Belhanda gelirse bizim Veli verir eline bacağını.![]()
Belhanda gelirse bizim Veli verir eline bacağını.![]()
Steam ID: fotosuki
Kulüp yıllardır bu şekilde transfer yapıyor ve batmadı. Real Madrid altyapısından kaç tane futbolcu çıkarmış. Adamlarda para var harcıyorlar, aynı şekilde bizde de para var harcıyoruz. Onlar 60-70 veriyor biz 10-15 veriyoruz bu gayet normal bir durum. Herkes takımının Barcelona gibi olmasını ister ama olmuyor işte çünkü kolay birşey değil. Altyapı diye birşey yok Türkiye'de beklemek te bu saatten sonra gerçekçi değil. Bu saatten sonra beklenecek kaliteli futbolcular. Dünyanın tüm takımları bu şekilde transfer yapıyor, artık Brezilya takımları bile milyonarca transfer ücreti ödüyor. Altyapıya önem veren Arsenalin yıllardır bir başarısı yok. Bunu artık kabullenmek lazım. Zaten 8 yabancı hakkın varken bunu genç adamlar için kullanamazsın mebur kendini ispat etmiş adam alacaksın onun içinde bu kadar para vermek lazım.
Neyse konuyu çok uzatmayalım da Bana göre takımın savunmanın göbeğine, sol yedek, orta sahanın ortasına bir oyun kurucu(belki Salih de üstlenebilir bu görevi), sol kanada hem savunması hem hücumu iyi, ileri uca da hem sırtı dönük hem yüzü dönük oynayabilen hızlı, güçlü, bitirici forvet lazım.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Baroni sezon sonu yok, tutulmaz takımda. Corinthians'a gider. Bienvenu zaten gidiyor.
Yobo+Meireles+Belhanda+Kuyt+Stoch+Krasic+Sow
7 yabancı ediyor. 1 transfer hakkın olacak. Hadi transfer yaptın şu an 1 yabancı daha diyelim. Stoch gidebilir seneye. Mutlaka sezon sonu bir yabancı kontenjanı açacaklar.
O yüzden Gökhan İnler önemli.
Forvete de Pierre-Emerick Aubameyang gibi bir isim beklerdim. Semih gitmeli.
Eğer bir orta saha alınır, örn. Gökhan Inler, Selçuk Şahin anlamsız kalır. Sözleşmesi uzatılmamalı. Sezon sonu bitiyor.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
ben şahsen yobo yerine alınabilinirse daha iyi sroper alınmalı diyorum.Krasic de bana kalmaz gibi geliyor sene sonunda...
2 Ay kiralık stoper alalım![]()
belhandaya rağmen hala bir ortasahaya ihiyacımız var
Biraz izledim tekniği üst düzel iyi top süren bir oyuncuymuş.
Fiziksel olarak mükkemmel tekniği falan bilmem de![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
2 gündür izliyorum hazard,mata,cazorla,kagawa,kaka neyse bu çocukta ondan.
Mesela hakaret yemekse Emre'nin Galatasaray formasıyla oynadığı zaman Fenerbahçe taraftarından yediği hakaret hiç bir oyuncu yememiştir.
Belhanda'yı da transfer etmemiz durumunda son yıllarda Fransa liginde yaptığımız bir transfer daha olacak. Az buz rakamlarda göndermiyoruz yalnız, 8 - 6.5 - 10 gerçekleşirse bu transfer 11-12.
Mehmet Topuz'la hala masaya oturamadık sezon sonunda ayrılabilir. Bedavaya elden çıkarsa yazık olacak 9 milyon € ödemiştik.
...
Onun mevkisinde oynayabilecek daha iyi bir oyuncu var ise neden isteyelim ki ? Neden bu açıdan bakıp değerlendirmiyorsun ki. Arda'yı küçümseyecek birşey söylemedim sonuçta. Ayrıca gelmeyecek diye birşey yok. Parayı bastıkdan sonra ne Galatasarayı kalır ne Fenerbahçesi. Örn: Baliç,Revivo vs vs
...
Belhanda , Kuyt , Sow , Mehmet Topal falan ne bileyim hepsi çok farklı oyuncular bir arada oynayabilirler mi bilemiyorum. Hiç bir uyum içinde hayal edemiyorum.
Meireles , Belhanda birde yanlarına Kwadwo Asamoah gibi bir oyuncu alırsa Fenerbahçe ligin en iyi orta sahasına sahip olur bence sadece Belhanda yetmez. Yanlarına iyi bir oyuncu daha aldıkları takdirde müthiş bir 4-3-3 çıkar.
Mehmet Topalı Fenerbahçeli olarak seven bariz kişilerdenim ben galiba![]()