Sayfa 72 / 439 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon
2,131 ile 2,160 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Galatasarayda para çok yok. O yüzden bonservisi ucuza yada yüksek olsada indirtmeye çalısıyorlar alacakları adamların. Benim anlamadıgım birşey var sizin Başkan Özhan Canaydın Çok zengin bir insan. Bursada çok büyük bir tekstil fabrikası var)diğerlerini saymaya gerek yok. Yahu hiç mi kulübe yardım etmek istemiyor. Bakın Yıldırım Demirören bile beşiktaş'a o kadar yardım etti.
    Hadi Etti DieLim N Kdr EdebiLicekki KuLubun Borcu 150 MıL. $ Cıvarında BoLe Bı Sey Olmaz BeLki Sadece Bi kaç FutbOlcunun Alacağını FaLan Verir Yada Bonservis BedeLini

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Arkadaşlar maxi rodriguez Saha değilde Agüeroyu kiralık alabiliriz..Agüero gelirse ilaç gibi olur..Hakan-a GÜERO 50 GOL ATARIZ BU SENE,,

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Arkadaşlar maxi rodriguez Saha değilde Agüeroyu kiralık alabiliriz..Agüero gelirse ilaç gibi olur..Hakan-a GÜERO 50 GOL ATARIZ BU SENE,,
    Şaka mı yapıyorsun yoksa gerçekten mi böyle düşünüyorsun ?

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Neden şaka yapsın ki?

Ciddi bir konu bu..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bence şaka yapıyo
    1)Agüero gibi bir adam ümit karan durmuşken babası yaşındaki ve şu saatten sonra türk fuboluna birşey katmayacağı açık olan hakanla oynatılmaz
    2)agüero olayı zaten hayal atletico torresden sonra onu hayatta bırakmaz
    3)50 gol takımın toplam golümü yoksa ikisinin oratak gol sayısımı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aguero'mu sacmalamayın ya kiralık bile alamassınız onu hiç bir klüb alamaz su an.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Arkadaşım biraz gerçekçi olalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tüm TSL kulüpleri birleşsin, Aguero'yu alamaz.. Ne kiralığı ya..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Olayı başka boyuta çekeyim mi?

Alex dün Kocaeli ile oynanan hazırlık maçında ilk defa sahaya kaptan olarak çıktı. Maça 100. yıl formasıyla çıkan Fenerbahçe'de Alex'in 20 numara giymesi akıllarda soru işareti oluşturdu.

Tuncay'ın ayrılmasıyla boşalan 10 numarayı Alex'in giyeceği düşünülürken, Alex'in 20 numaralı formayı giymesi acaba 10 numara için yıldız bir oyuncu transferi mi yapılacak sorunusunu gündeme getirdi.

Bu sezon Alex'in 20 numara giyeceği ve 10 numara için de yıldız arayışlarına devam eden Fenerbahçe'nin Adriano'nun transferini 2 gün içersinde bitirip UEFA'ya verilecek listeye bu transferi yetiştirmesi ve bu sezon boşta kalan 10 numarayı Adriano'ya vermesi bekleniyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serkan abi bu nereden çıktı tam unuttuk derken

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Olayı başka boyuta çekeyim mi?

Alex dün Kocaeli ile oynanan hazırlık maçında ilk defa sahaya kaptan olarak çıktı. Maça 100. yıl formasıyla çıkan Fenerbahçe'de Alex'in 20 numara giymesi akıllarda soru işareti oluşturdu.

Tuncay'ın ayrılmasıyla boşalan 10 numarayı Alex'in giyeceği düşünülürken, Alex'in 20 numaralı formayı giymesi acaba 10 numara için yıldız bir oyuncu transferi mi yapılacak sorunusunu gündeme getirdi.

Bu sezon Alex'in 20 numara giyeceği ve 10 numara için de yıldız arayışlarına devam eden Fenerbahçe'nin Adriano'nun transferini 2 gün içersinde bitirip UEFA'ya verilecek listeye bu transferi yetiştirmesi ve bu sezon boşta kalan 10 numarayı Adriano'ya vermesi bekleniyor.
    ben demedim mi size?

Bizim yönetimde sağ gösterip sol vuruyor

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Fenerbahçemize 50 günde 40 transfer yaptılar
    02 Ağustos 2007 Perşembe

Türkiye profesyonel futbol liglerinde 2007-2008 sezonunun birinci transfer ve tescil dönemi 11 Haziran 2007 Pazartesi günü başladı ve 3 Eylül 2007 Pazartesi günü sona erecek. Transfer döneminin üzerinden geçen 50 günün ardından Türk basınının transfer haberciliğinde kötü bir dönem geçirdiği gözleniyor. Bir internet sitesinin araştırmasına göre medya, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi açıklamalarını hiçe sayıp, mevcut oyuncularını ve sözleşmelerini dikkate almadan; 11 Haziran-31 Temmuz tarihleri arasındaki süreçte 40'ın üzerinde futbolcunun ismini Fenerbahçe ile birlikte andı ve neredeyse 4 takım kurdu.
    Fenerbahçe Spor Kulübü'nün zaman, zaman yalanladığı, bazen yalanlamaya bile gerek görmediği isimler arasında Riquelme, Baptista, Chevanton, Trezeguet, Juninho, Ze Roberto, Makaay, Maniche, Poulsen, Sissoko, Deco, Kanoute, Adriano, Henry, Ronaldo, Vieri ve Shevchenko da yer aldı. Basın-yayın organları, transfer konusundaki sınır tanımazlıklarının en güzel örneğini Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın İznik’te yaptığı açıklamada sergilediler. Başkan Aziz Yıldırım, “Bir oyuncuyu daha transfer edeceğiz” açıklamasını yapıyordu. Ancak medyada bu açıklama, “Bir yıldız oyuncuyu daha transfer edeceğiz” şeklinde yer alıyor, milyonlarca insanın televizyonlardan izlediği ve duyduğu bu söz, medyada “Yıldız oyuncu transfer edeceğiz” şeklinde yansıtılıyordu. Bu ibare; Fenerbahçe Spor Kulübü’nün bu konuyla ilgili açıklamasına rağmen de, ‘Yıldız oyuncu’ ifadeleriyle yer almaya devam ediyordu. Araştırmayı yapan tnn.net sitesi de yaptığı yorumda Türk medyasının transfer dönemindeki karnesinin kırıklarla dolu olduğunu vurguladı. Sitedeki hesaplamaya göre; yaklaşık 20 gün önce Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray’a 40 günde toplam 67 transfer dedikodusu yazan ve bunlardan sadece 1 tanesini tutturan spor basını, devamındaki 20 gün içerisinde en az 30 isimle daha bağlantıya geçti, imzaları attırdı, havaalanına indirdi ve antrenmana çıkardı.

Fenerbahce.org

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    ben demedim mi size?
    Dedin hem de 40 kere ama yine de gelmicek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Dedin hem de 40 kere ama yine de gelmicek
    gelirse o zaman görürüm seni

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tamam gerginliğin lüzumu yok, siz söyleyin ben gazetele başvursam işe alırlar mı beni?

Sallama yeteneğimi beğendiniz mi?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

İtalya Çıkarması Haberleri
    02 Ağustos 2007 Perşembe

Bugün tarihli pek çok gazetede, kulübümüzün Yönetim Kurulu Üyelerinden Neşet Yalçın ve Ali Yıldırım'ın, Inter'li oyuncu Adriano'nun transferini gerçekleştirmek için gizlice İtalya'ya gittikleri yazmaktadır.

Bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Neşet Yalçın Şampiyonlar Ligi ön eleme kuralarının çekimi ve kendi şahsi işleri nedeniyle yurt dışındadır. Ali Yıldırım ise Türkiye'dedir, hatta kendisi dün oynanan Kocaelispor maçını Samandıra Tesisleri'nde izlemiştir. Kulübümüzün daha önce de açıkladığı gibi, Adriano'yu transfer etmek gibi bir düşüncesi de yoktur.

Spor kamuoyuna duyurulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Daha ne adriano'su arkadaslar fazla ucmayalim..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Gerginlik yarattıysam özür dilerim tekrar tekrar Ama amacım değildi gerginlik yaratmak

Süperdi Serkan abi

Bence ya Tekke gelecek ya Nihat ya da Gökdeniz

Gökdeniz'i yazmamın sebebi 10 numara yakışır ona
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    Gerginlik yarattıysam özür dilerim tekrar tekrar Ama amacım değildi gerginlik yaratmak

Süperdi Serkan abi

Gökdeniz'i yazmamın sebebi 10 numara yakışır ona
    Gökdeniz'e 10 numara verilirse taraftar yönetim binasını basar.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Niyeki? Gökdeniz şu anda Türkiye'nin en iyi 10 numaralarından biridir ve geçen senenin asist kralıdır
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer

Bence KurbanLık Gibi Agüero'ya Ortak GıreLım Tum TsL KuLupLeri BeLki Ole Alırız

Adam Anca TatiLe GeLir Tr'ye

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yahu 10 numarayı ben salladım, şurda oturduğum yerde. Sabah tvde Alex 20 numara giydi deyince ben de böyle bir haber uydurdum. Ama güzel işmiş ha, basını suçlamamak lazım.

Geçen sezonun formaları olduğu için 20 numara Alex, yeni formalarda 10 olacaktır. Bu nedenle 10 numara transferi falan beklenmesin.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    Bence Hiçbiri Olamaz

Nesil
    2005
    Yer

ZaLayeta Super Adamm Cok İşinize Yarar

Sizin Diatta NoLdu Buqün GeLcektı

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Yahu 10 numarayı ben salladım, şurda oturduğum yerde. Sabah tvde Alex 20 numara giydi deyince ben de böyle bir haber uydurdum. Ama güzel işmiş ha, basını suçlamamak lazım.

Geçen sezonun formaları olduğu için 20 numara Alex, yeni formalarda 10 olacaktır. Bu nedenle 10 numara transferi falan beklenmesin.
    vay be kekledi bizi Serkan abi Alex'in 10 numara giyceğini bilmiyodum o yüzden şettim
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Nihat olmaz da Fatih veya Gökdeniz gelebilir diye düşünüyorum.Gökdeniz'in gelmesini de isterim.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Tüm TSL kulüpleri birleşsin, Aguero'yu alamaz.. Ne kiralığı ya..
    doru demiş..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex 20 giyecek yahu bir yerde gördüm ama unuttum.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

süper kupada belli olur hangi numarayi giyecegi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Default Adriano Cuma günü İstanbul'da

Spor muhabiri bir arkadaşım dün telefon etti. "Fenerbahçe Adriano ile kesin olarak anlaştı. Cuma günü İstanbul'a getirecekler" dedi. Ardından yönetici Ali Yıldırım'ın dün sabah İtalya'ya gittiğini öğrendim.

Transfer döneminde spor servislerinin "yüksekten uçmaya" meyilli olduklarını biliyorum. Adriano da uzun süredir telafuz edilmekle birlikte, şahsen gelmesine neredeyse imkansız gözüyle baktığım bir isimdi.

O yüzden Milano'da yaşayan ve bu şehirdeki futbol kulübü yönetimlerine (Milan, Inter, vs.) epey yakın olan İtalyan bir meslektaşımı aradım. İki kulübün tüm şartlarda anlaştığını, fakat Adriano ile Fenerbahçe arasındaki görüşmelerin nasıl gittiği konusunda bilgisi olmadığını söyledi. Telefonu kapadım.

Geceyarısı bu kez o beni aradı. "Yeni golcünüz hayırlı olsun" dedi. Sağlam kaynaklardan öğrendiğine göre Adriano da Ali Yıldırım tarafından ikna edilmişti ve imzalar her an atılabilirdi.

Kısacası söylentiler bu kez ciddi. Ama yine de Kadıköy'de çubuklu formayı giymeden, Adriano gibi dünya çapında ve kariyerinin zirvesinde bir yıldızın kiralık olarak da olsa Türkiye'ye geleceğine inanmak zor.
    Olursa, Roberto Carlos transferi bile gölgede kalacak.

Emre Kızılkaya-Hürriyet

Bu adamı ilk kez duyuyorum yoksa bu adam Fotomaç'tan transfer mi olmuş?

Mesaj Yetkileri