Aurelio Betis' gitmiş büyük ihtimalle Bayram Tutumlu son dakika golü attı valla
Aurelio Betis' gitmiş büyük ihtimalle Bayram Tutumlu son dakika golü attı valla
Senna yıllardır La Liga'da oynuyor zaten, orada yeni bir oyuncu olmadığından belki yeni maceralar denemek istiyordur, bilemeyiz. Bir de Fenerbahçe de Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek, yani Villarreal ile aramızda sadece lig farkı var.
Bakalım, eğer gerçekten bu iddialar doğruysa Senna ile ilgili bir iki gün içinde medya kuruluşlarında çıkar zaten, o zaman da kafamızda net bir fikir oluşur.
Aurelio Betis ile anlaşırsa ve imzalarsa, büyük ihtimalle FIFA'lık bir sorun oluşacak. Ayrıca Aurelio küme düşmemeye oynayan bir takıma gitmeye neden bu kadar hevesli? Anlamak zor, gidiyorsa da gitsin, biz FIFA'dan sonuç alır, yüklü bir tazminat alırız.
Villarreal'in Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmasını vurgulamamızın nedeni; futbolcuları kaliteli bir ligden daha kalitesiz lige çekmek için onları bazı yollarla cezbetmek gerekir. Para ve Şampiyonlar Ligi futbolcuyu çekmenin en etkili yoludur. Yani sahip olmadığı birşeyi ona verebilirseniz getirebilirsiniz. Sahip olduğu birşeyle onu cezbedemezsiniz.
Aurelio'u Betis'i seçerse büyük yanlış yapar. 20 yaşında olsa daha genç Betis'i basamak olarak kullanıyor diyebiliriz fakat Aurelio 30 yaşında gideceği kulüp onun en son kulübü olabilir. Şampiyonlar Ligi'nde UEFA'da boy göstermeyen bir kulübe gitmektense (sürpriz olmadığı takdirde) Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak Fenerbahçe'de kalması daha mantıklı ama Bayram Tutumlu bey'in para kazanması lazım ne olursa olsun Aurelio'nun takım değiştirmesi gerek.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Turnuvada maçları izlerken Aragones Senna'yı bize getirse ya diye iç geçiriyordum Ancak Senna spikerlerinde çok vurguladığı gibi İspanya'da çok seviliyor Villarreal ile zaten Şlye de katılıyor Fenerbahçe çok büyük paralar dökmedikce bu transfer çok çok zor
Bu çıkan haberlerde demek oluyor ki Aurelio gitmek istiyor...
Aurelio gitmek istemese menajeri Tutumlu kulüp arayıp,anlaşma zemini aramaz...
Aurelio ile FIFA'lık bir dava olacak gibi görünüyor ufukta, tabii bir de menajeri Bayram Tutumlu'yla. Bildiğim kadarıyla Tutumlu ile Başkan kavgalılar bu olaylardan da önce, Tutumlu'nun tesislere, kulübe girmesi yasaklanmış, öyle deniliyordu, belki de intikam alıyor şu an bizden, ancak Aurelio'nun tutumu da önemli, menajerinin oyuna gelip de kendisini "yıldız" yapan Fenerbahçe'yi bir hiç uğruna satarsa bu taraftar bu kazığı unutmaz.
Aurellio'nun Fenerbahçe'yi Betis'e tercih ettiği bir ortamda (Ne kadar doğru bilinmiyor) Senna'yı alabilmeyi düşünmek ne kadar akılcı? Ama yinede olmaz olmaz dememek lazım.Fenerbahçe büyük bir kulüp..
So what?
Saike
Alamazsınız demiyorum.Demek istediğim Muhammet abinin vurguladığı lig farkıydı..
So what?
Saike
Aurelio gidiyorsa Aziz başkan daha iyisini getirir..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Aureilo konusu artık canımı sıkmaya basladı eğer Betise giderse cok cok yanlıs yapar![]()
gidenin yerini dolduramıyoruz. Hep güvendik ama...
Aurelio giderse hayatının hatasını yapar gider Betis'e sıradan bir futbolcu olarak oynar bence Fatih Hoca'da ona milli takım kapısını kapar.Bizde de Selçuk oynar Deniz oynar Maldonado oynar.Giden kendi kaybeder.
Aurelio giderse yerine kaliteli bir ön libero alınır mutlaka, alınmazsa da Deniz Barış'a çok güveniyorum o mevkiide, bence Aurelio'yu aratmaz eğer geçen seneki gibi üst düzey oynarsa ve yine Selçuk var güvendiğim bir isim, olmadı Emre var. Bir şekilde doldururuz yerini, gerekirse Senna alınır veya bir başkası.
bence ne Selçuk ne Deniz bir Aurelio etmez F. Bahça'de. Senna çok klas futbolcu aslında ama onun transferi de oldukça zor bana göre..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Aurelio giderse yerine Senna alınamazsa, Xabi Alonso alınsa keşke. Fiyatı 19 milyon Euro ve Juventus ilgileniyormuş, almamız her ne kadar zor olsa da Aragones faktörü var.
Gürcan Bilgiç'in bugünkü yazısından bir alıntı, dedikleri doğru mu bakalım göreceğiz.Originally Posted by Gürcan Bilgiç
"Sözümden dönemem"
Fenerbahçe'nin, Avrupa Şampiyonası başlamadan önce anlaşma sağladığı ancak şampiyon İspanya'nın kadrosuna sonradan girmesine karşın parlamayı başaran Güiza'nın talipleri çoğaldı. İsyanyol basını, turnuvada genelde yedek kalan ve EURO 2008'i iki golle kapatan Güiza'ya, İspanya'nın şampiyonluğunun ardından İngiltere kulüplerinden teklif yağdığını öne sürdü. Geçen sezon La Liga'nın gol kralı olan yıldız futbolcu için Arsenal, Tottenham, Sunderland ve Manchester City'den sonra Portsmouth'un da devreye girdiği bildirildi.
GÜİZA'NIN EŞİ: KAFAMIZ ÇOK KARIŞIK
İspanyol basını, "Ben EURO 2008 öncesi Fenerbahçe ile görüştüm ve söz verdim. Sözümden dönemem" diyen Güiza'yı İngiliz kulüplerinin astronomik tekliflerle kararından vazgeçirmeye çalıştığını öne sürüyor. İspanyol basını ayrıca Fenerbahçe'nin, Güiza'nın bonservisi için 12 milyon euroyu ödeyeceğini yazdı. Ayrıca bu oyuncunun, Mallorca ile arasındaki sözleşmeye göre 15 milyon euro artı vergi getiren her kulüp, Güiza ile anlaştıktan sonra golcü yıldızı kadrosuna katma hakkına sahip oluyor. Güiza'nın eşi Nuria Bermudez de, "Kafamız çok karışık. Bu hafta tekliflerin hepsini değerlendireceğiz ve kararımızı herkese açıklayacağız" diye konuştu.
03.07.2008Kaynak : Sabah
Menajer Tutumlu: "Aurelio Betis'e her an imza atabilir"
Aurelio’nun menajeri Bayram Tutumlu, Fenerbahçeli futbolcunun her an Betis’e imza atabileceğini söyledi.
Avrupa basınına Mehmet Aurelio'nun geleceği ile ilgili sürekli demeçler veren Tutumlu, “Dün gece Real Betis sportif direktörü Momparlet ile görüştüm ve onlarla anlaşmamızda ufak detaylar kaldı. Aurelio İspanya’da oynamak için Fenerbahçe'den önemli bir miktar parayı reddetti. Ancak onunla ilgilenen tek İspanyol kulüğ biz değiliz” şeklinde konuştu.
Deportivo’nun da yakından takip ettiği Aurelio için Tutumlu bir de analiz yaptı: “Mehmet Avrupa’nın en iyi orta saha oyuncularından biri. Teknik kapasitesi çok yüksek ve kendisi mükemmel bir profesyonel."
Bence şu adamın demeçlerini koymayalım buraya ismini gördükçe insan sinirleniyor.Ben Selçuk'a güveniyorum konfederasyon kupasında çok iyi oynuyordu devamlı 11 oynarsa o da kendini geliştirir.Bence onun tek eksiği aşırı güveni topu hiç kaptırmayacam sanıyor biraz fazla tutuyor ayağında topu ancak Aurelio'dan + özelliği ileri pas atabilmesi müthiş arapaslar atabiliyor.
Ronaldo'nun Milan'la sözleşmesi bitmiş alsak aslında![]()
Arkadaşlar kendimizi kandırmayalım,F.Bahçe'nin mevcut kadrosunda Aurelio'nun boşluğunu doldurabilecek bir oyuncu yok.Eğer giderse o mevkiiye mutlaka transfer yapılmalı...