valla sende beni güldürdün hürmet kardes sagolll hatta fm deki gibi 1 hafta deneme yapsınlar belki türk olur
valla sende beni güldürdün hürmet kardes sagolll hatta fm deki gibi 1 hafta deneme yapsınlar belki türk olur
haa unutmadan süper bir freekick çidir. uzaktan şutlarıda mükemmeldir junicchinin.
Zaten Inamoto ön libero değil.Oyun kurucu.ama 2 görevi birden yapabiliyor.Forvet oynuyordu Arsenalde 4 maçta . Fulhamda oyun kurucuydu.WBA da ön liberoOriginally Posted by anelka199100
evet evet süper frikikcidir kendisi iki ayagı süper
ama bizde frikik atamaz çünkü hasan sas ve sabri sanki iyi atıyorlamıs gibi hemen topu kendileri alıyor..... kornerleri arda cok süper atıyor ama....... hasan hemen elinden alıyor
bence takımımız penaltıcı gibi duran topcu ayarlaması lazım
oyun kurucuda cimbomun aradıgı bir tip degilmi ayrıca inamoto ortasahada cok calısıyor ve rakipden iyi top calıyor
Frikikleri iyi atıyorsa işimize yarar.En son prates frikikten asan onu da çok severdim neden sattılar anlamadım.Hatta hiç unutmam Gs-Türktelekom kupa maçı izliyorum yanımda babanem var.
Prates 35 metreden frikik golü attı.Babanem "kocaman adam tabi ordan atar arap üstelik" demişti
Yav nesi kocaman senden kısadır o adam dedim.Olsun televizyonda öyle gözüküyor demişti![]()
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
i-na-mo-to
hızlı okuyunca imamatı cıkıyor
duran topda son care inamoto olabilir
bu arada taraftarlar onu hava limanında karsılarken belki bir dilim karpuz verirler yönetimde maliyeti ucuz dediya kesin karpuzla kandırdılar
Duran toplara biz çözüm getirirse iyi olur.Çok yönlü bir oyuncu olması avantaj.
tabi avantaj kardes şampiyonlar liginde bu bize lazım japon seyircileri şimdiden olimpiyat stadyumuna bekliyoz
-Bu transferin doğru olacağını düşünüyorum. Çok hareketli bir oyuncu. Ayrıca Nike Freestyle da süper hareketleri var. Hatta Ronaldinho gibi dünya yıldızıyla bir klibi de var.
-Ayrıca uzakdoğuda tanınabilirliğimizi Hakan Şükür ve Hasan Şaş'tan sonra INAMOTO daha da arttıracak. Yaptığım araştırmalara göre Japonya halkının modern starları arasında. Anlayacağınız bir futbolcudan öte.Hem futboluyla hem de forma satışlarıyla Galatasaray'a büyük katkı yapacağını düşünüyorum.
-Önlibero gibi gözükmesine rağmen gole dönük ve playmaker özelliği taşımaktadır. Tribünleri coşturacak cinsten bir futbolcu. Daha çok style özelliği taşımakta.
Son olarak inşallah başarılı olur. Avrupa tozu yutmuş bir oyuncu. Umarım uyum sorunu yaşamaz. Sözleşmesinin de oynadığı futbola göre devre arasında uzatılmasından yanayım.
cok güzel sempati bir yüzü var bayanların sempatisini cekebilir
İlk duyduğumda üzüntüden bitiyodum türksportal'ı bir açtım neşem yerine geldi bea.. öyle ronaldinho'yla hareketler hiphop ,karpuz falan koptum
Yönetim çok akıllı bir transfer yaptığı düşüncesindeyim hem toplam maliyeti 1 milyon dolardan az,hem opsiyonlu hemde japon ve karpuzsever izleyip görecez baalım...![]()
En sonuında bir transfer yapabildik
İnamoto sevdiğim futbolculardan biridir.Kesin faydalı olacaktır.
Kendisi ayrıca reklam yıldızıdır.Ronaldinho ile birlikte nike reklamında oynamışlardı
İnşallah faydalı olur.Sonunda bi adamı aldık
almaz olaydık adamı elalem kimleri alıyo biz kimi alıyoz komedi ya vallaha billaha
her kanal (eurosportta dahil) 3m€ diyor transfer ücretine. herhalde adnan sezgin inamotoya verilen paradan bahsetti 1 m € dan az die.Ayrıca ilk Japon futbolcuyu Türkiye'ye Galatasray getirdiYine bir ilki başardık![]()
Bu sabah Posta gazetesinde spor sayfalarında inamatonun adı geçmiyor.
Custodio Cim Bom'da diye bir haber var.Hemen yanında da Servet Antep'te haberini görünce hiç ciddiye almadım tabi![]()
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Vallahi Futbolu hakkında hiç bi fikrim yok ama sanki volkan ondan daha başarılı olabilirmiş gibime geliyor![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
dostum futbolunu bilmiyorsan buyur benim imzamda video var izleOriginally Posted by EreN
ayrıca kazma agızlı volkana bin basar inamoto
inamoto 2milyon kulübe 1 milyon kendisine yuh diyorum... postada bu haber var arkadaşımgörmemen imkansız kocaman yazıyor
Ben dünkü gazeteye bakmışım yanlışlıklaOriginally Posted by hurmet
![]()
inamoto ii oyuncu ama gs de uyum sorunu yasayabilir bence.
bence turkiyeden bir oyuncu transfer etmesi gerek gs nin
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Türkiyenin zaten 2 sorunu var.biri önlibero diğer sol bek ikisde Türkiyede yok
aslında dunyada bu sorun var
sorun var diyerek transfer yapmamk olmaz.
ligimizde ve altyapılarda nice solbek vardır... nice dmc vardır
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
hürmet kardes inamoto o kadar para vermediler yaw hepsi yalan
burak kardes bu kadarda eleştirme adamı belki iyi trnsfer olur yani hemen karamsarlıga kapılma bak senin lig tv de var ac televizyonunu denizli macında onu izle sonra konusuruz
Inamoto transferi hayırlı olsun. Teknik ve diri bir oyuncu. Transfer edilen oyuncuda, isminden daha çok takım için faydalı olması daha önemlidir diye düşünüyorum. Nitekim de Junichi Inamoto'nun Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak Galatasaray'a faydalı olacağından eminim. Zaten kaliteli bir futbolcu olmasa yıllardan beri Premier Lig'de tutunamazdı. (Arsenal, Fulham, West Bromwich)
valla kulübe 2 milyon verilmiş o kesin
O kadar para klupte warmı be![]()
iyi vermişiz valla![]()
vallaha eurosport 800 b € inamotoya 2,2 m € da w.b.a ya verildiğini söyledi.
Junichi Inamoto İstanbul'a Geliyor
Galatasaray Spor Kulübü ile transfer görüşmelerinde bulunmak üzere Junichi Inamoto, British Airways'in 678 sefer sayılı uçağıyla saat 12.55'de İstanbul Atatürk Havalimanı'na inecek ve Acıbadem Carousel Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçecek.
Junichi Inamoto
Doğum Tarihi: 18 Eylül 1979
Boy: 1.81
Kilo: 75
1997-2001 Gamba Osaka 118 maç, 16 gol
2001-2002 Arsenal
2002-2004 Fulham 41 maç, 4 gol
2004-2005 Cardiff City 14 maç
2005-2006 West Bromwich Albion 28 maç
Milli Takım 2000 - … Japonya 65 maç, 4 gol
kaynak: resmi site www.galatasaray.org
uzuldum verilen sozlere yazik umitlerimize yazik
cok eski degil adnan polat demisti ki ''siradan futbolcu almayiz'' bu mu sıradan olmayan futbolcu
sezon baslarinda gravesen zokara vogel gibi yildizlarla kandirildik ama aldigimiz futbolculara bakin ze roberto yerine carrusca gravesen yerine inomoto bi de biz turkiye yi sampiyolar liginde temsil eden tek takimiz...
inomoto arsenalde ilk 18 e giremezken gelir galatasaray da ilk 11 e girecek
dedigim gibi aciyorum kendimize umutlarimiza we de gerets e..
renktaş bu transferlerin çoğunu yönetimin ağzından çıkmamaş olmasına rağmen basın transfer edilecek gibi göstermiştir sadece bizim diil değil fenere de saviola crepso scolari beşiktaşa cygan pascal geliyordu basın bizi çok fazla umutlandırdı bence iyi bi transfer adamı bi izliyelim ondan sonra karar verelimOriginally Posted by gookhan
allahın japonunun boyu benden 6 cm kısa vay bee
kardeş sen boya niye bakıyon