önemli bir özelliğide karaktersiz ve yalancı olması.
önemli bir özelliğide karaktersiz ve yalancı olması.
Lucas,Sissoko'ya bir daha forma göstermez....
Arsenal Mesut'un peşinde
Alman ligi ekiplerinden Schalke 04'de forma giyen Türk asıllı futbolcu Mesut Özil'e İngiliz ekipleri kancayı takmış durumda. Henüz 19 yaşında olan ve Schalke'de forma şansı bulduğu zaman gösterdiği performans ile büyük beğeni toplayan genç yıldızı İngiltere'nin önde gelen kulüpleri kadrolarına katmak için uğraş veriyor.
Bu kulüplerin başında ise İngiltere Premier Ligi lideri ve kadrosunda kattığı genç isimler ile dikkat çeken Arsenal geliyor. Londra ekibinin, Mesut'u uzun süredir takip ettiği ve transfer etmek istediği öğrenildi.
Schalke ile 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunan Mesut'un ise İngiltere'de futbol oynamaya sıcak baktığı ifade edildi. Geçen sezon Schalke forması giyen Lincoln'ün 5 maçlık cezası sebebiyle forma şansı bulan Mesut gösterdiği performans ile büyük beğeni toplamıştı.
Genç futbolcu ayrıca U-21 Alman milli takım forması da giyiyor.
eh olacak artik... Milli takim COK Büyük bir balik kacirdi..
konuya girerken inşallah alman vatandaşı olan mesut değildir dedim ama...
Gelişimi harika olur İnş. gerçekleşir bu transfer
Bu adam nasıl kaçtı inanamıyorum yazık.....
Onun için çok iyi olur.Başarılar dilerim Mesut'a.
İnşallah alırlar Mesut un kariyeri için çok güzel olur.
Arsenal'e gitmesi kendisi için iyi olur.
So what?
Saike
Mesut Özil wonderkid.
Türkiye nasıl kaçırdı bunu![]()
İnanmıyorum Arsenal'e gideceğine...
Chelsea'den 6 tane yediler taraftarın gönlünü almaya çalışıyorlar heraldene bu hız bi devreyi bekleyin..
Chelsea ve İngiltere Milli Takımı'nın orta sahasında görev yapan Frank Lampard Lig Kupası maçında Leicester City'i 4-3 yendikleri mücadelede 3 gol birden kaydederek Maviler'deki gol sayısını 96 yaptı ve 100 gol sınırına iyice yaklaştı.
Chelsea'nin altın çocuğu Lampard.
Premier League devlerinden Chelsea'nin yıldız ismi Frank Lampard, Maviler'in tarihinde 100 gol sınırına ulaşan sekizinci oyuncu olmak için sabırsızlanıyor.
İngiltere Milli Takımı'nın da orta sahasında görev yapan futbolcu, Lig Kupası maçında Leicester City'i 4-3 yendikleri mücadelede hat-trick yaparak Londra takımındaki gol sayısını 96'ya çıkarttı.
"Chelsea'de 100 gol sınırına çok yaklaştım. Bu gerçekten de çok önemli bir baraj olacak benim için" açıklamasını Reuters'e yapan Lampard, "Ben de artık Chelsea'nin efsaneleri arasına girmeye hazırım. Onlardan biri olacağım için büyük gurur duyuyorum. 6.5 yıldır buradayım ve bu rakama bu kadar yaklaşmık olmak gerçekten de çok heyecan verici" diyerek Chelsea tarihinde yer almanın kendisi için büyük önem taşıdığını sözlerine ekledi.
Chelsea'de 100 gol sınırını sadece Bobby Tambling (202), Kerry Dixon (193), Peter Osgood (150), Roy Bentley (150), Jimmy Greaves (132), George Mills (123) ve George Hilsdon (107) aşmayı başardı.
Portekiz Milli Takımı ve Sporting'in orta sahasındaki yetenekli ismi Miguel Veloso'nun transferinde Manchester United, Real Madrid'in bir adım önüne geçti. Alex Ferguson'un istediği yetenekli topçu için görüşmeler başladı.
Transfer yarışında ManU, Real'i geride bıraktı!
Premier League devi Manchester United, Portekiz ekibi Sporting Lisbon'dan Miguel Veloso'yu transfer etme yarışında İspanyol devi Real Madrid'i geride bıraktı. Şu ana kadar 10 milyon pound bedel biçilen orta saha futbolcusu için ManU bu bedeli ödemek için kolları sıvadı.
Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'a karşı oynayan ve ManU Menajeri Sir Alex Ferguson'u etkilemeyi başaran Veloso için Manchester Unitedlı yetkililer Portekiz ekibiyle görüşmelere başladı.
Portekiz Milli Takımı'nın da formasını giyen orta saha oyuncusu yaptığı açıklamada Manchester United'ta vatandaşları Cristiano Ronaldo ve Nani ile birlikte oynamaktan mutluluk duyacağını ifade etti.
Veloso açıklamasında, "Manchester United'ta oynamayı çok istiyorum. Çok iyi bir takım ve orada arkadaşlarım da var" ifadesini kullandı.
İspanyol devi Real Madrid'in de bir süredir 21 yaşındaki yetenekli futblcuyla ilgilendiği biliniyor ancak Manchester United'ın daha önce atağa kalkması İngiliz ekibine bu transferde avantaj sağladı. İngiliz basınına göre ManU Veloso konusunda Real Madrid'i çalımladı. Orta sahada görev yapan genç yetenek gerektiğinde defansta da başarıyla oynayabiliyor.
Sporting Başkanı Felipe Soares Franco da açıklamasında, "Veloso takımın önemli bir ismi, O'nu alacak olan takımın doğru teklif ile gelmesi lazım" dedi.
Bravo Lampard'a.
Chelsea, sürpriz bir hamle ile Fransız oyuncu Anelka'nın peşine düştü. Fenerbahçe'nin eski golcüsü için düğmeye basan Chelsea böylece Drogba'nın alternatiflerini değerlendirmek için harekete geçti.
Drogba'nın gitmek istediğini açıklamasının ardından Chelsea, sürpriz bir hamle ile Fransız oyuncu Anelka'nın peşine düştü.
Ada basını Drogba'nın ayrılmak istediğini açıklamasının ardından Chelsea'nin Anelka'yı renklerine katabilmek için Bolton ile sürekli görüştüğünü, bu konuda ısrarcı olduğunu ve hedefine ulaşabilmek için fiyatta da sınır tanınmayacağını yazdı.
Bir başka İngiliz kulüp Porsmouth da bu yılın yaz başında Fransız oyuncuya haftalık 70 bin poundluk bir kontrat sunmuş ancak reddedilmişti.
Bu haftanın başında Anelka, yeni menajeri Gary Megson’ın açıklamasını destekleyerek Bolton takımının ligde yükselmesi için elinden geleni yapacağını, ancak skor rekorunun kendisini büyük takımların hedefi yaptığını belirtti. Oyuncunun işaret ettiği takımlar Manchester United ve Valencia olsa da Chelsea Ocak ayında 12 milyon pound önererek ilk harekete geçen takım olmuştu.
Birmingham City'nin Olimpia'dan kiraladığı Honduraslı orta saha oyuncusu Wilson Palacios'un 15 yaşındaki erkek kardeşi Edwin Rene Palacios fidye için kaçırıldı. Yapılan açıklamada ailenin fidyecilerle anlaştığı ve Wilson'un da şimdilik ülkesine dönmeyi düşünmediği belirtildi.
2007 yılı içinde 32 ayrı kaçırılma olayının yaşandığı Honduras'ta bir yeni vaka da Birmingham City'nin Olimpia'dan kiraladığı Honduraslı orta saha oyuncusu Wilson Palacios'un 15 yaşındaki erkek kardeşi Edwin Rene Palacios'un başına geldi.
Fidyeciler tarafından kaçırılan Edwin için ailesi ve Honduras Polisi gerekli çalışmayı yürüttü ve fidyecilerle anlaşıldı.
Birmingham City yaptığı resmi açıklamada "Önemli olan Edwin'in en kısa zamanda ve sağlıklı olarak evine dönebilmesidir. Honduras Polisi gerekli olan işlemleri titizlikle yürütmektedir ve oyuncumuz Wilson da şimdilik ülkesine gitme ihtiyacı duymamaktadır. Hepimiz olayların en kısa zaman içinde atlatılabilmesi için dua ediyoruz" dedi.
Lampard harika oyuncu ve Chelsea' nin Terry ile birlikte herşeyi. O şimdiden efsane zaten.
Anelka' nın Chelsea'ye gelmesini kesinlikle istemiyorum. Böyle sorunlu oyuncuyu Fener bile gönderdi. Umarım transfer gerçekleşmez.
Sporting zaten Man Utd' a çalışıyor. C. Ronaldo, Nani, şimdi de M. Veloso...
Man Utd maden bulmuş gibi... Sporting' le pilot kulüp anlaşması var mı ki?
Man Utd yeterince genç ortasaha aldı zaten hala gözü doymamaış![]()
Drogbanın yerini dolduramaz ama elinden gelenin en iyisini yapar Anelka
hakkında En Çok transfer Haberi Çıkan OyunCulardan Bİridr HerhLde Dünya Üzerinde AneLkaCheLsea ye Giderse Ordada Dikiş Tutturamaz bence..
Normal karşılıyorum bencede çok iyi bir oyuncu anelka hep iyiydi ama meğer premier ligin adamıymış
Veloso çok iyi bir futbolcu.Manu'da diğer vatandaşları gibi iyi uyum sağlarsa etkili olur.
So what?
Saike
Anelka Chelsea formasının ağırlığını kaldıracak kapasitede.
So what?
Saike