Sayfa 728 / 896 İlkİlk ... 228628678718726727728729730738778828 ... SonSon
21,811 ile 21,840 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

16/17 yazıyo aziz yildirim olabilir ^^

11 e sadece Belhanda gelsin birde Yobo ayarında bir stoper, şampiyonluğun altına imzamı atarım. Birde sağ açık fena olmaz hani, Kuyt'un biraz daha teknik versiyonu biri.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    11 e sadece Belhanda gelsin birde Yobo ayarında bir stoper, şampiyonluğun altına imzamı atarım. Birde sağ açık fena olmaz hani, Kuyt'un biraz daha teknik versiyonu biri.
    Krasic olmaz mı ?

Resim fake bence, böyle düşünme sebebim 16/17 yazılmış olması, hedef koyulacaksa 17/17 diye konulur çünkü. Belhanda konusundaysa tahminim 12-13 milyon euroya olacak bu transfer.

Krasic oynasa olurda, ayakta duracak hali yoktu bütün maçlarda da..
    Burak

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

rakipler fenerbahçenin korkak futbolunu güzel değerlendiriyor. karabük bile 4 forvetle çıkıyor maçlara.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

O yazıyı Aykut hocanın yazıp yazmadığını anlamanın tek yolu var. Aykut hoca , Hasan Ali'ye , Hasan mı diyor yoksa Ali mi

Burak abinin dediği gibi 1 de stoper lazım ama Yobo'dan daha iyi olmalı. Agresif ve ayağı iyi olmalı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Belhanda konuştu! F.Bahçe üzülecek...

F.Bahçe'nin transfer listesinde olduğu ifade edilen ve 12 milyon euronun gözden çıkarıldığı Belhanda, ilginç bir açıklama yaptı.

- SPORX DIŞ HABERLER - Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Montpellier'in Faslı oyun kurucusu Younes Belhanda'da da ilginç bir gelişme yaşandı.
    Fas Milli Takımı ile 2013 Afrika Uluslar Kupası'na hazırlanan Belhanda, kamp için bulunduğu otelde kendisine sorulan Fenerbahçe ve transfer haberlerine çok net ve kısa bir yanıt verdi. Fas basınında yer alan haberde Fenerbahçe'nin oyuncuyu ciddi bir şekilde istediği ancak Belhanda'nın ara transfer döneminde hiçbir yere gitmeyi planlamadığı ifade edildi. Belhanda, kendisine sorulan "Bir takıma transfer olacak mısın?" sorusuna, "Ne? Hayır, siz deli misiniz?" cevabını verdi.
    Bu cevabın ardından Belhanda'nın sezon sonuna kadar Fransa'da kalmak istediği yorumlanırken sarı-lacivertli ekibin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu. 22 yaşındaki orta saha ile Fenerbahçe'nin dışında İngiltere'den Tottenham'ın da talip olduğu gelen haberler arasında yer alıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    O yazıyı Aykut hocanın yazıp yazmadığını anlamanın tek yolu var. Aykut hoca , Hasan Ali'ye , Hasan mı diyor yoksa Ali mi
    Aykut hoca yazmamıştır ya sanmam, yazmasın hatta ne o öyle 16/17 falan liseliler gibi : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006

Ben şimdi bir kağıda bir yazı yazıp bir Fenerbahçe forumunda buldum desem, yarın gazetelere çıkar bu yazı.

Kadro olmayacak bir kadro değil; ama ben Fenerbahçe'nin transferde zorlandığını düşünüyorum. Belki tahmin etmediğimiz bir isim forma giyecekmiş gibi.

Eski yıllarda olduğu gibi Brezilya'dan ismini duymadığımız bir oyuncu gelecekmiş gibi geliyor.

Bence kaka gelicek.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Bence kaka gelicek.
    Ronaldinho daha iyi olurdu aslında tam oraya ?

Beyler belhandanın fm profilini paylaşırmısinız

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

(/s)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    Ben FM'de kendisinden AMC'de pek verim alamadım. Sol açıkta inside forward oynatmaya başladıktan sonra çoşmuştu. Aykut Kocaman göz nuru Cristian'dan vazgeçmez ise bu şekilde bir durum yaşanabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

pa'sı kaç acaba?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Belhanda gerçekten çok iyi bir oyuncu almak ta bir o kadar zor. Eğer 12-13 milyon gibi bir rakama alırsak inanılmaz bir transfer başarısı olur. Ve 22 yaşında hem yetenekli hem de gelecekte daha iyi olma ihtimali olan bir adama 15 milyon kesinlikle fazla değil. Ama ben hala bu adamın geleceğine inanmıyorum. Fotoshop ile yapılmamış çubuklu forma içinde imza atarken ve basın açıklaması yaparkenki halini görmede de inanmam.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Belhanda FM'de süper bir profile sahip ve süper'de oynuyor demedi demeyin.

İnşallah bu transfer gerçekleşir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Aykut Yıldırım twitterda : " şöyle yazayım 'Belhanda adım adım' ) " yazmış heyecan yaptım
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

geç kalmadan bitseydi şu transferler hayırlısıyla..

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Ronaldinho daha iyi olurdu aslında tam oraya ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

‘Fener’e gittim’
    Belhanda Fas Milli Takım kampında AMK'ya açıkladı.

http://amkspor.com/2013/01/06/fenere-gittim.html

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yine koca transfer penceremizde 1 oyuncu var, varımızı yoğumuzu ve bütün zamanımızı ona harcıyoruz, gelirse ne ala gelmezse transfer işi yatar. Geçen sene devre arasında Orta saha eksiğimiz için bekledik bekledik Alper Potuk'a gittik, almak için uğraştık alamadık ve transferi kapattık. Böyle bir transfer vizyonu olur mu Allah aşkına ?

3 sene boyunca Krasiç'in peşinde koştuk sanki dünyada başka kanat oyuncusu kalmamıştı, Bu oyuncuları biz de bulmuyoruz menajerler öneriyor, önerilen oyuncular arasından 1 tanesini seçip takılıyoruz peşine.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ntvspor Son Dakika:Fenerbahçe Montpeiller'den Younes Belhanda ile anlaştı.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Belhanda geldi sanırım.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Belhanda'yı aldık hepimize hayırlı olsun. Artık bu takımın hücuma yönelik orta sahaya ihtiyacı var lafını duymayız umarım. Ama yine basında hayatı boyunca Fransa ligini ve Belhanda'yı izlememiş adamlar 2 maç iyi oynamazsa bu adama da Fenerbahçe'nin topçusu değil derler. Aynısını Yobo ve özellikle SOW için söyleyen Rıdvan Dilmen ve onun gibi olan yotumcular umarım yine boşu boşuna sallamaz. Hatta sırf bu yorumları yüzünden Rıdvan benim gözümde tüm değerini kaybetmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Amkspor geceden haberi vermiş zaten.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Fenerbahçe' ye hayırlı olsun.

Yıllık maç başınalarla beraber 3 milyon 250 bin euro önerdiler. Bu rakama ‘Hayır’ diyemezdim.
    Ancak şurası dikkatimi çekti. Umarım kendini vererek oynar. Umursamamazlık yapmaz. Oyuncunun karakterini tam bilmiyorum tabi.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Fransa'dan gelen bilgilere göre Fenerbahçe Kulübü, Montpellier takımında oynayan Faslı Belhanda ile 11 milyon Euro karşılığında anlaştı. İmzaların pazartesi günü atılacağı öğrenildi. (DHA)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Trtspor'dan Yusuf Kenan Nobre'yi işaret etti, transfer dönemine hızlı girdi Fenerbahçe.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Belhanda orta sahadaki yaratıcılığımızı artırma konusunda nokta transfer oldu bana göre.

Mesaj Yetkileri