Carlos Sánchez 4 yıllığına Aston Villa'da
Carlos Sánchez 4 yıllığına Aston Villa'da
QPR, Norwich City'nin Hollandalı orta saha oyuncusu Leroy Fer için 8 milyon Pound'a anlaşma sağladı.
Olympiakos'un stoperi Kostas Manolas, Arsenal'in sağlık kontrolünden geçti.
Arsenal , Yunan ekibiyle 8 milyon avro karşılığında anlaştı.
Edin Dzeko, Manchester City ile olan sözleşmesini 2018 yılına kadar uzattı.
Liverpool, sol bek Alberto Moreno'nun transferi için Sevilla ile anlaştı
Everton, Chelsea'nin 22 yaşındaki Ganalı sağ kanat oyuncusu Christian Atsu ile kiralık anlaşmaya vardı
Manchester City, Kompany ile olan sözleşmesini 5 yıl daha uzattı. Kompany 2019'a kadar City'de.
West Ham United, Diafro Sakho ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.Bonservis 4.5M £
Stoke City, Victor Moses'i kiraladığını açıkladı.
Last edited by Leonadias : 16.Ağustos.2014 at 16:43
Manolas çok iyi bir stoper. Ücreti de çok makul. Arsenal iyi iş çıkarmış.
Marcos Rojo, 16 milyon pound karşılığında Manchester United'da.
Everton, Tottenham forması giyen Alman futbolcu Lewis Holtby için görüşmelere başladı.
QPR, Norwich City'den Leroy Fer'i £9 milyon karşılığında transfer etti.
Balotelli 20 Milyon karşılığında Liverpool'da.
İdare eder ancak Suarez'den sonra pehhh,hiç gelmeseymiş de olurmuş.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Net bilgi yok olum lütfen ama sevindirmeyin beni böyle.![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
net bilgi balotelli liverpoolda bence gereksiz bir hamle.
Bence Balo atar Live'de. Bir Suarez olamaz tabi ki orası ayrı.![]()
Kaancım kusura bakma da Liverpool da 1 sezonda 10 golü beni de koy bende atarım yani.
Hayır bu adam her maç banko 11 olacak üstüne 10 gol ile sezonu kapatıp başarılı denecek ben ona yanıyorum. Rakip ceza sahasına kova koy bu adamdan daha çok iş yapar bari üstüne vurursun yön falan değiştirir top Balotelli de o da yok.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Olm Sende Adamı İyice Amatör Topçu Yaptın O Kadar da Değil Balo İyidir İyi Her Zaman Kadroda Bulunması Zorunlu Oyunculardan
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Ya dede yapma gözünü seveyim Youtube'a yazıyosunuz Balotelli skill çıkıyo sana yanlışlıkla yaptığı hareketler.
Sen aç 90 dakika izle bakayım ne görüyorsun? Balotelli tamamen bir balon ben bunu çok net söylüyorum. Balotelli = Batuhan Karadeniz benim gözümde tek farkı uyrukları.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Suarez kimse olamaz zaten,dünyanın en iyi forveti o.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Marco Reus alınmalıydı ah ah. Neyse Balotelli'de gaza getirilirse iş yapar. Ön libero lazım ama 1 tane hatta 1'de sol bek.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Paralel yapı müdahalesi seziyorum. Aklı başında bir adam neden böyle sorunlu bir adama 20 milyon verir. 3 ay boyunca forvet arayıp Balotelli'ye 20 milyon vermek bana hiç mantıklı gelmiyor. Suarez'den sonra hiç çekilmez bu adam. Bence Liverpool yönetimi isimli birini almak istedi ve alabildikleri tek adam Balotelli oldu. Teknik taktik olarak hiçbir açıklamaya inanmam. Ben bu sene çok umutluydum Liverpool'dan ama artık kaybettim.
Mümküne Liverpool hiç transfer işine girmesin yaBu kadar transferde beceriksiz bir takım daha hayatımda görmedim. O kadar para geldi Suarez gittiler saçma sapan Lambert ve Balotelli'yi aldılar. İkisi bir sezonda toplamda 20 gol atamaz. Ahanda buraya yazıyorum. Sezon bittiğinde de isteyen alıntılasın. Hatta ben alıntılarım aklımda kalırsa. Bu ikisi 20 gol atamaz bir sezonda. Böyle saçma transferler yapmayı nasıl beceriyolar aklım almıyo. Transfer yasağı olsaydı Liverpool'un daha iyi olurdu
![]()
Di Maria, Manchester United'da 7 numaralı formayı giyecek.
Di Maria Manchester United'a gitmek için havaalanında..
Angel Di Maria şu anda Manchester United'ın Carrington'daki tesislerinde...
Hull City, Palermo forması giyen Abel Hernandez'i 9.5£ karşılığında transfer etti.