@petrol_fb12
Konuyla ne alakası var arkadaşım. TRT taraflı yayın tabiiki yapacaktır sonuçta
devlet televizyonu vergi ödüyorsun da : ) Bugün taraflı olan hangi yayın organına bakarsan bak, olaylara istediği yerden bakarlar. Şimdi bu fotoğrafa iyi bak ;
1 görüntü ve 2 haber. Soldan alırsan "Direnişçiye karşı zülum" diye haber yaparsın. Sağdan alırsan "Zor durumda kalan direnişçiye insaniyetlik" İşte Medya böyledir. Tarafın neyse olaylara o taraftan bakarsın.
Neyse Trt ve X yayın organı, şunu şunu haber yapmamış diye yaptığı bir haber yalan olacak diye bir kaide mi var ? Bu sadece TRT için geçerli değil hepsi için geçerli. Eğer haberini kanıtlayabiliyorsa benim için sorun yoktur. Yok efendim "siz bunu bunu haber yapmadınız bu da kesin yalandır" diye olaya bakarsan baştan kaybedersin.
Kaynak mı istiyorsun ?
Bu fotoğraflar kesin montaj sözüne karşı yayınlanan video
http://www.izlesene.com/video/iste-p..._info_trthaber
Burası "2010 Dolapdere (İstanbul) PKK gösterileri" sözü üzerine yayınlanan ve buranın Ankara olduğunu ispatlayan resimler
Bakın hala bu bilgiler yanlış olabilir, Bilginin kesinliği yoktur yeni bir bilgi ortaya çıkar ve eski bilgiler değişir ama şuanki bilgiler ışığında durum budur. "Diyorum ya.Olcağını bilsem .TRT taksim şubesine gider.Arşiv acmasını isterim" O zaman gideceksin ve yapmazlarsa gelip buraya "Gittim ama yapmadılar" diyeceksin. Öyle kuru sıkı yok : )
Son olarak bir şeye değinmeden edemeyecem çünkü bu durumu yadırgadım. Geçen gün burada bir arkadaşın -sırf diğerleriyle aynı görüşü savunmuyor diye- yazdığı bir mesaj "Kaynak yok" gerekçesiyle silindi. Sürekli yazılanları takip eder ve insanların bu konuda düşündüklerini merak ederim. Senin ( petrol_fb12 ) bu konuda 200'ü aşkın mesajın bulunuyor ve bunların bir çoğu senin sosyal medyadan gördüğün ve kaynağı olmayan ! mesajların kopyala/yapıştır şekli. Yani bilgiyi görüyosun ve direk buraya yapıştırıyosun. İlginçtir ki aynı yöntemi kullanmış olan (kaynağı olmadan bilgiyi kopyala/yapıştır) diğer arkadaşın mesajı silinmeye tabii tutulurken seninkiler duruyor.
Hani demokrasiden, eşitlikten, tarafsızlıktan bahsediyoruz ya bunu da söylemiş olayım dedim.