Sayfa 731 / 896 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon
21,901 ile 21,930 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Belhanda gelirse bizim Veli verir eline bacağını.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Bunun Fm oynamakla alakası yok.Altyapıya değer vermezsen, oyuncu gözlemlemezsen sadece hazır oyuncu peşinde koşarsan. Kısa zamanda batarsın.Kulübün finansal yapısını düşünmek lazım...
    Kulüp yıllardır bu şekilde transfer yapıyor ve batmadı. Real Madrid altyapısından kaç tane futbolcu çıkarmış. Adamlarda para var harcıyorlar, aynı şekilde bizde de para var harcıyoruz. Onlar 60-70 veriyor biz 10-15 veriyoruz bu gayet normal bir durum. Herkes takımının Barcelona gibi olmasını ister ama olmuyor işte çünkü kolay birşey değil. Altyapı diye birşey yok Türkiye'de beklemek te bu saatten sonra gerçekçi değil. Bu saatten sonra beklenecek kaliteli futbolcular. Dünyanın tüm takımları bu şekilde transfer yapıyor, artık Brezilya takımları bile milyonarca transfer ücreti ödüyor. Altyapıya önem veren Arsenalin yıllardır bir başarısı yok. Bunu artık kabullenmek lazım. Zaten 8 yabancı hakkın varken bunu genç adamlar için kullanamazsın mebur kendini ispat etmiş adam alacaksın onun içinde bu kadar para vermek lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Neyse konuyu çok uzatmayalım da Bana göre takımın savunmanın göbeğine, sol yedek, orta sahanın ortasına bir oyun kurucu(belki Salih de üstlenebilir bu görevi), sol kanada hem savunması hem hücumu iyi, ileri uca da hem sırtı dönük hem yüzü dönük oynayabilen hızlı, güçlü, bitirici forvet lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by himone View Post
    Kulüp yıllardır bu şekilde transfer yapıyor ve batmadı. Real Madrid altyapısından kaç tane futbolcu çıkarmış. Adamlarda para var harcıyorlar, aynı şekilde bizde de para var harcıyoruz. Onlar 60-70 veriyor biz 10-15 veriyoruz bu gayet normal bir durum. Herkes takımının Barcelona gibi olmasını ister ama olmuyor işte çünkü kolay birşey değil. Altyapı diye birşey yok Türkiye'de beklemek te bu saatten sonra gerçekçi değil. Bu saatten sonra beklenecek kaliteli futbolcular. Dünyanın tüm takımları bu şekilde transfer yapıyor, artık Brezilya takımları bile milyonarca transfer ücreti ödüyor. Altyapıya önem veren Arsenalin yıllardır bir başarısı yok. Bunu artık kabullenmek lazım. Zaten 8 yabancı hakkın varken bunu genç adamlar için kullanamazsın mebur kendini ispat etmiş adam alacaksın onun içinde bu kadar para vermek lazım.
    Ben genel olarak söylüyorum. Bundan sonra batmayacağının garantisini kimse veremez...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    http://www.youtube.com/watch?v=mvsfSnkUv0I

Nabil Bahoui

Bu oyuncu isveç 2 liginde 14 gol atmış.Bu sene İsveç Allsvenskan cıktılar yaşı daha 21 tekniği oyun zekası gayet iyi geleceğe yönelik yatırım olarak nasıl olur ?

Ve ikinci ligde oynadığı bütün maçlarda gol atmış.
    21 Yaşında ve teknik olarak cok iyi duruyor.2.lig oynadığı her maçta gol atmış.Bu seneki performasını merak ediyorum.Takımı geçen sene 2.lig İsveçin Süper lige ne cıktı.

Gözlemciden kastım.Buydu.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Neyse konuyu çok uzatmayalım da Bana göre takımın savunmanın göbeğine, sol yedek, orta sahanın ortasına bir oyun kurucu(belki Salih de üstlenebilir bu görevi), sol kanada hem savunması hem hücumu iyi, ileri uca da hem sırtı dönük hem yüzü dönük oynayabilen hızlı, güçlü, bitirici forvet lazım.
    Salih için çok erken. Gökhan İnler'i monte edip şu an olduğu gibi Meireles'i daha ofansif kullanabilirsin. Önünde Belhanda.

Aykut Hoca'nın bunu düşündüğünü hiç sanmıyorum.

Umarım sezon sonunda Gökhan İnler ile anlaşılır.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Salih için çok erken. Gökhan İnler'i monte edip şu an olduğu gibi Meireles'i daha ofansif kullanabilirsin. Önünde Belhanda.

Aykut Hoca'nın bunu düşündüğünü hiç sanmıyorum.

Umarım sezon sonunda Gökhan İnler ile anlaşılır.
    umarım. Bir de benim şüphem teknik direktör üzerine..Ne kadar oyuncu alırsanız alın.Ben başarılı olacağını düşünmüyorum. Kafadan baroni ilk 11'de oynuyorsa ne diyeyim başka...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

umarım. Bir de benim şüphem teknik direktör üzerine..Ne kadar oyuncu alırsanız alın.Ben başarılı olacağını düşünmüyorum. Kafadan baroni ilk 11'de oynuyorsa ne diyeyim başka...
    Baroni sezon sonu yok, tutulmaz takımda. Corinthians'a gider. Bienvenu zaten gidiyor.

Yobo+Meireles+Belhanda+Kuyt+Stoch+Krasic+Sow
    7 yabancı ediyor. 1 transfer hakkın olacak. Hadi transfer yaptın şu an 1 yabancı daha diyelim. Stoch gidebilir seneye. Mutlaka sezon sonu bir yabancı kontenjanı açacaklar.

O yüzden Gökhan İnler önemli.

Forvete de Pierre-Emerick Aubameyang gibi bir isim beklerdim. Semih gitmeli.

Eğer bir orta saha alınır, örn. Gökhan Inler, Selçuk Şahin anlamsız kalır. Sözleşmesi uzatılmamalı. Sezon sonu bitiyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Baroni sezon sonu yok, tutulmaz takımda. Corinthians'a gider. Bienvenu zaten gidiyor.

Yobo+Meireles+Belhanda+Kuyt+Stoch+Krasic+Sow
    7 yabancı ediyor. 1 transfer hakkın olacak. Hadi transfer yaptın şu an 1 yabancı daha diyelim. Stoch gidebilir seneye. Mutlaka sezon sonu bir yabancı kontenjanı açacaklar.

O yüzden Gökhan İnler önemli.

Forvete de Pierre-Emerick Aubameyang gibi bir isim beklerdim. Semih gitmeli.

Eğer bir orta saha alınır, örn. Gökhan Inler, Selçuk Şahin anlamsız kalır. Sözleşmesi uzatılmamalı. Sezon sonu bitiyor.
    Selçuk Şahin sezon sonu gitmez.Aykut Kocaman Ondan VazGeçmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

ben şahsen yobo yerine alınabilinirse daha iyi sroper alınmalı diyorum.Krasic de bana kalmaz gibi geliyor sene sonunda...

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

2 Ay kiralık stoper alalım

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

belhandaya rağmen hala bir ortasahaya ihiyacımız var

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Biraz izledim tekniği üst düzel iyi top süren bir oyuncuymuş.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Fiziksel olarak mükkemmel tekniği falan bilmem de

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

2 gündür izliyorum hazard,mata,cazorla,kagawa,kaka neyse bu çocukta ondan.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    ah ah sol kanada da bir Arda iyi giderdi ama
    Altıntepsi , Bayrampaşaspor veya Galatasaray formasından baska forma giymez Arda daha Türkiye'de

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    ah ah sol kanada da bir Arda iyi giderdi ama
    Arda Türkiye Gelmez.Gelse Bile Fenerde Oynamaz.Bunun Sebebi.İki yıl önce stadyumda Galatasaray ile maçımız vardı.Oyuncular ısınıyordu.Kale arkaları 15 dakika boyunca Arda'nın annesine küfür etti.Durmadan.O yüzden gelmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Altıntepsi , Bayrampaşaspor veya Galatasaray formasından baska forma giymez Arda daha Türkiye'de
    Bu kadar büyük konuşmanın anlamı yok. Kimler geldi kimler geçti. Tabi şuan bu dediğinin olması imkansız çünkü Avrupa piyasası olan futbolcu. Ama bundan bir kaç sene sonra olabilir belki .. Gerçi bunu Arda kadar Fenerbahçeninde istemesi lazım

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Bu kadar büyük konuşmanın anlamı yok. Kimler geldi kimler geçti. Tabi şuan bu dediğinin olması imkansız çünkü Avrupa piyasası olan futbolcu. Ama bundan bir kaç sene sonra olabilir belki .. Gerçi bunu Arda kadar Fenerbahçeninde istemesi lazım
    Tamam o zaman bikaç sene bekleyelim kim kimi istemiyor görelim ki başkanınızın arda'yı istediğini(Beni Arda ile 2 dk yalnız bırakın mevzuuu) gün gibi ortada. Tartışmaya lüzum yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Arda Türkiye Gelmez.Gelse Bile Fenerde Oynamaz.Bunun Sebebi.İki yıl önce stadyumda Galatasaray maçımız vardı.Iısnmalara yetiştim.Kale arkdaşarı 15 dakika boyunca Arda'nın annesine küfür etti.Durmadan.O yüzden gelmez.
    Mesela hakaret yemekse Emre'nin Galatasaray formasıyla oynadığı zaman Fenerbahçe taraftarından yediği hakaret hiç bir oyuncu yememiştir.

Belhanda'yı da transfer etmemiz durumunda son yıllarda Fransa liginde yaptığımız bir transfer daha olacak. Az buz rakamlarda göndermiyoruz yalnız, 8 - 6.5 - 10 gerçekleşirse bu transfer 11-12.

Mehmet Topuz'la hala masaya oturamadık sezon sonunda ayrılabilir. Bedavaya elden çıkarsa yazık olacak 9 milyon € ödemiştik.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Tamam o zaman bikaç sene bekleyelim kim kimi istemiyor görelim ki başkanınızın arda'yı istediğini(Beni Arda ile 2 dk yalnız bırakın mevzuuu) gün gibi ortada. Tartışmaya lüzum yok.
    Onun mevkisinde oynayabilecek daha iyi bir oyuncu var ise neden isteyelim ki ? Neden bu açıdan bakıp değerlendirmiyorsun ki. Arda'yı küçümseyecek birşey söylemedim sonuçta. Ayrıca gelmeyecek diye birşey yok. Parayı bastıkdan sonra ne Galatasarayı kalır ne Fenerbahçesi. Örn: Baliç,Revivo vs vs

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Onun mevkisinde oynayabilecek daha iyi bir oyuncu var ise neden isteyelim ki ? Neden bu açıdan bakıp değerlendirmiyorsun ki. Arda'yı küçümseyecek birşey söylemedim sonuçta. Ayrıca gelmeyecek diye birşey yok. Parayı bastıkdan sonra ne Galatasarayı kalır ne Fenerbahçesi. Örn: Baliç,Revivo vs vs
    Yabancı oyuncular farklı türk oyuncular farklı. Arda Galatasaray alt yapısı ürünü, diğerleri ne idüğü belirsiz.

Peki o açıdan bakıp değerlendireyim, Arda ile aynı pozisyonda Arda kalitesinde başka bi türk oyuncu varmı?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    belhandaya rağmen hala bir ortasahaya ihiyacımız var
    M.Topal, M.Topuz, Selçuk, Salih, Meireles, Cristian, Belhanda, Sezer, Recep Niyaz... Daha nereye ihtiyaç var, anlamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    M.Topal, M.Topuz, Selçuk, Salih, Meireles, Cristian, Belhanda, Sezer, Recep Niyaz... Daha nereye ihtiyaç var, anlamadım.
    Aslında 1 kişi iyi olunca buradaki çoğu isim iyi olabilir ama işte O 1 iyi olmayınca alayı kötü oyuncu zannediliyor : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Belhanda , Kuyt , Sow , Mehmet Topal falan ne bileyim hepsi çok farklı oyuncular bir arada oynayabilirler mi bilemiyorum. Hiç bir uyum içinde hayal edemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Belhanda , Kuyt , Sow , Mehmet Topal falan ne bileyim hepsi çok farklı oyuncular bir arada oynayabilirler mi bilemiyorum. Hiç bir uyum içinde hayal edemiyorum.
    Hepsi farklı bölgelerde oynuyor hepsinin görevi farklı

Sistemi iyi kurup kendi görevlerine verirsen.Sıkıntı yapmaz.Mehmet Topal hiç beğenmiyorum o ayrı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Meireles , Belhanda birde yanlarına Kwadwo Asamoah gibi bir oyuncu alırsa Fenerbahçe ligin en iyi orta sahasına sahip olur bence sadece Belhanda yetmez. Yanlarına iyi bir oyuncu daha aldıkları takdirde müthiş bir 4-3-3 çıkar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    abi çift yönlü orta saha olarak bi tek salih var oda yetersiz mehmet topal oynar oynamaz değilde yeterli desteği vermiyor

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Mehmet Topalı Fenerbahçeli olarak seven bariz kişilerdenim ben galiba

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    abi çift yönlü orta saha olarak bi tek salih var oda yetersiz mehmet topal oynar oynamaz değilde yeterli desteği vermiyor
    Şöyle isimleri yazıyım dedim

Bir tek Salih,Miereles,Topal var oyunu çift yönüyle oynayan.

Mesaj Yetkileri