http://www.ntvspor.net/haber/dunyada...yu-men-uyarisi
Blatterden açıklama.
http://www.ntvspor.net/haber/dunyada...yu-men-uyarisi
Blatterden açıklama.
doğru bir açıklama ama bizim şu an içinde bulunduğumuz durum için geçerli değil henüz.Zaten bu haber gündüz de konuşulmuştu bu başlık altında.
Şike tamamen ispatlandığında gerekeni TFF yapmazsa onlar yapacaklardır bu çok olağan bir şey zaten ama zaten TFF ya şimdi ya da mahkeme bittiğinde karar verecektir ve şike yapıldığını düşünerek karar verirse gerekeni de yapacaktır.O yüzden türk futbolunu bir tehlike beklemiyo.Aziz Yıldırım ve diğer suçlu olduğu iddia edilen kişileri kapsıyo.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
hani nerde ses kayıtları ve resimler? resim dediklerin o medyada çıkanlarsa öyle delil olmaz.Zaten konuyla alakalı alakasız herkes o fotoların maç yemeği olduğunu, siyah çanta dediklerininde bilet ve davetiye ile dolu olduğunu söyledi.
misal polis baskın yapsaydı o çantanın içinde para bulsaydı somut delil olsaydı.İçinde para olduğunu iddia ediyorsa bunu yapmalıydı.
-Ne yani şu ana kadar medyada gördüğümüz, duyduğumuz şeylere bakarak fenerbahçe küme düşürülmeli mi diyorsunuz siz? Bence üzgünüm ama o haberlerin %80i'de asparagasken çok beklersiniz gibi geliyor bana.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Federasyonun mahkemenin sonuçlanmasını bekleyecek zamanı yok.. Tahmini bir 10 gün içinde sonuçlandırmak zorundalar. Mevcut tutuklamalara bakarsak Fenerbahçe'nin bu bataklıktan kurtulma şansı yok denecek kadar az..
Küme düşücez sonra kongre olucak yeni başkan topcular gidicek zarar en az 250 m $ en az 5 yıl kendimize gelemicez bu süreçte türk futbolu en az 10 yıl geriye gidicek
AZİZ YILDIRIM ŞİKE YAPTI DİYE FENERBAHÇE KÜME DÜŞÜRÜLEMEZ !
Aziz Yıldırım şike yapmışsa ve bunun sonucunda biz bir kazanç elde etmişsek sonucunda küme düşeriz diye biliyorum yönetici olduğu için.Bunu yukarda düşürülemez yazan renkdaşıma yazdım.
Bunun dışında ben eğerki deliller TFF'ye iletilmezse gizlilikten ötürü, TFF düşürme kararı veremez diye düşünüyorum.Kimsenin böyle büyük bir kararı kaba düzen alma hakkı yoktur zaten.Bu yüzden dava sonuçlanana kadar küme düşürülme gibi bir karar çıkacağını düşünmüyorum.Çünkü daha iddianame bile yok ve TFF 2-3 gün içerisinde karar vermek zorunda.
Bursa'da saha dışı olaylar yüzünden Bursaspor'a, bir daha bu tür olayalar yaşanmasın diyerek "ibretlik" cezalar verenler, gazetelerde ve televizyonlarda Bursaspor küme düşürülmeli diyerek atıp tutanlar, maçın başlamasına yarım saat kala televizyonlara çıkıp açıklama yapan TFF yetkilileri şimdi hepsi sus pus oldular nedense. Koskoca İtalyan devi Juventus düşürülmüş, marka değerini korumak isteyenler bu olay karşında gereken cezayı vermeli. Bana kalsa geriye dönük ne var ne yok ortaya çıkarılsın ucu kime dayanıyorsa herkes hakkettiği cezaları alsın.
Aziz Yıldırım şike yaptı diyerek Fenerbahçe'yi değil Göztepe'yi mi düşürcekler !
daha durun bakalım federasyon başkanı görmeden görüntüleri bizim nasıl haberimiz olsun. birkaç görüntü sızdı, burada da dahil birçok arkadaş tepki gösterdi, kamuoyunda da aynı şekilde. bunun üzerine görüntüleri, ses kayıtlarını açık etmek zor.
Fenerbahçeli arkadaşlarım maalesef çok iyimserler bu kadar kişi hapse girmiş Aziz yıldırım sayamadım kaç kez hastahaneye kaldırıldı demekki öyle deliller varki adam habire fenalaşıyor zaman kısıtlı TFF'nin delilleri görüp karar vermesi gerekiyor 19 maçta şike var demedilermi Süper Lig'de diyelim 1 maçta şike var bu maçın Fenerbahçe'ye ait olma olasılığı %70'tir...Sivasspor-Eskişehir maçında şike olacak hali yok ya...
Kamuoyuna uyarıYaklaşık 1 haftalık süre içerisinde ülke gündemini meşgul eden futbola yönelik hukuki süreç, kulübümüz tarafından da büyük bir ilgi ve dikkatle takip edilmektedir.
Adalet sisteminin sırasıyla emniyet, savcılık ve mahkeme boyutunda cereyan eden gelişmeler, sonuçları itibariyle üzerinde yorum yapılamayacak kadar hassas bir içerikte sürmektedir.
Bu gerçekler ışığında, camiamızın bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de sağduyu ve sükûnetini koruması büyük önem taşımaktadır.
Böylelikle, başta taraftarlarımız olmak üzere tüm kesimlerin toplumun tansiyonunu daha da yükseltecek eylem ve söylemlerden kaçınmaları, süreci sakinlikle değerlendirmeleri gerekmektedir.
Aksi halde sergilenecek davranışların camiamıza ve toplumsal huzurumuza hiçbir faydası dokunmayacağı gerçeğinden hareketle, konuya gereken duyarlılığın gösterileceğine inanıyor, saygılar sunuyoruz.
ben zaten rıdvan ı silmiş durumdayım nerde bu adam? demek iyi gün dostuymuş o da. eğer 2. dalga falan olmazsa zaten boşta kalır. daha öncede dedik ya: 19 maçta şike 1 futbolcuyla yapılmaz.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
sadri şener gözaltına alındı. ntvspor
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Sadri Şener gözaltında.Bakalım bu sefer ateş olmayan yerden duman çıkacak mı?
Aha yine karışcak ortalık.Bugün ve yarın yeni isimler görücez demek oluyor bu.Bence en iyisi ligi kapatalım oynanmasın bu sene![]()
trabzonspor'un sessizliği de az buçuk anlaşıldı..
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Adalı diyorlar da bi türlü bulamadım ntvsporda goal com'da yazmıyor.
eto'o bitmiş.
haydi şimdi gelsin yorumlar....
Levent Kızıl, Mümtaz Karakaya ve Serdar Kulbilge de gözaltına alınmış.
Eger bu gozaltilar da tutuklamaya sonuclanirsa, ligde takim kalmayacak![]()
Kötü geçen sezonun ardından Galatasaray adım adım şampiyonluğa yaklaşıyor. Anteple Kayseride aradan çıkarsa tamamdır bu iş =)
sanırım ligde bütün başkanlar konu hakkında yorum yapmışda bir Sadri Şener yapmamış, sessiz kalmış..
bazı iddaalar vardı hakkımızda, iyi oldu. ak mı kara mı belli olsun herşey, suçlu olan bizde olsak en ağır ceza verilsin. kimsenin hakkı yenmesin, kimse başkasının emeğini çalmasın.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
şu an yurt dışında olanlar gelince onlarda alınacak heralde bakalım kimler var başka bu dalga bitmez....
CNN'de Serdal Adali'nin gozalti karari olan belgeyi gosterdiler.