Esteban Cambiasso Leicester'da
Esteban Cambiasso Leicester'da
Andy Delort 4 milyon bonservis bedeli karsiliginda Wigan'a transfer oldu
Sandro QPR'da
Oussama Assaidi kiralık olarak Stoke City'de
M.United Falcao için, Arsenal de Welbeck için FA'den uzatma süre aldı.
QPR, Dynamo Kyiv'den Niko Kranjcar'ı 1 yıllığına kiraladı.
Southampton, Atletico Madrid'den Toby Alderweireld'i 1 yıllığına kiraladı.
Hull City , Ben Arfa'yı transfer etti.
ManU iyi sonuçlar alırsa Live UEFA'ya anca gider.
Bir transfer daha yapacak Liverpool.
Bu sezon 140 milyon euro harcadı Liverpool inanabiliyo musunuz. Ama elle tutulur tek oyuncu alınmadı nerdeyse.
Alınaanlardan en iyisi bence Balo. İş yapar.
Liverpool a bir Arap şart.
Georgios Samaras, West Bromwich Albion'da.
fowler - bellamy - suarez - balotelli
liverpool'un sorunlu ama iş yapan forvet kontenjanı![]()
Balotelli ile o 3'lüyü bir tutmak imkansız.
Balotelli'nin sorunu yetenek aslında örneğin Suarez hep iyiydi sadece ısırıp duruyor. Balotelli hem isteksiz, hem de psikolojik olarak sakatlık var.
Yetenekli olduğuna inanmıyorum Balotelli'nin. Yetenek kendisini isteksizlikte de belli eder Balotelli de elle tutulur bir şey yok.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Premier Lig'in en yüksek bonservis ödenen oyuncular listesi
Andy Carrol
di maria man utd diyolar eger kesinse yılın transferi olur bu adamın degerini bilemediler matmazel![]()
Çok iyi transfer Manu için kesin ihtiyaçtı ama stoperler yenilenmeden takımdan birşey olmaz. Bir de sistemi değiştirdiler bakalım ne olacak.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Xabi Alonso'dan Di Maria'ya: "Her şey için teşekkürler. Man.United'a gitsen de senin için en iyisini diliyorum."
![]()
Tamam çok iyi transferde sen 3 stoper ile oynuyosun defansında Blackett, Evans falan oynuyo. İleride çok alternatif var ama stoper de kimse yok. Birisine bişey olsa ne yapacaklar çok merak ediyorum. Ama bence dünyanın en iyi 4-5 oyuncusundan birini aldılar. Bu da bir gerçek.
ManU yanlış politika izledi. Di Maria belki seni biraz şahlandırır ama savunmaya takviye yapılmalıydı bence. Shaw seni sol bekte kurtarmaz daha çok genç. Arkadaşın dediği gibi stoper'de yok. Bakalım İngiltere'de transferin son günleri hareketli geçiyor her zaman belki ManU patlatır bi bomba daha.
saglam bir stoper sart manuya.
Transferde hata yaptı ManU. Bir kere Ander Herrera'ya o kadar para vermeye ne gerek vardı. Sonra senin en büyük sorunun stoperlerin. Takımda elle tutulur bir tane stoper Phil Jones var başka kimse yok. Hem de sen 3 stoper ile oynayacaksın. İlk stoper transferi ile başlamaları lazımdı bu da yanlış. Sonuçta stoperlerin uyumlu olması lazım. Yaz döneminde birbirlerine alışmaları lazımdı. Bence şuan kaliteli en az 3 stoper almaları lazım. Ashley Young'ı zaten direk kadro dışı bıraksın Van Gaal. Orta sahaya da bir Vidal transferi şart bence. Vidal olmasa bile o tip yırtıcı bir oyuncu şart. Zaten bence Vidal'i alabilirseler transfer sezonunun en büyük bombasını patlatmış olurlar.
İyi paraya satmış Real Madrid ama Robben gibi pişman olabilirler sonra sattıklarına.
So what?
Saike
Balotelli 20M €'ya Resmen Liverpool'da.
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Balotelli Manisa'lı galiba nereden geliyor bu 45 sevdası.![]()
Sanırım 20 Kardeşler Ailede O Yüzden 4x5![]()
Kaynak: Sallamasyon
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Başka bir teorim var benim ama burada söylemeye pek uygun değil![]()
Screw you guys, I'm goin' home