Sen azmini ona hissettir,gerisi kolay.
Sen azmini ona hissettir,gerisi kolay.
Neyse artık tercüman olarak Avusturya'dan gelen arkadaşı kullanacaz.Başka çaremiz yok.![]()
So what?
Saike
100. sayfanın ilk mesajını kim atacak bakalım?![]()
Hata yaparsin Semsi.Azim derken bundan bahsediyorum iste.Eger onunla Almanca konusursan,tabi tam dogru konusamazsin ama o bunu yadirgamaz,hatta sevinir,senin azmini görür,gözüne girersin.Iste sen tek basina,yardim almadan onunla dialog kurmak istersen ve bunu basarirsan iyi is yapmis olursun (:
Bire bir diyalog içerisinde bulun diyorsun yani.Bunu unutmam.Sağol.
Bu arada bizim yöneticiler kayboldular.Herhalde onlar ofiste takılıyorlar.
Bende sayfa sayısı 38 oldu.
So what?
Saike
Buradayız Şemsi, benim sayfa sayısıda 38 oldu bir sayfada 40 mesaj görüntülüyorum ben.![]()
Okudum ula noliooo
İBO Patron kusra kalma![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Aynen öyle mein bruderBu önemli bir ayrinti (:
Sahura kadar burada olacaz mecburen,galiba sahura kadar da sohbet devam edecek![]()
Bende de öyle.Ayrıca bende yeni mesajlar üstte oluyor her zaman.(illa hava atacam yaa.
)
Sahura kadar buradayız kısmet olursaMuhabbet ise hiç bitmesin devam etsin. Baran emesene gelde orada da bir muhabbet çevirelim.
![]()
Yahu burasi iyiydi,uzun zamandir guslukta muhabbet etmiyorduk,iste ne güzel firsat bulmusuz burada muhabbet ediyoz![]()
Hadi yaa.
Baran şurda kaldı bizimkileri kaldırmama 1 saat.Yatmak aptallık olur.Muhabbette zaten gayet tadında.Aynen devam.
So what?
Saike
Öyle olsun bakalım, Şemsi başka ne özellik var sende yok yani varsa söyle bizde bilelim uygularız![]()
Yok tabi canım gizlimiz saklımız yok, İbrahim abi 100 milyon borç istiyecektim senden burada isteyebilirmiyim![]()
İBO hariç hepiiizz emesene gelin
DİPNOT : İBO kazana düştü![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Evet yahu.Msn Guşluğu bozar.Guşluk özlemiştir böyle muhabbetleri.İsterseniz birazda kafeye gidelim.Onunda canı çeker.![]()
So what?
Saike
phauhauha Kuşluk kapandı. Muhabbet bitti, konuyu açarım ama ücretini alırım![]()
Bu mercimekte çok gaz yapıo canım![]()
Ben kaçar, birazdan yemek yeyip yatacam. Görüşmek üzere...
Paylaşmak istedim sadece...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U87Yc6ccCgw[/youtube]
İbrahim abi resmen seni hiçe sayıyorlar.Böyle şey olur mu yaa.![]()
![]()
So what?
Saike
off off 30 saat falan sonra okulda olacam ya çok değişik duygular içerisindeyim....
İbrahim abi, gizlimiz saklımız yok dedik ama sende bütün çamaşırları serdin helal olsun yani
Çağrı abi Kazım Koyuncu'nun süper bir şarkısı..![]()
Şemsi'ye katılıyorum.
Ben olsam MEMO denen arkadaşı bidaha buraya ayak bastırmazdım...
Sağolasın Çağrıcım![]()
Şemsi konuyu açan, İbrahim abidir. Benim bir parmağım yoktur bu olay içerisinde.![]()
"gizlimiz saklımız yok" dediysek formalite icabı dedik. Sen hemen ulu orta yerde rüşvet istedin.Sana bu konuda Özel mesajın bile adminler tarafından okunma tehlikesi var msn den hallet demedim mi
Sayende Tsi de ki geleceğimiz risk alrına girdi
Bu arada bizim davulcular başladı çalmaya...