Pabon ne ya hiç sevmedim videolarda bile kötü.
Pabon ne ya hiç sevmedim videolarda bile kötü.
İçimde Umut Bulut'un alınacağına dair bir his var Elmander'in alternatifi olarak ama haydi hayırlısı.
pino'dan farkları neler?
Galatasaray'ın şimdiye kadar bazı transferleri bitirmesi lazımdı. Hala kimi alacağız kimi alamayacağız çok iyi biliyoruz, yapacağımız toplantıyla kesinleştireceğiz kademesindeyiz.
Bu süreçte oyunculara imza attırmak mantıklı değil ama Galatasaray'ın yapılanmasını çoktan bitirmesi gerekiyordu. Koca sezon boyunca sıkıntı duyulan yerlerin zaten bilincindeyiz. Bu süreç boyunca hiç mi o bölgelerin oyuncularını izlemediler.
Eğer kanat ihtiyacın varsa ve kapatacaksa 15 - 20 milyon euro'yu vereceksin. Bu takıma Drogba, Hazard, Semih Şentürk ve Kuyt al transferi bitir. Galatasaray ciddi bir gelir elde etti. Bu adamların maliyeti sana en fazla 50 milyona patlasın.
Stancu, Pino, Culio, Çağlar, Yiğit, Yekta vs. vs. Bu oyuncuların bonservisleri aldıkları paraları toplasan ne kadar ciddi bir paranın boşa verildiği anlaşılır. Aldığın adam sana katkı sağlayacak. 10 tane boş adam alacağına hepsinin yerine bir tane adam gibi al.
Ya transfer işleri bu kadar kolay değil ya bunlar transferden anlamıyor.
Takımın eksikleri belli koca bir sezon boyunca konuşuldu kesin ihtiyaçlarımız ;
Sol kanat , Sağ kanat , Hızlı ve bitirici bir forvet , Servet'in boşluğunu doldurması için yerli bir stoper , Hakan'ın yedeği ve ilerde varisi olması için bir sol bek (Çağlar gönderilir) ...
Sol kanat için ; Gökhan Töre
ve ; Gelecek vaadetdiği için Sercan Sararer.
Sağ kanat için ; Hamit Altıntop
Stopere ; Ömer Toprak veya Serdar Aziz Ujfa'nın yaşı göz önünde bulundurulursa uzun vadede her ikisi birden.
Sol bek için ; Hasan Ali Kaldırım
Forvet için ; Matias Suarez , Burak Yılmaz ... Belirsiz bir konu sadece forvet konusunda bir netlik yok diğer bölgelerde hedeflerimiz belli yani burnumuzun dibinde.
Eğer böyle bir kadro kurulursa bu takım 2.Tur kesin zaten ŞL'de 2.Tur'da Barça , Real gelmezse Çeyrek garanti bence ...
Bence şu an transferler ya gizliden yürütülüyor , ya da yürütülmüyor.
...
Galatasaray'da transfer bitmez ! Bakın Shaqiri,Podolski,Reyes,Forlan,Drogba,Klose bunların hiç biri bitmedi![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Başkanın açıklamalarını dinleyin azdedi ya UEFA'nın kararını bekliyoruz şu an oyuncularla anlaşılmıştır belki UEFA kararı bekleniyordur
ne zaman açıklanıyor bu kararlar yahu açıklansa da patlasın bombalar
![]()
Afellay ve Bakary Sako isimleri geçiyor.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Afellay iyi olur. Ama o bölgeye Diego gibi bir adam lazım.
http://www.marca.com/2012/06/04/en/f...338798691.html
Marca'da kısa bir hamit röportajı.
Konu sadece para Madrid'den yılda 3.5m euro garanti para alıyor, GS'dan 4 istiyor ancak GS en fazla 2.750 hadi bilemedin sanmıyorum ama 3 verir en fazla. GS tutup gel kardeşim sana yıllık 4 milyon dese hamit ben zaten doğuştan GS'lıydım diye açıklama yapardı medyaya. GS'a gelmezse bu yıldan itibaren her sene daha düşük bir takıma transfer olarak kariyerini daha kötü bir noktaya götüreceğini düşünüyorum.
italya basinindada gokhan inler haberi çikmis.
http://www.calciomercato.com/mercato...tasaray-977050
Avrupa'da aldıkları paralar yanıltır çünkü orada vergiler yüksek, eline geçen para 3.5m euro değildir sanmıyorum. Yabancı futbolcuların ödediği vergi oranları şu şekilde:
İngiltere (150 bin sterlin fazlası) % 45
Almanya (250 bin euro üstü) % 45
İtalya (75 bin euro üstü) % 43
İspanya (600 bin euro üstü) % 43
Portekiz: % 42
Türkiye: % 15
Rusya: %13
Last edited by Walter Sakana : 04.Haziran.2012 at 15:59 Reason: oranlar düzeltildi
Hamit bonservissiz gittiği için her yıl 3.5m euro+özel prim alıyor. Bu da geçen sene kazandığı (cebine giren) 3.5-4 milyon civarı bir para ama bu para her sene biraz daha düşüyor.
edit: haberi de buldum. http://www.cnnturk.com/2012/spor/05/...9.0/index.html
Ayrıca sadece gazete haberlerine itimat edip konuşmuyorum bu konuları, bunu nette arayıp buldum teğit etmek amaçlı.Yönetimi, Hamit'in kulübünden yılda 2.2 milyon Euro kazandığını düşünerek yıldız oyuncuya 2.8 milyon Euro teklif etti. Ancak menajer Fazeli, Hamit'in geçen yıl Real Madrid'e bonservissiz gittiğini ve bu nedenle yılda 4 milyon Euro'ya yakın bir ücret aldığını söyledi.
Bunun üzerine sarı kırmızılılar Real Madrid'le temasa geçerek Hamit'in ne kadar ücret aldığını araştırdı. Yapılan araştırmada Hamit'in yılda 3.7 milyon Euro kazandığı doğrulandı.
Real Madrid'de kadroya bile giremese bu parayı kazanan Hamit, sarı kırmızılı kulüpten yıllık 4 milyon ücret ve 4 yıllık mukavele yapılmasını istedi. Hamit'in 4 yılda 16 milyon Euro gibi bir maliyet çıkarması, sarı kırmızılılı yönetimi duraksattı.
Last edited by GeanyGS : 04.Haziran.2012 at 16:19
Üff o zaman haklı o parayı istemekte. 30 yaş ve üstü oyuncuların önceliğinin para olması lazım doğal olarak. Ama Melo'nun ücretini düşürmeye çalışırken Hamit'e verilecek 4m çok çok yüksek Galatasaray için. Herkes için en iyisi Real'de kalsın sözleşmesi bitene kadar ya da Rusya'ya gitsin 5m veren bir kulüp çıkar elbet![]()
Açıkçası hedeflerin varsa vereceksin. Avrupa'da başarı hedefleyen takımların kadrolarında yılda 15milyon kazanan adamlar var mutlaka ki gelir düzeyleri aynı değildir ama paradan önce Türkiye'de ki sosyal hayatı kabul ettirmemiz gereken sıkıntılar varken STSL'de oynayacaksın ama 2milyon veririz kabul edersen diye bir rest yapma lüksümüz de yok malesef.
Uefa kararı beklenecekse bunu yapan ilk takımın Fenerbahçe olması lazım. Belki kasıtlı olarak belki de olması gerektiği için bu olayların merkezine yerleştirilen takım Fenerbahçe değil mi? Fenerbahçe bombayı patlatıyor ama sanki işin merkezindeki takım Galatasaraymış gibi biz Uefa kararlarını bekliyoruz.
Dediğim gibi temkinli olmak her zaman iyidir ama alınması gereken muhtemel oyuncularında kaçma ihtimali vardır. Açıklamalar çoğu görüşmeyi tamamladık ve Uefa kararına göre transferleri duyuracağız şeklinde olmadığı için ister istemez sıkıntı duyuyoruz.
Kuyt gibi bir isme verilen 2.500.000 euro'yu fazla bulan Galatasaray'da Hamit için 3.000.000 euro gibi rakamlar önerilmesi normal değil.
Bence kuyt ı transfer etmememiz çok doğru bir karar çünkü son 2 sezondur formunda değil ve gsnin artık elinde patlayacak transfere vakti de parası da yok.Bence gs'nin bu seneki transferleri eğer amrabat davasını kazanırsa Galatasaray'a gelecektir hamit'in ise ikna sorunumuz hala var ve hamit çok etkili bir transfer olacaktır yönetim sercan saraer'i düşünüyor ama gerçekleşmesi zor gibi gazetelerde de rabon transferi gözüküyor güzel bir adam keita emenike tarzı oyuncu yani türkiyede çok rahat iş yapar defans içinde dany ve serdar aziz ile görüşülüyor diye biliyorum ama türkiye de kimin kapısını çalsanız 5 den aşağıya açmıyor
Amrabat'ın Galatasaray ve transferi ile ilgili açıklamaları ;
~~> Buyrun
Süleyman Hurma'nın futbolcuları köle olarak gördüğünü iddaa etmiştim sağolsun Amrabat beni haklı çıkardı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Şu Amrabat'ı bedava alırsak ne zevk alırım be.
Kayseri yetenekli oyuncu çıkartmıyor, yetenekli oyuncuyu transfer edip ona şans yaratıyor. Hasan Ali'ye ihtiyacımız yok, bizim de düzgün bir oyuncu izleme ekibimiz olmalı artık.
Küçük kulüplerin bu konuda her zaman şansı daha fazladır. Çünkü GS Ambrabat'a 20 yaşında PSV'deyken talip olsaydı en az 5-6 milyon euro fiyat çekerlerdi ama adını sanını duymadıkları bir kulübün talip olmasıyla fiyat oldukça düşüyor. Barcelona hariç alt yapısından çıkardığı futbolcuyu kendi takımında yıldız yapan takım sayısı da oldukça azdır. Rooney, Ferdinand gibi isimler hep çok genç yaşta astronomik rakamlara transfer oldular. Bence bizim kıtasal değil ulusal bir scout ekibine ihtiyacımız var Türkiye'nin 4 bir yanında amatör liglerde bile 17 yaş altı gençleri izleyip takıma kazandırmaları lazım.
Sene 2002'de ben amatörde oynarken şans eseri Sefer hoca tarafından izlenip B Genç'te bir süre oynama şansım olmuştu şunu söylemeliyim ki o dönem geldiğim amatör takımında ki oyuncular B Genç'te ki oyunculardan çok daha iyiydi. Şu an Fatih Hoca'nın etkisi vardır mutlaka ama bir dönem GS alt yapısı futbolcu, yönetici yiğenleri akrabalarıyla doluydu. Hedefsiz zengin çocuklarının hobysiydi gelip orda top oynamak.
Last edited by GeanyGS : 04.Haziran.2012 at 21:44
Bu söylediğini birebir yaşadım. Herkes mutlaka birinin akrabasıydı yönetimden. Bi çocuğa sırf yüksek mertebede tanıdığı var diye lisans çıkartıp altyapıda oynattılar oysa ki çocuk topa vururken düşüyordu, pas atarken sendeliyodu falan saçma sapan hareketler, şut işinden hiç bahsetmiyorum bile bi yeri kırılcak diye falan korkuyoduk arkadaşlarla.
Screw you guys, I'm goin' home