Fink ve Volkan Şen bitmiş deniyor.
Fink ve Volkan Şen bitmiş deniyor.
Trabzonspor'a orta saha değil (Fink), kanat ve sol bek lazım. Bir de ŞL ayarında bir stoper.
Sadri Şener: "Volkan Şen'ın kulübüyle anlaştık ama kendisi menajer değiştirdi. Biz evrakları kendisine ilettik, imzalarsa, bizde imzalarız."
Allah TS taraftarına sabır versin bu adam gelirse.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Trabzonspor bomba peşinde!
Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Trabzonspor, transferde harekete geçiyor.
25 Ağustos 2011 Perşembe - 22:24
DHA
Fransa'nın Monaco kentinde çekilen kuraya Trabzonspor adına katılan Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Aydın, DHA'ya özel açıklamalarda bulundu.
Aydın, hem kura, hem de iyi bir fikstür çektiklerini belirterek, "Artık kura şansızlığımızı kırdık. Kura gayet iyiydi. Yıllardır Trabzonspor'u Şampiyonlar Ligi'nde görmek için heyecanlanıp dururduk. Ani çıkan karar nedeniyle apar topar buraya geldik. Şimdi o şansı yakaladık ve bunu iyi değerlendirmek istiyoruz" dedi.
"İNTER'Lİ YETKİLİLER MAÇIN NEREDE OYNANACAĞINI SORDU"
Kura çekiminin ardından İnter'li yetkililerle görüştüklerini de söyleyen Aydın, "İnterli yöneticilerle tanıştık. Hemen yanıma gelip, 'İstanbul'da mı, yoksa Trabzon'da mı oynayacağız?' diye sordular. Bende kendilerine Trabzon'da oynayacağımızı söyledim. Çok samimi ve muhteşem bir ortamdı. Rus kulübü CSKA Moskova ile Ekim ayının ortalarında oynayacak olmamız da ayrı bir şans. Çünkü çok kötü hava koşulları olmayacak" diye konuştu.
"BİR İKİ GÜN İÇERİSİNDE AVRUPA'DAN ÖNEMLİ BİR OYUNCU ALABİLİRİZ"
Bundan sonraki süreçte takım olarak çıkıp ellerinden geleni yapacaklarını da belirten Aydın, şöyle konuştu:
"Grubumuzda sadece Inter güçlü gözüküyor. Ancak yine de eski güçlerinde değiller. Bizde dün itibariyle transfer çalışmalarımızı hızlandırmıştık. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde Avrupa'nın üst düzey kulüplerinde oynamış bir futbolcu transferi yapabiliriz."
bu saatten sonra transfer yaparak şampiyonlar liginde başarılı olmamız zor. bence yine mütevazi şekilde eksiklerimizi giderelim. takımda sol kanat yok, sol bek yok. bu ikisi acil şu anda.
Bence stoper daha acil şu anda.
Fink bu takımda sahadayken sadece ''at topu finke'' espirisini yapmamızı sağlar başkada bir şey yapmaz. Çok gereksiz.
Fink kadroda bulunan birçok orta saha oyuncunuzdan iyi bir oyuncu. Barış Özbek, Sezer Badur, Barış Ataş gibi oyuncularla kıyaslanamaz bile. Sorun şu ki; Ceyhun Gülselam gönderileceğine Sezer gönderilse ve Barış alınmasa daha iyi olurdu sanıyorum. Ceyhun hem orta sahada hem de savunmada iş yapardı. Bir de sol bek bir türlü oturmadı. Bana kalırsa Trabzonspor Piotr Brozek'in üzerine düşmeli. Kendisine şans verilmediğini düşünüyorum. Umarım düşünülen oyuncular vardır. Yoksa Trabzonspor çok zorlanır.
Facebbok'taki guruplarda Anelka ismini başkan vermiş diye yazıyordu.Anelka bize biraz pahalı gelmez mi hem yaşıda ilerledi baya onun ya.
Volkan Şen Trabzonspor'da. Bursaspor klübüne 3,6 milyon euro bonservis ödeyeceğiz. Hayırlı olsun.
http://fanatik.ekolay.net/Volkan-Sen..._35_235885.htm
Volkan Şen ile; 4 yıllık anlaşma, yıllık 1,1 milyon € + maç başı 10 bin €.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Zokoro"nun kalitesini tartisanla futbol tartismasi bile yapmam
Bu arada Volkan Sen Trabzona hayirli olsun Bonservis Bedeli 3.6M Oyuncuya ise yillik 1.1M ve mac basi para oducekler.
Volkan sorunludan ziyade bencilAdam futbolun 11 kişiyle oynandığını bilmiyor.Şenol hoca öğretirse ne ala. Öğretemezse seneye anadolu ekiplerinden birine geri gider 3-5 liraya.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Volkan'ı takıma katmak son 3 ayda yaptığın herşeyi çöpe atmaktır. Sorunlu diye Jaja ve Engin gibi yetenekli isimlerle yollarını ayır sonra Bursaspor'un sorunlu oyuncusu Volkan'ı kadroya kat. Transferder emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.
Maestro lakabi verilmis bi adamin kalitesini tartisacak bi adamla futbol konusmam![]()
Kesin olarak transfer edildi mi volkan?
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Volkan Şen'le birazda Trabzonspor uğraşsın![]()
Volkan Şen çokta sorunlu bir futbolcu değil, Bursaspor'da işinin bittiğini düşündüğü için hevesini kaybetmişti, performansındaki düşüş, takımdan artık ayrılmak istemesiyle ilgiliydi diye düşünüyorum. Yetenekli ancak bencil de bir oyuncu. Alanzinho gibi topu alıp yardırmayı seviyor...Takım değişikliği kendisine iyi gelecektir, sağ kanatta daha iyi ama sanırım Trabzonspor saha çok solda yararlanacak kendisinden. İnşallah başarılı olur, hayırlı olsun.
Volkan bu sezon Trabzonspor'da ilk adından bahsettirdiği sezonki performansı sergileyebilir.
So what?
Saike
Juventuslu Ziegler ile anlasilmis diyorlar
http://www.football-italia.net/aug28l.html
Ziegler-Trabzonspor
RT @kazimavci: Trabzonspor ve Juventus İsviçreli sol bek Ziegler için anlaştılar ve imzalar atıldı. Şimdi futbolcunun kararı bekleniyor..
Juve bu adamı bu yaz almadı mı?
Evet ücretsiz almıştı sanırım.
5 milyon euro falan bonservis bedeli haberleri var. Bence çok fazla. Kadroda düşünülmüyorsa 2-3'e kapatabiliriz ve öyle olursa gerçekten çok iyi transfer olur.
RT @tribundergi: SON DAKİKA: Trabzonspor, Reto Ziegler ile 3 yıllık anlaşma sağladı. (DHA)
Güzel transfer yaptı Ts hayırlı olsun.