Sayfa 731 / 1204 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon
21,901 ile 21,930 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

[YOUTUBE="XZqIVnVocMs"]Takashi[/YOUTUBE]

Vay vay vay vay Çok iyi adama benziyor

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Takashi Inui için yeni Kagawa diyorlar ama bakalım.
    Takashi 24 yaşında yanlış bilmiyorsam Kagawa 23 Kagawa daha gençken yeni kagawa denmemeli bence.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Üstün Japon teknolojisiyle donatılmış

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by caglaruzun View Post
    Takashi 24 yaşında yanlış bilmiyorsam Kagawa 23 Kagawa daha gençken yeni kagawa denmemeli bence.
    haha çok güldüm ya

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by caglaruzun View Post
    Valla geçen bir yerde yazıyordu Kesin fotomaçtır.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Amrabat olayı fazla uzadı ve artık yalan söylemler dolaşıyor gibime geliyor. Galatasaray'a gitmessem futbolu bırakırım ne yahu? Bu yeni spor gazetesi gümdem yaratmaya çalışıyor sanki...
    Takashi'yi televizyondan 4-5 kez izlemiştim ve kagawa stilinde bir oyuncu. Her zaman japon oyunculara bi ilgim olmuştur çünkü mükemmel bi oyun disiplinleri var. Çok fazla koşuyorlar ve çok çevikler. Son paslarda sıkıntı yaşıyorlar ama bence alınırsa iş yapar en az amrabat kadar.
    Basında çıkan hiç bi habere inanmamız için açıkla yapılmış gs.org'tan ozan haberi vasıtasıyla. Zaten bence dany transferide bunun icin açıklandı "bakın hiç basında çıkmayan birisni aldık" gibisinden bir mesaj verildi gibi.
    Bence içımiz rahat olsun elimizde sampiyon olmuş bi kadro+danny+okan,merthan,uğur ayhan,berk var.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Haber 1967 : Burak Yılmaz'ın Galatasaray'a Transferi An Meselesi...

https://twitter.com/Haber1967/status/211925370402914304

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ünal Aysal transferleri bu ay sonuna kadar açıklayacağız dediyse o transferlerin açıklanması Ağustos başını bulur.Yani bu ayın sonunda transferler açıklanmayınca şaşırmayın,kızmayın
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Burak gelecek ya heralde artık

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

burak gelirse çok sevinirim inşallah
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ben Burak'ın gelmesini istemiyorum sevmiyorum Burak'ı.Hareketleri falan çok antipatik geliyor bana.Fazla bencil.Çok saçma sapan son vuruşları var.Öyle vuruşlar yapıyor ki bu adam nasıl bu kadar çok gol atabiliyor diyorum.Ama bi yandan da Trabzonsporda bu kadar çok gol atan adam arkasında Selçuk varken daha iyi bir takımda Fatih Terim ile birlikteyken neler yapabilir diye düşünüyorum.Forvete Burak gelirse kanata da bir yabancı gelir daha iyi olur.Hayırlısı artık ne diyim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Burak süper ama süper olur bu kadar pozisyona giren takıma bir de Burak gelirse Burak kendi kendini de pozisyona sokuyor ne maçlar izleriz Süper olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hop İbrahim Seten Kaka diyor

Hoillet'de diyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Öh Kaka mı PSG var.Hadi diyelim yok.Bi ton masrafı var.Hadi diyelim o da yok.Geldi sistem bozulacak nerde oynayacak.Hadi diyelim oynadı müzmin sakat olan bu adam ne kadar oynayabilecek.Hadi diyelim oynadı ne kadar katkı sağlayabilecek eski Kaka değil ki

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Kaka bu realdeki topçumu

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Kaka bu realdeki topçumu
    Evet sizin alıcağınız Lass'ın takım arkadaşı

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Evet sizin alıcağınız Lass'ın takım arkadaşı

Bu kakayı almak demek en az bi 15 20 milyon bonservis demek bu adam yıllık 3 e 4 e (lass gibi) tr'ye gelmez en az bi 6 sı var bunun bonusları çartları curtlardı derken yıllık 7 yi bulur

iyi geceler beyler

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Emir Sarıgül: Borcumuzu 300'lü rakamlardan 200'lü rakamlara indirdik. Ocaktan sonra 2 haneli rakamlara indirmek istiyoruz.

Emir Sarigul : `Benim hissiyatim UEFA Haziran sonu gibi karar verebilir bence GS'in CL'ye gitmesiyle ilgili sorun olacagini sanmiyorum`

Emir Sarigul : Onemli transferler icin calisiyoruz. 3-4 transfer yapacagiz. Haziran sonuna kadar transferler bitecek.(beyaz tv)

Hoilett ismi galatasaray ile geçiyor yabanci basina gore.

http://www.mirror.co.uk/sport/footba...hoilett-871740

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aygün nerede oynayacak ne ya koyacan sol kanada yardıracak

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Oyuncu yeteneklide o fizikle Türkiye'de iş yapmaz bence
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Renkdaşlar sizce yabancı hakkı kanatlardan birinde mi kullanılmalı yoksa forvette mi ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bence forvet. kanatlarin birine hamiti alsak bile yeterlidir.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

burak'ı alalım gerek yok hamit e kanatta yavaş adam istemiyorum yahu kanatta
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Burak'in takimdan gitmesini istiyorum kime gittigininde bir onemi yok ancak Galatasaraya giderse kendisini kotu bir duruma dusuru.Tamam bu adamlar profesyonel neresi olsa giderler ama kalkip ben Besiktasliyim Turkiyede ya Besiktasta yada Trabzonsporda oynarim baskada biryerde oynamam aciklamasini yapmayacaksin o zaman.He yapiyosanda arkasinda duracaksin.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Ben Burak'ın "Sadece Beşiktaşlıyım ama Trabzonspor için ölürüm,Beşiktaş'a bu saatten sonra ancak taraftar olarak dönerim." sözü dışında hem Trabzonspor hem de Beşiktaş'ı aynı cümlede kullandığını duymadım.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

İste o aciklama.Besiktasliyim oynarsam bu iki kulupte oynarim dedi.Nereye gittigi zerre umrumda degil ilk geldigi gunden beri bu takimda onu gormek istemedim.Ancak birsoz soyluyorsan arkasinda durmalisin kendini alcaltmamalisin yada o sozleri soylememelisin.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe'de oynamadı mı ki bu adam ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

daum oynatmadı sağolsun aragones zamanıda olabilir

burak konusunda bence fatih hoca istemez burağı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Emir Sarıgül: Borcumuzu 300'lü rakamlardan 200'lü rakamlara indirdik. Ocaktan sonra 2 haneli rakamlara indirmek istiyoruz.
    Benimde en çok şaşırdığım konu bu, daha 1 yıl öncesine kadar dünyanın borcunu taşıyan, Türkiye'nin en borçlu kulübü nasıl oldu da koca borcu 1 senede bu kadar eritti ve hızla eritmeye devam ediyor ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Benimde en çok şaşırdığım konu bu, daha 1 yıl öncesine kadar dünyanın borcunu taşıyan, Türkiye'nin en borçlu kulübü nasıl oldu da koca borcu 1 senede bu kadar eritti ve hızla eritmeye devam ediyor ?
    Stadın loca haklarını 16 yıllığına 125 milyon dolar karşılığında devretti.
    Galatasaray Yönetimi, UEFA mali kriterlerine uyum sürecinde çok önemli bir adım attı. Stadın loca haklarını 16 yıllığına 125 milyon dolar karşılığında devretti.
    Galatasaray , VIP koltuk ve loca satış hakkını 2014’te başlayacak şekilde 16 yıllığına Denizbank’a verdi. Kamuoyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) da yer alan açıklamada, “2014-2030 yılları arasında Batı 3 Loca ve Batı 4 Loca ile VIP Koltuk pazarlama hakları 125.2 milyon Dolar karşılığında Denizbank’a devredildi” ifadeleri kullanıldı.

Sermaye artırılacak
    Kulübün intifa hakkına sahip olduğu Türk Telekom Arena’dan elde edilen 218 milyon 436 bin 440 TL, Galatasaray Sportif AŞ.’nin sermaye artırımında kullanılacak. Nitekim sarı kırmızılı kulübün İMKB’de işlem gören şirketi Galatasaray Sportif AŞ., son dönemde ‘teknik iflas’ söylemleriyle sık sık gündeme geliyordu.
    bir de bu var tabikide:

Galatasaray’ın yüzde 20′si satılacak
    Galatasaray Spor Kulübü Derneği, Galatasaray Sportif’in yüzde 20.3’üne denk gelen 172 milyon lira tutarındaki (nominal 564 bin 813) hissesinin borsada satılması için Merkezi Kayıt Kuruluşu’na (MKK) başvurdu. Satılacak hisselere uluslararası bir fonun ve Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç’ın talip olduğu belirtiliyor. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal da yönetimde olmadan önce AIG’nin elinde bulunan Galatasaray hisselerini almış ardından bu hisseler OVT Fonu’na satılmıştı. Kulüp hisseleri geri almak için uzun süre uğraş vermişti. Son olarak Galatasaray iki şirketini birleştirmek için yaptığı çağrı ile 45.3milyon lira ödeyerek hisseleri geri almıştı.
    14 MİLYONLUK SATMIŞTI

Şimdi ise Galatasaray’ın da buradan elde edeceği parayı banka borçlarını kapatmakta kullanacağı ifade ediliyor. Galatasaray Sportif’te Galatasaray Spor Kulübü Derneği’nin ise yüzde 83.38 hissesi bulunuyor. Bu hisselerin dünkü piyasa değeri 703milyon liraya denk geliyor. Transferde yaklaşık 70milyon Euro’luk borca imza atan Galatasaray kısa süre önce yüzde 2 hisse daha satmıştı. Bu hisselerin değeri de 14milyon liraya denk geliyordu.
    HİSSE REHNİ İÇİN YAPILDIĞI İDDİASI

Galatasaray’ın olağanüstü mali genel kurulunda Başkan Ünal Aysal, 328 milyon dolar borç nedeniyle Galatasaray Sportif hisseleriyle ilgili yetki istemiş ve yetkinin satış anlamına gelmediğini belirterek ‘hisse rehni’ yoluyla finansman sağlayacaklarını ifade etmişti. Galatasaray yönetimi cephesinden kayda aldırılan hisselerin rehin verilerek kredi alınması için bu işlemin yapıldığı bilgisi geliyor. Ancak bu hisseler rehin bile verilse ödeme yapılmadığı zaman borç veren kurumun sahipliğine geçiyor.
    Last edited by zeck17 : 11.Haziran.2012 at 12:51 Reason: bilgi ekleme

Mesaj Yetkileri