16/17 yazıyo aziz yildirim olabilir ^^
16/17 yazıyo aziz yildirim olabilir ^^
11 e sadece Belhanda gelsin birde Yobo ayarında bir stoper, şampiyonluğun altına imzamı atarım. Birde sağ açık fena olmaz hani, Kuyt'un biraz daha teknik versiyonu biri.
Burak
Krasic oynasa olurda, ayakta duracak hali yoktu bütün maçlarda da..
Burak
rakipler fenerbahçenin korkak futbolunu güzel değerlendiriyor. karabük bile 4 forvetle çıkıyor maçlara.
O yazıyı Aykut hocanın yazıp yazmadığını anlamanın tek yolu var. Aykut hoca , Hasan Ali'ye , Hasan mı diyor yoksa Ali mi![]()
Burak abinin dediği gibi 1 de stoper lazımama Yobo'dan daha iyi olmalı. Agresif ve ayağı iyi olmalı.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Belhanda konuştu! F.Bahçe üzülecek...
F.Bahçe'nin transfer listesinde olduğu ifade edilen ve 12 milyon euronun gözden çıkarıldığı Belhanda, ilginç bir açıklama yaptı.
- SPORX DIŞ HABERLER - Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Montpellier'in Faslı oyun kurucusu Younes Belhanda'da da ilginç bir gelişme yaşandı.
Fas Milli Takımı ile 2013 Afrika Uluslar Kupası'na hazırlanan Belhanda, kamp için bulunduğu otelde kendisine sorulan Fenerbahçe ve transfer haberlerine çok net ve kısa bir yanıt verdi. Fas basınında yer alan haberde Fenerbahçe'nin oyuncuyu ciddi bir şekilde istediği ancak Belhanda'nın ara transfer döneminde hiçbir yere gitmeyi planlamadığı ifade edildi. Belhanda, kendisine sorulan "Bir takıma transfer olacak mısın?" sorusuna, "Ne? Hayır, siz deli misiniz?" cevabını verdi.
Bu cevabın ardından Belhanda'nın sezon sonuna kadar Fransa'da kalmak istediği yorumlanırken sarı-lacivertli ekibin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu. 22 yaşındaki orta saha ile Fenerbahçe'nin dışında İngiltere'den Tottenham'ın da talip olduğu gelen haberler arasında yer alıyor.
...
Ben şimdi bir kağıda bir yazı yazıp bir Fenerbahçe forumunda buldum desem, yarın gazetelere çıkar bu yazı.
Kadro olmayacak bir kadro değil; ama ben Fenerbahçe'nin transferde zorlandığını düşünüyorum. Belki tahmin etmediğimiz bir isim forma giyecekmiş gibi.
Eski yıllarda olduğu gibi Brezilya'dan ismini duymadığımız bir oyuncu gelecekmiş gibi geliyor.
Bence kaka gelicek.
Beyler belhandanın fm profilini paylaşırmısinız
(/s)
pa'sı kaç acaba?
Belhanda gerçekten çok iyi bir oyuncu almak ta bir o kadar zor. Eğer 12-13 milyon gibi bir rakama alırsak inanılmaz bir transfer başarısı olur. Ve 22 yaşında hem yetenekli hem de gelecekte daha iyi olma ihtimali olan bir adama 15 milyon kesinlikle fazla değil. Ama ben hala bu adamın geleceğine inanmıyorum. Fotoshop ile yapılmamış çubuklu forma içinde imza atarken ve basın açıklaması yaparkenki halini görmede de inanmam.
Belhanda FM'de süper bir profile sahip ve süper'de oynuyor demedi demeyin.
İnşallah bu transfer gerçekleşir.
Aykut Yıldırım twitterda : " şöyle yazayım 'Belhanda adım adım') " yazmış heyecan yaptım
![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
geç kalmadan bitseydi şu transferler hayırlısıyla..
‘Fener’e gittim’
Belhanda Fas Milli Takım kampında AMK'ya açıkladı.
http://amkspor.com/2013/01/06/fenere-gittim.html
Yine koca transfer penceremizde 1 oyuncu var, varımızı yoğumuzu ve bütün zamanımızı ona harcıyoruz, gelirse ne ala gelmezse transfer işi yatar. Geçen sene devre arasında Orta saha eksiğimiz için bekledik bekledik Alper Potuk'a gittik, almak için uğraştık alamadık ve transferi kapattık. Böyle bir transfer vizyonu olur mu Allah aşkına ?
3 sene boyunca Krasiç'in peşinde koştuk sanki dünyada başka kanat oyuncusu kalmamıştı, Bu oyuncuları biz de bulmuyoruz menajerler öneriyor, önerilen oyuncular arasından 1 tanesini seçip takılıyoruz peşine.
...
Ntvspor Son Dakika:Fenerbahçe Montpeiller'den Younes Belhanda ile anlaştı.
TariboWest
Belhanda geldi sanırım.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Belhanda'yı aldık hepimize hayırlı olsun. Artık bu takımın hücuma yönelik orta sahaya ihtiyacı var lafını duymayız umarım. Ama yine basında hayatı boyunca Fransa ligini ve Belhanda'yı izlememiş adamlar 2 maç iyi oynamazsa bu adama da Fenerbahçe'nin topçusu değil derler. Aynısını Yobo ve özellikle SOW için söyleyen Rıdvan Dilmen ve onun gibi olan yotumcular umarım yine boşu boşuna sallamaz. Hatta sırf bu yorumları yüzünden Rıdvan benim gözümde tüm değerini kaybetmiştir.
Amkspor geceden haberi vermiş zaten.![]()
Fenerbahçe' ye hayırlı olsun.
Ancak şurası dikkatimi çekti. Umarım kendini vererek oynar. Umursamamazlık yapmaz. Oyuncunun karakterini tam bilmiyorum tabi.Yıllık maç başınalarla beraber 3 milyon 250 bin euro önerdiler. Bu rakama ‘Hayır’ diyemezdim.
Football is simple,but Football Manager is not
Fransa'dan gelen bilgilere göre Fenerbahçe Kulübü, Montpellier takımında oynayan Faslı Belhanda ile 11 milyon Euro karşılığında anlaştı. İmzaların pazartesi günü atılacağı öğrenildi. (DHA)
Trtspor'dan Yusuf Kenan Nobre'yi işaret etti, transfer dönemine hızlı girdi Fenerbahçe.
Belhanda orta sahadaki yaratıcılığımızı artırma konusunda nokta transfer oldu bana göre.