Aykut Kocaman sezon başı bu sene Alex'i daha az kullanacağım dedikten sonra Alex'de ''çıkıp ben yedek beklemem gitmek istiyorum'' deseydi ya.Aykut hoca bunu 1-1.5 ay önce söyledi.Adam o zaman söyleyince herkes hak vermişti Aykut Kocaman'a.Şimdi bir anda Alex'ci oldu bazıları.Hoca bunu söylemeyip adamı kesse sonra söylese bunları eminim önceden niye söylemedi denecekti.
Kusura bakmayın ama Alex sezon başı ben gidecem demeyip -ki oynamayacağı söylendi önceden - oynamadığı ilk maçta arıza çıkarırsa Alex'te ararım ben sorunu.Üstelik üst üste hocasına 2 kere saygısızlık yapmasına rağmen Aykut hoca hala göz yumuyor.Neden?Çünkü Fenerbahçe'nin efsane bir oyuncusu var karşısında.
Alex her sıkıntı yaşadığında Brezilya'dan bazı kulüp başkanları çıkıp konuşuyor.Neden acaba?Sinan Engin'in Alex hakkında söyledikleri doğru mu yoksa?
Ha sanmayın ki ben Alex düşmanıyım.Bende isterim Alex eski günlerdeki gibi oynasın,bu sene oynamayınca sorun çıkarmasın.Her Fenerbahçeli gibi ben de çok severim Alex'i ama Aykut hocaya yaptıkları tek kelimeyle ayıptır