyici performans göstermişti gerçekten ama iş ciddiye binince anadolu takımı topçusu hüviyetine büründü. umarım kendini geliştirir. ziegler gelirse de kendini geliştirmek zorunda hissederse ala olur. ziegler ancak bir yıl daha oynar. her şekilde kendisinin önü açık.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@zeck17

guzel bir konuya barnak basmissin. ben de cok kizginim bu duruma, 15.ligi hakediyoruz gercekten. PTT 1.ligi aciyorum izlemek icin, hicbirsey yok ortada. butun goller kornerden, abuk subuk bir futbol. super ligde biraz daha duzelme var ama yeterli degil. gecen gun liverpool-arsenal macini izledim, 10da biri oynanmiyor ligimizde. kahrolmamak mumkun degil, lig tv ye verilen paralara yazik. haketmiyor o parayi ligimiz, al premier ligi gerisi hikaye.

parlayıp sönen bir performans benim gözlerimi boyamaz hocam merak etme. ben futbol izliyorum. ziegler'de de çok iyi demedim. andre santos topla birlikte mükemmel çıkardı, ruhsuzdu; ziegler kazmaydı santos'a göre, ancak yüreğiyle oynardı. hasan ali'de ne ruh var, ne pas yeteneği, ne de teknik (zamanında 10 numara oynayan adamdan bir kaç numara bekliyor insan, hızla giderken topu çekip rakibi pazara göndermek gibi). kendisinin on onbeş metre topu dürtüp yan tarafa pas vermekten ve açık alanda sürekli adam kaçırmaktan başka bir hareketini göremedim. hazırlık maçlarında etkileyici performans göstermişti gerçekten ama iş ciddiye binince anadolu takımı topçusu hüviyetine büründü. umarım kendini geliştirir. ziegler gelirse de kendini geliştirmek zorunda hissederse ala olur. ziegler ancak bir yıl daha oynar. her şekilde kendisinin önü açık.
    hasan ali icin birincisi daha kac resmi maca cikti, ikincisi de sivas macini izlemedin galiba. ilk yari sol tarafi hallac pamugu gibi atti, rakipleri 2-3 defa pazara gonderdigi 1-2 pozisyon da var. pas alisverisi de cok iyiydi. yerli futbolculara ihtiyacimiz var, potansiyeli yuksek ve milli takima da secilen bir futbolcu varken ziegleri hicbir sekilde istemem. bir jordi alba varsa elinde hazir getir derim ama ziegler kimdir ki, yapmayin etmeyin. istedigi kadar koysun ruhunu ortaya, bana samimi de gelmiyor nedense aciklamalari. oyunu da oyle hirsli degildi gecen sene, tamamen aciklamalarindan kaynakli etkilenmissin. dedigim gibi ben hirs-ruh falan goremedim gecen sene onda.

Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 04.Eylül.2012 at 18:21

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ziegler benim fenerbahçe tarihinde gördüğüm en kötü 1-2 oyuncudan biridir.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ne Ziegler'i ya.Alsalar gereksiz ötesi bir transfer olur.Zaten Hasan Ali her gecen gün daha iyi oynamaya baslıyor Ziegler ondan iyi bir oyuncu degil.Sezon boyunca kanser etti bizi.
    Last edited by attirson : 04.Eylül.2012 at 18:32

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    @zeck17

guzel bir konuya barnak basmissin. ben de cok kizginim bu duruma, 15.ligi hakediyoruz gercekten. PTT 1.ligi aciyorum izlemek icin, hicbirsey yok ortada. butun goller kornerden, abuk subuk bir futbol. super ligde biraz daha duzelme var ama yeterli degil. gecen gun liverpool-arsenal macini izledim, 10da biri oynanmiyor ligimizde. kahrolmamak mumkun degil, lig tv ye verilen paralara yazik. haketmiyor o parayi ligimiz, al premier ligi gerisi hikaye.

birincisi daha kac resmi maca cikti, ikincisi de sivas macini izlemedin galiba. ilk yari sol tarafi hallac pamugu gibi atti, rakipleri 2-3 defa pazara gonderdigi 1-2 pozisyon da var. pas alisverisi de cok iyiydi. yerli futbolculara ihtiyacimiz var, potansiyeli yuksek ve milli takima da secilen bir futbolcu varken ziegleri hicbir sekilde istemem. bir jordi alba varsa elinde hazir getir derim ama ziegler kimdir ki, yapmayin etmeyin. istedigi kadar koysun ruhunu ortaya, bana samimi de gelmiyor nedense aciklamalari. oyunu da oyle hirsli degildi gecen sene, tamamen aciklamalarindan kaynakli etkilenmissin. dedigim gibi ben hirs-ruh falan goremedim gecen sene onda.

açıklamalarını dinlemedim ziegler'in, oyunundan bahsediyorum. kiralık gelmesine rağmen formayı ve kulübü 40 yıllık fenerbahçeliymiş gibi sahiplenircesine oynayan bir oyuncu daha olamaz. sen ziegler'deki yüreği ve azmi görmemiş olabilirsin. orası ayrı.

bütün maçları izledim. hasan ali'nin her maç yaptığı aşağı yukarı aynı şey. ancak yetersiz. aynı özer gibi, yetersiz. potansiyelli oyuncu olabilir. potansiyel görülmese zaten alınmazdı. yeterli hale gelmesi kendi elinde. ben şu an için ziegler'i tercih ederim; hem takımın hem de kendisinin iyiliği için.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bu arada gelebilecek en iyi sol bek ziegler değildir tabi, alınabilecekse daha iyisi alınsın. hasan ali şimdilik olmamış görünüyor. olmayacak anlamına gelmez.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ziegler armanin kasina gozune asik olmadi beyler. Su dusunceden vazgecin yuregiyle oynadi falan. Baktiki Juve'de dusunulmuyor. Buraya gelmisken kendimi sevdireyim de burada kalayim diye dusundu. Ama her sovuna ragmen tutulmadi, kalmayi basaramadi.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

melo orneginde misal kimsenin vermeyecegi bir rakami alabilecegi icin en kral galatasarayli oldu transfer doneminde. biliyor ki 4M gelicek ordan, ziegler de en kotu 2M alacagini biliyordu burda. kimse vermez ona bu parayi, biz veririz. show businezz

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

kim düşüncesinden neden vazgeçsin yahu? neden bu forumda şunu şöyle yapın, bunu böyle yapın deniyor ki? isteyen istediğini düşünür. konuya dönersek, her futbolcu profesyoneldir, ziegler de oldukça profesyonelce futbolunu elinden geldiğince oynamıştır. bence varını yoğunu vermiştir. yetenekleri andre santos görmüş bünyeler için kısıtlı olabilir. bu gözler ümit özat'ı sol bek oynerken gördü. ben sahadaki sergilediği futbola bakarım. gerisi beni ilgilendirmez.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

açıklamalarını dinlemedim ziegler'in, oyunundan bahsediyorum. kiralık gelmesine rağmen formayı ve kulübü 40 yıllık fenerbahçeliymiş gibi sahiplenircesine oynayan bir oyuncu daha olamaz. sen ziegler'deki yüreği ve azmi görmemiş olabilirsin. orası ayrı.

bütün maçları izledim. hasan ali'nin her maç yaptığı aşağı yukarı aynı şey. ancak yetersiz. aynı özer gibi, yetersiz. potansiyelli oyuncu olabilir. potansiyel görülmese zaten alınmazdı. yeterli hale gelmesi kendi elinde. ben şu an için ziegler'i tercih ederim; hem takımın hem de kendisinin iyiliği için.
    Nasıl ki Aykut Kocaman iyi insan çok iyi Fenerli diye klupte tutulması saçmalıksa Zieglerin de bu sebeblerden geri alınması mantıksız.
    Ziegler'i bende çok seviyorum ancak yabancı sınırı varken Hasan Ali de ondan daha iyi olabilecek bir oyuncu iken onu almaya gerek yok.
    Andre Santos gelse çok iyi olurdu müthiş bir oyuncuydu bana göre kendini sahaya verdiği zaman.
    Gol atar, attırır, topla çıkar, pas yapar, sakin kendine güvenir, fiziği iyi olduğunda defansı da aksatmaz.
    Tek handikapı yabancı sınırı olurdu.
    Ama artık kadrolar yollandı olmayacaktır büyük olasılıkla.

Hasan'a güvenmek zorundayız bence ümit veriyor, ama önünde Kuyt ve Sow'un oynadığı maçlarda biraz kötü gözükmesi doğal.

Sivas maçında çok beğendim Hasan'ı takımın fizik seviyesi yükselse onunda performansı artacaktır ama takımda genel olarak bir kondisyon problemi var.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

vallahi ziegler'in iyi bir insan olup olmadığını bilmiyorum ancak hasan ali'den daha iyi bir futbolcu olduğunu biliyorum. hasan ali'nin potansiyeli yüksek olabilir, ancak şu an için takımın kötü oynayan oyuncularından biri. ben bunu görüyorum. yoksa iyi insanmış, kötü insanmış... bana ne abi? arkadaşım mı? eşim ya da dostum mu? karakterliyse, karakterli olduğunu belli eden davranışlar sergilerse takdir ederiz, o kadar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Alper Öcal ‏@alperocal
    Cruzeiro başkanı Alex'i istediklerini açıkladı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Alex --> Cruzeiro diyorlar, başkanları açıklamış galiba istiyoruz diye.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Bence artık Alex'e teşekkür edilip , yolu açılmalı diye düşünüyorum Fenerbahçe adına.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Sezon sonu güzel bir uğurlama ve destansı bir jubile ile omuzlarda gitmesi gerek Alex'in
    Bu şekilde münakaşalar sonrası birden çekip gitmesi çok üzer.
    İnşallah kalır herşey yoluna girer ara ara oynar sene sonunda omuzlarda uğurlarız.
    Yoksa hep içimizde kalır böyle bir gidiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

İstiyorlarsa ve alex mevcut tutumunda ısrarcı olacaksa hemen gönderilsin.

Bu yapılırsa ve takım biraz olsun başarısız olursa taraftar yönetimi ve aykut hoca'yı da takımda barındırmaz ama bu riski almaları gerek,takımda ikilik çıkmasını istemiyorlarsa. Ya da alex ne istiyorsa yapacaksın. Krizi çözmenin başka yolu yok.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

heykeli acip gonderelim, keske sezona baslamadan bunu yapsaydik. taraflar birbirini kirmadan once.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Cruzerio Başkanı Gilvan de Pinho Tavares: Alex ile bir kontakt kurduk. Kulübüyle Mayıs ayına kadar sözleşmesi var ancak o dönmek istiyor.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Cruzerio Başkanı Gilvan de Pinho Tavares: Alex ile bir kontakt kurduk. Kulübüyle Mayıs ayına kadar sözleşmesi var ancak o dönmek istiyor.
    yalan haber mi acaba yoksa gerçekten alex dönmek istiyor mu?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kendisi zaten kaç yıldır söylüyordu sezon sonu ülkeme döneceğim diye. Yeni birşey değil bu. Şuanki durum içinde gitmesi daha yüksek ihtimal.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Alex 2014'e kadar fenerbahçe'de kalıp burada bitirmek istediğini söyledi defalarca kez. Daha eski zamanlarda kariyerimi ülkemde bitirmek istiyorum demişti. Şimdi dönmek istiyorsa bence dönebilir ama daha önce de yazdım taraftar alex'in bu şekilde gidişini kolay sindiremez. Az oynamayı da Alex kabul etmiyor sanırım. İşler karışık takımda.

Şu milli takım arasında kendimizi toplayabilseydik iyiydi.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

sanmam gidecegini tatliya baglanmistir olay..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Alex klasik 'giderim' atarlarindan birini yapiyor iste.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Sivas'taki son olaydan sonra Aykut Kocaman - Alex olayının tatlıya bağlanacağını zannetmiyorum.Alex eğer gitmek istiyorsa güzel bir veda töreni düzenlenerek gönderilmeli yoksa bu sıkıntı her hafta her maç yaşanacak

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Aykut gitmeli Cruzerio ya. Takımda ki her oyuncu Aykut'a kafa tutuyor. Teknik direktörün hiç bir hükmü yok takım üzerinde. Söz geçirme oranı eksilere düştü. Bu şekilde bir takıma hükmedemezsiniz.

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Bence Aykut gitmeli Cruzerio ya. Takımda ki her oyuncu Aykut'a kafa tutuyor. Teknik direktörün hiç bir hükmü yok takım üzerinde. Söz geçirme oranı eksilere düştü. Bu şekilde bir takıma hükmedemezsiniz.
    Futbolcularımız bu kadar karaktersiz mi yani?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bir hoca futbolcularına güven vermeli. Eğer o güveni vermiyorsa her oyuncu karaktersizliğini gösterir. Bu tamamiyle Aykut Kocaman'dan kaynaklanıyor. 1 oyuncu olsa tamam ama 2-3 oldu mu burada sadece oyuncuya bakmam.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Sezer'e haksızlık etti Aykut. Şans bile vermedi adama. Her yönden zararlı çıktık.
    Biz Sezer'i maçlarda izleyemedik diye üzülüyoruz, hayıflanıyoruz da Sezer'i Aykut Hoca antrenmanlarda bile izleyemedi. Bu adam bir star değil ki ortalama bir form düzeyine erişmeden pat diye takıma konsun. Kimse kimseye yazık etmedi, geride kalan 1 senede Sezer sadece çok şanssızdı. Vereceği katkı ve performans konusunda bu durumda bizim şüphelerimiz ya da umutlarımızın herhangi bir değeri ya da önemi yok, onu az da olsa izlemiş olan teknik ekip ve Aykut Kocaman'ın düşüncelerine güvenmek zorundayız.

Mesaj Yetkileri