Sayfa 73 / 142 İlkİlk ... 2363717273747583123 ... SonSon
2,161 ile 2,190 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aurelio Betis' gitmiş büyük ihtimalle Bayram Tutumlu son dakika golü attı valla

Senna yıllardır La Liga'da oynuyor zaten, orada yeni bir oyuncu olmadığından belki yeni maceralar denemek istiyordur, bilemeyiz. Bir de Fenerbahçe de Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek, yani Villarreal ile aramızda sadece lig farkı var.

Bakalım, eğer gerçekten bu iddialar doğruysa Senna ile ilgili bir iki gün içinde medya kuruluşlarında çıkar zaten, o zaman da kafamızda net bir fikir oluşur.

Aurelio Betis ile anlaşırsa ve imzalarsa, büyük ihtimalle FIFA'lık bir sorun oluşacak. Ayrıca Aurelio küme düşmemeye oynayan bir takıma gitmeye neden bu kadar hevesli? Anlamak zor, gidiyorsa da gitsin, biz FIFA'dan sonuç alır, yüklü bir tazminat alırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Villarreal'in Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmasını vurgulamamızın nedeni; futbolcuları kaliteli bir ligden daha kalitesiz lige çekmek için onları bazı yollarla cezbetmek gerekir. Para ve Şampiyonlar Ligi futbolcuyu çekmenin en etkili yoludur. Yani sahip olmadığı birşeyi ona verebilirseniz getirebilirsiniz. Sahip olduğu birşeyle onu cezbedemezsiniz.

Aurelio'u Betis'i seçerse büyük yanlış yapar. 20 yaşında olsa daha genç Betis'i basamak olarak kullanıyor diyebiliriz fakat Aurelio 30 yaşında gideceği kulüp onun en son kulübü olabilir. Şampiyonlar Ligi'nde UEFA'da boy göstermeyen bir kulübe gitmektense (sürpriz olmadığı takdirde) Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak Fenerbahçe'de kalması daha mantıklı ama Bayram Tutumlu bey'in para kazanması lazım ne olursa olsun Aurelio'nun takım değiştirmesi gerek.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Turnuvada maçları izlerken Aragones Senna'yı bize getirse ya diye iç geçiriyordum Ancak Senna spikerlerinde çok vurguladığı gibi İspanya'da çok seviliyor Villarreal ile zaten Şlye de katılıyor Fenerbahçe çok büyük paralar dökmedikce bu transfer çok çok zor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu çıkan haberlerde demek oluyor ki Aurelio gitmek istiyor...

Aurelio gitmek istemese menajeri Tutumlu kulüp arayıp,anlaşma zemini aramaz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bu çıkan haberlerde demek oluyor ki Aurelio gitmek istiyor...

Aurelio gitmek istemese menajeri Tutumlu kulüp arayıp,anlaşma zemini aramaz...
    Bayram Tutumlu,Aurelio gitmek istediği için bunları yapmıyo sırf öne çıkmak için.Diyeceksin ihtiyacı yok ama Aurelio olmasaydı Bayram Tutumlu'yu şimdi kim konuşurdu?

Aurelio ile FIFA'lık bir dava olacak gibi görünüyor ufukta, tabii bir de menajeri Bayram Tutumlu'yla. Bildiğim kadarıyla Tutumlu ile Başkan kavgalılar bu olaylardan da önce, Tutumlu'nun tesislere, kulübe girmesi yasaklanmış, öyle deniliyordu, belki de intikam alıyor şu an bizden, ancak Aurelio'nun tutumu da önemli, menajerinin oyuna gelip de kendisini "yıldız" yapan Fenerbahçe'yi bir hiç uğruna satarsa bu taraftar bu kazığı unutmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bayram Tutumlu,Aurelio gitmek istediği için bunları yapmıyo sırf öne çıkmak için.Diyeceksin ihtiyacı yok ama Aurelio olmasaydı Bayram Tutumlu'yu şimdi kim konuşurdu?
    Yine başa dönmeyelim...

Aurelio ben F.Bahçe'de mutluyum,hiç bir yere gitmiyorum dese B.Tutumlu ne yapabilir?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Aurellio'nun Fenerbahçe'yi Betis'e tercih ettiği bir ortamda (Ne kadar doğru bilinmiyor) Senna'yı alabilmeyi düşünmek ne kadar akılcı? Ama yinede olmaz olmaz dememek lazım.Fenerbahçe büyük bir kulüp..
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Aurellio'nun Fenerbahçe'yi Betis'e tercih ettiği bir ortamda (Ne kadar doğru bilinmiyor) Senna'yı alabilmeyi düşünmek ne kadar akılcı? Ama yinede olmaz olmaz dememek lazım.Fenerbahçe büyük bir kulüp..
    İlave olarak; Tuncay'ın M'brough'u Fenerbahçe'ye tercih ettiği ortamda, Serdar'ın Kocaelispor'u Fenerbahçe'ye tercih ettiği ortamda, Fenerbahçe kimseyi alamaz o zaman

Aurelio Betis'i tercih ediyor diye biz şimdi Güiza, Senna veya başka isimleri alamayacak mıyız?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Alamazsınız demiyorum.Demek istediğim Muhammet abinin vurguladığı lig farkıydı..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Aurelio gidiyorsa Aziz başkan daha iyisini getirir..
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Aurelio gidiyorsa Aziz başkan daha iyisini getirir..

Tuncay gitti Aziz başkan daha iyisini getirmedi

Van Hoijdonk gitti Aziz başkan daha iyisini getirmedi

Anelka gitti Aziz başkan HENÜZ daha iyisini getirmedi

Bence yinede pek emin olmamakta fayda var.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Aureilo konusu artık canımı sıkmaya basladı eğer Betise giderse cok cok yanlıs yapar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gidenin yerini dolduramıyoruz. Hep güvendik ama...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post

Hiç biri Aurelio kadar gerekli değildi.Tuncay gitti Uğur onu aratmadı.ŞL'de çeyrek finale çıktık.Diğerleri için sadece şanssızlık diyorum.Hoijdonk Daum'La anlaşamadı bu yüzden Anelka'dan da aldığımız parayla iyi kadro kurduk.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Aurelio giderse hayatının hatasını yapar gider Betis'e sıradan bir futbolcu olarak oynar bence Fatih Hoca'da ona milli takım kapısını kapar.Bizde de Selçuk oynar Deniz oynar Maldonado oynar.Giden kendi kaybeder.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Aurelio giderse hayatının hatasını yapar gider Betis'e sıradan bir futbolcu olarak oynar bence Fatih Hoca'da ona milli takım kapısını kapar.Bizde de Selçuk oynar Deniz oynar Maldonado oynar.Giden kendi kaybeder.
    Ne Selçuk ne Deniz ne de Maldonado, istekli formda bir Aurelio etmez. Ben Aragones'in Aurelio'yu bir yere göndereceğini sanmıyorum. Tam istediği ve sevdiği bir tarz futbolcu.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post

Tuncay gitti carlos geldi SOL KANAT
    Van Hooijdonk gitti ANELKA gelmişti yerine
    Anelka gitti KEZMAN gelmişti kariyeri ortada..
    bla bla bla..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    Ne Selçuk ne Deniz ne de Maldonado, istekli formda bir Aurelio etmez. Ben Aragones'in Aurelio'yu bir yere göndereceğini sanmıyorum. Tam istediği ve sevdiği bir tarz futbolcu.
    Tabiki de etmez ancak isteksiz ruhsuz bir Aurelio'ya Maldonado'yu bile tercih ederim.Zaten o da kalacağım kalmak istiyorum tarzında bir açıklama bile yapmadı

Aurelio giderse yerine kaliteli bir ön libero alınır mutlaka, alınmazsa da Deniz Barış'a çok güveniyorum o mevkiide, bence Aurelio'yu aratmaz eğer geçen seneki gibi üst düzey oynarsa ve yine Selçuk var güvendiğim bir isim, olmadı Emre var. Bir şekilde doldururuz yerini, gerekirse Senna alınır veya bir başkası.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

bence ne Selçuk ne Deniz bir Aurelio etmez F. Bahça'de. Senna çok klas futbolcu aslında ama onun transferi de oldukça zor bana göre..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Aurelio giderse yerine Senna alınamazsa, Xabi Alonso alınsa keşke. Fiyatı 19 milyon Euro ve Juventus ilgileniyormuş, almamız her ne kadar zor olsa da Aragones faktörü var.

Quote Originally Posted by Gürcan Bilgiç
    Aragones, yöneticilerle yaptığı ilk görüşmede Güiza'nın alınmasını isterken, "Kezman ile birlikte oynatacağım" demiş. Semih'i gördükten sonra yine aynı fikirde olur mu bilemeyiz ama bir gerçek var ki Fenerbahçe beş yıllık aradan sonra çift forvet oynayacak.
    Gürcan Bilgiç'in bugünkü yazısından bir alıntı, dedikleri doğru mu bakalım göreceğiz.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

"Sözümden dönemem"

Fenerbahçe'nin, Avrupa Şampiyonası başlamadan önce anlaşma sağladığı ancak şampiyon İspanya'nın kadrosuna sonradan girmesine karşın parlamayı başaran Güiza'nın talipleri çoğaldı. İsyanyol basını, turnuvada genelde yedek kalan ve EURO 2008'i iki golle kapatan Güiza'ya, İspanya'nın şampiyonluğunun ardından İngiltere kulüplerinden teklif yağdığını öne sürdü. Geçen sezon La Liga'nın gol kralı olan yıldız futbolcu için Arsenal, Tottenham, Sunderland ve Manchester City'den sonra Portsmouth'un da devreye girdiği bildirildi.
    GÜİZA'NIN EŞİ: KAFAMIZ ÇOK KARIŞIK
    İspanyol basını, "Ben EURO 2008 öncesi Fenerbahçe ile görüştüm ve söz verdim. Sözümden dönemem" diyen Güiza'yı İngiliz kulüplerinin astronomik tekliflerle kararından vazgeçirmeye çalıştığını öne sürüyor. İspanyol basını ayrıca Fenerbahçe'nin, Güiza'nın bonservisi için 12 milyon euroyu ödeyeceğini yazdı. Ayrıca bu oyuncunun, Mallorca ile arasındaki sözleşmeye göre 15 milyon euro artı vergi getiren her kulüp, Güiza ile anlaştıktan sonra golcü yıldızı kadrosuna katma hakkına sahip oluyor. Güiza'nın eşi Nuria Bermudez de, "Kafamız çok karışık. Bu hafta tekliflerin hepsini değerlendireceğiz ve kararımızı herkese açıklayacağız" diye konuştu.

03.07.2008
    Kaynak : Sabah

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Menajer Tutumlu: "Aurelio Betis'e her an imza atabilir"

Aurelio’nun menajeri Bayram Tutumlu, Fenerbahçeli futbolcunun her an Betis’e imza atabileceğini söyledi.

Avrupa basınına Mehmet Aurelio'nun geleceği ile ilgili sürekli demeçler veren Tutumlu, “Dün gece Real Betis sportif direktörü Momparlet ile görüştüm ve onlarla anlaşmamızda ufak detaylar kaldı. Aurelio İspanya’da oynamak için Fenerbahçe'den önemli bir miktar parayı reddetti. Ancak onunla ilgilenen tek İspanyol kulüğ biz değiliz” şeklinde konuştu.

Deportivo’nun da yakından takip ettiği Aurelio için Tutumlu bir de analiz yaptı: “Mehmet Avrupa’nın en iyi orta saha oyuncularından biri. Teknik kapasitesi çok yüksek ve kendisi mükemmel bir profesyonel."

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Menajer Tutumlu: "Aurelio Betis'e her an imza atabilir"

Aurelio’nun menajeri Bayram Tutumlu, Fenerbahçeli futbolcunun her an Betis’e imza atabileceğini söyledi.

Avrupa basınına Mehmet Aurelio'nun geleceği ile ilgili sürekli demeçler veren Tutumlu, “Dün gece Real Betis sportif direktörü Momparlet ile görüştüm ve onlarla anlaşmamızda ufak detaylar kaldı. Aurelio İspanya’da oynamak için Fenerbahçe'den önemli bir miktar parayı reddetti. Ancak onunla ilgilenen tek İspanyol kulüğ biz değiliz” şeklinde konuştu.

Deportivo’nun da yakından takip ettiği Aurelio için Tutumlu bir de analiz yaptı: “Mehmet Avrupa’nın en iyi orta saha oyuncularından biri. Teknik kapasitesi çok yüksek ve kendisi mükemmel bir profesyonel."
    Her şey burada bitiyor bence...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bence şu adamın demeçlerini koymayalım buraya ismini gördükçe insan sinirleniyor.Ben Selçuk'a güveniyorum konfederasyon kupasında çok iyi oynuyordu devamlı 11 oynarsa o da kendini geliştirir.Bence onun tek eksiği aşırı güveni topu hiç kaptırmayacam sanıyor biraz fazla tutuyor ayağında topu ancak Aurelio'dan + özelliği ileri pas atabilmesi müthiş arapaslar atabiliyor.

Ronaldo'nun Milan'la sözleşmesi bitmiş alsak aslında

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Arkadaşlar kendimizi kandırmayalım,F.Bahçe'nin mevcut kadrosunda Aurelio'nun boşluğunu doldurabilecek bir oyuncu yok.Eğer giderse o mevkiiye mutlaka transfer yapılmalı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Arkadaşlar kendimizi kandırmayalım,F.Bahçe'nin mevcut kadrosunda Aurelio'nun boşluğunu doldurabilecek bir oyuncu yok.Eğer giderse o mevkiiye mutlaka transfer yapılmalı...
    Katılıyorum. Oraya Deniz veya Maldonado'yu düşünüyorlar ama hiç biri Aurelio gibi koşan pres yapan mücadele eden futbolcular değil.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Katılıyorum. Oraya Deniz veya Maldonado'yu düşünüyorlar ama hiç biri Aurelio gibi koşan pres yapan mücadele eden futbolcular değil.
    Bir kere ikiside Aurelio kadar hızlı,seri ve çevik değiller...

Deniz geçen sene oynadığı süre zarfında çok başarılı olmuştu,bununda en büyük sebeplerinden birisinin Aurelio ile birlikte oynaması olduğunu unutmamak lazım...

Mesaj Yetkileri