Sayfa 712 / 896 İlkİlk ... 212612662702710711712713714722762812 ... SonSon
21,331 ile 21,360 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Aykut Kocaman sezon başı bu sene Alex'i daha az kullanacağım dedikten sonra Alex'de ''çıkıp ben yedek beklemem gitmek istiyorum'' deseydi ya.Aykut hoca bunu 1-1.5 ay önce söyledi.Adam o zaman söyleyince herkes hak vermişti Aykut Kocaman'a.Şimdi bir anda Alex'ci oldu bazıları.Hoca bunu söylemeyip adamı kesse sonra söylese bunları eminim önceden niye söylemedi denecekti.

Kusura bakmayın ama Alex sezon başı ben gidecem demeyip -ki oynamayacağı söylendi önceden - oynamadığı ilk maçta arıza çıkarırsa Alex'te ararım ben sorunu.Üstelik üst üste hocasına 2 kere saygısızlık yapmasına rağmen Aykut hoca hala göz yumuyor.Neden?Çünkü Fenerbahçe'nin efsane bir oyuncusu var karşısında.

Alex her sıkıntı yaşadığında Brezilya'dan bazı kulüp başkanları çıkıp konuşuyor.Neden acaba?Sinan Engin'in Alex hakkında söyledikleri doğru mu yoksa?

Ha sanmayın ki ben Alex düşmanıyım.Bende isterim Alex eski günlerdeki gibi oynasın,bu sene oynamayınca sorun çıkarmasın.Her Fenerbahçeli gibi ben de çok severim Alex'i ama Aykut hocaya yaptıkları tek kelimeyle ayıptır

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Raul Jose Trindade Meireles transferinde güzel olan bir yönde oyuncunun takımında oynayan bir oyuncu olması. Biz oyuncu transfer ederken genelde takımları tarafından düşünülmeyen, kadro dışı bırakılan ve gözden çıkarılan oyunculara talip oluruz. Kendimizi büyük kulüp zannederiz ama onların kadrolarına giremeyen bir oyuncuyu aldık mı böbürleniriz, işte Meireles mevcut haliyle bu durumu kısmen yıkmış oldu. Chelsea'nin ana kadrosundan takviye yapmak kolay iş değil. Keşke bu transfer önce gerçekleşseydi ama geç olsun güç olmasın ne diyelim.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    Biz Sezer'i maçlarda izleyemedik diye üzülüyoruz, hayıflanıyoruz da Sezer'i Aykut Hoca antrenmanlarda bile izleyemedi. Bu adam bir star değil ki ortalama bir form düzeyine erişmeden pat diye takıma konsun. Kimse kimseye yazık etmedi, geride kalan 1 senede Sezer sadece çok şanssızdı. Vereceği katkı ve performans konusunda bu durumda bizim şüphelerimiz ya da umutlarımızın herhangi bir değeri ya da önemi yok, onu az da olsa izlemiş olan teknik ekip ve Aykut Kocaman'ın düşüncelerine güvenmek zorundayız.
    Maalesef sorunda burda işte...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Meireles transferiyle bence türkiye ligin en iyi kadrosuna avrupa liginin en iyi 3 4 kadrosundan birine sahip hale geldik.

Meireles öyle bir oyuncu ki ah vah ettiğimiz bu takıma bir anda uefa da final hedefi koydurabilir.
    Çabuk adapte olup form tutarsa.
    Aykut hocanın bu hedefi koyması gerek.
    Ne istendiyse yapıldı Aziz başkan uğruna Alex ten vazgeçme noktasına geldi.
    Hangi transferi gösterdiyse alındı iyi paralar harcandı.
    İstemediği Emre gönderildi.
    Taraftar, -benimde dahil olduğum bir kısım şüpheyle yaklaşsa da kendisine- henüz desteğini çekmedi en önemlisi yönetim her türlü arkasında.
    Şartlar tamamen başarıya müsahit kendisi için.

Kadromuz yıllardır görülmeyen bir kaliteye ulaştı özellikle hücum hattı.
    Ortasahada ise Meireles Topal Topuz kullanmayı bilene Salih bunlarından da ardından gelen Cristian var.
    Selçuk var bir de tabi Sıralamada hoca için çoğundan önce geliyor
    Hatta bir kazanılsa Sezer de kullanılabilir.
    Gayet yeterli
    2 takım çıkar burdan.

Defans hattımız ve özellikle kalemiz de hiç tartışmasız geçer not alır.
    Sol bek soru işareti olabilir ancak Özgür Çek elinde kazanması gereken bir oyuncu.
    Ankaragücünde iyi bir kumaşı olduğunu gördük.

Alternatif oyuncularımız yine yeterince kaliteli.Rotasyonu iyi ayarlanırsa bu oyuncular kaybedilmez verim alınır.

Kısacası bu kadro iyi bir taktisyen ve kondisyoner ellerinde ligde şampiyonluğa avrupa liginde de en az yarı final, hatta final gibi bir başarıya ulaşması lazım.

Meireles Aykut hocanın ya kurtuluşu olacak çok başarılı bir sürecin startını veren isim olacak.
    Ya da Aykut Kocaman ve Aziz başkan -hala arkasında duruyor olursa- ikilisinin sonu olacak.
    Çünkü artık olası bir başarısızlık için hiç bir mazaret kalmadı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Raul Meireles: "Ne çetesi ya?!? Ben yalnız çalışırım."

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Aykut Kocaman sezon başı bu sene Alex'i daha az kullanacağım dedikten sonra Alex'de ''çıkıp ben yedek beklemem gitmek istiyorum'' deseydi ya.Aykut hoca bunu 1-1.5 ay önce söyledi.Adam o zaman söyleyince herkes hak vermişti Aykut Kocaman'a.Şimdi bir anda Alex'ci oldu bazıları.Hoca bunu söylemeyip adamı kesse sonra söylese bunları eminim önceden niye söylemedi denecekti.

Kusura bakmayın ama Alex sezon başı ben gidecem demeyip -ki oynamayacağı söylendi önceden - oynamadığı ilk maçta arıza çıkarırsa Alex'te ararım ben sorunu.Üstelik üst üste hocasına 2 kere saygısızlık yapmasına rağmen Aykut hoca hala göz yumuyor.Neden?Çünkü Fenerbahçe'nin efsane bir oyuncusu var karşısında.

Alex her sıkıntı yaşadığında Brezilya'dan bazı kulüp başkanları çıkıp konuşuyor.Neden acaba?Sinan Engin'in Alex hakkında söyledikleri doğru mu yoksa?

Ha sanmayın ki ben Alex düşmanıyım.Bende isterim Alex eski günlerdeki gibi oynasın,bu sene oynamayınca sorun çıkarmasın.Her Fenerbahçeli gibi ben de çok severim Alex'i ama Aykut hocaya yaptıkları tek kelimeyle ayıptır
    Sezon başında Alex'i oynatmayacağım demedi, hatta bu yönde çıkan spekülasyonlara karşılık tekrar bir açıklama yaptı Alex'i ve diğer oyuncuları ekonomik kullanacağını söyledi. Bunun üzerine sen adamı hazırlık maçlarında okadar oynatıp sezon başlayınca ilk önemli maçta yanına oturtursan bu oyuncunun aklına herşey gelir. Ben Alex'in her türlü arkasındayım ve her maçta oynaması gerektiğini düşünüyorum, oynamamsı bana göre hatadır, Alex'e sen benim sistemime uymuyorsun, seni kadroda düşünmüyorum deseydi Alex emin olun giderdi, hemde o çok istediği Coritiba'ya giderdi, keyfinede diyecek olmazdı ama kalıp efsaneleşmeyi seçti. Yaşlandı diye kesilen bir efsane daha görmedim ben, kesilirse zaten ozaman efsane değil demektir. Bu nedenlerledir ki Aykut Hoca'nın da Alex'e yaptıkları ayıp, kendisi saygı istiyorsa, Alex'e de saygı duyması gerekir

Alex'in kattıkları çok çabuk unutulmuş.
    Burak

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Yaşlandı diye kesilen bir efsane en yakın örnek bakınız profil fotoğrafıma Del Piero

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

eger olurda alexi jübilesiz yollarsalar taraftar ayaklanir.. aykut kendini alexten üstün görmemeli alexin bu takima kattiginin 10 da 1 ini yapamamis birisi.. 140 gol atmissa ne olmus fenerbahce tarihi aykut tan cok daha iyi oyuncular gördü..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Efsaneler neden kesilmesin ki? Nasil bir futbol anlayisimiz var. Takimi sahada oynayan oyuncular bazinda mi degerlendiriyoruz? Yoksa formayi mi destekliyoruz?

Bi de ayni kisilerin efsane diye Alex'i savunurken, ayni sekilde efsane olan Aykut Kocaman'i yerden yere vurmasi cok buyuk tutarsizlik.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Aykut hocanın futbolculuğunada laf söylediniz ya pes doğrusu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Millet'in anlamadığı şu! Alex kendisi fenerbahçe'den gönderilmeye çalışıyor resmen. Efsane oyuncular için jübile şarttır evet ama Alex bırakın jübileyi 72'de oyundan çıkmaya bile tahammül edemiyor.

Ne yapsın hoca bir sürü hücumcu ve çoğu Alex'ten iyi hücumcuya sahipken,sistemi değiştirmek istiyorken "Alex için 1 sezon daha yaa" kampanyasına mı katılsın?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman'ın kendini üstün görmesine gerek yok , o takımdaki bütün oyunculardan üstün , o takımın kulübesine Messi'yi koy teknik direktör o olduğu için o her zaman senden üstün , ne zaman teknik direktör değişir o zaman üstün mü değil mi tartışması yaparsınız.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Alex'e 1-2 hafta önce birisi "Kaptan yaşın ilerledi sence de yedek kalman normal değil mi" gibi bir şey sormuştu Alex de "Bence de normal" demişti.Burada Alex için böyle yorumlar görünce şaşırdım.Ya Alex ikili oynuyor ya da taraftar Alex'e haksızlık ediyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Alex'e 1-2 hafta önce birisi "Kaptan yaşın ilerledi sence de yedek kalman normal değil mi" gibi bir şey sormuştu Alex de "Bence de normal" demişti.Burada Alex için böyle yorumlar görünce şaşırdım.Ya Alex ikili oynuyor ya da taraftar Alex'e haksızlık ediyor.
    Alex twitter'da iç karışıklığa sebep olacak tuzak sorulardan ustalıkla kurtuluyor.

Son maçta oyundan çıkarkenki halini izlemelisin.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Takımımı düşünüyoruz Alex'imi sorusuda biraz tuhaf. Alex oynamayınca takım şahlanıyor mu? İstatistiklere ve sonuçlara bakmak yeterli. Ben Alex'li bir F.Bahçe'yi düşünüyorum.

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Yaşlandı diye kesilen bir efsane en yakın örnek bakınız profil fotoğrafıma Del Piero
    Del Piero'nun kesilmeside bir yanlıştır. Mesela Zidane gibi Ronaldo gibi Totti gibi örneklerde var. Aykut Kocaman'ı yerden yere vurmuyorum hatta kredisi çok kişiden fazla benim gözümde ama her zaman efsaneye gereken değer verilmeli, üstelikte hala birşeyler katabiliyorsa, kendiside bir efsane olarak bunu daha iyi anlamalı. Ayrıca ben Alex yüzünden kaybettiğimiz maç hatırlamıyorum ama Alex sayesinde çok kazandık, Fenerbahçe herşeyden önce gelir tamam ama artık Alex'in takıma zarar verdiği falan yazılıyor çiziliyor, kattıkları çabuk unutuluyor, ayıp ediliyor..
    Burak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Alex yuzunden mac kaybettik diyebilmemiz icin illa kaleci gibi hata yapip gol yedirmesini mi bekliyoruz? Alex Spartak macinda bile son dakikalarda önündeki topa hamle yapmiyordu izliyordu. Ki bunlar her mac tekrarlaniyor. Fizik kuvveti yerinde olsa 40ina kadar oynasin

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Alex yuzunden mac kaybettik diyebilmemiz icin illa kaleci gibi hata yapip gol yedirmesini mi bekliyoruz? Alex Spartak macinda bile son dakikalarda önündeki topa hamle yapmiyordu izliyordu. Ki bunlar her mac tekrarlaniyor. Fizik kuvveti yerinde olsa 40ina kadar oynasin
    Örnelli anlatayım: GS Hagi yüzünden gol yemişti Monaco maçında (attığı mükemmel golle telafi etmişti orası ayrı), bazen saçma sapan yerlerde kaptırılan toplar maç kaybettirir mesela ama ben her maç Alex'te bi topu alma oyun kurma isteği görüyorum, sıkı bir markaj yoksa genelde hep yapıyor bunu oyun sıkıştığında.

Anlamıyorum ya, daha geçen sezon bu takımın en çok gol atan ve en çok asist yapan oyuncusu değilmi bu, 3 ayda mı bu bahsettiğiniz hale geldi adam.
    Burak

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Örnelli anlatayım: GS Hagi yüzünden gol yemişti Monaco maçında (attığı mükemmel golle telafi etmişti orası ayrı), bazen saçma sapan yerlerde kaptırılan toplar maç kaybettirir mesela ama ben her maç Alex'te bi topu alma oyun kurma isteği görüyorum, sıkı bir markaj yoksa genelde hep yapıyor bunu oyun sıkıştığında.

Anlamıyorum ya, daha geçen sezon bu takımın en çok gol atan ve en çok asist yapan oyuncusu değilmi bu, 3 ayda mı bu bahsettiğiniz hale geldi adam.
    Heralde Turkiyeye Kalp , seker , kemik erimesi , tansiyon hastaliklariyla geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    eger olurda alexi jübilesiz yollarsalar taraftar ayaklanir.. aykut kendini alexten üstün görmemeli alexin bu takima kattiginin 10 da 1 ini yapamamis birisi.. 140 gol atmissa ne olmus fenerbahce tarihi aykut tan cok daha iyi oyuncular gördü..
    aykut o rakamda geçen golleri peste atmadı attığı her golde bu taraftarı ayaklandırdı Alex in yanındaki kalitede oyuncular aykutun yanında oynadı mı yada aykutun hiç bi maçını baştan sona izledin mi

ya iyice saçmalıyo artık taraftar bırakın kardeşim şu alex aykut tartışmasını yeter vallahi kusasım geldi

ha bu konudaki fikrim de şu Hagi hani taraftarına hırsızsınız diyip efsaneliğini öldürdü ya alex de şu yaptığı hareketlerle karaktersizlik yapmıştır hagi gibi e her konuda kıyaslanıyodu bu konuda da kıyaslansın

şaka lan şaka

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Transfer dönemi sona erdiği için konu kapatılmıştır, bundan sonraki konuşmalar Futbol Sohbet Alanlarında yapılabilir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Takıldıgım bir tane İtalyan futbol forumunda "Inter sneijder'i bedava bile verir yeter ki Fenerbahçe Sneijder ile anlaşsın" falan şeklinde muhabbetler çeviriyorlar.
    Yani kısaca Inter'in orada kamuoyuna verdiği izlenim "Sneijder'i göndermek"

Nesil
    2006

Sneijder bu yıl için ölü yatırım olur, Avrupa Liginde oynatamıyacağımız bir oyuncu olacak. O nedenle Fenerbahçe'nin transfer edeceğini düşünmüyorum. Bana göre Aykut Kocaman transfer isterse kesinlikle G.Amerika'dan bir stoper ister.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Sneijder bu yıl için ölü yatırım olur, Avrupa Liginde oynatamıyacağımız bir oyuncu olacak. O nedenle Fenerbahçe'nin transfer edeceğini düşünmüyorum. Bana göre Aykut Kocaman transfer isterse kesinlikle G.Amerika'dan bir stoper ister.
    Sneijder grup maçlarında oynamadı , biz de oynayabiliyor Avrupada.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

sneijder iyi oyuncuda inter niye bedavaya versin ben orasini anlamadim yarim sezonda bu kadar mi düstü bu adamin performansi

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Sneijder Inter'den ayrılacaksa gidebileceği onlarca takım var fenerbahçeyi tercih etmez gibime geliyor (psg,real madrid,manu,tottenham,arsenal,bayern münih gibi üst takımlarda rahat ilk 11 oynayabilir)

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    sneijder iyi oyuncuda inter niye bedavaya versin ben orasini anlamadim yarim sezonda bu kadar mi düstü bu adamin performansi
    Tabi ki bedava vermez. Dibine kadar pazarlıgı yapacaklardır. Ancak italyanların öyle demesinin sebebi artık iplerin koptuğunu belirtmek. Orada adamı hem oturtup hem parasını vermezler. Adamı dogduguna pişman ediyorlar öyle durumlarda

Şınayder gelirse - bence gelir - efsane bi kadro kurmuş oluruz 2 sene önce dağılan kadrodan daha iyi bi kadro oluşmuş olur.Bize birde forvet lazım semih bu takımın yedek forveti bile olamaz

Avrupa kayıtlarıda 2.turda 3 tane oyuncu daha ekleyebiliyorsun bunlardan 1 tanesi başka takımlarda kayıtlı olan oyuncu olabiliyor diye okumuştum ben.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Sneijder alınırsa inanılmaz bir kadromuz olur fakat yıllık ücreti çok fazla.Bu yaşta iken indirim yapmaz ücretinde

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Inter'de sıkıntılı günler geçiren Wesley Sneijder'in geleceği şekilleniyor. Kulüp yöneticiler, oyuncunun avukatları, Sneijder ve oyuncunun menajeri bugün kritik bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı öncesi ise oyuncunun menajeri Soren Lerby F.Bahçe'nin teklifini resmen açıkladı.

GÖRÜŞME 2 SAAT SÜRDÜ
    Inter finans direktörü Rinaldo Ghelfi ile Wesley Sneijder arasındaki görüşme 2 saat kadar sürdü. Toplantıya Ghelfi, Marco Branca, Piero ve avukat Angelo Capellini ile Sneijder'in menajeri Soren Lerby ve avukatı katıldı.

FENERBAHÇE'DEN TEKLİF VAR
    Toplantıdan ilk ayrılan Sneijder oldu. Hollandalı oyuncu sinirliydi ve birkaç kelime söyledi: "Ben hep iyiydim, öğleden sonra biz bir açıklama yapacağız." dedi. Kulüp ve Sneijder arasındaki ilişki onarılamaz bir durumda ve yıldız oyuncu ayrılığa yakın olduğu öne sürülüyor.

Sneijder'in avukatı ve menajeri ise oyuncuya Fenerbahçe'den bir teklif olduğunu söyledi. Toplantıya girmeden önce avukatlar ve menajer Soren Lerby Sneijder'e dönerek "Inter ile Fenerbahçe gelecek günlerde bu konuyu konuşacaklar." dedi.

Sneijder'in ayrılma eşiğine sürükleyenlerin ana nedeni ise başkan Massimo Moratti olduğu ifade ediliyor.

KAYNAK : KRALSPOR

Mesaj Yetkileri