Sayfa 72 / 447 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon
2,131 ile 2,160 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Hakemlerin Fenerbahçe lehine hatalarının fazla oluşu Fenerbahçe'nin zirvede kalmasında bir etkendir. Bu cümlede Fenerbahçe hakemlerin desteğiyle maç kazandı anlamı nasıl çıktı bilemiyorum.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe Bursaspor ile çekişiyor, Fenerbahçe kazanıyor her hafta bir tartışma aman yarabbi.
    "Bobo Alex'in arkadaşı ondan penaltı kaçırdı"
    "Federasyon değil Fenerasyon"
    "Murat Şahin Fener'in eski kalecisi yoksa böyle gol mü yenir"
    "Hakemler olmazsa Fener bir hiç"
    "Anadolu'dan şampiyon çıkartmayacaklar"
    "Bu lig kirli"
    "Şerefli ikinciyiz"
    "vs vs vs"
    ve son maçta Fenerbahçe şampiyonluğu kaybediyor, Her şey unutuluyor, lig temiz şampiyonluk temiz.

Galatasaray'ı yenersin "Şu hakemler olmazsa Fener asla yenemez"
    Galatasaray'a yenilirsin "Bırakın şimdi tertemiz maç hakem iyi maç yönetti"
    Beşiktaş'ı yenersin " Bu hakem kasıtlı olarak bu maça atandı, yine hakem sayesinde"
    Beşiktaş'a yenilirsin " Hakem olmadan işte böylesiniz"
    Trabzon'u yenersin " TFF üstündeki formayı çıkarsın artık"
    Trabzon'a yenilirsin " Ne oldu hakemi alamadınız mı?"

Hakem hataları her takıma olur, açın youtube'u 4 takım lehinde aleyhinde verilmiş milyon tane karar var, ama arasından sadece Fener'i seçip "Efendim biz sütten çıkmış ak kaşığız" derseniz adama gülerler, ayıptır açın bakın herşey ortada.

Ne dedim biz artık "Hakemler bizi eziyor ühühühüh" mantığını yendik dedim, artık kulüp sitesinden, yönetici ağzından bunları duymuyoruz, inşallah da duymayacaz. Siz her başarısızlığı hakemlere sağa sola atmaya devam edin, umarım yönetici abileriniz de aynı kafadadır, bu mantıkla başarısız olmak müstehaktır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post

Hakem hataları her takıma olur, açın youtube'u 4 takım lehinde aleyhinde verilmiş milyon tane karar var, ama arasından sadece Fener'i seçip "Efendim biz sütten çıkmış ak kaşığız" derseniz adama gülerler, ayıptır açın bakın herşey ortada.

bunu kim dedi bir göstersene lütfen bize...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

kusura bakmayın ama Man City örneği çok abes olmuş. burası Türkiye. hangi Türk takımı için yazarsanız o takımın taraftarı buna tepki gösterir. o yüzden o yazdığınızı Man City i destekleyen Türkler fazla ciddiye almaz.

2.si kelime oyunu yapıyorsunuz. Fenerbahçenin zirve yarışında olmasıyla lehine hakem hatalarının fazla olması evet tam olarak aynı şeyler değildir ama aslında aynı kapıya çıkarlar. hakem benim lehime hata yapıyorsa puan almıyor muyum ben oradan. hakemin yaptığı en ufak birşey maçına gidişatını etkiler. bunda da aynen öyle. hakem lehime hata yapıyor olması zirvede olmasıyla aynı kapıya çıkar.

o zaman ben de şunu iddia ediyorum; Aleyhime yapılan hakem hataları olması şuan GS ile çekişiyor olmazdım, zirvede açık ara yalnız olurdum.

tamam iyi bir sezon geçiriyor olabilirsiniz ama başkasının başarılarına kılıf bulmaya çalışmayın.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Bir tarafta hakem hataları lehimize de oluyor aleyhimize de diyen Fenerbahçe tarafı.
    Diğer tarafta "sanki bu sadece Fener lehine işleyen bir mekanizmaymış gibi" Fenerbahçe hakem hataları olmazsa zirvede kalmazdı mantığı güden Galatasaray tarafı.

Bunu Ali'nin Veli'nin söylemesi önemli değil ki, aç kulüplerin resmi sitelerini sezon başındandır yaptıkları açıklamalara bak görürsün. İmam-Cemaat meselesi. Fenerbahçe tarihinin en karanlık dönemini yaşıyor, kulüp tarihinde böyle kötü bir zaman dilimi yoktur, herşeye rağmen bu savaşın içinden bu denli bir mücadele ile çıkıp hala sportif alanların hepsinde zirveye oynuyorsa " Dış etkenler olmazsa Fenerbahçe bir hiç" mantığı gütmek hem saygısızlık hem de hazımsızlıktan başka bir şey değildir.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe aleyhine yapılan hakem hataları olmasa şimdi devreyi lider kapatmıştık.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

daha önce yazmıştım ama arkalarda kaldı. Pazar Günü İskele Meydanında Büyük Fenerbahçe Mitingi var. gelebilecek olanlar kaçırmamalı..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Fenerbahçe aleyhine yapılan hakem hataları olmasa şimdi devreyi lider kapatmıştık.
    sadece lider değil, açık ara lider

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Dun de hakem, uzatmalarda o kadar oyun durmasina ragmen, Gokhan'in onu bomboskem tam 4dk sonunda oyunu bitirdi. Hadi bunu da konusalim. Yunus Yildirim'in o pozisyonu kesinlikle devam ettirmesi gerekiyordu. Gayet net.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hakem zaten 4 dakka vermedimi sen 94 dakka gol atma 95.ci dakka ataga cik hakem maci bitirsin bahane aramayalim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Hakem zaten 4 dakka vermedimi sen 94 dakka gol atma 95.ci dakka ataga cik hakem maci bitirsin bahane aramayalim
    maçı izledin mi ? sakatlığı gördün mü ? oyunun kaç dk durduğunu gördün mü? o 4 dk nın en az 4 dk olduğunu biliyor musun ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Dun de hakem, uzatmalarda o kadar oyun durmasina ragmen, Gokhan'in onu bomboskem tam 4dk sonunda oyunu bitirdi. Hadi bunu da konusalim. Yunus Yildirim'in o pozisyonu kesinlikle devam ettirmesi gerekiyordu. Gayet net.
    Hayır bunu konuşmayalım, Bienvenu'yu konuşalım, Özer'i konuşalım, Semih'i konuşalım. Sen koca 90 dakikada boş kalelere gol atamazsan hakemlik olay kalmaz zaten. Hakem hatalıdır 4 dakika uzatma vermesine ve uzatma içinde 2 dakika oyun durmasına rağmen 94. dakikaya girmeden maçı bitiriyorsa onun hatasıdır, keşke olmasa ama sonuçta hata.
    ...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bize yapılanlar da olmasaydı biz yine her türlü liderdik. En basitinden Gaziantep maçı.

Bu arada Bekir'in elle çıkardığı top falanda hatalı karar olmasaydı belki daha fazla puan farkıyla liderdik.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Bize yapılanlar da olmasaydı biz yine her türlü liderdik. En basitinden Gaziantep maçı.

Bu arada Bekir'in elle çıkardığı top falanda hatalı karar olmasaydı belki daha fazla puan farkıyla liderdik.
    Dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz (: olmuşla ölmüşe çare yok derler.
    O olmasaydı bu olsaydı yolundan gitmek yerine
    Bir daha bunlar olmasın diye çalışsaydık bugün bu sığ muhabbetler dolaşmayacaktı.
    Ama yine de bu konuda bir nebzede olsa aşama kaydettik diye düşünüyorum
    Bugün Elit kategoride 2 hakemimiz olup Avrupa Şampiyonasına hakemimiz gidiyorsa son senelere göre bir merdiven daha yukarıdayız demektir.
    ...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Doğum Günün Kutlu Olsun ...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Bir de gerçekten öyle olsanız demek nasıl saldıracaksıN.

Saldırma lafını kullanıyorum özellikle , evet saldırıyorsunuz dur durak bilmeden açık yakaladığınız her yerden.Savunma yaptığımızda suçlu oluyoruz mesajımız siliniyor.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    kusura bakmayın ama Man City örneği çok abes olmuş. burası Türkiye. hangi Türk takımı için yazarsanız o takımın taraftarı buna tepki gösterir. o yüzden o yazdığınızı Man City i destekleyen Türkler fazla ciddiye almaz.

2.si kelime oyunu yapıyorsunuz. Fenerbahçenin zirve yarışında olmasıyla lehine hakem hatalarının fazla olması evet tam olarak aynı şeyler değildir ama aslında aynı kapıya çıkarlar. hakem benim lehime hata yapıyorsa puan almıyor muyum ben oradan. hakemin yaptığı en ufak birşey maçına gidişatını etkiler. bunda da aynen öyle. hakem lehime hata yapıyor olması zirvede olmasıyla aynı kapıya çıkar.

o zaman ben de şunu iddia ediyorum; Aleyhime yapılan hakem hataları olması şuan GS ile çekişiyor olmazdım, zirvede açık ara yalnız olurdum.

tamam iyi bir sezon geçiriyor olabilirsiniz ama başkasının başarılarına kılıf bulmaya çalışmayın.
    Aynı şeyleri anlatıyorum zaten. İşin içinde Fenerbahçe dediğim için tepki geliyor. Beşiktaş desem yine tepki gelirdi. Manchester City desem, Antalyaspor desem bu kadar tepki gelmez.

Hakem yardımıyla maç kazanmak demek hakemin kasıtlı olarak Fenerbahçe'ye maç kazandırması demektir.

Hakemin sonuca etki edecek hata yapması ise 1-0 giden bir maçta voleybolla kesilen topa penaltı vermiyorsan 1-0 giden sonuca etki eden hata yapmışsındır. Bu o penaltının kesin gol olacağı anlamını taşımaz ancak maç 1-0 biterse sonuca etki etti diye konuşulur. Hakem hatası demek hakem kasıtlı yaptı demek anlamına gelmez. Hata kasıtlı olmaz, kasıt varsa hata olmaz.

Görüşlere saygı, görüşler üzerine doğru yaklaşımlar yapamadığımız sürece dar kalıplar içinde kalmaya devam ederiz. Yazdığım her şeyi unutalım da şurayı dinleyelim.

Bu yoruma sonsuz saygı duyarım. İtirazım varsa da lehte ve alehte yapılanları oranlayalım da sonucu öyle değerlendirelim gibi bir cevap veririm. Ancak cevap için gidip Şampiyonlar liginde Fenerbahçe'nin hakem hatalarıyla ilgili videosunu koymam. Koyarsam acayip saçma bir iş yapmış olurum. Yapılan yoruma doğru yaklaşmamış olurum. Bilmem bana gelen cevapların anlamsızlığını anlatabildim mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Doğum Günün Kutlu Olsun Ordinaryus.. Daha uzun sarı-laci yıllara inşallah..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Maçın skoruna %100 etki eden, gözün gördüğü, kulağın işittiği, maçları fazla cımbızlamadan, burdayım diyen hakem hatalarıyla kazanılmış en az 6-7 maç sayarım.
    demiştiniz.. ben buradan Fenerbahçe nin hakemlerle maç kazandığını anlıyorum. ister kasıtlı olsun ister kasıtsız. bu kadar söylediniz ki; kasıt aramamış olmanız imkansız.

oranlama falan bunları ister yapın ister yapmayın, biz zaten hakem hatasıyla kazanmadık demiyoruz ki.. elbette kazandığımız da oldu. ama bir o kadarda kaybettiğimiz puanlar oldu. biz sizin gibi bunları abartmıyoruz. diyorum ya dünkü GG nin pozisyonu GS için olsaydı; o maçın konusunda mesaj sayısını tahmin bile edemezdim. ve orada dönüp dolaşıp Aziz Yıldırım a, Fenerbahçe ye gelecekti.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    demiştiniz.. ben buradan Fenerbahçe nin hakemlerle maç kazandığını anlıyorum. ister kasıtlı olsun ister kasıtsız. bu kadar söylediniz ki; kasıt aramamış olmanız imkansız.

oranlama falan bunları ister yapın ister yapmayın, biz zaten hakem hatasıyla kazanmadık demiyoruz ki.. elbette kazandığımız da oldu. ama bir o kadarda kaybettiğimiz puanlar oldu. biz sizin gibi bunları abartmıyoruz. diyorum ya dünkü GG nin pozisyonu GS için olsaydı; o maçın konusunda mesaj sayısını tahmin bile edemezdim. ve orada dönüp dolaşıp Aziz Yıldırım a, Fenerbahçe ye gelecekti.
    Bu cümleyi kurmamdaki amaç çok açık. Çünkü bununla ilgili yorumlarda geldi. Her maçta oluyor deniyor. Bazen hakem azar azar bizi doğradı deriz. Yani ortasahada çaldığı faulü bile sorgularız. Benim bahsettiğim pozisyonlar öyle kılı kırk yaran, oturup da hakem hatası aranmış pozisyonlar değildir.

Ben şundan bahsediyorum. Yorumu yaptım. Bitti ve gitti. Sizlerde Fenerbahçe'nin hakem hatasıyla puan kazandığını biliyorsanız neye itiraz ediyorsunuz. Manisa maçında birisi çıkıp hakkımız yendi dediğinde ben alıntı yapıp savunmaya geçiyormuyum. Alıntı yaparsam yazacağım tek şey vardır. Haklısın. Hak verdiğim halde yorumda yapmayabilirim. Konu buyken geçmiş sezonlara, başka takımların maçlarına girmeye gerek yoktur.

Şayet ben çıkıp Manisa maçında golünüz verilmedi ama babacım bilmem hangi maçta ofsayttan gol atmıştınız. Neee oldüüüüü dersem bu taraftarlıktır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

neye mi itiraz ediyoruz ? bu konunun sadece Fenerbahçe için konuşuluyor olmasına kızıyoruz. bu hatalar aynı şekilde diğer takımlara da oluyor diyoruz. lehimize olduğu kadar aleyhimize de oluyor diyoruz. biz siz bu konuyu Fenerbahçe için yazıyorsunuz diye kızıyoruz. yoksa çıkıp TR de hakem hataları yüzünden canı yanan takım çok oluyor vs yazsanız eyvallah ama bunu sadece Fenerbahçe için yazmanıza tepki gösteriyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Konuştukça doğru mecralara doğru gidiyoruz. Benim söylediğimde bir problem yok yani. Senin dediğin kısım ise farklı konudur ve orayada girebiliriz.

Futbol bilgim doğrultusunda tüm takımların olaylarını değerlendirmeye çalışıyorum. Konu bugün Fenerbahçe olduğu için tartışılıyor. Yarın Galatasaray olur hatta geçmişten video konur ve konu Galatasaray olur fikirlerimi yazarım. Bunlar olduğu zaman hakemleri korumaya, takımı korumaya geçtiğimi gördün mü? Bu konuda da haklılık payın var. Örnek olarak Antalyaspor - Orduspor maçında hakem hatası vardı onu niye söylemedin diyebilirsin. Takip etmediğim için olabilir. Fenerbahçe'yi de takip etme deme hakkın var tabi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

kimseye şunu takip etme deme hakkımın olduğunu sanmıyorum

o zaman şöyle diyim; ilerleyen zamanlarda oluşacak hakem hatalarında(olacak buna kesin gözüyle bakıyorum ) başka takımların maçları içinde (özellikle GS , BJK gibi takımların maçları için) böyle yorumlar bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben hakemler aleyhimize hata yapmasa liderdik diye yazarken, siz bunun tersini yazdığınızda nasıl garip geliyor, bunu anlayın diye yazdım yoksa sen gol atamıyorsan hakem istediğin kadar hata yapsın, sen golleri atıyorsan hakem istediğin kadar engellemeye çalışsın sorun yok. Bunu zaten genele vurduğunuzda genelde denge ağlanmış olur, biz vakti zamanında bize neredeyse 2 senedir penaltı çalınmıyor dediğimizde, en az 8-9 maçta net penaltı verilmediği görüldüğü zamanlarda bile çıkıp Fenerbahçe aleyhine hata yapılıyor denmiyordu, o sebeple şimdi de denmesini beklemiyorum, sadece bahsi geçen takım değiştiğinde yorumlarımız da değişmesin, kendi takımımız olduğunda başka Fenerbahçe olduğunda başka anlayışla yorum yapmayalım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

‎19 temmuz 2006 hürriyet

türkiye'de de düşürülsün

fenerbahçe kulübü başkan vekili ve basın sözcüsü nihat özdemir, italya'da yaşanan şike skandalının ardından juventus, fiorentina, lazio'nun ikinci lige düşürülmesi ve milan'ın puan cezası almasının kendisi için sürpriz olduğunu söyledi. böyle cezaların türkiye'de de verilebilmesi gerektiğini dile getiren özdemir, “italya'da bu olayın ortaya çıkm...ası ve bu cezaların verilmesi benim için sürpriz oldu. türkiye'de eğer böyle şeyler varsa böyle cezalar verilebilmeli” diye konuştu.

---------

10 aralık 2011 hürriyet

küme düşme kaldırılsın

fenerbahçe başkan vekili nihat özdemir kulüpler birliği’nde aydınlar’a şöyle dedi: “bizleri temsil eden futbol federasyonu’ndan şunu rica ediyoruz; küme düşme kaldırılsın. fenerbahçe’siz süper lig ağır darbe alır.”

kulüpler birliği vakfı’nın dün istanbul’da yaptığı toplantıda, şike iddianamesinde ismi en çok geçen kulüp olan fenerbahçe’nin başkan vekili nihat özdemir’den şok bir talep geldi. özdemir, şike suçundan küme düşmenin kaldırılmasını istedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Nihat Özdemir uzatmaları oynuyor, camia dağılmasın diye Aziz Yıldırım'ın isteğiyle istifası kabul edilmedi, mayısta yeni yönetimde olmayacaktır. Tabi böyle bir şey demiş mi bilmiyorum ama bu dönemde taraftarın gözünden iyice düştü kendisi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçemizin sembol isimlerinden, efsane futbolcumuz Lefter Küçükandonyadis 86 yaşına girdi.

22 Aralık 1925’te dünyaya gelen, ’Ordinaryüs’ lakaplı, taraftarımızın Stadımızın önüne heykelini diktiği unutulmaz golcümüz Lefter Küçükandonyadis’e, sevdikleriyle birlikte nice mutlu yıllar diliyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    ‎19 temmuz 2006 hürriyet
    10 aralık 2011 hürriyet

küme düşme kaldırılsın

fenerbahçe başkan vekili nihat özdemir kulüpler birliği’nde aydınlar’a şöyle dedi: “bizleri temsil eden futbol federasyonu’ndan şunu rica ediyoruz; küme düşme kaldırılsın. fenerbahçe’siz süper lig ağır darbe alır.”

kulüpler birliği vakfı’nın dün istanbul’da yaptığı toplantıda, şike iddianamesinde ismi en çok geçen kulüp olan fenerbahçe’nin başkan vekili nihat özdemir’den şok bir talep geldi. özdemir, şike suçundan küme düşmenin kaldırılmasını istedi.
    Şunu söyleyen adam alenen suçlu olduğunu kabul etmiş olur, şehir efsanesi gibi sağda solda durmadan Fenerli yöneticiler onu dedi bunu dedi yazan gazeteler hangi kafalarla bunu hazırlıyor merak ediyorum.
    ...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Zamanında 20-30 hafta penaltı kullanmadık ki penaltı olan bir yığın pozisyonumuz varken 1 hafta konuşulmadı şimdi herkes Fenerbahçe foruma girip konuşuyor. Ne FENERBAHÇE'ymişiz be..
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Şunu söyleyen adam alenen suçlu olduğunu kabul etmiş olur, şehir efsanesi gibi sağda solda durmadan Fenerli yöneticiler onu dedi bunu dedi yazan gazeteler hangi kafalarla bunu hazırlıyor merak ediyorum.
    Bu arada adam da teşebbüse kalksın demiş.Bir şey varsa düşürülsün de buraya gelip araştırmacı gazeteci kimliğine girenler komik oluyor.

Mesaj Yetkileri