-
30.Ağustos.2006, 19:58
arkadaslar bence Nonda cok faydali olcak bu takima..eski gunlerini arayan,kendini yeniden kanitlamaya calisan tecrübeli oyuncular Turkiye'de is yapar..ayrica bundan sonra forvet transferi olcagini tahmin etmiyorum olursa da inanin takimimiz guc kazanmaz aksine kaybeder Hakan Sukur ve Umit Karan tek baslarina yedek kaldiklarinda bile takimda karisiklik cikiyor ikisininin birden kenarda oldugunu dusunemiyorum..su anda yapabilcegimiz en iyi transfer ortalama kalitede ama iyi isler yapacak bir sag bek olur..ornek capone..savunmanin ortasinda da ben sahsen Bouzid'e guveniyorum antrenmanlarda yaptigi bazi hareketlerden sonra agzim acik kaliyo bu hareketleri yapan nasil bir savunma oyuncusu olabilir diye sabretmete fayda var bence..eger o da olmazsa Anil'a da guvenim sonsuz benim tabi biraz guc kazanirsa..
-
30.Ağustos.2006, 20:08
Chevanton sevillanın uefa listesinde yok...Dün linkte verdim hatta.
-
30.Ağustos.2006, 20:14
Merhaba arkadaslar ben yeni uye oldum buraya, bayadir takip ediyordum bu forumu, herneyse insallah Nonda bize Faydali oluurr, Benim tee basindan beri istedigim oyuncu aslinda Morientesdi, cok uzulmustum gelmediginee 
insallah Nonda' nin yanina bir forvet daha aliriz, Benim gonlumden Nilmar geciyoo, ama Chevanton da harika oluur, hadi hayirlisiii
-
30.Ağustos.2006, 20:44
Nonda ilk antrenmana çıkmış.Maça yetiştiriyorlar heralde. 
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Nonda şu anda imza töreninde.GSTV'de izleyinn.
-
30.Ağustos.2006, 21:14
Evet Nonda 2 yıllığına sözleşme imzaladı..Bence iyi bir transfer yöneticiler elinden geleni yaptı..Bundan sonra transfer olursa defansın sağına bir transfer olur..
-
30.Ağustos.2006, 21:19
beyler nonda antremanda sov yapmış. 2 gol 1 de asist yapmıs
-
30.Ağustos.2006, 21:28
Nonda idmanda uçtu
UEFA Kupası 2. ön eleme turu rövanş maçında dün Hırvatistan'ın Slaven takımını 2-1 yenerek 1. tura yükselen Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de 2 Eylül Pazar günü deplasmanda yapacağı Vestel Manisaspor maçının bugün yaptığı antrenmanla başladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın katılmadığı antrenmanda sarı-kırmızılı oyuncular, antrenör Burak Dilmen yönetiminde çalıştı. Antrenmanda dünkü Slaven maçında oynayan futbolcular koşuyla çalışmayı tamamlarken, diğer oyuncular kısa pas çalışmasının ardından yarım sahada çift kale maç yaptı.
SHABANİ NONDA İMZADAN ÖNCE ANTRENMANA KATILDI
Galatasaray'ın yeni transferi Shabani Nonda, takımla çalışmalara başladı. Sarı-kırmızılı kulüple bugün sözleşme imzalayacak Kongolu futbolcu, çift kale maçta 2 gol atıp, bir de asist yaptı. Nonda, antrenman sonrasında taraftarların yanına giderek imza verirken, birlikte fotoğraf da çektirdi. Bu arada Song'un oğlu Ronny, Hasan Şaş ve babasıyla bir süre top
oynayıp, şakalaştı. Sakatlığı bulunan futbolculardan Aydın antrenmana katılmazken, tedavisi devam eden Linderoth ise fizyoterapist eşliğinde çalıştı.
Sarı-kırmızılı takım, Vestel Manisaspor ile yapacağı karşılaşma için yarın akşam saatlerinde İzmir'e gidecek.
Kaynak: DHANonda idmanda uçtu
UEFA Kupası 2. ön eleme turu rövanş maçında dün Hırvatistan'ın Slaven takımını 2-1 yenerek 1. tura yükselen Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de 2 Eylül Pazar günü deplasmanda yapacağı Vestel Manisaspor maçının bugün yaptığı antrenmanla başladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın katılmadığı antrenmanda sarı-kırmızılı oyuncular, antrenör Burak Dilmen yönetiminde çalıştı. Antrenmanda dünkü Slaven maçında oynayan futbolcular koşuyla çalışmayı tamamlarken, diğer oyuncular kısa pas çalışmasının ardından yarım sahada çift kale maç yaptı.
SHABANİ NONDA İMZADAN ÖNCE ANTRENMANA KATILDI
Galatasaray'ın yeni transferi Shabani Nonda, takımla çalışmalara başladı. Sarı-kırmızılı kulüple bugün sözleşme imzalayacak Kongolu futbolcu, çift kale maçta 2 gol atıp, bir de asist yaptı. Nonda, antrenman sonrasında taraftarların yanına giderek imza verirken, birlikte fotoğraf da çektirdi. Bu arada Song'un oğlu Ronny, Hasan Şaş ve babasıyla bir süre top
oynayıp, şakalaştı. Sakatlığı bulunan futbolculardan Aydın antrenmana katılmazken, tedavisi devam eden Linderoth ise fizyoterapist eşliğinde çalıştı.
Sarı-kırmızılı takım, Vestel Manisaspor ile yapacağı karşılaşma için yarın akşam saatlerinde İzmir'e gidecek.
Kaynak: DHA
-
30.Ağustos.2006, 21:28
kalli dünkü açıklamasında savunmaya adam istiyorum dedi...belkide chevanton alınır ayrıyetten Türk bir sag bek alınabilir..ömer aysan gibi..
-
30.Ağustos.2006, 21:31
Nonda imzaladı!
Ve imzaladı! G.Sarayımız'ın İtalya'nın Roma takımından transfer ettiği Shabani Nonda kendini resmen sarı-kırmızılı takıma bağlayan imzayı attı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde 2 yıllık sözleşmeye imza atan Nonda, Avrupa'nın en önemli kulüplerinden birine geldiği için mutlu olduğunu söyledi.
Kongolu oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü, "Galatasaray'da oynayacak olmamdan dolayı gurur duyuyorum. Avrupa'nın en önemli kulüplerinden birine geldim. G.Sara Ailesi'nin bana gösterdiği özel ilgiden dolayı çok mutluyum, bu transfer biraz uzun sürmüş olabilir. Öncelikle benim G.Saray'a ne kadar çok gelmek istediğimi Roma'ya göstermem gerekti. Roma'da istediğim süreleri alamıyordum, bundan sonra Galatasaray'da neler yapabileceğimi sahada göstereceğim. Türk Futbolu'nu tanıyorum dersem yalan söylemiş olurum. Üç büyükleri biliyorum yalnızca. Türkiye'de şu kadar gol atarım gibi bir iddiam olmaz ama söyleyeceğim tek şey, evet gol atacağım."
"ÜMİT KARAN VE HAKAN ŞÜKÜR'Ü TANIYORUM"
Galatasaray'a gelirken eski takım arkadaşı Tugay ile konuşup konuşmadığı sorusuna Nonda şu cevabı verdi: "Bu transferden önce konuşmadım ama çok eğlenceli bir insan olan Tugay ile daha önce Türkiye ve Galatasaray hakkında konuşmuştuk.
Ümit Karan ve Hakan Şükür'ü tanıyorum, ikisi de çok iyi golcüler. 30 yaşındayım ve futbol hayatımda bir çok şey yaşadım, aramızda iyi bir rekabet olacaktır. Aramızdaki bu rekabet takıma fayda sağlayacaktır."
Kaynak: Webaslan.com
-
30.Ağustos.2006, 21:38
Nonda-LinGoln-Arda şampiyonluk kapıda
-
30.Ağustos.2006, 21:46
Grafite 7,5 milyona Wolfsburga transfer olmus.
-
30.Ağustos.2006, 21:48
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=101977
İmzayıda Attı Hadi HayırLı UğurLu Olsun Herkese
İnşaLLah Eski GünLerindekı Gıbı Oynar
-
30.Ağustos.2006, 21:49
Hakan Şükür'ün Lincoln'ün forma giydiği 3 maçta ortalama 7-8 pozisyona girip 3 gol attığını düşünürsek..Nonda hızıyla ve sert şutlarıyla iş yapacaktır..
-
30.Ağustos.2006, 22:29
beyler bırsey duydum ama ne kadar dogrudur bılemem ama carrusca uefaya verılcek lısteye konulmuycakmıs.eger bole bırsey olursa ınsallah olmaz ama o zaman neden gondermedık kı bu adamı
-
30.Ağustos.2006, 22:32
-
30.Ağustos.2006, 22:39
Süperbir adama benziyor canlı yayında imza töreninin izledimadamlar resim çekebilmek için kavga ettiler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Antrenmanda 2 gol 1 asist yapmış bravo valla
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
-
30.Ağustos.2006, 22:45
chevanton chevanton diyoruz da o adaamın geçen sene kaç maçta ne yaptığını bileniniz var mı?
ben bilmediğim için soruyorum...
-
30.Ağustos.2006, 22:46
-
30.Ağustos.2006, 22:52
Nonda'nın gayet sempatik bir tipi var.
-
30.Ağustos.2006, 22:55
Dün Sampiyonlar ligi kura cekiminde gecen sezonun en iyi ortasaha adayları içinde Lincoln de vardı
AC Milan dan Seedorf,
Lazio dan Rocchi
Schalke den Lincoln da var.
Seedorf secildi........
Cok guzel duyguydu. O simdi Galatasarayli,
-
30.Ağustos.2006, 23:02
ben onları hatırlamıyorum.ben hepsını canlı ızledım.adaylar lampard,gerard,gattuso,seedorf,pirlo vardı seedorf secıldı lıncoln adaylarda yoktu ayrıca rocchide yoktu
-
30.Ağustos.2006, 23:04
Eee Ne olacak. LinGoln'ada bu yakisir
-
30.Ağustos.2006, 23:04
Lincoln yoktu adaylar arasında.
-
30.Ağustos.2006, 23:06
En iyi orta saha arasında Lincoln yoktu 3 İngiliz takımlarından 3'te İtalyan takımlarından saydılar, Lincoln yoktu...
-
-
ne lincolnu emrah ruyami gordun yaf
-
30.Ağustos.2006, 23:07
Mesela 50 aday varmıs ama az puan verıldıgı ıcın elenmıs gittikce 10 kisiye falan düsmüş...
Lincoln falan varmıs..en sonunda en cok oy alanlar kura cekiminde acıklandı sonra Seedorf secıldı...
-
30.Ağustos.2006, 23:08
Aday adayları içerisinde olabilir ama gösterilen adaylar içinde Lincoln yoktu.
-
30.Ağustos.2006, 23:10
Hayır Şampiyonlar Ligi grupları seçilirken her bir kategori açıklanıp ödüller verildikten sonra VTR'lerde Lincoln'de görünüyordu, karıştırmış olmayasınız?
-
30.Ağustos.2006, 23:12
Neyse olmuş bir karışıklık, ben de görmedim çünkü Lincoln'u. Genelde Milanlılar vardı, zaten ödülleri de onlar topladılar.
Mesaj Yetkileri