Sayfa 721 / 1204 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon
21,601 ile 21,630 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    O yazdıklarının farkındayım dikkat edersen men edilmesi an meselesi olan takımı örnek vererek sitem ettim zaten. Hatta demek istediğim tüm takımlar Avrupa'dan men edilse demek ki Melo'yu almıycaz, rakiplerimiz Topal'ı, Kuyt'u alırken biz güçlenmek yerine zayıflıycakmıyız? Olası UEFA cezaları bir tek GS'ın mı sonu olacak? Yerel yayın geliri kazancında dünya devleri ile yarışıyoruz, daha farklı kaynaklar elde edinilmeli. GS gibi bir takımın tek geliri yada en büyük geliri ŞL ise vay halimize.
    · Barcelona : 200 milyon Euro (yaklaşık)
    · Real Madrid: 200 milyon Euro (yaklaşık)
    · Atletico Madrid: 43 milyon Euro
    · Manchester City: 80 milyon Euro
    · Manchester United:80 milyon Euro
    · Fenerbahçe : 23 milyon Euro
    · Galatasaray: 23 milyon Euro
    · Beşiktaş: 18 milyon Euro
    İNGİLTERE (PREMİER LİG)
    Yayın geliri: 1 milyar 750 milyon Euro
    Özet yayın gelirleri: 225 milyon Euro

ALMANYA (BUNDESLiGA)
    Yayın geliri: 2.5 milyar Euro ( 4 yıllık)
    Özet yayın gelirleri: 280 milyon Euro ( 4 yıllık)

İSPANYA (LA LiGA)
    Yayın geliri: 743 milyon Euro
    Özet yayın gelirleri: 240 milyon Euro

İTALYA (SERİE A)
    Yayın geliri: 1.1 milyar Euro
    Özet yayın gelirleri: 150 milyon Euro

TÜRKİYE (SÜPER LİG-BANK ASYA)
    Yayın geliri (Digitürk): 256 milyon Euro (Süper Lig)
    (TRT-Bank Asya canlı- Süper Lig özet): 32 milyon Euro

aramızda çok fark var ve şampiyonlar ligi gelirleri de havuza bağlı yani ülke puanını arttırdıkça avrupaya giden takım arttığından alacağın para düşüyor net bir para yok yani

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Afellay haberleri gördüm birçok yerde ama hepsinde de kaynak Fotomaç. Nokta atışı transfer olur doğruysa.

Nesil
    2003

Yalnız ben konu itibari ile Melo'dan bahsettim. ŞL'ye kaldığımız halde Melo'dan daha iyisini daha ucuza mı alıcaz? Sanmıyorum. Gitmememiz durumunda Melo'dan kötüsüyle bu sistemle oynayabilir miyiz? Kesinlikle hayır, bu sene 4-4-2'nin verimli olmasının sebebi ne forvetimiz, ne savunmamız Melo-Selçuk ikilisidir. Melo savunma da top çıkarıp, bir sonra ki atakta var olan enterasan bir oyuncu. Her halükarda şimdiye kadar bitmesi gerekirdi, bu bile bitmediyse dediklerinin pek önemi yok açıkcası. Elimizde 160CA'lık adamı tutamıyosak 150'lik almışız, 130'luğu almışız çok önemli değil açıkcası.
    Galatasaray'in gelecek sezon ayni 442 dizilisiyle oynayacagini bile bilmiyoruz. Bu varsayimdan yola cikarak Melo lazim demek bana cok dogru gelmiyor.

Lazim olsa da, olmasa da Galatasaray'da ille de birisi alinacak diye ederinin cok ustunde para odeme donemi bitmeliydi ve bitmis gibi gorunuyor.

Gecen sezon Melo'nun Riera ile kavgasi butun dunya medyasinda cikti ve olayi bilmeyen yok.

Aldigi para net 3.3 milyon Euro + mac basina 30 bin Euro. Yani 40 mac oynadi desek 4.5 milyon Euro. Net. Ariza cikartmamis melo 4.5 ediyorsa, ariza cikartmis Melo o kadar etmemeli.

Roma'daki De Rossi 4.5 milyon Euro kazaniyor.
    Pirlo 3.5 milyon Euro kazaniyor.
    Vidal 3 milyon Euro kazaniyor.
    Milan'da Boateng 2.5 kazaniyor.
    Gokhan Inler Napoli'den yilda 1.5 milyon Euro net para aliyor.
    Hamsik 1.3 milyon Euro kazaniyor.
    Lazio'da Ledesma 1.4 milyon Euro kazaniyor.

Simdi bu oyuncular varken, neden Melo'ya yilda net 4.5 milyon Euro versin ki? Ispanyol takimlarinin finansal durumu iyi degil. Fransizlarin ve Almanlarin bu kadar para vermek pek adeti degildir cunku alttan oyuncu fiskiriyor. Ingiltere bir secenek olabilir ama yilda 4.5 milyon Euro vergilerden sonra kazanabilmek icin Melo'ya asagi yukari John Terry, Frank Lampard veya Wayne Rooney seviyesinde brut para vermek gerekli. Kelepir fiyata olmadikca da Ingiltere'den kimse arizali Melo'yu istemeyecektir.

Rusya daha genc oyunculari tercih ediyor.

Kaldi Cin veya Katar. Onlar da zaten bir oyuncuyu ille de isterlerse Turkiye'de hic bir takim onlarin odeyecekleri maaslarla basa cikamaz.

Gecen sezon Galatasaray hamle yapmaya ve yuksek para vererek oyunculari getirmeye mecburdu. Avrupa kupasinda yoktu, takim darmadaginikti ve gelecek oyuncu icin Galatasaray'a gelmek riskti. Bu sezon durum boyle degil. Guclu olan, Sampiyonlar Liginde oynama kozunu elinde bulunduran Galatasaray. Ustelik sadece bu sezon degil, gelecek bir kac sezon yuksek ihtimalle Sampiyonlar liginde oynama kozunu bile ele gecirecek durumda ve bu da sadece Galatasaray'in cazibesini arttiracaktir. Sadece para pesinde kosan futbolcular icin degil, basari pesinde kosan futbolcular icin de.

Bu nedenle de sirf taraftar sevdi diye Melo'ya ederinin cok cok ustunde bir para odenmesini hic mantikli bulmuyorum. Ozellikle bu adamin bonservisi alinacak ve ariza cikartmasi durumunda butun risk Galatasaray'in ustunde olacaksa. Tekrar kiralamak bir baska secenek olarak dusunulecektir tabii.

Gecmise takilip kalmamak lazim. Melo gecen sezon gayet basariliydi ve Galatasaray'in sampiyon olmasina buyuk katki sagladi. Ama onemli olan gecen sezon ne yaptigi degil, gelecek sezonlarda ne yapacagi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gökhan İnler haberi dolanıyordu internette. Gelse süper olur. ŞL'de Fatih Hoca yüksek ihtimal 4-2-3-1'e ya da 4-5-1'e döner. Gökhan-Selçuk-Transfer ya da Melo'dan oluşacak bir orta saha felaket olur.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Benim kastım yerel yayın geliriydi Barcelona, R.Madrid gibi kulüpler dünyanın dört bir yanından yayın geliri elde ediliyor. NTV bile yayınladığı maçlardan dolayı saydığın kulüplerin kasasına para giriyor. STSL için Digiturk'un şu an ödediği para yıllık 1.100.000TL ve bu oran yılda %10 kadar artış gösteriyor. GS 23milyon euro alıyorsa sadece Türkiye'de ki yayın geliri çünkü GS-FB maçı bile dünyada Türkiye'den başka bir yerde gösterilmiyor.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Galatasaray'in gelecek sezon ayni 442 dizilisiyle oynayacagini bile bilmiyoruz. Bu varsayimdan yola cikarak Melo lazim demek bana cok dogru gelmiyor.

Lazim olsa da, olmasa da Galatasaray'da ille de birisi alinacak diye ederinin cok ustunde para odeme donemi bitmeliydi ve bitmis gibi gorunuyor.

Gecen sezon Melo'nun Riera ile kavgasi butun dunya medyasinda cikti ve olayi bilmeyen yok.

Aldigi para net 3.3 milyon Euro + mac basina 30 bin Euro. Yani 40 mac oynadi desek 4.5 milyon Euro. Net. Ariza cikartmamis melo 4.5 ediyorsa, ariza cikartmis Melo o kadar etmemeli.

Roma'daki De Rossi 4.5 milyon Euro kazaniyor.
    Pirlo 3.5 milyon Euro kazaniyor.
    Vidal 3 milyon Euro kazaniyor.
    Milan'da Boateng 2.5 kazaniyor.
    Gokhan Inler Napoli'den yilda 1.5 milyon Euro net para aliyor.
    Hamsik 1.3 milyon Euro kazaniyor.
    Lazio'da Ledesma 1.4 milyon Euro kazaniyor.

Simdi bu oyuncular varken, neden Melo'ya yilda net 4.5 milyon Euro versin ki? Ispanyol takimlarinin finansal durumu iyi degil. Fransizlarin ve Almanlarin bu kadar para vermek pek adeti degildir cunku alttan oyuncu fiskiriyor. Ingiltere bir secenek olabilir ama yilda 4.5 milyon Euro vergilerden sonra kazanabilmek icin Melo'ya asagi yukari John Terry, Frank Lampard veya Wayne Rooney seviyesinde brut para vermek gerekli. Kelepir fiyata olmadikca da Ingiltere'den kimse arizali Melo'yu istemeyecektir.

Rusya daha genc oyunculari tercih ediyor.

Kaldi Cin veya Katar. Onlar da zaten bir oyuncuyu ille de isterlerse Turkiye'de hic bir takim onlarin odeyecekleri maaslarla basa cikamaz.

Gecen sezon Galatasaray hamle yapmaya ve yuksek para vererek oyunculari getirmeye mecburdu. Avrupa kupasinda yoktu, takim darmadaginikti ve gelecek oyuncu icin Galatasaray'a gelmek riskti. Bu sezon durum boyle degil. Guclu olan, Sampiyonlar Liginde oynama kozunu elinde bulunduran Galatasaray. Ustelik sadece bu sezon degil, gelecek bir kac sezon yuksek ihtimalle Sampiyonlar liginde oynama kozunu bile ele gecirecek durumda ve bu da sadece Galatasaray'in cazibesini arttiracaktir. Sadece para pesinde kosan futbolcular icin degil, basari pesinde kosan futbolcular icin de.

Bu nedenle de sirf taraftar sevdi diye Melo'ya ederinin cok cok ustunde bir para odenmesini hic mantikli bulmuyorum. Ozellikle bu adamin bonservisi alinacak ve ariza cikartmasi durumunda butun risk Galatasaray'in ustunde olacaksa. Tekrar kiralamak bir baska secenek olarak dusunulecektir tabii.

Gecmise takilip kalmamak lazim. Melo gecen sezon gayet basariliydi ve Galatasaray'in sampiyon olmasina buyuk katki sagladi. Ama onemli olan gecen sezon ne yaptigi degil, gelecek sezonlarda ne yapacagi.
    De Rossi 4.5m euro alıyor diye Melo'ya 3 verilmez kıyaslamasına oldukça şaşırdım. Rossi'nin bonservisini ödesek Türkiye'de oynamak için en az 5-6 milyon ister. Türkiye'de yaşamak ailesini buraya getirmek ile Roma'da yaşamak arasında ki farkı yok saymışsın. Bir transferde en önemli etkendir halbu ki.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Gökhan İnler haberi dolanıyordu internette. Gelse süper olur. ŞL'de Fatih Hoca yüksek ihtimal 4-2-3-1'e ya da 4-5-1'e döner. Gökhan-Selçuk-Transfer ya da Melo'dan oluşacak bir orta saha felaket olur.
    Napoli Gokhan icin cok yuksek bonservis ister. Daha gecen sezon 17.5 milyon Euro bayildilar. Gokhan sakatlik falan yasamazsa veya performansi cok dusmezse en erken 4-5 yil sonra, Avrupa'da hic bir takim ona 1 yildan uzun sureli sozlesme vermedigi ve bizim takimlarimizin onune 3 yillik sozlesmeyi koymasi durumunda Turkiye'ye gelir bence.

Nesil
    2003

De Rossi 4.5m euro alıyor diye Melo'ya 3 verilmez kıyaslamasına oldukça şaşırdım. Rossi'nin bonservisini ödesek Türkiye'de oynamak için en az 5-6 milyon ister. Türkiye'de yaşamak ailesini buraya getirmek ile Roma'da yaşamak arasında ki farkı yok saymışsın. Bir transferde en önemli etkendir halbu ki.
    Yazdigimi tersten okuyorsun.

Mesele De Rossi'yi Turkiye'ye getirmenin maliyeti degil. Mesele Melo'ya baska takimlarin, ne kadarlik bir teklif yapacagi veya yapmayacagi. Eger Melo'nun bir baska takimdan alacagi en yuksek teklif 1.5-2 milyon Euro ise, Turkiye'ye alismis ve Galatasaray'da oynamayi seven Melo'ya 4.5 milyon Euro odemenin pek mantigi yok.

Yillardir boyle yolunuyor takimlarimiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Yazdigimi tersten okuyorsun.

Mesele De Rossi'yi Turkiye'ye getirmenin maliyeti degil. Mesele Melo'ya baska takimlarin, ne kadarlik bir teklif yapacagi veya yapmayacagi. Eger Melo'nun bir baska takimdan alacagi en yuksek teklif 1.5-2 milyon Euro ise, Turkiye'ye alismis ve Galatasaray'da oynamayi seven Melo'ya 4.5 milyon Euro odemenin pek mantigi yok.

Yillardir boyle yolunuyor takimlarimiz.
    Tamam da bu yazdıklarına yine aynı şeyleri yazmam gerekecek.

Melo zaten Juve'den de 3.5 alıyordu ve Juventus tarihininde en fazla bonservis ücreti ödenen futbolcusudur. GS'dan da o kadar aldı vergi vs mutlaka vardır. Kaldı ki Melo 4.5 istemiyor o kadar parayı hiç bir futbolcuya verebileceğimizi sanmıyorum ve vermemiz gerektiğini de savunmuyorum. Yine de Melo'nun saydığın isimlerden kalite olarak bir farkı yok, Melo'nun Juventus'ta geçirdiği kötü sezon ödenen bonservisin beklentisiyle alakalıdır. Melo 3 milyona razı bu da makul bir rakam. 3'ün üstünde bir rakamı ne Hamit'e ne Ronaldinho'ya vermemiz kadar saçma bir durum olamaz zaten ama Türkiye'den Avrupa'da alacağından fazlasını istemekte de son derece haklılar. 10 seneye yakın yurt dışında yaşadım emin ol Türkiye'yi Irak'tan farklı görmüyorlar. Evli bir futbolcuyu Türkiye'ye getirmenin ne kadar zor olduğunu tahmin dahi edemezsin. En basiti Kewell ve Neill eşlerini İstanbul'a getirmediler bile. Elazığ deplasmanına gitmekle Parma deplasmanına gitmek arasında ki farktan bahsetmeye gerek bile yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bizleri, ''Irak'' gibi görmelerinin nedeni birazda siyasidir. Lobilerimiz olmadığından her konuda, pasif kalıyoruz.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

4-4-2 'yi bozmaz umarım Fatih Terim. Bozdugu an biteriz bence..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2003

Tamam da bu yazdıklarına yine aynı şeyleri yazmam gerekecek.

Melo zaten Juve'den de 3.5 alıyordu ve Juventus tarihininde en fazla bonservis ücreti ödenen futbolcusudur. GS'dan da o kadar aldı vergi vs mutlaka vardır. Kaldı ki Melo 4.5 istemiyor o kadar parayı hiç bir futbolcuya verebileceğimizi sanmıyorum ve vermemiz gerektiğini de savunmuyorum. Yine de Melo'nun saydığın isimlerden kalite olarak bir farkı yok, Melo'nun Juventus'ta geçirdiği kötü sezon ödenen bonservisin beklentisiyle alakalıdır. Melo 3 milyona razı bu da makul bir rakam. 3'ün üstünde bir rakamı ne Hamit'e ne Ronaldinho'ya vermemiz kadar saçma bir durum olamaz zaten ama Türkiye'den Avrupa'da alacağından fazlasını istemekte de son derece haklılar. 10 seneye yakın yurt dışında yaşadım emin ol Türkiye'yi Irak'tan farklı görmüyorlar. Evli bir futbolcuyu Türkiye'ye getirmenin ne kadar zor olduğunu tahmin dahi edemezsin. En basiti Kewell ve Neill eşlerini İstanbul'a getirmediler bile. Elazığ deplasmanına gitmekle Parma deplasmanına gitmek arasında ki farktan bahsetmeye gerek bile yok.
    Melo'nun Juventus'tan aldigi net para yilda 2.6 milyon Euro.
    http://juventus.theoffside.com/bianc...-salaries.html

Bu parayi Juventus'ta aliyor, ortalama finansal guce sahip bir takimda degil.

Galatasaray'da gecen sezon bunun 1.9 milyon Euro daha fazlasini kazandi, mac basi odemelerle beraber.

Uzatmaya gerek yok. Benim olaya bakis acim degismeyecek. Gecen sezon basinda Galatasaray zor durumdaydi ve Melo'nun fiyatini kabul etmek zorunda kaldi. Bu sezon Melo zor durumda (Riera yumruk vs.) ve Galatasaray'in fiyatina dusmek zorunda. Ilerleyen gunlerde de dusecektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tamam Melo ile anlaşması zor ama hala UEFA'nın kararları , UEFA'nın kararları diye yırtınacağımıza en önemli olan Melo transferini bir zahmet bitirelim yoksa bizdeen önce birçok kulüp sıraya dizilir duyduğuma göre bunların başında Napoli var.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Melo Juve'den 2,6M€ kazanırken bu paranın %43'ünü vergiye veriyor. Bizde ise 3,3M€ alırken %13'ünü vergiye veriyor. Yani kaba bir hesapla Melo'nun Juve'den aldığı net para Galatasaray'dan aldığı net paranın nerdeyse yarısı, primleri saymıyorum bile. Ömer abininde dediği gibi elimizde bu kadar koz varken Melo'ya böyle bir para vermek gereksiz bence.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Melo Juve'den 2,6M€ kazanırken bu paranın %43'ünü vergiye veriyor. Bizde ise 3,3M€ alırken %13'ünü vergiye veriyor. Yani kaba bir hesapla Melo'nun Juve'den aldığı net para Galatasaray'dan aldığı net paranın nerdeyse yarısı, primleri saymıyorum bile. Ömer abininde dediği gibi elimizde bu kadar koz varken Melo'ya böyle bir para vermek gereksiz bence.
    benim bildigim oyuncularin vergilerinide kulüpler ödüyor türkiyede yani melonun burda aldigi paranin 100% ü cebine giriyordu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    benim bildigim oyuncularin vergilerinide kulüpler ödüyor türkiyede yani melonun burda aldigi paranin 100% ü cebine giriyordu..
    Kulüp ödemiyor diye biliyorum ben. Oyuncudan %si düşülüyor ve oyuncuya gerisi kalıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Juventus daki başarı oranı Galatasaray'daki başarı oranının 2 katı olduğunuda düşünmek lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adebayor sesleri yükseliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adebayor gelsin amuda kalkıp yemek yiyeceğim 1 hafta.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

yemeyen ama ?
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Adebayor gelsin amuda kalkıp yemek yiyeceğim 1 hafta.
    Gelirse caps isteriz he
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    34

Adebayor daha genç.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    yemeyen ama ?
    Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Gelirse caps isteriz he
    Gelme ihtimalini yok denecek kadar az bulduğum için sorun yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Gelme ihtimalini yok denecek kadar az bulduğum için sorun yok.
    Kandirmayin Galatasaraylilari

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takvim'de gördüm sadece Adebayor haberini.Yıllık ücreti ve bonservisi bize çok lüks kaçar.Gerçi parasının hakkını verir bu adam.Ancak hala piyasası var.Türkiye'ye geliceğini hiç sanmıyorum.

Ünal Aysal'ın geçtiğimiz gün gizlice İngiltere'ye giderek Manchester City ile masaya oturduğu belirlendi. Galatasaray yönetiminin Adebayor'u ikna için tüm şartlarını zorlayacağı, teklifin yıllık 5 milyon Euro'ya kadar çıkabileceği öğrenildi.
    City yönetiminin kapıyı 16 milyon Euro'dan açtığı ifade edildi. Fakat Başkan Aysal'ın yoğun pazarlıkları sonrasında tarafların 13 milyon Euro ve bonuslar karşılığında el sıkıştığı gelen bilgiler arasında.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kira 1 yıl

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adebayor gelirse muhteşem olurda yıllık 5M€ çok be. Bana yıllık 1 milyon versinler Adebayor'dan daha çok gol atarım, garanti veriyorum prim falanda istemiyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Drogba o yaşında gelmiyor,Adebayor bu yaşındamı gelecek ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Adebayor'u ikna ederiz etmesine de Terim her zaman ki gibi vetosunu verir

Nesil
    2003

Hayir. 2.6 milyon Euro net (vergiden sonra) aliyor. Ama bu kontrati aldiginda ligin en iyi oyuncularindan birisi olarak dusunuluyordu. Su anda ise bu gorus hakim degil. Hatta Riera ile olan olaydan sonra itibari daha da zarar gormus durumda.

Melo arada kalmis durumda. Onun maas isteklerini rahatlikla karsilayabilecek cok buyuk kulupler icin yeterli olmadigi dusunulen bir oyuncu, Napoli vs. gibi daha orta seviyedeki kuluplerde ise maliyeti arizali bir futbolcu icin oldukca yuksek bir seviyede.

Napoli'nin odedigi en yuksek maas 2.2 milyon Euro ile Cavani ve Lavezzi.
    Lazio Klose'ye 2.1 milyon Euro oduyor.
    Udinese Di Natale'ye 1.8 milyon Euro oduyor.
    Genoa'nin en cok kazanan oyuncusu 1.3 milyon Euro ile Frey (Palacio ayrildiktan sonra, o da 1.4 milyon aliyordu).
    Fiorentina Gilardino'ya 2.3 milyon Euro oduyor (onun arkasinda Montolivo 1.3 milyon aliyordu).

Bunlar cikip Melo'ya 2.5-3 milyon Euro odemeyecektir.

Italya'ya degil, Ispanya'ya gitse durum farkli olmayacak. Ingiltere, Almanya, Fransa farkli olmayacak.

Biz Fiorentina-Genoa vs. seviyesindeki futbolculara Milan-Inter-Juventus'un as oyuncularinin aldigi kadar maas oduyoruz bir kac yildir. Tamam lig kucuk oldugu icin ekstra birseyler odemek gerekli. Ama bu ekstra birseyler yurt disinda alacagi paranin %60-80 fazlasi olmamali.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Melo'nun Juventus'tan aldigi net para yilda 2.6 milyon Euro.
    http://juventus.theoffside.com/bianconeri/aquilani/gazzetta-releases-serie-a-salaries.html

Bu parayi Juventus'ta aliyor, ortalama finansal guce sahip bir takimda degil.

Galatasaray'da gecen sezon bunun 1.9 milyon Euro daha fazlasini kazandi, mac basi odemelerle beraber.

Uzatmaya gerek yok. Benim olaya bakis acim degismeyecek. Gecen sezon basinda Galatasaray zor durumdaydi ve Melo'nun fiyatini kabul etmek zorunda kaldi. Bu sezon Melo zor durumda (Riera yumruk vs.) ve Galatasaray'in fiyatina dusmek zorunda. Ilerleyen gunlerde de dusecektir.
    Verdiğin link açılmadı, orda öyle bir rakam geçiryorsa bile vergiler çıktıktan sonradır Melo'nun Juve'den aldığının aynısını GS'dan aldığına eminim. Ayrıca GS'dan maç başı alıyorda Juve'dan almıyor mu?

zaten senin dediğin gibi 4.5 milyon diye bir rakam yok, bugüne kadar fotomaçta bile öyle gerçek dışı bir haber çıkmadı sana böyle bir bilgi nerden geldi? 3-4 gün sonra 2.5-3'e anlaşırlarsa gördün mü deme lütfen. Melo zaten en başından beri da 3'e razı. GS'ın vermek istediği rakam Selçuk'un aldığı kadar.

Bir futbolcunun Avrupa'dan aldığının fazlasını Türkiye'den almaması gerektiğini savunmanın ve aksi halinin yolunmak olduğunun bir fikir olduğunu düşünmüyorum zaten o konuda rahat olabilirsin. Avrupa'dan talipleri olan bir futbolcunun daha fazla para kazanmak dışında STSL'de oynaması için bir neden gösterebilir misin?

Riera'ya verilen 2.7milyon euro yolunmanın önde gideni ama bunu her futbolcu için söylemek abes olur. Senin mantığınla dünyada 3 milyon edecek bir oyuncu yok yada Melo'yu çok küçük falan görüyorsun?

Mesaj Yetkileri