3.3 iyi para vermis Galatasaray. Neyseki oyuncunun alacagi dusuk bir fiyat.
Arkasindan topliyabilecek bir oyuncu olursa Dany cok yararli transfer olur. Bazen gereksiz maceralara girmesi yuzunden bunu diyorum.
Galatasaraya hayirli olsun.
3.3 iyi para vermis Galatasaray. Neyseki oyuncunun alacagi dusuk bir fiyat.
Arkasindan topliyabilecek bir oyuncu olursa Dany cok yararli transfer olur. Bazen gereksiz maceralara girmesi yuzunden bunu diyorum.
Galatasaraya hayirli olsun.
resimdeki menajeriymis beylerBoyuna bakmayin yahu
![]()
Hayırlı olsun.
Yıldırım Demirören hala başımızda olsaydı kesinlikle kaptırmaz, Sivok'u üstüne para vererek yollar, Dany'yi 5 milyon euroya alırdı
Antep denince akan sular dururdu.
Harbiden çok sevindim ya, Dany gibi bir adamı alamamak var birde rakibine kaptırmak var. Klasik 4-4-2 stoperi. 2 gün önce de demiştim Dany alınsın diye bide Popov alınırsa gidip loto oynıycam.![]()
Ben de diyorum ki bu adam kısa mı ?
Hazır Antep'e gitmişken Muhammet Demir'i de uygun fiyata alsınlar.
2"li paket yapsaydik keske dany ve muhammed demirci![]()
İyi bir futbolcu isabetli bir transfer. Beğendiğim bir oyuncudu. Galatasaray'a hayırlı olsun.
Bu ikisi 3-4 sene sonra milli tkaımda önlü arkalı oynamaya başlarlarsa spikerlere mavi ekran verdirtirler
"Evet, muhammet demirci'den muhammet demir'e bir pas, muhammet demir hemen geri döndü muhammet demirci'ye, muhammet tekrar arkadaşını görüyor, muhammet demir boşa kaçtı, demirci topu istiyor, demirden şık bir çalım, demir demirci dem dem muhammet hebellele...."
Valla bence Dany için 3,3M€ makul bir fiyat. Hatta oyuncunun yurt içinden alındığını düşünürsek çok çok makul bir fiyatMaaşı da güzel gayet. Bence her yönden kârlı bi transfer.
Screw you guys, I'm goin' home
Dany'e neden 3 Milyon verdik acaba adam zaten serbest kalacaktı...Büyük ihtimal Antep 1 oyuncu da kolaylık sağlar bize...Popov iyi olur bence...
Şimdi bide Burak'la Alper Potuk'u alırmışız. Sadri Şener'i linç ederler
FM'de 2016'ya kadar sözleşmesi var diye gözüküyor Dany'nin.
Çok iyi oldu. Stoper artık sağlam gibi Ujfa - Semih'den biri gidince tökezlemeyiz inşallah.
Bu arada çok enteresan bişey buldum
http://www.ligtv.com.tr/haber/fbahce-pfdkda-1
Görevli olduğum konuyu takip etmem, nahoş bir harekete böyle tepki verilmesinden daha enteresan değil. Ben, sorumlu olduğum konularda senin göz atmadığın mesajları bile en ince ayrıntısına kadar okuyorum elimden geldiğince. Derdim Fenerbahçe'ye laf atılmış mı diye bakmak değil.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Alaka kuramadım pek. Yazdıkların da sana ait bir fikir yok sanırım? Çünkü sen de aynı şeyi yapmışsın.
"Hahaha Dany'e bak helal" tarzı bişey yazmadım sadece "enterasan" bişey buldum dedim. GS'la sorun yaşamış, gol atmış, almak isteyipte alamadığımız birini Fenerbahçe'nin alması halinde de gündeme gelebilecek bir durum. Bir kaç gün sonra "haber diye" gazetelerine koyanları da görürüz zaten.
Bende bir atasözü yazıym bari; "İnsan görmek istediğini görür"
Gerilime gerek yok arkadaşlar![]()
bienvenu vs. dany
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=mSOnHBfAqQw