Ronaldinho'yu alsa alsa ya Real alır yada Chelsea. Bi ihtimalde Milan. Diğer takımlar kolay kolay Ronaldinho'luk bir mebla karşılayamaz bence.
parayı verip ronaldinho'yu çalacaklarsa bence abramovich'in bu işi havada karada halledeceğini düşünürüm.![]()
gidicek diyorlar sonra çıkıp oynuyor anlamadım valla ama gitse kendisi için iyi olur gidecegi takımda chelsea olur bence.
Squash'e katılıyorum.Chelsea ile ismi geçiyordu.Kulüp değişikliği kendisi için iyi olur.Ama Man Utd'a gitmesini daha çok isterim![]()
c.ronaldo varken ronaldinho'ya gerek yok düşüncesini savunanlardanım. c.ronaldo zaten yetiyor da artıyor bence man utd takımına.chelsea'nin bana göre ronaldinho gibi bir adama çok ihtiyacı var. yani sheva ve drogba arkasına böyle öldürücü toplar kullanabilen dribblingi iyi sağlam adam ronaldinho'dur bana göre. ama tabii her zamanki gibi transfer sezonunu bekleyip göreceğiz.
bi de şöyle bi durum var:
transfer etmek isteyen takım mutlaka avrupa'nın en büyük kulüplerinden biri olacak ve öyle olacağı için ronaldinho avrupa kupalarında bu sezon oynayamayacak. bu sezon oynayamaması o takımın ronaldinho'dan tam verim alamaması demek. o yüzden bu transferin ara sezon transfer döneminde değil de sezon sonu transfer döneminde olacağını düşünüyorum.
Barcelona'da taraftar tepkisine çok kızan Brezilyalı yıldızın sezon sonunda Real Madrid'e imza atacağı iddia ediliyor..
Barcelona'nın Nou Camp'ta Real Madrid'e 1-0 yenildiği karşılaşma sonrası havaalanında taraftar tarafından protesto edilen Ronaldinho takımdan ayrılıyor. İspanya'da konuşulan iddialara göre, Real Madrid'li Baptista ile Brezilya'ya uçan 27 yaşındaki yıldızın, önce Barcelona'ya dönmemeyi düşündüğü ardından ise FIFA'dan ağır ceza almamak için bu kararından vazgeçtiği belirtiliyor. Real Madrid'in planı ise, 21 Mart'ta 28 yaşına basacak ve FIFA'nın 17. maddesine göre bonservisi 12 milyon pound karşılığında alınabilecek Ronaldinho'nun transferini bitirmek.
MİLAN DA DEVREDE
Barcelona'da taraftarın hedefi haline getirilen Brezilyalı yıldızın, teknik direktör Frank Rijkaard ve başkan Joan Laporta'ya çok kızgın olduğu ve yakın çevresine, "Real Madrid'e gidip onlara Ronaldinho'nun kim olduğunu göstereceğim" dediği belirtiliyor. Ayrıca İspanya'nın MARCA gazetesi Milan'ın da Ronaldinho ve Zambrotta'yı almak istediğini yazdı.
Internethaber
Fenerbahçe Cumhuriyeti
chelsea ya da milan ???, başka bir alternatif görmüyorum ben chelsea daha yakın sanki, ya da ülkesine dönsün bıraksın bu işleri , kahve üretsin
![]()
barca 1-2 maç puan kaybetti buda sevillaya yaradı.şu birgerçekki barca çok maç yapmaktan dolayı bir yorgunluk yaşadı ve en az kayıpla atlattılar bu devreyi.noel den sonra barcelona yani barça rakiplerini parçalamaya devam edecek
Barcelona da maçlarda açıkça şu görülüyor ki oyuncularda geçtiğimiz iki yılın hırsı,isteği yok
Juventus'un da gözdesi olan Ajaxlı golcü Klaas-Jan Huntelaar'a bir talip de İspanya'dan çıktı. Valencia'nın bu oyuncuyla ilgili girişimlere başladığı belirtiliyor.
Huntelaar'ın Ocak 2006'ta Ajax'a transfer olmasından kısa süre önce bu takımdaki görevinden ayrılmış olsa da, PSV'de çalıştığı dönemde bu oyuncuyu yakından tanıma fırsatı bulan Valencia teknik direktörünün Ajaxlı golcüyü kadrosuna katmak istediği belirtildi.
İspanya'dan gelen haberlere göre, Hollanda ekibi Juventus'un da gözdesi olan golcü için yaklaşık 25 milyon avro talep ediyor.
Bu sezon çok formda olan 24 yaşındaki Huntelaar, şimdiye kadar oynadığı 23 maçta 18 gol atarak kendini kanıtlamış durumda.
Valencia sezon başında da bu futbolcuya talip olmuş, ancak transfer gerçekleşmemişti.
30 tane forvet var Valencia da hala Huntelaar ın peşindeler defans lazım onlara...
valenciada zaten süper forvetler var gereksiz olur
Banega: "Yakında İspanya'dayım"
İspanyol ve İtalyan takımlarının gözdesi olan Boca Juniors'ın genç yıldızı Éver Banega, ara transferde Valencia'ya gitmek istediğini söyledi.
zoom - galleria Valencia'nın, oyuncunun transferi için Arjantin ekibiyle 18 milyon avro rakamında anlaştığı haberleri gelirken; Real Madrid'in Gagao'nun transfer sözleşmesinde yer alan bir madde uyarınca Banega konusunda ilk opsiyona sahip olduğu haberleri kafa karıştırmıştı.
Ancak Banega'nın kendisi bütün bu gelişmelere rağmen Radio Punto'ya yaptığı açıklamada, Valencia'ya transfer olmak istediğini belirterek, "Valencia çok büyük bir takım. Boca'da mutluyum ancak hem kulübün, hem de benim çıkarlarıma uygun bir teklif gelirse ayrılabilirim," dedi.
Arjantinli oyuncu ayrıca Atletico Madrid'in de bir ara kendisiyle ilgilendiğini belirterek, "Ancak benim tercihim Valencia'dan yana," dedi.
Pazarlıkların hangi aşamada olduğunu bilmediğini de söyleyen Banega son olarak, "Umuyorum ki yakın zamanada İspanya'da olacağım, ama şimdiden kesin konuşmak doğru olmaz," dedi.
kaynak:goal
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ever banega 1
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=NAL8ZvpK4q4[/YOUTUBE]
ever banega 2
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=XAeizZXq9OQ&feature=related[/YOUTUBE]
ever banega 3
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=OastQDnbRyM&feature=related[/YOUTUBE]
Last edited by Lionel Andres Messi : 01.Ocak.2008 at 18:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
agüeronun bonservis ücreti 55 milyon euro olarak belirlendi.
Aurelio'dan vazgeçerler belki![]()
Yapıcağı en iyi transfer olur Valencia nın...
Valencia müthis bir transfer yapar eger Banega´yi alirsa,harika bir yetenektir kendisi.Valencia´ya katkisi büyük olur.
Her sene yıldız çıkarıyorlar. Daha sonra Avrupa'ya göndererek paraları kasaya koyuyorlar. Böyle kulüpler nedendir bilmem çok sempatik geliyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Valencia süper bir transfer yapmış olur, Banega'yı alırsa.
Eğer transfer gerçekleşirse Valencia o mevkiiyi en az 10 yıllık güvence altına almış olur...
Ben banegayı ön libero olarak görümüyorum gerek fizik gerek mücadele açısından çift ön liberolu sistemde oynayabilir ancak veya orta saha ortada.
video lar herseyi anlatiyo cidden super bi oyuncu
Albelda Deniz gibi bir oyuncuydu zaten, fazlası ile düz.
Baraja - Aurelio olmaz, doğrusunu yapıyorlar.
Hem böylesi bizim için daha iyi![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Milan'a gitmesi durumunda Ancelotti'nin sistem değişikliğine gitmesi gerek. Ancak Mourinho gelirse sene sonunda Milan'a, hem Kaka'ya hem de Ronaldinho'ya uygun bir sistem kuracaktır.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi