Sayfa 72 / 80 İlkİlk ... 22627071727374 ... SonSon
2,131 ile 2,160 arası toplam 2396 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

valla sende beni güldürdün hürmet kardes sagolll hatta fm deki gibi 1 hafta deneme yapsınlar belki türk olur

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

haa unutmadan süper bir freekick çidir. uzaktan şutlarıda mükemmeldir junicchinin.

Quote Originally Posted by anelka199100
    İlkbaşta GS'ye hayırlı olsun inş. bize avrupa'da çok başarılı maçlar çıkararak türkiye yi en iyi şekilde temsil eder Gerets'i anlamıyorum ben ama Gs nin bir defansı bir sağ kanadı yok en önemlisi gs hagi den sonr aiyi bir oyun kurucu bulamadı ama gs ön libero alıyor bunu anlamak mümkün değildir gs nin bir oyun kurucusu yok ama ön liberosu var ön liberoyla herşey çözülmez gs nin song dışında göbekte oynayan defans oyuncusu yok tomas ile tolga çok kötüler sap kanatta cihan acayip kötü ama gs bunu alıyor bakalım görücez...
    Zaten Inamoto ön libero değil.Oyun kurucu.ama 2 görevi birden yapabiliyor.Forvet oynuyordu Arsenalde 4 maçta . Fulhamda oyun kurucuydu.WBA da ön libero

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

evet evet süper frikikcidir kendisi iki ayagı süper
    ama bizde frikik atamaz çünkü hasan sas ve sabri sanki iyi atıyorlamıs gibi hemen topu kendileri alıyor..... kornerleri arda cok süper atıyor ama....... hasan hemen elinden alıyor
    bence takımımız penaltıcı gibi duran topcu ayarlaması lazım

oyun kurucuda cimbomun aradıgı bir tip degilmi ayrıca inamoto ortasahada cok calısıyor ve rakipden iyi top calıyor

Nesil
    2006

Frikikleri iyi atıyorsa işimize yarar.En son prates frikikten asan onu da çok severdim neden sattılar anlamadım.Hatta hiç unutmam Gs-Türktelekom kupa maçı izliyorum yanımda babanem var.

Prates 35 metreden frikik golü attı.Babanem "kocaman adam tabi ordan atar arap üstelik" demişti

Yav nesi kocaman senden kısadır o adam dedim.Olsun televizyonda öyle gözüküyor demişti
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

i-na-mo-to
    hızlı okuyunca imamatı cıkıyor

duran topda son care inamoto olabilir

bu arada taraftarlar onu hava limanında karsılarken belki bir dilim karpuz verirler yönetimde maliyeti ucuz dediya kesin karpuzla kandırdılar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Duran toplara biz çözüm getirirse iyi olur.Çok yönlü bir oyuncu olması avantaj.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

tabi avantaj kardes şampiyonlar liginde bu bize lazım japon seyircileri şimdiden olimpiyat stadyumuna bekliyoz

-Bu transferin doğru olacağını düşünüyorum. Çok hareketli bir oyuncu. Ayrıca Nike Freestyle da süper hareketleri var. Hatta Ronaldinho gibi dünya yıldızıyla bir klibi de var.
    -Ayrıca uzakdoğuda tanınabilirliğimizi Hakan Şükür ve Hasan Şaş'tan sonra INAMOTO daha da arttıracak. Yaptığım araştırmalara göre Japonya halkının modern starları arasında. Anlayacağınız bir futbolcudan öte.Hem futboluyla hem de forma satışlarıyla Galatasaray'a büyük katkı yapacağını düşünüyorum.
    -Önlibero gibi gözükmesine rağmen gole dönük ve playmaker özelliği taşımaktadır. Tribünleri coşturacak cinsten bir futbolcu. Daha çok style özelliği taşımakta.
    Son olarak inşallah başarılı olur. Avrupa tozu yutmuş bir oyuncu. Umarım uyum sorunu yaşamaz. Sözleşmesinin de oynadığı futbola göre devre arasında uzatılmasından yanayım.
    cok güzel sempati bir yüzü var bayanların sempatisini cekebilir

İlk duyduğumda üzüntüden bitiyodum türksportal'ı bir açtım neşem yerine geldi bea.. öyle ronaldinho'yla hareketler hiphop ,karpuz falan koptum

Yönetim çok akıllı bir transfer yaptığı düşüncesindeyim hem toplam maliyeti 1 milyon dolardan az,hem opsiyonlu hemde japon ve karpuzsever izleyip görecez baalım...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

En sonuında bir transfer yapabildik
    İnamoto sevdiğim futbolculardan biridir.Kesin faydalı olacaktır.
    Kendisi ayrıca reklam yıldızıdır.Ronaldinho ile birlikte nike reklamında oynamışlardı

İnşallah faydalı olur.Sonunda bi adamı aldık

almaz olaydık adamı elalem kimleri alıyo biz kimi alıyoz komedi ya vallaha billaha

Nesil
    2005
    Yer

her kanal (eurosportta dahil) 3m€ diyor transfer ücretine. herhalde adnan sezgin inamotoya verilen paradan bahsetti 1 m € dan az die.Ayrıca ilk Japon futbolcuyu Türkiye'ye Galatasray getirdiYine bir ilki başardık

Nesil
    2006

Bu sabah Posta gazetesinde spor sayfalarında inamatonun adı geçmiyor.

Custodio Cim Bom'da diye bir haber var.Hemen yanında da Servet Antep'te haberini görünce hiç ciddiye almadım tabi
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Vallahi Futbolu hakkında hiç bi fikrim yok ama sanki volkan ondan daha başarılı olabilirmiş gibime geliyor
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by EreN
    Vallahi Futbolu hakkında hiç bi fikrim yok ama sanki volkan ondan daha başarılı olabilirmiş gibime geliyor
    dostum futbolunu bilmiyorsan buyur benim imzamda video var izle
    ayrıca kazma agızlı volkana bin basar inamoto

inamoto 2milyon kulübe 1 milyon kendisine yuh diyorum... postada bu haber var arkadaşım görmemen imkansız kocaman yazıyor

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by hurmet
    inamoto 2milyon kulübe 1 milyon kendisine yuh diyorum... postada bu haber var arkadaşım görmemen imkansız kocaman yazıyor
    Ben dünkü gazeteye bakmışım yanlışlıkla

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

inamoto ii oyuncu ama gs de uyum sorunu yasayabilir bence.

bence turkiyeden bir oyuncu transfer etmesi gerek gs nin
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Türkiyenin zaten 2 sorunu var.biri önlibero diğer sol bek ikisde Türkiyede yok

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

aslında dunyada bu sorun var

sorun var diyerek transfer yapmamk olmaz.

ligimizde ve altyapılarda nice solbek vardır... nice dmc vardır
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

hürmet kardes inamoto o kadar para vermediler yaw hepsi yalan

burak kardes bu kadarda eleştirme adamı belki iyi trnsfer olur yani hemen karamsarlıga kapılma bak senin lig tv de var ac televizyonunu denizli macında onu izle sonra konusuruz

Inamoto transferi hayırlı olsun. Teknik ve diri bir oyuncu. Transfer edilen oyuncuda, isminden daha çok takım için faydalı olması daha önemlidir diye düşünüyorum. Nitekim de Junichi Inamoto'nun Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak Galatasaray'a faydalı olacağından eminim. Zaten kaliteli bir futbolcu olmasa yıllardan beri Premier Lig'de tutunamazdı. (Arsenal, Fulham, West Bromwich)

valla kulübe 2 milyon verilmiş o kesin

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

O kadar para klupte warmı be

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

iyi vermişiz valla

Nesil
    2005
    Yer

vallaha eurosport 800 b € inamotoya 2,2 m € da w.b.a ya verildiğini söyledi.

Junichi Inamoto İstanbul'a Geliyor

Galatasaray Spor Kulübü ile transfer görüşmelerinde bulunmak üzere Junichi Inamoto, British Airways'in 678 sefer sayılı uçağıyla saat 12.55'de İstanbul Atatürk Havalimanı'na inecek ve Acıbadem Carousel Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçecek.

Junichi Inamoto
    Doğum Tarihi: 18 Eylül 1979
    Boy: 1.81
    Kilo: 75

1997-2001 Gamba Osaka 118 maç, 16 gol
    2001-2002 Arsenal
    2002-2004 Fulham 41 maç, 4 gol
    2004-2005 Cardiff City 14 maç
    2005-2006 West Bromwich Albion 28 maç

Milli Takım 2000 - … Japonya 65 maç, 4 gol

kaynak: resmi site www.galatasaray.org

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

uzuldum verilen sozlere yazik umitlerimize yazik

cok eski degil adnan polat demisti ki ''siradan futbolcu almayiz'' bu mu sıradan olmayan futbolcu

sezon baslarinda gravesen zokara vogel gibi yildizlarla kandirildik ama aldigimiz futbolculara bakin ze roberto yerine carrusca gravesen yerine inomoto bi de biz turkiye yi sampiyolar liginde temsil eden tek takimiz...

inomoto arsenalde ilk 18 e giremezken gelir galatasaray da ilk 11 e girecek

dedigim gibi aciyorum kendimize umutlarimiza we de gerets e..

Quote Originally Posted by gookhan
    uzuldum verilen sozlere yazik umitlerimize yazik

cok eski degil adnan polat demisti ki ''siradan futbolcu almayiz'' bu mu sıradan olmayan futbolcu

sezon baslarinda gravesen zokara vogel gibi yildizlarla kandirildik ama aldigimiz futbolculara bakin ze roberto yerine carrusca gravesen yerine inomoto bi de biz turkiye yi sampiyolar liginde temsil eden tek takimiz...

inomoto arsenalde ilk 18 e giremezken gelir galatasaray da ilk 11 e girecek

dedigim gibi aciyorum kendimize umutlarimiza we de gerets e..
    renktaş bu transferlerin çoğunu yönetimin ağzından çıkmamaş olmasına rağmen basın transfer edilecek gibi göstermiştir sadece bizim diil değil fenere de saviola crepso scolari beşiktaşa cygan pascal geliyordu basın bizi çok fazla umutlandırdı bence iyi bi transfer adamı bi izliyelim ondan sonra karar verelim

Nesil
    2005
    Yer

allahın japonunun boyu benden 6 cm kısa vay bee

kardeş sen boya niye bakıyon

Sayfa 72 / 80 İlkİlk ... 22627071727374 ... SonSon

Mesaj Yetkileri