Galatasaray prensipte Ozan İpek ile anlaştı.
Lig TV
Pek inanmıyorum ama aldıysakda hayırlı olsun fakat sol kanat için ne kadar yeterli olur ŞL'de bilinmez çünkü Gökhan Töre daha ön plandaydı alternatifi Ozan'dı.
Galatasaray prensipte Ozan İpek ile anlaştı.
Lig TV
Pek inanmıyorum ama aldıysakda hayırlı olsun fakat sol kanat için ne kadar yeterli olur ŞL'de bilinmez çünkü Gökhan Töre daha ön plandaydı alternatifi Ozan'dı.
Gökhan Töre'nin neyini beğeniyorsunuz anlamadım.Bu kadar bencil bir adamın bizim takımda iş yapacağını düşünüyor musunuz ? Çok çok çok bencil.Zaten bencil olmasaydı o yetenek ile Chelsea gibi bir takım onu bırakmazdı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bencil olmasına bencil ama adamın her hareketi topu sürüşü vs. yetenek kokuyor ham yetenek adam.Fatih Terim gibi bir ustanın elinde nerelere gelebileceğini siz düşünün.Tamam ben Ozan'ı beğenmiyor değilim ama bir Gökhan Töre her zaman daha iyidir.Ozan'ın neresi iyi neyini beğeniyosunuz bi açıklarsanız sevinirim ?
Ozan İpek kadro derinliği açısından iyi bir alternatif olur.Hiç yoktan adam geçip orta felan açabiliyor.Riera'yı gördükten sonra ilaç gibi gelir.Ancak avrupa için daha sağlam adam alınabilir.Gelirse hayırlısı olsun.Zaten yerli olarak çok fazla sol açık yok.Kişisel olarakta Ozan İpek'i beğeniyorum.Katkı vericektir.
Ozan İpek'i Bursaspor'un bırakacağını sanmıyorum...
Sizde bir öğrendiniz Fatih Terim'in elinde düzelir.Fatih Terim'e tek bir lafım yok,Türkiye'nin en iyi teknik adamıdır ama ne bu adam yahu bencil adamı takım oyuncusu yapacak,agresif oyuncuyu sakinleştirecek,verelim her oyuncuyu Fatih hocaya düzeltsin o zaman geri göndersin.Gökhan Töre'yi bugün biraz izleme fırsatı buldum oldukça bencil bir oyuncu ve kararları çok kötü.Gelmesi konusunda kararsızım.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Ahh ahh ! Devre arası Shaqiri peşinde koşacağımıza Olcan'ı makul bir fiyata alsaydık sol tarafı birde Hasan Ali transferi ile kapatırdık.Olcan fena kaçtı ...
Fatih hocada insan onunda düzgün bir futbolcu ile çalışma hakkı yok mu? Hep sorunlu oyuncular ile mi uğraşacak adam.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Ozan İpek Galatasaray ayarında bir futbolcu değil. Seneye ŞL'de banko ilk 11 oynayabilecek düzeyde bir kanat oyuncusu lazım. Yıldız oyuncu yani. Gerisi boş transferde. Bir de çapraz koşu yapmayı bilen bir forvet olsa fena olmaz gerçi![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Kayserispordan adam almayalım mümkünse ya. Yakubu haberi vardı bugün fotomaç ya da fanatikte bizim için.
Berbatov İstanbul'da beyler, Atatürk Havaalanında DHA tarafından görüntülenmiş
Sevgilisinin rahatsızlığından dolayı geceyi İstanbul'da geçirecekmiş ama senaryo olabilir.
![]()
Evet,İstanbul'daymış.Umarım Galatasaray için buradadır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
hayir istanbulda ama ole degil uçagi aktarmali ingiltereden direk bulgaristana yok o yuzden aktarmali gelmistir istanbula boylede dusunulebilir yani![]()
Hamit'in menajeri İstanbul'daymış![]()
hamit artık kesinleşti ya
RaSenGan İstanbul'daymış ....
Arkadaslar herkes transfer icin gelmiyordur herhalde![]()
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Melo gitmesinde.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu havada ne tatili yahu.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Gazetedelerde Cassano haberleri geçiyor ne kadar doğru bilmiyorum
Bu arada Kolombiyalı Pabon ile ilgileniyormuşuz, stili Keita'ya benziyormuş
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/d...ler_74667.html
Hazar Buyuka ; Galatasaray icin Michel Bastos iddialari var, umarim dogrudur cok ama cok nokta transfer olur bence.
https://twitter.com/hazar_buyuka/sta...74375518572544
Fanatik haberi Arif, ardından sporx'te koymuş. Netten baya araştırdım, Bastos transfer haberleri diye fanatik ve sporx dışında böyle bi haber ile karşılaşamadım![]()
eto'o bitmiş.
ne bilim yaw sansal abinin oglu dedik saglam kaynaktir dedik demekki oda fanatikten aliyor![]()
![]()