Yekta iyiydi zaten ama şanssız bir sakatlık geçirdi. Yiğit'e ise o kadar ısınamamıştık zaten. Yani fazla bir beklentimiz yoktu.
Yekta iyiydi zaten ama şanssız bir sakatlık geçirdi. Yiğit'e ise o kadar ısınamamıştık zaten. Yani fazla bir beklentimiz yoktu.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yekta önümüzdeki sezon kendini gösterecektir diye düşünüyorum ...
Yiğit konusunda kararsızım yetenekli ve süratli bir çocuk ama ne yapar tam bir soru işareti ama olaya birde şu yönden bakalım eğer ki bir ışık görmeseydi Fatih Terim neden 2.5 Mn € verip Yiğit'i alsın ki Olcan Adın gibi bir yetenek dururken devre arasında hoş tabi biz beceremediğimiz Shaqiri transferi peşinde koşarken burnumuzun dibindeki yeteneği göremedik Trabzon kaptı bugün Olcan Galatasaray forması giyseydi sol tarafa transfere gerek yoktu Gökhan Töre diye yırtınmazdık.Sağ açığa Hamit Altıntopu alıp ortasaha kanat transferini bitirirdik.
Olcay Şahan'ın bu döneme kadar bir başarısını duyan var mı? Yani onu yaşıtlarından farklı kılan -ki yanılmıyorsam yaşı da o kadar küçük değildir- bir özelliğini, hareketini biliyor muyuz? Milli takımın alt kademesine bile yaşı geçmiş bir dönemde seçildi.
Sırf Almanya çıkışlı diye sırf bizim genç (!) tanımlamamıza uyuyor diye almamız gerekmiyor. Mesut Özil'i farklı kılan neydi? Bir an da arka arkaya goller atmaya başladı. Sürekli basında duymaya başladık. Neymar aynı şekilde Arda aynı şekilde...
Oyuncu gençse ve gelecek vaadediyorsa zaten kendini belli ediyor.
Alt liglerde oynamış, profesyonel liglerde çok az maça çıkmış, milli seviyeye bile 24'ünde seçilen bir oyuncuya "vallahi yılın transferi, olursa mükemmel olur, haydi transferi kapadık" diye yaklaşıyoruz.
Oyuncu gelir ve mayası tutar o ayrı ama şimdiki durumuna bakınca mükemmel bir oyuncu profili göremiyorum.
Katılıyorum, eğer bir adamı sen araştırıyorsan zaten ondan umutlarını düşük tut.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
En azından madem gurbetçi yetenekli oyuncu alacaksın alternatif olsun diye Sercan Sararer var Olcay ile Sercan'ın istatistiklerini karşılaştıralım.
Olcay - 1.Bundesliga 27 Maç 1 Gol 2 Asist
Sercan - 2.Bundesliga 34 Maç 9 Gol 13 Asist
Ayrıca Sercan 22 , Olcay 25 yaşında.Sercan basında vs. telaffuz edilmeye başlandı yaptıklarıyla ama Olcay konusunda herhangi bir gelişme yok.
Seneye hem ŞL hem Lig oynayacağımız göz önüne alınırsa Sercan Sararer lig için yeterli düzeyde ayrıca ŞL'de de alternatif sağlar bir süredir izlemekteyim kendisini gelişmeye açık biri belli yetenekleri var bence Olcay'a verilecek para kesinlikle Sercan Sararer'e verilemeli.
Sizlerin bu konuda ki düşünceleri ne yönde ?
İkisini de canlı izlemedim. Sercan'ı bi tek milli takımda izleme fırsatı buldum. 25'lik Olcay katkı yapabilir bize. 25-26'dan sonra patlayan oyuncu örnekleri oldukça fazla. Ama bende Sercan-Olcay ikilisinden birini seçmek gerekirse Sercan'ı seçmemiz gerektiğini düşünüyorum. Hem daha genç hemde yetenekleri ortada olan bi isim.
Screw you guys, I'm goin' home
Sercan'ı yanlış hatırlamıyorsam Fulham istiyordu, Türkiye'ye geleceğini pek sanmıyorum.
Zaten elimizde Aydın , Engin , Pino , Culio , Emre Çolak , Riera , Yiğit Gökoğlan var ben bunlardan Pino , Riera'nın satılacağını Yiğit Gökoğlan , Aydın , Emre Çolak'ın kiralanabilme ihtimalleri olduğunu düşünüyorum zaten Hamit'de kesinleşti gibi sol taraf için Gökhan Töre içinde bastırdığımız söylentileri var yani bu sezon kanat ve forvet transferi kim gelecek kim gidecek tam bir soru işareti bekleyip göreceğiz.Sercan'ın alınması taraftarıyım çok yetenekli potansiyelli bir oyuncu en azından kiralanıp gelişimi izlenebilir.
Sanmıyorum Fulham'ın isteyeceğini kolay kolay Türkiye'ye gelmeye nasıl bakar bilmem ama Galatasaray gibi bir kulübün formasını giymeyi hangi gurbetçi istemez ki takımını zaten birinci lige taşıdı görevi bitti sayılır.
Arkanıza yaslanın kafanıza takmayın.Uygun yerlere uygun transfer yapacaktır İmparator.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
http://haber.gazetevatan.com/gsaray-...55126/5/MansetAynı zamanda kanat da oynayabilen 24 yaşındaki büyük yeteneğe yapılan ön sözleşmeye ‘UEFA ceza verirse fesh edilir’ maddesi koyan yönetim, Türkiye ile ilgili karar sonrası kontratı resmiyete dökecek. Oyuncu için Atletico Nacional’e 4.5, Pabon’a ise yıllık 2.5 milyon Euro ödenecek
G.Saray sezonun ilk transferini yaptı, uzun süredir takip edilen Kolombiyalı forvet Dorlan Pabon Aslan oldu.. Fatih Terim’in transfer listesinde üst sıralarda bulunan 24 yaşındaki yıldızla ön sözleşme yapan sarı-kırmızılılar, oyuncunun kulübü Atleco Nacional’le 4.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı.
HER iki ayağını da çok iyi kullanan, hem kanat hem forvet oynayabilen futbolcuya 3 yıllık ön sözleşme imzalatan ve yıllık 2.5 milyon Euro ödeyecek olan G.Saray yönetimi, kontrata özel olarak ‘UEFA ceza vermezse’ maddesi koydurmayı da ihmal etmedi. Yani eğer UEFA, Türkiye geneline bir ceza verir ve sarı-kırmızılılar direkt katılma hakkı elde ettikleri Şampiyonlar Ligi’ne gidemezlerse, o zaman bu oyuncunun kontratında fesh hakkı bulunuyor G.Saray’ın.
EMENİKE’YE BENZİYOR
FATİH Terim’in yaklaşık 1 yıldır takip ettirdiği Pabon, uzaktan çektiği sert şutlar ve serbest vuruşlarıyla tanınıyor.. Kolombiya’nın Atletico Nacional takımında forma giyen yıldız oyuncunun 2010 yılından bu yana Atletico Nacional’de 65 maçta 29 gol kaydetmesi, en büyük referansı olarak göze batıyor.
HIZLI olan ve siyahi yapısı sebebiyle Emenike’yi andıran süper yetenek, Libertadores Kupası’nda da 7 gol atınca Terim, transferle ilgilenen isimlere hızlı davranılması, Avrupa’nın büyük kulüpleri fiyat arttırmadan transferin bitmesi gerektiğini söyleyince dün bu transfer sonlandırıldı.
ŞİMDİ G.Saray yönetimi, UEFA’nın 15 Haziran’a kadar açıklayacağı Türkiye ile ilgili kararlarını bekliyor. Şunu belirtmekte yarar var.. Sarı-kırmızılılar isterlerse Avrupa yasağı gelse bile bu oyuncunun kontratını yürürlüğe koyabilir. Bu tamamen Fatih Terim ve Ünal Aysal’ın kararı olacak. Fakat şu kesin ki eğer G.Saray, devlerin arasında mücadele etme şansını korursa, Pabon gelecek sezon Spor Toto Süper Lig’in en çok konuşulan isimlerinin başında gelecek.
Yalandır bence hem 3 yıllık anlaşma hemde yıllık 2.5 m euro
Bende kolpa olduğunu düşünüyorum.
Bonservisi 4.5 M Euro deniyor, çok para Henüz avrupa oynamamış üst düzey olmayan biri için. Terim veto eder başta. Maaşıda 2.5 milyon yıllık yazmışlar ki bu da başlı başına saçma insan biraz mantılı haber yapar yahu
Dünkü maçı izledikten sonra Hamit'i inşallah almışızdır diye dua ediyorum,Çok ekstra bir Türk oyuncu. Olcay konusunda da bence gereksiz olur çünkü eğer kanada 2 tane direk oynayacak oyuncu alınacaksa olcay'a ne gerek varki? Onun stilinde emre,engin, aydın, yiğit, merthan, okan var. Ama sercan alınırsa çok güzel olur çünkü farklılık yaratacak bir oyuncu. Bizim takımda yedek oyuncuya ihtiyaç yok. Direk katkı yapacak 2 kanat 1 forvet alalım bide melo tabiki yeter. Ha bunların yanına birde sercan olursa tadından yenmez. Alt yapıyıda unutmamak lazım. Alt yapımıza her zaman bakmamız lazım, sadece zor durumda kaldığımızda değil.
Bu sene Fatih hoca Mertan'la Okan'ı tıpkı Semih'le Emre gibi kadroya monte edecek gibi geliyor.
Screw you guys, I'm goin' home
Okan'ı değilde Merthan'ı edecek gibi geliyor bana çünkü Okan ya orta sahanın ortasında Selçuk İnan'ı kesecek ki imkansız yada forvet arkası 10 numara oynayacak ki 4-4-2 oynuyoruz.Ama Merthan sağ açık olduğu için kendini gösterirse neden olmasın ? ...
Bizim transferde beklememiz akıllıca fakat almamız gereken adamlar belli İnşallah önümüze sağdan soldan toplama herifleri getirmezler.
Bence alınması gereken oyuncular ;
Muslera ve Ufuk yeterli sezon boyunca - Aykut gitti
Hasan Ali - Çağlar gönderilmeli
Ömer Toprak veya Serdar Aziz - Servet gitti
Hamit Altıntop
Gökhan Töre
Sercan Sararer
Yabancı bir forvet ek olarak Burak Yılmaz olabilir.
Bu transferler yapıldığı takdirde ŞL'de 2.Turda Barça , Real gelmediği sürece Çeyrek Final garanti.
Dorlan Pabon"u aldik Galiba.
24 yaşında gerçek mevkisi forvetmiş.Ancak sol ve sağ'da oynayabiliyormuş.
Kabataslak baktığımda çok sert şutları olan bir kişi özellikle Penarol'e attığı frikik golü çok harika![]()
Kolombiya'da 11 maçta 2 golü bulunuyor.
[YOUTUBE="sp6UyYoN4kA"]Buyurun[/YOUTUBE]
Fikir edinmen açısından buyur.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Hazırlanmış videolar ile pek belli olmaz diye düşünüyorum.
Sabri'nin bir videosunu hazırlarım tüm takımlar peşine düşer. Hele göğüsle bacak arası çalım atışı mükemmeldir. (Gaziantep maçı Elmander'e gol pası öncesinde)
Aramızda uzun süre bu adamı izleyen yoksa hakkında fikir sahibi olmadığımız birisinden bahsediyoruz. Haberlere göre Fatih Terim'in uzun dönem takip ettiği söyleniyor. Eğer alındıysa güvenmekten başka seçeneğimiz yok gibi.
Tüm bunlara rağmen hala ortada gezen hedefleri gerçekleştirecek bir transfer stratejisi göstermiyoruz. Özellikle golcü konusunda.
Hakikaten forrvete kimi alicaz biz.hep kanat ismi flan geciyor.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
aynen, aramzda hiç kimse izlenemiştır terim'e güvenekte fayda var..bence biraz sabır beyler. Unutmayın elımizde şampıyon bi kadro ve altyapımız var.
Pabon haberi giderek yayılıyor, doğru olabilir ama bu rakamlara değildir tabi.
*Arkadaş bu sporx'ten de nefret eder oldum arada hapörlerin sesi açık kalıyor haberi açınca zırt diye video başlıyor otomatik. İlla Sporx'e giriyoruz diye sesini kısalım mı müziğin siteye her girdiğimde sövüyorum ya. Bi de videoyu durdursan bile bi süre sonra kendi kendine sayfa yenileniyor yine başlıyor.
Videolara bakarsak kalenin dibinden de olsa 40 metreden de olsa ölümüne abanan bir adam.Kısa ve çabuk bir oyuncu gibi duruyor.Şutları oldukça etkili duruyor.Yani bizim ligte o uzaktan şutları vursa kalecilerin yapabileceği pek bir şey kalmaz.Ama o şansları bulabilir mi bu fizikle ne kadar başarılı olabilir burda tartışılır.Gelirse hep birlikte görürüz.Terim istiyorsa vardır bir bildiği.Önceden de demiştim transfer politikamız değişiyor.Geldiğinde değil geldikten sonra hayran kaldığımız transferler yapılmaya çalışılıyor.
birde şöyle bir durum var bu adam bu golleri kaç denemede atıyor yani her yerden vuruyo ve 2 tane 3 tane gol oluyorsa sorun var