Sayfa 72 / 134 İlkİlk ... 2262707172737482122 ... SonSon
2,131 ile 2,160 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

arkadaslar bence Nonda cok faydali olcak bu takima..eski gunlerini arayan,kendini yeniden kanitlamaya calisan tecrübeli oyuncular Turkiye'de is yapar..ayrica bundan sonra forvet transferi olcagini tahmin etmiyorum olursa da inanin takimimiz guc kazanmaz aksine kaybeder Hakan Sukur ve Umit Karan tek baslarina yedek kaldiklarinda bile takimda karisiklik cikiyor ikisininin birden kenarda oldugunu dusunemiyorum..su anda yapabilcegimiz en iyi transfer ortalama kalitede ama iyi isler yapacak bir sag bek olur..ornek capone..savunmanin ortasinda da ben sahsen Bouzid'e guveniyorum antrenmanlarda yaptigi bazi hareketlerden sonra agzim acik kaliyo bu hareketleri yapan nasil bir savunma oyuncusu olabilir diye sabretmete fayda var bence..eger o da olmazsa Anil'a da guvenim sonsuz benim tabi biraz guc kazanirsa..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Chevanton sevillanın uefa listesinde yok...Dün linkte verdim hatta.

Merhaba arkadaslar ben yeni uye oldum buraya, bayadir takip ediyordum bu forumu, herneyse insallah Nonda bize Faydali oluurr, Benim tee basindan beri istedigim oyuncu aslinda Morientesdi, cok uzulmustum gelmediginee
    insallah Nonda' nin yanina bir forvet daha aliriz, Benim gonlumden Nilmar geciyoo, ama Chevanton da harika oluur, hadi hayirlisiii

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nonda ilk antrenmana çıkmış.Maça yetiştiriyorlar heralde.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Nonda şu anda imza töreninde.GSTV'de izleyinn.

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Evet Nonda 2 yıllığına sözleşme imzaladı..Bence iyi bir transfer yöneticiler elinden geleni yaptı..Bundan sonra transfer olursa defansın sağına bir transfer olur..

6. Default

beyler nonda antremanda sov yapmış. 2 gol 1 de asist yapmıs

Nonda idmanda uçtu

UEFA Kupası 2. ön eleme turu rövanş maçında dün Hırvatistan'ın Slaven takımını 2-1 yenerek 1. tura yükselen Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de 2 Eylül Pazar günü deplasmanda yapacağı Vestel Manisaspor maçının bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın katılmadığı antrenmanda sarı-kırmızılı oyuncular, antrenör Burak Dilmen yönetiminde çalıştı. Antrenmanda dünkü Slaven maçında oynayan futbolcular koşuyla çalışmayı tamamlarken, diğer oyuncular kısa pas çalışmasının ardından yarım sahada çift kale maç yaptı.

SHABANİ NONDA İMZADAN ÖNCE ANTRENMANA KATILDI

Galatasaray'ın yeni transferi Shabani Nonda, takımla çalışmalara başladı. Sarı-kırmızılı kulüple bugün sözleşme imzalayacak Kongolu futbolcu, çift kale maçta 2 gol atıp, bir de asist yaptı. Nonda, antrenman sonrasında taraftarların yanına giderek imza verirken, birlikte fotoğraf da çektirdi. Bu arada Song'un oğlu Ronny, Hasan Şaş ve babasıyla bir süre top

oynayıp, şakalaştı. Sakatlığı bulunan futbolculardan Aydın antrenmana katılmazken, tedavisi devam eden Linderoth ise fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Sarı-kırmızılı takım, Vestel Manisaspor ile yapacağı karşılaşma için yarın akşam saatlerinde İzmir'e gidecek.

Kaynak: DHANonda idmanda uçtu

UEFA Kupası 2. ön eleme turu rövanş maçında dün Hırvatistan'ın Slaven takımını 2-1 yenerek 1. tura yükselen Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de 2 Eylül Pazar günü deplasmanda yapacağı Vestel Manisaspor maçının bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın katılmadığı antrenmanda sarı-kırmızılı oyuncular, antrenör Burak Dilmen yönetiminde çalıştı. Antrenmanda dünkü Slaven maçında oynayan futbolcular koşuyla çalışmayı tamamlarken, diğer oyuncular kısa pas çalışmasının ardından yarım sahada çift kale maç yaptı.

SHABANİ NONDA İMZADAN ÖNCE ANTRENMANA KATILDI

Galatasaray'ın yeni transferi Shabani Nonda, takımla çalışmalara başladı. Sarı-kırmızılı kulüple bugün sözleşme imzalayacak Kongolu futbolcu, çift kale maçta 2 gol atıp, bir de asist yaptı. Nonda, antrenman sonrasında taraftarların yanına giderek imza verirken, birlikte fotoğraf da çektirdi. Bu arada Song'un oğlu Ronny, Hasan Şaş ve babasıyla bir süre top

oynayıp, şakalaştı. Sakatlığı bulunan futbolculardan Aydın antrenmana katılmazken, tedavisi devam eden Linderoth ise fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Sarı-kırmızılı takım, Vestel Manisaspor ile yapacağı karşılaşma için yarın akşam saatlerinde İzmir'e gidecek.

Kaynak: DHA

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kalli dünkü açıklamasında savunmaya adam istiyorum dedi...belkide chevanton alınır ayrıyetten Türk bir sag bek alınabilir..ömer aysan gibi..

Default Nonda imzaladı!

Ve imzaladı! G.Sarayımız'ın İtalya'nın Roma takımından transfer ettiği Shabani Nonda kendini resmen sarı-kırmızılı takıma bağlayan imzayı attı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde 2 yıllık sözleşmeye imza atan Nonda, Avrupa'nın en önemli kulüplerinden birine geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

Kongolu oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü, "Galatasaray'da oynayacak olmamdan dolayı gurur duyuyorum. Avrupa'nın en önemli kulüplerinden birine geldim. G.Sara Ailesi'nin bana gösterdiği özel ilgiden dolayı çok mutluyum, bu transfer biraz uzun sürmüş olabilir. Öncelikle benim G.Saray'a ne kadar çok gelmek istediğimi Roma'ya göstermem gerekti. Roma'da istediğim süreleri alamıyordum, bundan sonra Galatasaray'da neler yapabileceğimi sahada göstereceğim. Türk Futbolu'nu tanıyorum dersem yalan söylemiş olurum. Üç büyükleri biliyorum yalnızca. Türkiye'de şu kadar gol atarım gibi bir iddiam olmaz ama söyleyeceğim tek şey, evet gol atacağım."

"ÜMİT KARAN VE HAKAN ŞÜKÜR'Ü TANIYORUM"

Galatasaray'a gelirken eski takım arkadaşı Tugay ile konuşup konuşmadığı sorusuna Nonda şu cevabı verdi: "Bu transferden önce konuşmadım ama çok eğlenceli bir insan olan Tugay ile daha önce Türkiye ve Galatasaray hakkında konuşmuştuk.

Ümit Karan ve Hakan Şükür'ü tanıyorum, ikisi de çok iyi golcüler. 30 yaşındayım ve futbol hayatımda bir çok şey yaşadım, aramızda iyi bir rekabet olacaktır. Aramızdaki bu rekabet takıma fayda sağlayacaktır."

Kaynak: Webaslan.com

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Nonda-LinGoln-Arda şampiyonluk kapıda

11. Default

Grafite 7,5 milyona Wolfsburga transfer olmus.

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=101977

İmzayıda Attı Hadi HayırLı UğurLu Olsun Herkese
    İnşaLLah Eski GünLerindekı Gıbı Oynar

13. Default

Hakan Şükür'ün Lincoln'ün forma giydiği 3 maçta ortalama 7-8 pozisyona girip 3 gol attığını düşünürsek..Nonda hızıyla ve sert şutlarıyla iş yapacaktır..

14. Default

beyler bırsey duydum ama ne kadar dogrudur bılemem ama carrusca uefaya verılcek lısteye konulmuycakmıs.eger bole bırsey olursa ınsallah olmaz ama o zaman neden gondermedık kı bu adamı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süperbir adama benziyor canlı yayında imza töreninin izledimadamlar resim çekebilmek için kavga ettiler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Antrenmanda 2 gol 1 asist yapmış bravo valla
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

chevanton chevanton diyoruz da o adaamın geçen sene kaç maçta ne yaptığını bileniniz var mı?
    ben bilmediğim için soruyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Nonda'nın gayet sempatik bir tipi var.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Dün Sampiyonlar ligi kura cekiminde gecen sezonun en iyi ortasaha adayları içinde Lincoln de vardı

AC Milan dan Seedorf,
    Lazio dan Rocchi
    Schalke den Lincoln da var.

Seedorf secildi........

Cok guzel duyguydu. O simdi Galatasarayli,

21. Default

ben onları hatırlamıyorum.ben hepsını canlı ızledım.adaylar lampard,gerard,gattuso,seedorf,pirlo vardı seedorf secıldı lıncoln adaylarda yoktu ayrıca rocchide yoktu

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Eee Ne olacak. LinGoln'ada bu yakisir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lincoln yoktu adaylar arasında.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

En iyi orta saha arasında Lincoln yoktu 3 İngiliz takımlarından 3'te İtalyan takımlarından saydılar, Lincoln yoktu...
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

LinGOLn'e yakışır...

26. Default

ne lincolnu emrah ruyami gordun yaf

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Mesela 50 aday varmıs ama az puan verıldıgı ıcın elenmıs gittikce 10 kisiye falan düsmüş...

Lincoln falan varmıs..en sonunda en cok oy alanlar kura cekiminde acıklandı sonra Seedorf secıldı...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Aday adayları içerisinde olabilir ama gösterilen adaylar içinde Lincoln yoktu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Hayır Şampiyonlar Ligi grupları seçilirken her bir kategori açıklanıp ödüller verildikten sonra VTR'lerde Lincoln'de görünüyordu, karıştırmış olmayasınız?
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Neyse olmuş bir karışıklık, ben de görmedim çünkü Lincoln'u. Genelde Milanlılar vardı, zaten ödülleri de onlar topladılar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri