Sayfa 72 / 122 İlkİlk ... 2262707172737482 ... SonSon
2,131 ile 2,160 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Aykut yerine Itrandje oynayacak sanırım bu kadroda. Şayet Neill alınırsa Uğur'un işi zor, sağ bekte Neill oynar. Ayrıca ben olsam Linderoth yerine de Ayhan'ı oynatırım bu takımda. Sonra, Ayhan Lincoln olmadığında MC olarak da oynar, o zaman sistem 4-2-1-2-1 gibi bir şeye döner ki bu da olur gibi duruyor. Bir de arkasında böyle bir orta sahayla Ümit süper işler yapar, alınacak kişi Ümit'ten ya da Nonda'da kat kat iyi olmalı forvette ki bir anlamı olsun forvet transferinin.

Valla bence butun takimlar Galatasaray gibi alt yapisina onem versin, sayet FIFA'nin 2010'dan sonra yururlege girecek kurali acik, 4 yabanci hakki olacak burdan M.Topal'i satin diyenler veya Arda satilmali diyenler icin diyorum. Elinde ne kadar cok degerli yerli oyuncu varsa tutacaksin, ayni marketlerin Tekele zam gelmeden once Tekel urunlerini sakladigi gibi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Itandje iyi kaleci Liverpool'da Benitez'in oğlu gibi gördügü Reina olmasaydı ligde bol bol forma giyerdi.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    İlk defa senin bir kaleci beğendiğini görüyorum
    Sadece koymamam gerektigini biliyorum ancak tamamen sadece konulmasi gereken bir yorum.. bayildim

umit tek forvet oynayamayabilir ona mutlaka forvet hattinda destek lazim orda tek basina savasabilecek biri lazim bence. umit ve nonda 2. yarilarda cift forvete donmekte kullanilabilir..Kimse alinamazsa ya lincoln-karan ya da nonda-karan olmali ileri hat. lincoln 10 numara gibi degilde daha cok forvette kalan umiti kaciran bir stilde oynamali..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Onda haklısın Burak abi,tek olarak zayıf kalır mutlaka hava toplarını indirecek yada yanında defansı daha fazla yıpratmasına yardımcı olacak birisi lazım.

Bence Lincoln partner santrafor olarak iyi oynar rakiplerine kıyasla(Delgado-Alex-Ricardinho[gitti ama..]Çünkü fizik olarak daha iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fizik olarak daha iyi mi? Adama üflesen yere atlıyor abi ya

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    kanımca da...

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by LinGoLn_10 View Post
    kanımca da...
    Benim kanımca da

Forvet alırsiniz herhalde.. İnce eleyip sıkı dokumak lazım.. Acele edip yanlış bir transfere gerek yok sizin adınıza..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Quote Originally Posted by LinGoLn_10 View Post
    kanımca da...
    Diğerlerine oranla daha iyi.Alex'ten daha çevik yani bire bire daha dayanıklı.Faul alabilmesi bir artısı bence.

cisse haberleri cikiyor.. bence umit tarzi bir oyuncu ama cok basarili

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    cisse haberleri cikiyor.. bence umit tarzi bir oyuncu ama cok basarili
    Kızmayın bana da daha öncede söylemişimdir, bence çok yeteneksiz bir adam, alırsanız hayal kırıklığı olur ileride..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Faul alırken ayağını falan kırmasında

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

o kadarı onun becerisidir.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Avrupada başarı hedefleniyorsa sağlam bir santrafor alınmalı.Ümit ve Nonda ile yürümez bu iş

bence İtandje transferi gereksiz aykut geçen sezonki performansını bu sezonda sergilerse İtandje yedek oynar aykut daha iyi ...

Ben çoğu arkadaşa katılmıyorum. Aykut bana kalede güven vermiyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Nonda bence gönderilmeli G.Saray'da yerine kaliteli bir yabancı golcü alınırsa çok iş yapar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Nonda bence gönderilmeli G.Saray'da yerine kaliteli bir yabancı golcü alınırsa çok iş yapar.
    Nonda niyee gönderilsin yahu Forvet zaten alınacak, bunun için Nonda'nın gitmesine gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Nonda diri ve güçlü bir adam. O kalmalı ama Serkan Çalık kiralanmalı.Onun yerine de delici bir forvet lazım.

+

Neill var, Toraman yok!

Savunmaya West Ham United’dan Lucas Neill’ı takviye etmeye çalışan Galatasaray Yönetimimiz, Avustralyalı oyuncuyu birkaç gün içerisinde İstanbul’a getirecek. 30 yaşındaki oyuncu, Florya’da resmi sözleşme imzaladıktan sonra, kamp çalışmaları için Duisburg’a geçecek. Bu arada Sarı-Kırmızılı idareciler, İbrahim Toraman’la kesinlikle ilgilenilmediğini açıkladı.

Kaynak: Fanatik

Neill iyi ve tecrübeli bir oyuncu katkı sağlar bence.
    Last edited by Revolution : 11.Temmuz.2008 at 18:19

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Nonda gereksiz kalır ve daimi yedek olur o zaman yabancı forvet alınırsa.Ben olsam Nonda'yı satarak alacağım yabancı golcü için daha fazla para ayırırdım ve alacağımdan daha da kaliteli bir isim arardım.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Bence Cisse kötü bir transfer olur , sakatlıklarla çok boğuştu çünkü bir aralar Alfonso Alves ile ilgileniyordu GS onun gibi bir santrafor çok yararlı olur Gs'a.

Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    Bence Cisse kötü bir transfer olur , sakatlıklarla çok boğuştu çünkü bir aralar Alfonso Alves ile ilgileniyordu GS onun gibi bir santrafor çok yararlı olur Gs'a.
    Afonso Alves'i Middlesbrough 10-15 milyon €'ya aldı, yanlış hatırlamıyorsam. Bırakın Alves gibi bir oyuncuyu Cisse gibi bir oyuncuya bile gücümüz yetmez bence. En son yüksek bir fiyata oyuncu aldığımızda bu Lincoln olmuştu, o da D-Smart'ın yardımlarıyla. Lincoln'den önce en son yüksek bir bonservis bedeliyle hangi oyuncuyu aldığımızı şu an hatırlamıyorum. Gerisini siz düşünün. 3-4 yabancı alacakmışız, onlar ne kadar kaliteli olur Allah bilir. Dileğim birazcık daha kaliteli adamlar almaları.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Afonso Alves'i Middlesbrough 10-15 milyon €'ya aldı, yanlış hatırlamıyorsam. Bırakın Alves gibi bir oyuncuyu Cisse gibi bir oyuncuya bile gücümüz yetmez bence. En son yüksek bir fiyata oyuncu aldığımızda bu Lincoln olmuştu, o da D-Smart'ın yardımlarıyla. Lincoln'den önce en son yüksek bir bonservis bedeliyle hangi oyuncuyu aldığımızı şu an hatırlamıyorum. Gerisini siz düşünün. 3-4 yabancı alacakmışız, onlar ne kadar kaliteli olur Allah bilir. Dileğim birazcık daha kaliteli adamlar almaları.
    Fiyat bakımından demedim , stil ve goller bakımından dedim zaten Oğuz abi..

Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    Fiyat bakımından demedim , stil ve goller bakımından dedim zaten Oğuz abi..
    Anladım da ben de öyle bir oyuncuyu almanın tuzlu iş olacağını söyledim.

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Cisse'de uzak durursak çok sevineceğim. Ne hikmetse ben hiç ısınamadım o adama da oyun stiline de.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cisse'yi de mi begenmiyoruz ? Alınması zaten kolay degil; alırsak da iyi bir transfer yapmış oluruz. Cok sakatlık atlattı ama gecen sezon Marsilya formasıyla cok iyi performans gösterdi. Alırsak ben memnun olurum; ama alması kolay olmaz...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Cisse'yi de mi begenmiyoruz ? Alınması zaten kolay degil; alırsak da iyi bir transfer yapmış oluruz. Cok sakatlık atlattı ama gecen sezon Marsilya formasıyla cok iyi performans gösterdi. Alırsak ben memnun olurum; ama alması kolay olmaz...
    Katılıyorum kanka , iyi transfer olur.Cisse formda olursa durdurulması güç bir forvet (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cisse gelirse fiyasko olur.O tip sağı solu belli olmayan oyuncuların sonu barlar olur..

Sayfa 72 / 122 İlkİlk ... 2262707172737482 ... SonSon

Mesaj Yetkileri