Ağzınızı hayra açın yahu![]()
Ağzınızı hayra açın yahu![]()
Buradan Lube Ayar'a selam olsunYalan yanlış konuşmayı bırakmazsa biz onun yalanlarını ortaya çıkarırız.
Müthiş dostluğun temelleri sağlamlaşıyor
![]()
Trabzonspor şampiyonlar liginde oynayacağı maç için TT arenayı kullanmak istemiş, Ünal Aysal'da hiç bir ücret talep etmeden bu teklifi kabul etmiş.
Last edited by Tatanga17 : 06.Ağustos.2011 at 21:54
Bence iyi oldu. Avni Aker Stadının zemini çok kötü, Olimpiyat stadıda çok rüzgar görüyor, Fenerbahçe'den veya Beşiktaş'tan istenmeyeceği için Galatasaray en uygunu
Olası bir galibiyette o zafer sarhoşluğuyla Sadri Şener esprilerini merakla bekliyorum![]()
"Rus futbolcu Arshavin, Galatasaray'a gelmek istemesinin asıl sebebinin sıcak denizlere inmek olduğunu söyledi."
Tipi fizigi falan hic kaleciye benzemiyor ama ya musleranin![]()
1 ay önce bizimle dostluğunu durduran takıma 1 maçlığına sahamızı vermişiz![]()
izin vermemeliydik. gitsin inönüde oynasınlar!
Bence iyi olmus. Tukurduklerini yalamis oldular resmen, buyuklugumuzu de gosterdikTrabzonspor'un resmi aciklamasinin son paragrafiyla demek istedigimi anlayacaksiniz.
Galatasaray'ın yeni transferi Uruguaylı kaleci Fernando Muslera önemli açıklamalarda bulundu.
Galatasaray'ın yeni transferi Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin görüntülerini gördüğünü ve bunları yaşamak için sabırsızlandığını söyledi.
Galatasaray TV'de yayınlanan ''Son Pas'' programına katılıp soruları yanıltalayan sarı kırmızılıların Uruguaylı kalecisi Fernando Musl...era, Galatasaray'da Fatih Terim ve Taffarel gibi çok büyük isimlerin yer aldığını hatırlatarak, ''Böyle bir kulübe geldiğim için gurur duyuyorum, çok mutluyum'' dedi.
''FENERBAHÇE DERBİSİNİ YAŞAMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM''
Galatasaray-Fenerbahçe rekabetiyle ilgili bir soruyu yanıtlayan Muslera, ''Bu maçların resimlerini, görüntüleri gördüm. Lugano'nun belgeselinden de görüntüleri izledim. Nasıl bir heyecan olacağını tahmin ediyorum. Bunları yaşamak için sabırsızlanıyorum'' diye konuştu.
Muslera, Galatasaray kalesini daha önce Taffarel ve Mondragon gibi ünlü isimlerin koruduğunun hatırlatılması üzerine, ''Umarım gelecekte onlar gibi benim de bu kaleyi uzun süre koruduğum konuşulur'' dedi.
Muslera, Culio ve onun bir takım arkadaşından Galatasaray ile ilgili bilgiler aldığını dile getirerek, menajeri Daniel Fonseca'nın da kendisine fantastik ve mükemmel bir yere gideceğini anlattığını belirtti.
Teknik direktör Fatih Terim ve kaleciler için büyük isim olan Taffarel'in futbol camiasının çok büyük isimleri olduğunu kaydeden Muslera, ''Benim için onlarla çalışmak çok büyük keyif olacak'' ifadesini kullandı.
Copa America'da oynadıkları Arjantin maçında en iyi performansını gösterdiğini belirten Muslera, Galatasaray'da da aynı performansını göstermeyi umduğunu söyledi.
''EN İYİ KALECİLER SIRALAMASINDA EN ÜSTE ÇIKMAYI HEDEFLİYORUM''
Şampiyon oldukları kupanın ardından dünyanın en iyi 7. kalecisi olarak gösterilmesiyle ilgili bir soruyu Muslera, ''Bu çok önemli ve gurur verici bir şey. Burada durmamak ve daha ileri çıkmak lazım. Sıralamadaki en üste çıkmayı hedefliyorum. Böyle üst düzey takımlarda oynayan bir futbolcu için, bunun başarılabilecek bir hedef olduğunu düşünüyorum'' diye yanıtladı.
Muslera, bir soru üzerine, gençliğinde kendisine idol olarak eski Beşiktaşlı kaleci Oscar Cordoba'yı gördüğünü dile getirirken, transfer olmadan önce Galatasaray kadrosunda bulunan Ujfalusi, Elmander, Baros gibi isimleri tanıdığını, Türk oyuncu olarak da Ayhan Akman'ı bildiğini ve beğendiğini söyledi.
Lakabının sorulması üzerine Muslera, Copa America'da mücadele ederken milli takımdaki arkadaşlarının kendisine genç göstermesi nedeniyle ''Bebek yüzlü'' diye hitap ettiğini, başka bir lakabının olmadığını sözlerine ekledi.
Ayhan'ı nereden tanıyormuş ki acaba![]()
A.A gençliğinde türkiyenin xavisiydi valla yaşlanınca madara oldu oradan tanıyordur![]()
ayhan"mi xaviydi guldurmeyin yahu ayhan kendi diyordu 28"inden sonra futbolu ogrendini iyi topcu olsa o kadar besiktas birakmazdi![]()
Ünal Aysal: Arda'nın ücretinde %50'ye varan artışa gittik. Buna rağmen Arda gitmek istiyor. (Lig TV)
Ünal Aysal: Mutsuzluk, para nedeniyle değil, Avrupa'da oynamak için gitmek istiyor. Bir karar almışsa önünde duramayız. Bu iş bugün bitecek
Ünal Aysal: Kalması için çok konuştuk, hala konuşuyoruz. Fatih Terim de kalmasını istiyor. Yurtdışı tecrübesi yaşamak istediğini söylüyor.
Ünal Aysal: Eğer bir futbolcu bunu çok çok istiyorsa yapacak birşey yok. Bu isteğine saygı duymak lazım.
Ünal Aysal: Birgün Arda da tıpkı Hakan Şükür gibi Avrupa'ya gidip sonra Galatasaray'a dönebilir
ahahahaha![]()
Valla Ünal Aysal'ın açıklamasını görmeden inanmam.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Tribündergi'den alıntı , sallama haber olacağını sanmıyorum yani
Galatasaray'la ilgili en güvenilir kaynak Şeref Aydın da gitti diyor.
Eğer gerçekten gidiyorsa inşallah 12 milyon euro dan aşağı bırakmamışlardır.Arda gittiyse yerine Arda seviyesinde bir oyuncu bulmak çok zor olacak.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
15 milyon euro'dan aşağı gitmişse yazık olmuştur.
En önemli senemizde Kaptan gidiyor öyle mi? Benim bildiğim kaptanlar gemiyi en son terkeder. Gerçekten çok sinirliyim. Sinirim üzüntüden olsa bile durulacağımı sanmıyorum.
Durun bakalım resmi açıklama gelmeden inanmam çok gördük böyle haberleri...
Ünal Aysal bile diyorsa gitmek istiyor gerçekten de. Galatasaray'dan büyük kimse yoktur, gitmek istiyorsa gidebilir. Verdiği hizmetler ve kazandıracağı para için de teşekkürler #66. Asla kaptan olamadı, Adnan Polat'ın en büyük kazığıdır bize Arda'nın kaptanlığı. O olgunlukta değil maalesef.
Arda kaptan olmasa şu anki oyununun 2 katı ilerisinde olduğuna iddiaya bile girebilirim. Çok hırslı yapısı nedeniyle kaptanlığı kaldırabileceğini düşünüyor, inanıyor ama olmuyor işte. Oynadığımız son Manisa maçını izleyin, hani Arda'nın şov yaptığı. Yüz ifadesine, vücut diline bir bakın. O zamandan beri çok yaraladı beni.
Haydaa. Birden bire gidilir mi ya. Sene sonunda gitse neyse ama tam yeni sezon başlıyacakken ne oldu da gidiyor ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Arda için düşünürsek, gitmesi çok mantıklı. Avrupa deneyimi yaşamak istiyor. Ünal Aysal'ın dediği gibi Avrupa'ya gider, sonra tekrardan yuvasına döner. Biz bi oyuncuya bağlı kalmayıp yeni Arda'lar çıkarmalıyız.
Ben Arda'yı değil, Galatasaray'ı düşünüyorum. Metin Oktay zamanında kendini değil kulübünü düşünmüş. Bu yüzden Metin Oktay.Bizde hata aslına bakılırsa, herkese Metin Oktay gözüyle bakıyoruz. Yanlış yapıyoruz. Hele herşeyin neredeyse para olduğu bu dünyada. Metin Oktay gibisi asla gelmeyecek. Ama şunu da söylemeden edemeyeceğim, eğer Arda sözleşme yenilemeden gelecek yıl gitmeye kalkarsa bonservisi maksimum 7 M € eder. Nuri-Mesut örnekleri karşımızda. Kimse sözleşmesinin son yılında, 25 yaşındaki futbolcuya 15 M € bayılmaz. Belki Anzhi filan takar kancayı onu bilemem
![]()