Sayfa 72 / 80 İlkİlk ... 22627071727374 ... SonSon
2,131 ile 2,160 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Hadi beyler bu transferlerden sonra bi omuz omuza iyi giderrrrr
    8
    7
    6
    5
    4
    3
    2
    1
    ....................
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006

Oğlan Bizim Kız Bizim....

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şimdi alınan 2 stoper 2 forvet takımın havasını değiştirecektir. Çekilen iyi bir kura sonucu 19 Ekim'e kadar zamanımız var diye düşünüyorum. Bir de bu hafta Milli maç arası olduğu için bolca hazırlık maçı da yapılacaktır. Uyum sorunu hallolacaktır diye düşünüyorum.

Bir de eğer bu oyuncular önceden gelseydi ve eğer yine de elenseydik bu sefer eleştiriler çok fazla olacaktı. Taraftar belki takıma küsebilirdi -ki küsmezdi Hep Destek Tam Destek- ama şimdi taraftarda yeni bir inanç doğdu. FB başarılı olmak için gereken transferleri yaptı. Taraftar Kadıköydeki ilk maçta stadı full dolduracaktır. Bu kadro sadece 100. yıl için kurulmadı ki arkadaşlar, bunun 101 102 si de var. Ben yapılan transferlerden ve oluşan takımdan memnunum. Artık FB yönetimi de takıma yarayabilek oyuncular transferine başladı. Bu da beni umutlandırıyor.

Güzel Günler Göreceğiz Güneşli Günler

Teşekkürler Başkanım, Teşekkürler Fenerbahçem....
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by sekopej
    Şimdi alınan 2 stoper 2 forvet takımın havasını değiştirecektir. Çekilen iyi bir kura sonucu 19 Ekim'e kadar zamanımız var diye düşünüyorum. Bir de bu hafta Milli maç arası olduğu için bolca hazırlık maçı da yapılacaktır. Uyum sorunu hallolacaktır diye düşünüyorum.

Bir de eğer bu oyuncular önceden gelseydi ve eğer yine de elenseydik bu sefer eleştiriler çok fazla olacaktı. Taraftar belki takıma küsebilirdi -ki küsmezdi Hep Destek Tam Destek- ama şimdi taraftarda yeni bir inanç doğdu. FB başarılı olmak için gereken transferleri yaptı. Taraftar Kadıköydeki ilk maçta stadı full dolduracaktır. Bu kadro sadece 100. yıl için kurulmadı ki arkadaşlar, bunun 101 102 si de var. Ben yapılan transferlerden ve oluşan takımdan memnunum. Artık FB yönetimi de takıma yarayabilek oyuncular transferine başladı. Bu da beni umutlandırıyor.

Güzel Günler Göreceğiz Güneşli Günler

Teşekkürler Başkanım, Teşekkürler Fenerbahçem....
    kesinlikle haklısın... UEFA KUPASI ŞAMPİYONU+SUPER KUPASI ŞAMPİYONLUĞU+TURKCELL SUPER LİG ŞAMPİYONLUĞU+FORTİS TÜRKİYE KUPASI ŞAMPİYONLUĞU bu sene hepsi bizim

---------------------------
    ÇOCUKLAR İNANIN,İNANIN ÇOCUKLAR!

GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ,GÜNEŞLİ GÜNLER

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe, bombaları birer birer patlattı. Umarım UEFA 'da başarılı olursunuz.

Eğer kadro 100. yıl için kurulsaydı, Carlos, Campbell, Crespo, Morientes gibi yaşlı oyuncular gelirdi. Bunlar 100. yılda oynarlar, sonra giderlerdi. Kaybeden biz olurduk, paralarımız giderdi...

Ama genç oyuncular aldık. Bu çok güzel. Gelecek vaad eden kadro kurduk. Bize ikinci baharını yaşayan oyuncu lazım değil, yıldızı parlayacak oyuncu lazımdı ve aldık. Helal yönetime...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

helal ama bu oyuncuları takıma hemen sokmaması lazım yavas yavas sokarsa iyi olurrr
    yanlız dah öncede belirtmiştim kezmanı yönetim uyarması lazım cünkü maclara cok sinirli oluyor bu yüzden rakibine tükürebiliyor ve dirsek atabiliyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ya beyler iyi güzel kezmanı aldık ama deividi niye aldık anlamıyorum yani gerçekçi olalım çok kalbur üstü bi adam değil onun yerine gelecek vaat eden genç bi adam alabilirdik pekala tabi bi kerlondan falan bahsetmiyorum ama gençten bi brezilyalı sol bek alsaydık eli ayağı düzgün (ki bence 2 st alacağımıza birde dl almalıydık) yönetimde geleceğin carlosu diye verseydi gazı bence daha hayırlı olurdu.tutarsa ne ala zaten en az ümit kadar oynar ya.tutmasa bile bi anlayıştır bi denemedir nihayetinde zaten brezilyalı dolu direktörde zico uyum sorunuda pek olmaz yani ziconunda hiçbi bağlantısı yokmudur bu çeşit bi adam getirsin ki zaten zico japonlara futbol öğreten adam olarak ünlenmiştir, getirey di bu çeşit bi adam antrenmanlardan sonra bi frikik falan çalıştırsaydı iki kesme gösterseydi , gönlümüzü alsaydı. çok şeymi istiyorum. diyeceksiniz ki yabancı sınırlamasından dolayı riske giremiyorlar tamamda getirdiğin adam şeva değil sonuçta.elin arsene vengeri adamları sübyandan getirip takıma monte ediyo top oynamayı öğretiyo arsene futbolcu olarak bi kariyeri falanda yok zico gibi sonuç olarak benim beklentilerim bunlardır arkadaşlar sizinkileride bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by aykut_gencfb
    kesinlikle haklısın... UEFA KUPASI ŞAMPİYONU+SUPER KUPASI ŞAMPİYONLUĞU+TURKCELL SUPER LİG ŞAMPİYONLUĞU+FORTİS TÜRKİYE KUPASI ŞAMPİYONLUĞU bu sene hepsi bizim

---------------------------
    ÇOCUKLAR İNANIN,İNANIN ÇOCUKLAR!

GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ,GÜNEŞLİ GÜNLER
    beyelr biraz abatıyorsunuz her sey oyuncu alınmakla olunmaz önemli olan takım ruhu
    cok abartmayın sonunda üzülen siz olursunuz

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

deivid i aldıgımız cok ii oldu. kezman gibi bi futbolcunun yanında oynayarak kendini ispatlama sansı bulacak. bu oyuncu için cok önemli. eger gercekten kaliteli bi futbolcu ise bunu rahatlıkla gösterecektir

2 ST alacağımıza sol bek alalım demişsin. Belki haklı olabilirsin, ama gol sorunu çekmeyeceğiz artık. İki tane de süper stoperimiz olacak. Rakibin aklı varsa sol kanattan saldırmalıdır. Ancak ordan gol yiyebiliriz çünkü. Sol bek için Hertha BSC'de oynayan Malik Fathi (Türk bir oyuncu, Alman pasaportu da var.)'yi transfer etmeliydik, etmeliyiz. 21 yaşında. Alsak harika olur. Sol bek derdimiz kalmaz. Yıldıray ile çok kötü kavga etti M.Fathi ve takımdan ayrılabilir bu kavgadan dolayı. Bence almalıyız.

Bu arada, Deivid de Souza bugün Sporting ile son maçına, veda maçına çıktı. Sporting - Boavista maçında, veda maçında ayağının tozuyla 2 gol attı İşte Zico'nun istediği adamın kalitesi Harika transfer yaptık hakkaten.

Nobre'den kat kat iyidir Deivid de Souza. Kezman ile iyi bir ikili oluştururlarsa, gol rekoru kırarlar.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bu arada luciano ne oldu bu 4 kişinin gelebilmesi için onun gitmesi gerekiyo sanırım?yanlışmı sayıyorum yoksa?

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

luci nin sözlesmesi fesh edildi fenerbahce yönetimi tarafından

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

tamam deivid iyi bi golcü olabilir ama fenerin avrupada oynayacağı maçlara çift forvet çıkması zaten pek iyi bir fikir değil (bknz bilimum avrupa maçı) bu durumda deivid uefada kezmanın yedeği olacak.ve yine sol bekte ümit oynayacak daha doğrusu can çekişecek , adamın suçu değil bu tabi ama yönetim hala gereken yerlere transfer yaptık diyo ona kızıyorum takımda en çok aksayan mevki hangisi beyler , kiev maçında önderle can mı ıslıklandı geçen sene demiyomuyduk semih bu takımda banko oynar diye ,alınan adamlar kaliteli olabilir ona lafım yok ama gelen oyuncular yüzünden yedek kalıcak adamlarında mahalle topçusu değil bizim asıl sorunumuz oyuncuları motive etmekte galatasaraya bu açıdan helal olsun diyorum adamlar elindekini maximum verimle kullanıyor sineğin suyunu çıkarıyor.biz hala homojen kalitede bi takım kuramadık forwete anelkayı aldık solda ümit sağda serkan oynuyodu.transferlere karşı iyimser bakıyorum yanlış anlaşılmasın ama mantalitemiz yanlış belki deivid 50 gol atar ama bu senin sol bekteki sorununa çözüm değil ve avrupada her mevkide kaliteli adamın yoksa tokatlıyolar malesef

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

edu sag bek deilmiydi??

Hayır. Stoper.

Kral'a yol açın

Taraftarların coşkuyla karşıladığı Sırp yıldız, ayağının tozuyla ilk mesajını verdi: Randers'ı geçeriz, hedefimiz UEFA Kupası

F.Bahçe'nin yeni transferi Mateja Kezman ailesiyle birlikte dün gece İstanbul'a geldi. Asbaşkan İlhan Ekşioğlu ile birlikte özel bir uçakla gelen Kezman'ı Atatürk Havalimanı'nda kalabalık bir taraftar topluluğu karşıladı. Sırp golcü, "Neredeyse gece yarısı olmasına rağmen çok sayıda taraftanı beni karşılamasından etkilendim. Bu sevgiye layık olmaya çalışacağım" şeklinde konuştu.

BENİM İŞİM GOL ATMAK
    Kezman şunları söyledi: "Türkiye'ye gelmeden önce F.Bahçe ile ilgili bilgi topladım. Zico idolümdü zaten. Alex ve Appiah ile beraber oynamak benim için önemli. F.Bahçe'nin 100. yılı olduğunu biliyorum ve başarılı olmak için çok çalışacağım. Ben golcü bir oyuncuyum ve gol atarım. Takım oyununa inanırım. F.Bahçe, Randers'ı geçecektir. UEFA Kupası'nı almayı hedefliyoruz."

KEZMAN KiMDiR?
    12 Nisan 1979 doğumlu Kezman, futbola Sartid takımında başladı. 19 yaşında transfer olduğu Partizan'da ise 2 sezon forma giyen ve 60 maçta 34 gol atan Sırp futbolcunun bir sonraki durağı PSV Eindhoven oldu. Kezman, 4 sene formasını giydiği Hollanda kulübünde 122 maçta 105 gol attı. Ardından Chelsea'ye giden Kezman, 34 maçta 4 gol attı. Geçtiğimiz sezonun başında İspanya'nın Atletico Madrid takımına transfer olan Kezman, burada ise 30 maçta 8 gol attı. Yıldız futbolcu, 49 kez Sırbistan Karadağ formasını giydi ve 17 gol kaydetti.

Alex önerdi Deivid alındı

Yıldız futbolcu, Deivid için "Çok iyi oyuncu" ifadesini kullanınca yönetim işi hemen bitirdi

FİGER SİNİRLENDİ

Bu sezon teknik direktör Zico'nun tüm oyun planlarını üzerine kuracağı Alex, transferde de etkili oluyor. F.Bahçe'nin, Brezilyalı Deivid'i alırken Alex'in önerisiyle hareket ettiği öğrenildi. Deivid'in menajeri olan Juan Figer'in ise bu transferden hiç hoşnut kalmadığı belirtildi.

ALEX'İN DEDİĞİ OLDU

Figer, Luciano aracılığıyla Alex'e mesaj gönderip "Deivid bizim oyuncumuz değil. Alex eğer birilerini istiyorsa önce bana söylemeli. Çünkü ben onun menajeriyim" dedi. Ancak yönetim bu gelişmeleri dikkate almadı ve Deivid'in transferini bitirirken Alex'in istediği oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Quote Originally Posted by M@kiN
    edu sag bek deilmiydi??
    HEm stoper hem de sağbek mevkierinde oynayabiliyorr...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Insallah alex anelkaya yaptiginin aynisini kezmanada yapmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Omerdinho

anelka aslında istediği pasları çok güzel alıodu ama ANelka yani her gittiği takımda sorun yaratan birisi Transfer teklifi gelince adam birdenn kabuk değiştirio

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bugün anelkanın fotomaç ta bi açıklaması vardı bence doğru söylüyo alex in takımı kurmada etkisi var ona yakın olanlar oynuyo servet ve selçuk oynamıyo

Del Piero_10 Misafir

kezman'ın kariyerinin hızlı bir düşüş içinde olduğu ve anelka'ya benzediği görülüyor

Bu arada bir şey sorabilirmiyim
    imzaya resim koyulabiliyormu

adam gelir gelmez karalamaya başlamışlar durun bakalım ya ne güzell bişe türkiye'ye bi dünya yıldızı daha getirdik keyifle izleyin karalamayın.kim getiriyor başka dünyaca ünlü bir yıldız.........

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yıllardır YIldız Getirecek kulupleer dolu ama İCraat yoq Yapmayın böyle arkadaşlar büyük oyuncu bunlar Kariyerleri belli

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Omerdinho
    ewt bnde ondan korkuyorum yani nobre gitti deivid geldi anelka gitti kezman geldi

dediğim şeyleri yine yazıcam kezman sorunlu bir adam psvden giderek kariyerini mahvetti ve düşüşe geçti. Uyum sorunu yaşamaz ve performansını yükseltirse çok işe yarar. Ama bu dediklerim olmaz ise Anelka vakaası gerçekleşir. Özellikle deivid-kezman-alesx uyumu çok önemli deivid kapalı kutu iyi topçu ama bizim ligde ne yapar ne eder meçhul onu artık ilk yarı sonunda değerlendiririz.

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Bence Kezman Fener'de coşacak tüm rakipler korksun bizden!!!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

deivid'in 2 golü ile sporting lisbon kazanmış dün..deivid son maçında coşmuş... helal
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

coşacak tabi kimin yeni transferi. göz dağı veriyo bence.

Sayfa 72 / 80 İlkİlk ... 22627071727374 ... SonSon

Mesaj Yetkileri