Gerilmeye gerek yok. Arkadaşın taktiğinin başbakanın taktiğiyle aynı olduğunu düşünüyorum.
Nasıl bu yaşanan direnişteki bazı kareleri cımbızla çıkartıp önümüze koyarak bu direnişi karalıyor başbakan, bu arkadaş da kendisine söylenecek hakaret türevi şeyleri bekleyip "siz zaten şöylesiniz, siz busunuz" gibi yazmayı bekliyor sanırım. Ama hala bekliyor.
Sabırlı olduğunuz için teşekkür ederim.
Devletin imkanlarını kendine propaganda aracı olarak kullanan bir başbakan çıkıpta yetim hakkından felan bahsetmesin.
İstediği kadar gersin dostum. Bırakın biraz eğlensin arkadaşlar : ))
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Sabır da bi yere kadar değil mi abi![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Başbakan yine Koç' a saldırıyor. Bu direniş sürecinde Koç ailesinin direnişçilere yardımları biraz fazla canını sıkmış anlaşılan. Bizlerin bu saldırıya cevabı ise ;
Öğrenci olarak kazanma kapasiteni geçtim, ünvanın olmasa bu okulun kapısından girebilir miydin acaba?
Football is simple,but Football Manager is not
Anlamadığım taraf neden ısrarla olanları başka birilerine giydirmeye çalışıyorlar. Tamam halk zaten provoke edenleri ayırdı elinde geldiği kadarıyla. Her söylemlerinde yok oyuna gelmeyin falan filan. Başbakan önce kendini sorgulasın. Onun söylemleri yüzünden üç kişi öldü.
Nette dönüyor:
Başbakanın 1 günde attığı 5 yalanı:
1) Occupy WST olayında '17 kişi öldü dedi', hiç ölüm yokmuş. ABD Büyükelçiliği jet yalanlama yaptı.
2) 'Türk bayrağı yakıldı' dedi, videonun dezenformasyon olduğunu bilmeyen yok.
3) 'Camide türlü ahlaksızlıklar oldu' dedi, müezzin bir gün öncesindeye dair iddiaları yalanladı. (İçki içtiler, grup seks yaptılar vs. elbette doğru değil ya yuh!)
4) 'Havalimanında spontane karşılama' dedi. Yazılı Konuşması hazırdı, SMS'lerle adam toplandı, otobüsler, metro seferleri kondu.
5) 'Adana'da polisimizi öldürdüler' dedi, polisin yanındaki yakın arkadaşı (Bilal Gül) bizzat 'uykusuz ve yorgundu, bir kazaydı' dedi. Sadece diktatör değil, yalan üretme makinesi!
Az önce REDHACK dinledim.Üsküdar'da bazı proveketörlerin nasıl orginize edildiğini biliyoruz.Bunu belgeleştirmemiz an meselesi.
Ayrıca Arap ülklerinin 2'si (İSİMLERİNİ UNUTTUM) Türkiye'ye Suriye için Tam 10 Milyar Dolar para vermişler..
İMF borç 2002'de 23 Milyar Dolar olduğunu düşünürsek 1 günde bu para Türkiye'nin kasasına girdi.
"Bir gün vaktinden önce durdurulur,düşer,yada yok edilirsek, vasiyetimiz: sokağa çıkın,eşit ve adil bir dünya yaratmadan eve dönmeyin!" -RedHack
Last edited by petrol_fb12 : 08.Haziran.2013 at 01:00
Redhack iş başında !!
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Redhack in konuşmasının videosu var mı acaba ?
RedHack temsilcisi tarafından yapılan konuşma kaydedilip bir yazı oluşturulmalı ve ders kitaplarına eklenmelidir.
Her gencin dinlemesi gereken bir konuşma olmuş.
Bilmediğimiz şeyler mi ? Hayır. Ancak böyle toplu halde, güzel bir dil ile anlatılması şahane olmuş.
Gazi'de cok fena olaylar varmış.
gazi madımak gibi bir yer degilmiydi hyırdır polisle neden catısılıo
baya cahilim sanırım![]()
Kelime oyunu MSNBC'de, Rachel Maddow Show'da haber oldu
http://www.nbcnews.com/id/26315908/n...27606#52127606
Mustafa Keser'in askerleriyiz!
Aklın yolu bir, hükümete yakın görüşlere sahip bir gazetede bile olsa doğruları görebilen, söyleyebilen insanlar var. Murat Menteş'in yazısı.
Forumda Polis olan kişiye anlatmak istediğim üsteki yazıydı.Ama o anlamadı.
Olayların sizi bizi kalmadı zaten... Biz oldu herkes.
Antalya'da hala meydanda coşkular devam ediyor. 30 Ağustos'a kadar devam edecekmiş gösteriler.
FM Gazetesi
https://www.facebook.com/photo.php?v=181330278697099
Cami'de neler oldugunu görmek isteyenler izlesin. (:
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Bence 30 ağustos falan çok erken gösterilerin bitmesi için. olayların başladığı günden itibaren bir yıl devam etmeli...Hatta darbe falan da yapılmalı. bu kadar özgürlük kısıtlanır mı canım ? yıllardır müslüman mahallesinde salyangoz satanlar yaşadı bu ülkede.İnsanların giydiğinden inancına kadar herşeyini sorguladılar.fakat sonra tam aksi bir siyasi irade gelince hazım sorunu yaşandı sanırım ve şimdi ise sokaklara taştılar. benim zihnimdeki vatan sevgisi ile sizlerin vatan sevgisi kavramı birbirinden çok ayrı olduğu için tartışmamak en doğrusu olur diyorum fakat işte olayı hala parti partizanlığı halinde yürütüyorsunuz. Bunu diyince de "ne partisi ? her kesimden halk dışarıda" diyorsunuz. Fakat gerçek olan şu ki bir siyasi iradeyi sandıkta deviremeyen başka bir siyasi irade olayları var gücüyle körükleme devam ediyor. Merak etmeyin Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan insanlar sizin yere göğe sığdıradamadığınız bir kendini bilmezin iddaa ettiği gibi "koyun" değil! Karşı siyasi iradeye oy verdi diye insanları "koyun" yerine koyan zihniyet sokaklarda özgürlük arıyorNe diyelim... Direnişiniz hayırlı olsun....Başarılar dileriz.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Futbolcu Bilgileri
Aynı soruyu ben de sana sorayım o zaman ? Olayların senin pencerenden göründüğü haliyle ben ve benim gibi düşünenlerin penceresinden göründüğü hali aynı mı sence ? Aramızda bir fark var yalnız. Ben sizler gibi "anlayamama problemin mi var?" tarzından aşağılayıcı ifadelerle savunmuyorum görüşümüYa da medyada dolaşan ve hangi kaynaklardan servis edildiği belli olmayan fotoğraflarla da desteklemiyorum...ona davransam ben de bulurum benim görüşümü destekleyen foto ve video... haksız mıyım?
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Futbolcu Bilgileri